בואו נדבר על זה כבר. יש פילים שצריך לדבר עליהם. אתה לא יכול לאכול אותם ואז הם נעלמים. זה לא דג. זה פיל. בואו נדבר על הפיל. בואו נקרא לו רגע חיים.
אז יש לנו פיל שקוראים לו חיים. ונניח שהוא בצבע ירוק. מלא גוונים של ירוק. הוא ישן עכשיו אז אפשר להספיק לרכל עליו מלא.
הבורא נתן לנו את החיים והל הכל הכל הוא קבע לנו מראש. איפה נוולד, איך תראה הלידה שלנו, איך אנחנו ניראה איך המשפחה שלנו תראה. מה הכשרונות שלנו. מה הפגמים שלנו. מה יקרה לנו בכל רגע. הכל הוא קבע מראש, וזה לכאורה מייאש מאד, למה? הכל נקבע לי כבר אז מה יש לי לעשות פה.
ובכן, דבר אחד הוא השאיר לנו לבחור. הנה נתתי לפניך את הטוב ואת הרע ובחרת בחיים. זה מין ציווי כזה אבל זאת בחירה משוגעת. אתה יכול להחליט כל רגע בחיים שלך מה אתה בוחר. אתה בוחר טוב או שאתה בוחר רע. איך תדע אם זה טוב או רע, אם זה חיים. אם אתה מרגיש שזה נותן לך חיות, זה טוב. כנראה.
כשאדם עושה עבירה הוא נענש. לכן אנשים לא עושים עבירות. אבל מה אם לחסום את הבחירה שלך!?
אלוקים הוא אור אינסוף הוא טוב מטורף הוא שפע!! שפע של טוב גדול!
ואנחנו במו ידינו חוסמים את הטוב הזה להכנס אלינו. במיליון ואחת דרכים אז מה?! זה חטא.
האם אני צריכה לבקש סליחה על החטא הזה. זה חטא שאני פשוט לא מקבלת טוב אלוהי. זה מחופף לגמרי. אני מתנצלת מאד רבונו של עולם שאני לא מצליחה לקבל את הטוב שלך תפתח לי את הלב. זה תפיל משוגעת. זה פילה מדהימה.
אני רוצה לחיות חיים נהדרים.
אני יכולה לחיות חיים נהדרים.
איזה קסם יש פה! איזה חפף
תמיד אהבתי פילים.
[גפן אומרת
ובחרת בחיים.
והיא כל יום, בוחרת אם למות או לא. כפשוטו.
אני רוצה לבחור בחיים, חיים שיש בהם טוב אלוקי. חיים שיש בהם אהבה טהורה ופשוטה ורכה. כמו נהר רגוע ושלו.
אני רוצה לומר מודה אני לפניך, כל רגע. ולהיות מאושרת. אושר הוא לא מתנת חלקם של יחידי סגולה. ואם הוא כן, אז אני אהיה יחידת סגולה.
אני רוצה להודות כל רגע על עצם היותי אני.
לבחור ברגעים של אושר ולהעצים אותם.כי זה קסם של ממש.
אני אוהבת אותך גפן]

- לקראת נישואין וזוגיות