נשימה עמוקה.
איך מתחילים?
פשוט מתחילים.
ממש כמו שקופצים למים.
בהתחלה הכל מפחיד, כל טבילת רגל מרגישה חדה כל כך.
הגוף מלא ברעידות שרירים ונקישות שיניים.
ואז מבינים שאין ברירה אחרת, פשוט צריך לקפוץ בבת אחת, כמו שאנחנו, עם מה שיש.
מתחילים להתחמם בפנים, השרירים החסומים מתחילים להירגע, יש שליטה בדחף של המים.
אחרי כמעט 3 שנים כאן בערוץ, הגיע הזמן להיפרד. אני עוזבת את הערוץ לחלוטין בע"ה.
ובכלל את ה'עולם' האינטרנטי..
זה משהו שהבשיל כבר הרבה מאוד זמן, הייתה המתנה ארוכה,
הדברים חיכו לקבל צורה ולהבנות באיטיות ובעומק כדי שלא יהיו חיצוניים מידי ומהירים מידי.
עברנו לא מעט ב3 שנים האחרונות. 3 שנים שהיו מבין המשמעותיות ביותר, חלק נכבד מהתוכן שלהן- התפתח מאוד בזכות הערוץ ,אנשיו ושרשורי אנשיו- שאין ספק שפתחו פתח להמון בירורים שלאט לאט לבשו צורה והפכו לבנייני נפש.
יש בי לא מעט תודה למקום שליווה אותי בתקופות של בירורים, שהיה כאן מרחב להביע ,
לפגוש נשמות יקרות, להכיר את עמי האהוב בצדדיו השונים.
כמובן תודה גדולה ל@משה
על התפעול השוטף של הפורומים, על הענות לצרכים של כולם.
ותודה לכל אחד ואחת- בניתם בי הרבה ממה שאתם חושבים, למדתי מכם כ"כ הרבה על רגישות, הכלה, אמפתיה ורצון להקשיב.
ותודה לאלו שהיה לי קשר יותר משמעותי איתם ובהחלט זה בנה והשפיע מאוד.
ועכשיו- יוצאים לחיים. לאלה שמרגישים דרך חלקיקי אוויר, דרך מגע אדם, דרך דיו על דף, דרך אותיות של תורה, דרך דיונים של קול.
לא לעד אפשר להישען על מקלדת ומסך. לא לעד לאבד זמני על חלקיקי המסך.
יש פתח חדש, מרחב חדש במציאות.
ככל שעובר הזמן יש הבנה כמה החיים חייבים לקבל משמעות נצחית וגדולה יותר. קריאת כיוון עמוקה יותר.
אהוביי, איחולים אחרונים- שתזכו לחיות חיים עמוקים, פנימיים ומלאים, חיים מלאי אמונה וחינוך עצמי להיות טובים וישרים.
שתזכו לבנות את הבית מקדש שלכם עם נשותיכם/בעלכם (בקרוב ממש) ועד שנגיע לשם- שנבנה היטב לקראתם.
שנזכה לשכינה בבית מקדשינו ולראיה בהוד תפארתו.
ובעיקר- אהבה רבה. אהבת ישראל עמוקה שהיא עיקר גדול מאוד.
הצלחה לכולם, אהבה והערכה לכולם, מחילה מכל מי שמעלתי בכבודו או נהגתי כלפיו בחוסר רגישות. מקווה שתמחלו.
בע"ה כשאתארס עם הצדיק שלי אולי אולי שיתכן ואקפוץ לכאן לעדכן.(תתפללו עלי כמובן כן?) ועד אז,
שלום.
הרבה אהבה והצלחה.
~רגע שלם~
תיוגין קדישין: (אין לי מושג את מי לתייג אז פשוט אביא את התיוגים של השרשורי ליל"ט)
מי שרוצה להגיד משהו- אני אראה הודעות רק עד מוצאי שבת.

- לקראת נישואין וזוגיות