הריון ראשון ניתוח חירום לידה שינה לידה מוקדמת ובחרתי לספר את הלידה השלישית..
2 הליגות הראשונות היו ניתוחי חירום פלוס טראומה מלידה מוקדמת ופריסה מתינוקת
הריון שלישי שמחה ומאושרת ומאד חוששת כל שבוע שעבר אמרתי תודה להשם כל שבוע בלי דימום כמו פעם קודמת הייתי מאושרת
היתי אחרי 2 ניתוחים וכל הזמן ביררתי איפה אוכל ללדת רגיל היה ממש חשוב לי.. במעייניאמרו שאגיע בשבוע 37 ויחליטו שהגעתי לשם ישר דיברו על ניתוח וביטלואת העניין.
ניסיתי בביקור חולים ושוב לא הסכימו.. אז קבעתי שם תור לשבוע 38 לניתוח.. באותו שבוע דפדפתי לי באינטרנט וגיליתי על רופא שמיילד בבית התחלתי לחשוב רציני בעניין מה גם שאני ממש לקראת לידה התייעצתיעם המשפחה כולם נחרדו וחששו מעניין של לידה פרטית..
בעלי החמוד הבין לליבי ותמך נסענו שתינו לפגישת ייעוץ כנגד המשפחה שלא אהבה את הרעיון. הרופא היה מקסים בדק הכל והחליט שאני יכולה והכל יהיה בסדר ננסה..
שבוע 39 אח של בעלי מתחתן ביום ראשון אני ענקית ומותשת מכל ההתארגנות לחתונה שעוברת בשלום יום חמישי מתנדבת לעשות שבע ברכות בביתי כי יש שבת חתן למחרת אצל חמותי ורציתי לעכל עליהם. כל היום מבשלת ומכינה ערכתי וניקיתי בטירוף.. היה ממש כיף ונחמד לארח.. למחרת צריכה לפנות את הבית שלי לאורחים ולישון אצל גיסתי. כולם מחמיאים על האוכל ואומרים לי וואי הבטן ממש למטה מחר את יולדת מבטלת אותם ואומרת תנו להינות מהשבתחתן..
למחרת בבוקר יום שישי קמה לקחת את הילד בן ה4 לגן בכניסה לגן פתאום מרגישה זרם מוזר ופלאקק זרם מים . וואי בכניסה לגן קולטת שיש לי ירידת מים. מכניסה אותו מהר ורצה הבית בהתרגשות וחשש אז זה מתחיל? ומה יהיה על השבת? התחייבתי על קינוחים חוזרת לבית מנצלת שהצירים קלילים מארגנת את הבית לאורחים מכינה סופלה בכמויות וג'לי תיק לידה ופדים ענקיים שיספגו את ירידת המים..
מתקשרת לעדכן את הרופא ואומר שכל עוד אין צירים אין מה לרוץ רק לקחת אנטיביוטיקה שלא יזדהם. מחליטה לא לספר לאף אחד לא רציתי את הלחץ ול4 רציתי להלחיץ ביום שכזה כולם מתכוננים לשבת חתן.. ערב שבת מגיעה יורדת לאולם ישנו אצל גיסתי כולם אומרים לי שאני נראית מוזר פתאום התחלתי לבכות ונשברתי סיפרתי להם שאני עם ירידת מים והתחילו גם הצירים יותר לכאוב.. לא רציתי לנסוע בשבת התבאסתי בשביל בעלי רציתי שיהנה עם המשפחה.. וגם לא כאב נורא אז החלטתי למשוך..
בלילה הצירים ממש התגברו נכנסתי למקלחת אצל גיסתי וגם לא היה נעים להרעיש מידי התחרטתי שנתתי את הבית שלי.. היתי צריכה לבטל..
בלילה ממש כואב לי.. מעירה את בעלי ומתלבטיםמה לעשות בסוף החלטנו שנוסעים.. הזמנו אמבולנס והגענו לבית של הרופא מגיעה בהתרגשות בטוחה שתיכף יולדת.. בודק אותי פתיחה 1.5 התאכזבתי ברמות חבל שנסעתי .. מצד שני בעלי היה רגוע שאני בהשגחה.. לא לקחנו שום אוכל איתנו.. אכלנו שם את כל העוגיות המוצעות וחיילי אנרגיה.. לרופא יש צימר מהמם בבית ששם

)