עד כמה פער גילאים הוא משמעותי?בוגרת קטנה

אני בת 21

מהנסיון שלי רוב הבנים שיצאתי איתם והיו מתחת לגיל 24\25 פשוט לא בשלים לנישואין, לא משנה כמה הם יהיו בוגרים, על ילדותיים אני בכלל לא רוצה לדבר

אני רוצה מישהו רציני,מבוסס ומאופס

כשיוצאים מנקודת הנחה כזו פער של 10 שנים יכול להפוך ללגיטימי?

זאת אומרת עם בחורים בני 26 אני יוצאת מלכתחילה, אז עד גיל 30 מה ההבדל כבר?

ייתכן, תבדקי לגופוכי בשמחה תצאו.
בשורות טובות ומשמחות בקרוב בע"ה!
עונהקל"ת
אממ... יפה על האומץ... נראלי אני בגיל שלך הייתי יוצאת גג עד 26.
תחשבי הלאה..כשאת תיהי בשנות העשרים המאוחרות לחייך הוא יהיה קרוב לגיל 40...נשמע לי פער גדול מידי..לי אישית פחות מתאים.
אבל תעשי מה שמתאים לך.. בהצלחה!
תלוי באופי אבל בד"כ עדיף אחד יותר צעיר כדי שתגדלו ביחד. אחדחסדי הים
שהוא יותר מבוגר הרבה פעמים נמצא במקום אחר.
האא, מבינהבוגרת קטנה

..הללויה~
יכול להיות לגטימי~
אישית לא רואה בעיה בפער גדול בגיל.

ארוסי גדול ממני בחמש שנים.
בעלה של חברה טובה גדול ממנה בשבע שנים..
ויש עוד חברה שבעלה גדול ממנה באחד עשרה שנים(!!)

כל אחד ומה שמתאים לו~
בהצלחה נשמה.
שבת שלום!
זה לא משנה בכלל אם זה מתאים לךחדשכאן
נראלי שיש כמה בחורים בשלים ובוגרים בגילאים האלה..
כדאי לחפש אותם..
מה זה סריטות האלהNaman123
אתם נורמליים??
מצד אחד תעשי מה שטוב לךקוד אבל פתוח
מצד שני, למרות שאני לא מכיר אותך, אם את בת 21, כנראה שאת בוגרת בערך כמו בחורה בת 21.
ואם זה באמת המצב, אולי יש לך ציפיות לא נכונות מהקשר. אולי צפייה מהגבר להיות דמות אב, אולי צפייה שיהיה לו תכונות בוגרות כמו אצל נשים.

(אני אישית לא הייתי יוצא במצב כזה, אבל יש המון גברים בני 26 ו 30 שזה ממש לא יפריע להם אבל לרוב הם לא בוגרים יותר מהשאר).
אוך, אקח את זה בחשבון, תודהבוגרת קטנה

לדעתי התגובה שלו חורצת מידיהפי
גם לדעתיברוקולי

רק מסכימה עם ההערה לגבי דמות אב
'כנראה' ו'אולי' זה חורץ? אולי אני לא יודע עברית...קוד אבל פתוח
וברצינות, השתמשתי במילים הללו בכוונה. כי בגרות אישית זה דבר מאוד אינדבדואלי, ואני לא מכיר אותה כדי להעיד.

יש תופעה של בנות שמחפשות בחור שבוגר מהן בשל הסיבות שמניתי, שלדעתי אינן נכונות. ואם אלו הסיבות, כדאי לעשות חושבים.
אם הכל כנראההפי
בנית פה תאוריה שאם זה המצב לא היית יוצא .
לא כתבת מה אם המצב לא כזה.
אני לא יוצא עם בנות צעירותקוד אבל פתוח
זה לא אומר שום דבר עליה
כן אבל עדייןהפי
זה לא מתייחס לשירשור שהיא כתבה
היא הגיבה לך שאצלה זה לא המקרה.

