יש בעיה של חוסר קומונרים/יותגיטרה
מה אתם אומרים...יש סניפים שמקפחים אותם...
אולי נעשה שירשור של קומונריות /קומונרים שמחפשים סניפים???!!!
השרשור הזה אם יהיה..הואנקודת חן
ממש לא יהיה ארוך..חח
זה ידוע.הסנה-בוער
בס"ד
יש בעי'ה חמורה בכל התנועות של חוסר בקומונרים וקומונריות.
אבל לא להתייאש, גם אחרי תחילת שנה אפשר לנסות להשיג- 
נסו ללכת לבתי"ס/ גרעין בעיר שלכן, לראות אם יש שם בנות שירות שלא עושות קומונה.. נסו לראות איך הן ולשכנע אותן.
יש לך קומונרים או קומונריות להציעפגזניקית גאה!
או שזה סתם שירשור ייאוש?
יש סניף בנות באזור המרכז שצריך קומונרית?המחיצה
כןןן!!Nעלי
את רוצה להיות???
תגידי איזה סניף...המחיצה
סניף פסגת זאב. צרי איתי קשר אם את מעוניינת.פגזניקית גאה!
שאלתי על סניף באזור המרכז [דהיינו: גוש דן]. בהצלחההמחיצה
סליחה אם זה נשמע מגעיל. לא התכוונתי...המחיצה
סניף ראשל"צ בנות צריך דחוף!!אנונימי (פותח)
אני מדריכה בסניף ראשון לציון אנחנו חיבות קומונרית זה סניף מדהים אבל חייב דחיפה דחוף אנחנו ממש נישמח אם את רוצה דברי איתי 

תימנה 050-2876703 
ראשל"צ בנות צריךצחקן
tomerittal
בס"ד
לפי  דעתי לבעיה הגדולה הזו- יש שורש.
חבר'ה לא רואים בעדיפות מס' 1 לשקיע כ"כ הרבה בהסניף.
אם זה היה קורה, אנשים היו יותר עם מוטיבצביה- הרבה שמיניסטים היו מתנדבים לטובת העניין
או ש-הסנה-בוער
בס"ד
בנות רואות בשנה שלימה למען סניף שריפת זמן.
עקרונית, יש בזה משהו. [לא 100% צודק, אבל.]
ב"הרע!ת
ב"ה לנו יש קומונרית!!!!!!!!!!!!!!!!!
בצפת בנים יש את אותה בעיהמוריה צפת=)
אם יש מישו (בן) שיכול להיות קומונר של הסניף הזה הוא פשוט יציל אותו!!!!!
תגדילו ראש במיוחד אנשים פה מהאיזו זה ממש לא בזבוז זמן!!!!! סניף זה ממש הצלת נפשות!
מנסיון בסניף שלנו.....
אפשר שמיניסטים ושמיניסטיות.yael...
כל אחד שצריך קומונר/ית לסניף שלו שישאל שמיניסטים/טיות במקום לימודיו ומגוריו-אני מאמינה שבסוף מוצאים. אז נכון, קשה להיות שמיניסטית וגם קומונרית-אבל אם הצוות יודע שאת גם שמיניסטית הדרישות אחרות, וברור שזה לא מושלם, אבל מה לעשות שאנשים לא רצים לסניפי אריאל. וכמובן, הכל שאלה של סדר עדיפויות של השמיניסטית..
הבעיה היא בגלל...לבן כהה
שהולכים לתנועות אחרות...

אני מכיר 3 מקומות כאלו לפחות....
נראה לי שהתגובה שלי תעלה קצת התקוממות...מלמעלה אלוקים
אבל לא הכי אכפת לי... לפחות יהיה דיון קצת מעניין

אני חושב שהנקודה שדיברת עליה פה היא נקודה נכונה מאוד והיא גם קיימת אם היא מגיעה מהמקום שאני חושב שהיא מגיעה ממנו-
האריאלניקים המבוגרים יותר (יותר תקף לגבי בנות דווקא בגלל עיניין הבגרות, האכפתיות, והיכולת...) מבינים באיזשהוא שלב שאין "רק אריאל" ושאר התנועות לא עושות כלו,ם או שלא טוב ללכת אליהם "במיוחד לא בשבילי"... אלא שיש עם אחד שלם! ובתנועה האחרת (לא נכנס לשמות בכוונה) יש המון עשייה ואהבת אחים (ובמקרים שלא אז יש אפילו יותר מוטיבציה-) הם מבינים שלא חכם להסתגר בתוך עצמך ולהמשיך עם החיים שלך והכל רק בשביל שיהיה לך טוב ולהפקיר את אותם אנשים שאינם מכירים בדרך ה"נכונה יותר", אבל הם גם יודעים שלא טוב יהיה ללכת באותו זמן ולהשפיע על הלמטה אם אתה עדיין לא מספיק חזק למעלה...
ואז מה שקורה זה שהם ממשיכים בדרכם באמונה והלכים וגדלים ונמתחזקים ואז כשמגיע זמנם לצאת לקומונה (כל אחד בזמנו ובעיתו) אז הם יעשו את זה במקום שהם מרגישים ש"פה עכשיו סימתי את השליחות שלי אבל שמה יש שליחות חדשה שעכשיו אני בנוי ללכת ולקבל אותה על עצמי ולא ליפול איתה" והם הולכים ומשפיעים בתנועות אחרות בתור קומונרים ע"מ לעזור ולהעלות את הלמטה לכמה שיותר למעלה שהם יכולים דרך כל אותה עשייה ואהבה ואז ממילא אותה רמה בציבור כללי ובעם הכללי עולה...!

