לכבוד הריון רביעי ובתכנון (שלי, לפחות....) אחרון, החליטו למעלה לפנק אותי כנראה בהריון מאתגר במיוחד....
אז אחרי שיש פער של שלושה שבועות כמעט בין הווסת להריון עצמו, בטא שלא עלתה יפה, עוד לא חודש וחצי וכבר הייתי בשמונה (...) בדיקות שונות, המצב הוא שנכון לשבוע שעבר יש עובר עם דופק שמתאים לשבוע 6 (במקום 8.5).
אז חלילה שאני אנשום לרווחה, התחילו דימומים... אתמול הייתי במיון והרופאה (המקסימה, יש לומר) בדקה כל מה שאפשר (פתיחה, שחלות, חום, לחץ דם...) ואמרה שיש דופק, אבל הדופק איטי. כל השאר היה תקין. אם לא הייתה להריון הסטוריה כזאת היא לא הייתה דואגת, אבל בגלל שזה הריון שהתחיל מורכב, אז היא מקווה שיהיה בסדר, אבל אני צריכה להיערך לאפשרות שלא....
מניסיון שלושה הריונות קודמים, ידעתי מייד שאני בהריון. אז מבחינתי זה כמעט חודשיים של חוסר וודאות. אנחנו כבר כל כך רוצים לשמוח בהריון הזה ואז כל פעם קורה משהו שמחזיר אותנו שני צעדים אחורה.
אני עייפה ומותשת. בעצתה של אמא שלי שכבתי כל השבת בלי לעשות כלום. אני מרגישה כאילו לקחו מזרק ושאבו ממני את כל האנרגיה. אני מבינה שאין באמת מה לעשות בשלב הזה ושמה שיהיה יהיה, אבל שנדע כבר מה יש, כי זה מורט עצבים....
מחר עליי לגשת לעוד אולטרסאונד. היה דימום עוד פעם אחת, הכתמה בתחתון וקצת בניגוב. לא משהו משמעותי. אני בת 40 והזמן לא לטובתי.
מה אני *כן* יכולה לעשות כדי להחזיר סוג של שליטה לעצמי? האם יתנו לי ימי מחלה עד שזה יעבור? אני ממש לא במצב של ללכת לעבודה...
מתיש.