אתה גם מסכים שלא כל הבחרות הצעירות ככה
אלא צריך להיזהר במקרה שזה ככה

שזה נכון באמת חשוב

אבל שאלתי אם המצב לא כזה .. מה היא צריכה לעשות
אני באתי להציג את האפשרות שאין בעיהקוד אבל פתוח
במקום להציע פתרונות לבעיה...

(אני יכול לחשוב על כך שהיא יכולה גם לחפש בחורים בגילה שעברו משהו או שניים בחיים, כך הם גם יהיו באותו מקום).

לעומת הרבה פערים אחרים, יש בעיה גדולה עם בגרות זה שהצד הלא בוגר לא מרגיש את הפער בניגוד לצד השני.
אוקיהפי
איך באת להציג את האפשרות שאין בעיה אם מה שכתבת קודם הציג בעיה של בגרות,שהחלטת שקיימת.

אתה מתכוון שבראיה שלך אין בעיה אלא מצב נתון?
אתה נשמע כאילו אתה בן 50 ;)מקום בעולם
חחחחחקוד אבל פתוח
אני בוגר לגילי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחמקום בעולם
(ברצינות רגע, את יחסית בוגרת לגילךקוד אבל פתוח
ועדיין בוגרת כמו מישהי כמה שנים מעלייך ולא כמו בת 30)
תודה לאל 😅 ולך גם מקום בעולם
תראהבוגרת קטנה

לדעתי גדלים מאירוע לאירוע ולא משנה לשנה, עברתי המון בחיים והתבגרתי מזה המון, החשיבה שלי בוגרת מאד, לא יודעת מה הנורמה כי אני לא מכירה אנשים נורמטיביים כל כך (רוב החברות שלי מוזיקאיות ומוזיקאיות זה סיפור אחר משאר האנשים)

אני כבר לקראת סיום תואר ככה שאני לא ילדה מבולבלת שהרגע גמרה שירות וטיול וחושבת מה ללמוד

הסיבות שציינת זה משהו שעלול לקרות אבל אני פשוט מרגישה במקום הרבה יותר בוגר מהגיל שלי

קיצ'ר לא משנה

לא מדוייקקוד אבל פתוח
המח מתפתח גם בקצב שלו, ביולוגית.
חלק מהבגרות מגיעה כשאנשים נפגשים עם אנשים שמחוץ לבועה שלהם (מהשכונה/ אולפנה/ישיבה/לפעמים גם צבא/מדרשה/מכללה).
חלק מגיעה מהאחריות שנופלת עלייך
וגם כמו שאמרת סך האירועים והמשמעות שלהם

בסופו של דבר זה סך החלקים, ולכן פרמטר אחד לא מחייב.

שאלה נוספת, היא מה זה אומר עבורך בגרות, כי כל אחד ינסח את זה שונה ויהיה חשוב לו דברים אחרים.
האאבוגרת קטנה

מה זה אומר בגרות ובשלות, ניסחתי לעצמי, מתלבטת אם לשתף

יש גם בנים שעברו הרבה בחיים, את יודעתנועה נועה
התחתנתי עם בעלי כשהוא היה בן 21 וחצי, וצעיר ממני. הוא הספיק לעבור בגיל הצעיר הזה דברים שיש גם בני 40 שלא עוברים (לצערי, כן? ברור שהיה עדיף שיהיו לו חיים קלים וחלקים. אבל בסוף הדברים האלה קרו וההשפעה שלהם נוכחת). בדייטים הפער הזה בגיל לא הורגש לרגע. אז נכון, היו דברים שבהם הייתי יותר מקורקעת ממנו, זה בלט יותר אחרי שהתחתנו. אבל השאר היה שווה את זה, והשוני הזה עובר עם הזמן.
ואו.. לא.. בנות יכולות להיות ממש ממש בוגרותלב אוהב

אני מכירה מישהי בת 19 שיש לה בגרות של אישה בת 40....

מכיר המון בנותקוד אבל פתוח
לא ראיתי כאלה.

יש בנות שבוגרות לגילן, כמו שיש בנים כאלה. ואני לא חושב שזה יותר נפוץ אצל נשים ולא חושב שפער של 21 שנים בין הגיל האמיתי לבין הבגרות הוא ריאלי (חוץ מכלפי מטה).
לא ראיתי הרבה בנים שבוגרים לגילם.. ראיתי ממש קצתלב אוהב

והייתה להם אישיות באמת מיוחדת ומתבוננת (שגם יחסית נדירה באופן כללי לבני אדם...)

