לדעתי אנשים שגדולים ממך בעשר שנים הם ממש מדור אחר, אבל אולי זה יתאים לך.
לא הבנתי אם את מחפשת מישהו עם בגרות נפשית, מבט עמוק, רצינות. או מישהו שמבוסס מבחינת הדרך שלו בחיים, שיש לו תואר, שהוא יודע במה הוא יעסוק. בסוף את שניהם את יכולה למצוא גם בגילאים יותר נמוכים. אני מכיר מישהו בערך בגיל שלך, ויש לו כבר תואר. ועוד מישהו בגיל שלך ויש לו כבר עסק. ואני מכיר מישהו מאוד בוגר מבחינה נפשית, שעבר הרבה בחיים שלו, והוא יותר צעיר ממך, והוא תמיד מתלונן שהבנות לא בוגרות מספיק בשבילו, והוא תמיד שואל אותי למה בנות לא בוגרות מספיק, ואז אני אומר לו בתקיפות שיש בנות בוגרות, הוא רק צריך למצוא אותן (לפעמים צריך לדעת לחפש במקומות הנכונים), וזה גם מה שאני אומר לך. אולי יותר קשה למצוא את אותם בנים, אבל הם קיימים גם בגילאים יותר נמוכים, לכן חבל לפסול ישר.
נ.ב - זה תמיד מצחיק אותי לראות שבנים ובנות לפעמים מתלוננים על אותם דברים. כמו שיש בנות שמתלוננות למה אין בנים בוגרים, אני שומע לא מעט בנים שמתלוננים למה אין בנות בוגרות. זה מראה שבסוף זה מאוד סובייקטיבי, כל אחד מחפש משהו אחר, כל אחד מחפש בגרות שונה. בגלל זה אסור לעשות כללים חותכים, לרוב זה לא עוזר. פשוט תגדירי לעצמך מהי הבגרות שאת מחפשת, ואת זה תבררי לפני שאת יוצאת, בלי קשר לגיל.