הלוואי ונזכה שכל אחד ביימינו יעשה את זה ואז הסניף יראה איזה בוגרים יוצאים ממנו ויבואו יותר חניכים ואז יוכל גם להיות קומונר שימשיך בסניף... (או קומונרית שתמשיך...)
אני יודע שהחלק האחרון נשמע קצת "חלומי" אבל מתחילים לראות את הדברים האלה קוראים בעם ורק צריכים להסתכל ולראות...

בעז"ה שתהיה שנה טובה ומבורכת מלאת יראת שמיים ועשייה אמיתית מתוך שמחה ואהבה!
חסרים מקרים של קומונריות אריאלניקיות,פגזניקית גאה!
שנפלו כשהדריכו בתנועה אחרת?
מתי בנאדם 'מספיק בנוי', כלשונך?!

זאתי כבר שאלה שונה לגמריי...מלמעלה אלוקים
ואצל כל אחד זה שונה, נכון אנשים חושבים שהם מוכנים והם לא באמת...
ואני חושב שכשבן אדם הולך למקום אחר כשהוא לא מספיק בנוי זה מאוד בעייתי ו"החלב פספס את הכוס" בצורה שלא רק מפספסת אלא גם פוגעת...

[ידעתי שזה יעורר תגובות... |מאושר|]
יופי שאצל כל אחד זה שונה. תשובה מתחמקת.פגזניקית גאה!
ברור שבסופו של דבר אי אפשר להכליל עד הסוף, וכל מקרה הוא לגופו.
שוב, מה ההגדרה שלך ל"מספיק בנוי".

[רק אתה תתלהב מדיונים כאלה.]
לא מתחמקת! אמיתית!מלמעלה אלוקים
אצל חלק מהבנים אפילו לא צריך הכנה ומוכנים יישר (לא קיים כמעט), חלק בשביעית רק חלק בשמינית וחלק שזה הרוב וזה רק באיזור שיעור א' או אפילו ב'...
ועד אז, אין יכולת השפעה?פגזניקית גאה!
[אויש, נו, הדיון הזה חרוש, לא?]
כתבתי- הוא ייפול והוא פספס את האידיאל העיקרימלמעלה אלוקים
שלשמו הוא בא להשפיע שם...
סליחה- לא מחייב... (עובדה ששכחתי לכתוב בעוונותי..)מלמעלה אלוקים
וגם כתבת שזה רוב החבר'ה,פגזניקית גאה!
עבר עריכה על ידי פגזניקית גאה! בתאריך כ"ה תשרי תש"ע 22:50
אז רק יחידי סגולה יכולים להשפיע, וגם אז, רק כשהם בשיעור א' או ב'.. ?
אם כך, אין מקום להדרכה בשישית, שביעית, שמינית.
ובכלל, אין מקום להשפעה, כי אין אדם מושלם בעולם.

אני תוהה אייך הצלחת להוציא את זה מדברי...מלמעלה אלוקים
לא יחידיד סגולה אבל מה לעשות אצל רוב הבנים זה רק באיזור הזמן הזה (בשביל להשפיע בסניפים אחרים!!!)
אבל אנחנו מדברים פה על בנות בעיקר כי בשאר התנועות יש ב- 90% מהמקרים בנות מרכזות קומונריות וכו'...
הגישה הזו של "אי אפשר להשפיע עד שלא בנויים לגמרי&qפגזניקית גאה!
לא נכונה. מיסודה אני יכולה להבין מאיפה היא נובעת, אבל בתכלס, במה שקורה בשטח, אני חושבת שלכל בנאדם יש מה לתרום ולתת. השאלה איך הוא לא יפול, ואז צריך לראות איזה סוג אנשים מתאים להדרכה איפה. גם בתנועות שהם לא אריאל יש אפשרות לתרום, ולא רק אנשים בשיעור א' ב', שאגב, גם הם יכולים ליפול.. [ולא, אנלא רוצה לנפץ לך את האורות של שיעור א'..] אני מאמינה גם באנשים בכיתה י' או י"א שיכולים לתרום. זה יותר קשה, אבל כל עוד יש משהו שמלווה אותך חזק, איזה רב או חבר גדול... בעצם, גם פה אין אפוטרופוס. הסתבכתי.
לגבי התנועה, אין שאלה שיש אפשרות להשפיע ממש ללא כל בעיה קיצונית.
ולגבי שאר התנועות, תלוי מאוד באישיות של הבנאדם, בהכללה, לא הייתי נותנת לגיטמציה לזה, משום כל הנפילות שהיו..
מסכימה ^שוברת גלים
לא מסכים חלקית מלמעלה אלוקים
נתחיל לענות לאט לאט
גם אני חושב שלכל בן אדם יש מה לתרום ולתת, השאלה היא איפה הוא יוכל לעשות את זה במקס'...
בתור בת את לא יכולה בכלל לנסות לחשוב להכנס לראש של הבנים אבל מכיוון שכבר נכנסת אז אני ינסה לעשות לך קצת סדר...