אני חושב שזה לא נכוןקוד אבל פתוח
אלא יותר יחס שונה של נשים וגברים כלפי מה זה אומר להיות בוגר.
אתה מוזמן לעשות שיחות עם בנות בנות 18 לעומת בניםלב אוהב

באותו גיל ותחזור אליי עם מסקנות חח

(המסקנה שלי: בנים בני 18 הם ילדים.. בנות בנות 18 יש להם יותר פוטנציאל להיות עם חשיבה יותר בוגרת לחיים)

יצא לי לעשות לא מעטקוד אבל פתוח
בתוך עמי אנוכי יושבת
השאלה מה זה אומר 'בוגרות'?קוד אבל פתוח
שם לדעתי קבור הכלב.
תשמעיהפי
אפשר לדבר כאן על גילאים עד המחר
השאלה כמה נסיון חיים יש לבן אדם ואני לא יכולה לענות לך על שאלה כזאת יש בחורים בני 30 לא בוגרים בעליל
ויש בחורים בני 22 עם בגרות מטורפת
כמובן שיש ויש השאלה מי
את זה את יכולה לראות אצל הבחור..
עוד נקודה אם את בחורה בת 21 ואת מחפשת בחור מאופס מבוסס רציני את גם צריכה להיות כזאת או לעבוד על להיות כזאת.
מבינה אותך ממשלב אוהב

יצא לי להכיר בחורים צעירים בוגרים אבל הם היו נדירים... 

ובחורים מבוגרים כן יכולים להיות ברמת בגרות ובשלות של בחורה בגילאים מאוד צעירים (בנות מתבגרות שיא המהר)

אבל קחי בחשבון שבחור בן 30+ עבר דבר או שתיים בדייטים... ולפעמים זה מלווה בהרבה כאבים שהם סוחבים...

צריך רק לבדוק כמובן שהנפש טוב לה במקום שנמצאת... שאין מועקות, חסימות, כל מיני דברים שיושבים וכו'...

צאי עם מי שהכי מתאים לךבינייש פתוח
עדיף לצאת עם מישהו מתאים לך יותר שגדול ממך בעשור מאשר מישהו לא מתאים לך שגדול ממך בשנה וחצי
תנסי מה את יכולה להפסידענווה1

לדעתי אנשים שגדולים ממך בעשר שנים הם ממש מדור אחר, אבל אולי זה יתאים לך. 

לא הבנתי אם את מחפשת מישהו עם בגרות נפשית, מבט עמוק, רצינות. או מישהו שמבוסס מבחינת הדרך שלו בחיים, שיש לו תואר, שהוא יודע במה הוא יעסוק. בסוף את שניהם את יכולה למצוא גם בגילאים יותר נמוכים. אני מכיר מישהו בערך בגיל שלך, ויש לו כבר תואר. ועוד מישהו בגיל שלך ויש לו כבר עסק. ואני מכיר מישהו מאוד בוגר מבחינה נפשית, שעבר הרבה בחיים שלו, והוא יותר צעיר ממך, והוא תמיד מתלונן שהבנות לא בוגרות מספיק בשבילו, והוא תמיד שואל אותי למה בנות לא בוגרות מספיק, ואז אני אומר לו בתקיפות שיש בנות בוגרות, הוא רק צריך למצוא אותן (לפעמים צריך לדעת לחפש במקומות הנכונים), וזה גם מה שאני אומר לך. אולי יותר קשה למצוא את אותם בנים, אבל הם קיימים גם בגילאים יותר נמוכים, לכן חבל לפסול ישר. 

נ.ב - זה תמיד מצחיק אותי לראות שבנים ובנות לפעמים מתלוננים על אותם דברים. כמו שיש בנות שמתלוננות למה אין בנים בוגרים, אני שומע לא מעט בנים שמתלוננים למה אין בנות בוגרות. זה מראה שבסוף זה מאוד סובייקטיבי, כל אחד מחפש משהו אחר, כל אחד מחפש בגרות שונה. בגלל זה אסור לעשות כללים חותכים, לרוב זה לא עוזר. פשוט תגדירי לעצמך מהי הבגרות שאת מחפשת, ואת זה תבררי לפני שאת יוצאת, בלי קשר לגיל. 

יכול רק להעיד על נתונים שאני מכירפלונפון מירוסלב

מהתקופה האחרונה אני מכיר 3 זוגות עם פער של 9 שנים - לזוג אחד הייתה התחלה קשה, לזוג אחר הולך טוב, לזוג השלישי מוקדם מדי להגיד.

בכללי אני מכיר הרבה זוגות עם מעל 10 שנים הפרש (רק אחד מהם גרוש) אבל הם שייכים לדור אחר.

אני מניח שיש משהו מתיש בלהיות האבא בקשר, ואין מנוס מזה בהפרש כזה בגילאי 20. זה גיל של הבשלה משמעותית.

אבל אחרי זה זה מצטמצם, ואם לבחור יש מספיק סבלנות ולבחורה יש מספיק נכונות להתבגר (או בגרות נדירה מלכתחילה) זה יכול להיות כיף.

האא, תודהבוגרת קטנה

עשר שנים זה לא משמעותי בגיל הזהshaulreznik

אם היה מדובר באישה בת 30 וגבר בן 40, הייתי מסתייג, כי "משבר גיל המעבר" וכל זה. אבל 21 ו-31 זה כלום.

מה?קוד אבל פתוח
אם כבר הפוך בגיל 30-40 זה עוד איכשהו סביר, בגיל 21-31 זה ממש נשמע לי פער ענק.
כשהייתי בן 21 הייתי ילדון, וכיום אני רק בן 26 (ואני עדיין מתעקש על כך שנשים הן אותו דבר בעניין הזה)
מבחינה מנטלית, נשים מתבגרות יותר מהרshaulreznik

Girls really do mature quicker than boys, scientists find

קרי, בחורה בת 21 יכולה להיות מיושבת בדעתה ברמה של גבר שמבוגר ממנה בעשור. מאידך, כשמדובר באישה בת 30 וגבר בן 40, ייתכנו פערים פסיכולוגיים שנובעים מהזדקנותו ההדרגתית של הגבר.

לא מסכים עם ההנחה הזאתקוד אבל פתוח
והם דורשים תשלום על קריאה תוכל לאמלק?
המוח של הבנות מתחיל "להתבגר" בגיל 10shaulreznik

מאידך המוח של הבנים מפגר אחריו בעשר שנים

ואם זה באנגלית זה נכון?קוד אבל פתוח
אתה מבין את חוסר ההגיון בזה, נכון?
בגיל16 לא הייתה לי שום בעיה להבין איך לפתור משוואה ריבועית. משהו שאם תנסה ללמד ילדה בת 10 צפוי לך כישלון מוחלט.
לא מדברים על חוכמה שכלית.. מדברים על אנטגלנציה ובגרות...לב אוהבאחרונה

נכון מסכימההפי
למרות שלא כולן
...פלונפון מירוסלב

זה סתם עיתון, לא מקור מדעי כלשהו

העיתון מצטט מחקר מדעיshaulreznik

ציטוט:

It is a well known truism that girls mature faster than boys. But now scientists have discovered for the first time that their brains can develop up to ten years earlier than boys. Newcastle University stumbled upon the finding while conducting experiments into how the brain stores information. They discovered that as the brain matures it begins to ‘prune’ information that is stored and focus on what is important. For girls this can happen as early as 10 years old, but for boys it can take until between 15 and 20 for the same.

מחקר?קוד אבל פתוח
איך בדיוק עשו את המחקר הזה?
או! תודה. אבל...פלונפון מירוסלב

הכותרת של המאמר כבר מתחילה בMay, אז...

מבינה אותך ככ, לכי על זה! תנסימחפשת111

מיותר להסתכל על הגילה-מיוחד

תחפשי מישהו שטוב ומתאים לך איתו.

מישהו שאפשר להקים איתו בית. 

כל השאר לא חשוב.

אם חשוב לך בנאדם שכבר עובד ויש לו תואר\עבודה מסודרת אז תחפשי אחד כזה בלי להסתכל לו בת.ז

אוקיי, תודהבוגרת קטנה

מה דעתכן על מישהו שמתחיל בקינוח?זכרושיצאנולרקוד
וזה הצחיק אותי ממש😂

סביר להניח שהפערים בהשקפה הדתית היו צפים די בהתחלהפ.א.
גם אם לא היה נופל בסינון הראשוני הזה, די מהר היו מתגלים פערים בינהם בדברים אחרים 
אולי מתחכם מידי בתור הכנה לדייטנקדימון

אבל בעיקרון היא צודקת, לא?

הבעיה כאן היא חוסר האמון במי שהציע לה.. 

יש סיפור על הרב אליהואחד איש

פעם מישהו שאל אותו אם מותר להתגלח בספירת העומר לצורך פגישות

הרב אליהו שאל אותו אתה רוצה להתחתן עם מישהי שלא מפריע לה שבן אדם מתגלח בספירת העומר?;)

אז הנה משהו הפוךנחלת

אדם אמין סיפר לי שכשהוא (או חבר שלו, לא זוכרת במדויק) שאל

את הרב מרדכי אליהו זצ"ל, איך לבחון יראת שמים של בחורה,

הוא ענה לו: אם היא מברכת על מה שאוכלת. 

ולא הוסיף יותר.

למה זה הפוך?אחד איש
….פ.א.אחרונה
חח למה לא?Lavender

אני בעד, 

לפעמים אני גם מתקילה בשאלות(:

לענ"דנחלת

1.  היא לא חוקרת משטרה שמנסה ל"התקיל" עבריין.  

2.  זה לא כן, זה לא ישיר, ואם הייתי בחור, לא הייתי שמח עם בחורה כזו.

3  הוא אמר שהוא מעדיף חצאית. למה להמשיך לחפור ולהתעקש?!

אתם רוצים לפרגן?advfb

תפרגנו על מעשה טוב ואז ממנו תדברו על התכונה שאתם אוהבים בה/ו באישיות.

דוגמא - 

תודה שאתה מפרגן לי כל הזמן, ממש אני רואה בזה את העין הטובה שלך

אתה אחד הניקים האהובים עליי בפורומיםקעלעברימבאר
הניק האהוב עליי...חתול זמני
אני מעריך שגם אתה תהיה הניק האהוב עליי בבוא הזמן,קעלעברימבאר

פשוט עדיין לא הכרתי אותך מספיק זמן בפרום  

אני מזמין אותך לַפּרוֹם.חתול זמני
התרקוד איתי?חתול זמני
וודאי. בוא לשטו"ל. אני לא רוצה לשגע כאן את הניקיםקעלעברימבאר

עם שטויות

למה שטויות?חתול זמני
לא שטויות. שטויות שאני ממלמל. ניקיםקעלעברימבאר

פה לא אוהבים שמשגעים פה את הפורום עם דיבורים לא קשורים🙃

מה הכוונה בו במי, על מי מדובר?הפי
באדם שאת רוצה לפרגן לוadvfb

זאת אומרת להתחיל לפרגן על המעשה הטוב שהאדם עשה - "איזה מעשה X טוב עשית"

ואז להגיד לו שזה לא רק המעשה אלא המעשה נובע מתכונה טובה שלו - "זה שעשית ככה זה מראה שאתה X Y Z"

למה בעצם?ריבוזום
מה עומד מאחורי ההצעה?

אני שואלת כי ספציפית לגבי מחמאות לילדים, דווקא הבנתי שעדיף להחמיא על מעשים, ועל מאמצים. ולהימנע מלהדביק תוויות של תכונות אופי (חיוביות, כמובן. שליליות זה מובן מאליו)

למה עדיף להמנע?advfb

את מציגה את זה כהנחת יסוד שאני לא כל כך מבין.

אדרבה, אם מדברים על ילדים - אדם תופס את עצמו עם תכונות חיוביות שהן מהותיות בשבילו, זה בונה לו תדמית טובה. 

והסיבה שאליה כיוונתי - ברגע שאת מפרגנת רק על מעשה יש בזה משהו שיטחי. אבל כאשר את מפרגנת על עצם האישיות בזה משהו הרבה יותר אישי והרבה יותר מחמיא. זה לראות את מי שמולך ממש ולא רק בתועלת שהוא עושה. כל אחד רוצה ש"יראו אותו".

כחתול זמני,חתול זמני

רצוני הוא להיות סמוי מן־העין.

אסבירריבוזום
לגבי ילדים, יש מחקרים בנושא. לדוגמא: נתנו לכמה ילדים לצייר ציור, לחלק החמיאו שהציור מקסים ושהם "ממש ציירים", ולחלק החמיאו על דברים ספציפיים בציור: "אני רואה שהשתמשת בהרבה צבעים. עבדת ממש קשה על הציור הזה!". משהו בסגנון. אחר כך הציעו לילדים לנסות משימת ציור מסובכת יותר. הילדים שהחמיאו להם המחמאה מהסוג הראשון נטו יותר להימנע, לעומת הילדים מסגנון המחמאה השניה שיותר קידמו בברכה אתגר חדש. 
המשךריבוזום

יש עוד מחקרים דומים.

הרעיון הוא שאם ילד מתרגל להתיחס לעצמו כ"חכם", "צייר", "מוכשר", "יפה", ורואה בזה את עצמו ואת הערך שלו - מה יקרה כשזה כבר לא יעבוד? אם הוא ינסה לפתור תרגיל ולא יצליח? הוא כבר לא יהיה חכם? אבל אם הוא לא יהיה חכם אז מה הוא בכלל? הוא ינסה לצייר ציור ולא יצליח - אז הוא כבר לא צייר, אבל אם כך, מה הוא שווה?

ולכן עדיף להחמיא על מאמץ, לחזק מסוגלות שמגיעה על ידי ניסיון, ולא להחמיא על כשרונות.

זה קצת שונה מהדוגמא הספציפית שנתת, לגבי עין טובה, כי בדוגמאות שלי מדובר על כשרונות ולא מידות. ושוב - גם מדובר על ילדים. אני צריכה לחשוב על ההבדל בין הדוגמא שלך לדוגמאות היותר ברורות של כשרונות, וגם כמובן על השוני בין הקשר חינוכי לקשר בין מבוגרים. 

אני רוצה לפרגן למישהו עם צרכים מיוחדיםהפי
למה? לא יודעת מלא אור אהבה חמלה רק להיות לידו זה עוזר לי להיות טובה יותר ולראות מה חשוב באמת בחיים

הוא כמובן לא קשור לכאן

יש הרבה, זה בעיהאני:)))))
תודה רבה. מאמצת. בעזרת השם.נחלתאחרונה
קבוצות שידוכים לדתי תורני/ חרדלניקיsh121234

שלום

האם קיים קבוצת ווצאפ עם הצעות של בחורים דתי לאומי תורני או חרדלניקים בגיליי 20-29?

קורס קצינים בשנה הראשונהמסיבת ישרים

היי לכולם,

בעז"ה אנחנו נתחתן בחודש אב, ובאזור חנוכה שאחרי אני מתחיל תפקיד ג'וב בתור קצין פרוייקט דרך עתודה (עדיין אין שיבוץ לאיפה נהיה בארץ)

כל הזמן מדברים איתנו על קורס קצינים וואלה בא לי לצאת כי אי אפשר להתקדם בצהל בפיקודי אם אתה לא קצין

הקטע זה שאם נגיד אצא בתחילת התפקיד כלומר 3 חודש אחרי שנתחתן, אז זה אומר שכשאהיה בבהד אחד 3 חודש אחזור רק לשישי-שבת

ודיברתי איתה על זה והיא מוכנה ודוחפת אותי שאני אצא כדי שדלתות בצבא יפתחו.

אבל לאחרונה גיליתי שגם ההכשרה החילית היא שבועיות ואז זה יוצא חצי שנה של רק שישי-שבת, זה לא יותר מידי?

מה שאר החיילים הנשואים עושים?

אם קבעתם תאריך - לוקחים בחשבון שיהיה קשה בחודשיםפ.א.

הראשונים.

לא דוחים חתונה בגלל זה, ובוודאי לא לוותר על קורס הקצינים וההכשרה החיילית. ממש חשוב לטובת פיתוח הקריירה שלך בצבא ובהמשך באזרחות, עפ"י הניסיון שתצבור בצבא.  

מה שכן, ממליץ לתכנן בינכם מניעה בחודשים הראשונים. עד שתכנס למסלול שירות צבאי נוח מבחינת הבית.  

לא כל כך מסכימה. אבל לא כדאי להיכנס לויכוח.נחלת

רק חושבת שלאשתך יהיה קשה. שנה ראשונה יעשה לביתו....

חושבת שהקשר בין בני הזוג בתחילת דרכם, הוא החשוב ביותר.

נניח שזו היתה קרירה אחרת, לא צבאית?

הוא ציין שהתכנון לצאת לקורס 3 חודשים אחרי החתונהפ.א.אחרונה
כל שאת החוויות הראשונות של החודשים הראשונים של תחילת הנישואים, הם יעברו בנעימים.  
מחפשת המלצה לבתי מלון עם אוכל טוב/ צימר עם א. בוקרעינב66

באזור כייפי, ויפה עם מגוון אפשרויות לטייל ולכייף באזור..

חשבנו על אזור גוש עציון/עמק האלה/סובב ירושלים..

מתכננים חופשה חלומית לרגל יום נישואין ואחרי תקופה אינטנסיבית...

פנקו אותי בהמלצות מנסיון

תודה רבה!

להעביר לפורום המתאיםברוקוליאחרונה
נראלי זמן טוב לספרמבולבלת מאדדדד
ב"ה התארסתי לא מזמן

ותודה לכל מי שידע כבר ולא סיפר

בקרוב אצל כולם בע"ה!

מזל טוב!! שיהיה לכם הרבה טוב ביחד!!יעל מהדרום
דיי באמת(;?הפי
חח אין עליך 
מזל טוב!אנונימי 14
וואו מזל טובבברקאני

איזה מרגש

שתבנו בית קדוש ושמח ביחד

מבולבלתתתת!!!! מזזזלללל טווובבב!!!🤩🥰❤הרמוניה
מרגש ממשארץ השוקולד

מזל טוב,

שיתמלאו כל משאלות ליבכם לטובה בבית הנפלא שתקימו יחד באהבה, בריאות, שמחה ואושר לאורך שנים רבות

תודה רבה לכולם!🤗מבולבלת מאדדדד
מזל טוב!חדשכאן

איזה יופי!

שתזכו לבנות בית נאמן בישראל מתוך אהבה, שמחה, נחת ורווח!

איזה יופי, בשעה טובה!! הרבה נחת ושמחה!נפש חיה.
כיף לשמוע, מזל טוב!advfb
מזל טוב! איזה יופי ב"הוהוא ישמיענו
ברוך השם!נחלת

המון המון מזל טוב! כן תרבינה הודעות משמחות כאלו!

וואו יקרה! מזל טוב ענקי 🥳❤️נגמרו לי השמותאחרונה

איזו בשורה משמחת ומרגשת

בשעה טובה ומבורכת ממש

שתזכו לבניין עדי עד בשמחת עולם ובאהבה גדולה ❤️🌟🥳

אתם מרגישיםהרמוניה

את ההשגחה של הקב"ה בכל התהליך של הפגישות?

תשתפו

כןאדם פרו+אחרונה
זה מדהיםהפי

איך מעניין בו,  טעות אחת שלו

והוא לא רלוונטי

אם מישהו מאכזב אותי באמת פעם אחת

אני כבר לא רוצה אותו

גם אצלכן זה ככה? 

( שאלתי את הנשים בקהל ולא את הגברים ..

כי לא מעניינת אותי כאן הדעה שלכם)

אמןהפי

אולי יעניין אותך