עד למילה "איפה" במשפט השני דיי הסכמתי צריך חידוד אבל לא משנה, כל המטרה של מה שכתבתי היא שאני חושב שלא רק בתנועת אריאל צריך לתרום אלא גם בתנועות אחרות, לא צריך להתפלאות ש"נעלמים" אנשים והולכים להשפיע במקומות אחרים!
ואכן נכון גם אני כתבתי שאנשים בשיעור א' וב' גם יכולים ליפול אבל פחות! ולכן כתבתי שבעיקר מהאיזור הזה... (לגבי בנים!!!!!!!!)
לגבי בנים באיזור יותר נמוך מהגיל שכתבתי (ואני חוזר ואומר ב-נ-י-ם) אני חושב שלרוב מוחלט מהמקרים באמת אין מקום לזה... ולא שייך בכל לנסות לחשוב על זה!

ולפי הסיכום שלך הסכמת לגמרי עם כל מה שאמרתי אז באמת לא הבנתי את התגובה... אשמח לקבלה מחדש עם מחשבה מחודשת

תודה ולילה טוב!
ומי אמר שבתנועות אחרות תשפיע יותר?קינמוןאחרונה
שבנ"א שהולך דווקא לבני עקיבא עושה יותר טוב בעולם?
1. גם באריאל ה"דוסים" יש חבר'ה מבולבלים, תוהים ובכל מיני מצבים, וגם זה שמישהי\ו מגיעים ממשפחה הכי דוסית באיזור זה לא אומר שהם כמו המשפחה שלהם.. נוער הוא נוער בכל מקום, ויש לו את אותם שאלות ואותם בעיות פחות או יותר, גם ביישובים הכי "חחמת דוסיות"..
2. לפעמים חשוב להשקיע דוקא בחבר'ה ה"טובים" יותר, שיהיו מצוינים. כשמגיע מישהו שהוא מלא בתורה, שהוא קיבל כ"כ הרבה, הוא משפיע הרבה יותר. אחת הבעיות של הדור הזה זה שאנשים בעלי השפעה, לא מספיק מחוברים בעומק לתורה, כשהסתובבתי ב"זולה של חצרוני" ודיברתי שם עם חבר'ה איך הם זרקו את הכל הרב אמרו לי שהם התאכזבו מהמורים\ הורים שלהם שאמרו להם תורה תורה ותכל'ס נתנו להם משהו רדוד שלא ענה להם על שום שאלה, אז הם זרקו הכל...
אני לא אומרת שלא חשוב להשקיע בתנועות נער אחרות אבל בחייאת, "עניי עירך קודמים".. קודם כל תשקיע בבאר שממנה שתית...
שלא תבינו לא נכון, אני נגד בועתיות, ונגד להישאר כל החיים בחממה, אני ממש בעד לצאת ולהשפיע בעמ"י בכל סוגי האוכלוסיה, ואני טוענת שכל חמשוש צריך כבר מעכשיו להכין את עצמו לעשיה כלל ישראלית. אבל שזה לא יבוא על חשבון התנועה שגידלה אותך..
בשביל זה הבנ"א חי הרבה שנים, לא?     
גם לתנועות אחרות חסר.הסנה-בוער
בס"ד
[אני מכירה 3 מקומות כאלו לפחות.. ]
לצערי זה הגיוני ונכון...מלמעלה אלוקים
כי שמה הקומונריות לא באות מהסניף הרבה פעמים לסניף אחר או שהולכות להתנדב במקומות אחרים שנראים להם יותר חשובים (ורוב הפעמים אף בצדק...)
לא ציפיתי שכלכך יגיבו לי לשירשור הזה..גיטרה
אז לא נכנסתי הרבה זמן...
אצלנו אין קומונרית...אז המדריכות חילקו תפקידים...אבל זה עדיין לא קומונרית...ח...
בעקבות זה לא יצאנו למסע סוכות...לא היתה הרשמה...2 3 בנות...
צריך מישהי שתארגן...-אבל בסוף היה סבבה עשינו משהו-יום שדה קטן וסניפי...
נראה לי שהשנה נהיה בלי...
תודה על כל הדברים שכתבתם...
גיטרה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך