איך זה יכול להיות?דוס בדם

אני לא יודע,
איך הקב"ה עושה לנו כל הזמן כל כך הרבה טוב?

טוב, בוא נברא עולם, מה, משעמם לי? לא, אני רוצה לעשות טוב, למה? ככה, מזא? (ודאי {?})

אני בוחר בך, (אתה כזה חמוד ומקסים ונפלא ו ו ו [א"ב המו"ן גוים] וידעתיך למען תצווה לזרעך אחריך, אבל למה באמת?) ככה, כי, ככה.

אני אדאג לילדים שלך, אל תדאג אני יכול הכל, אהאה, ויהיו לך מלאאאאאאאאאאאאא, מלאאאא, מלאא, 
טוב, הם יהיו מרכז ההויה, כן נכון זה תפקיד לא פשוט (הלב שחולה) אבל, זה, {אפשר להיות נביאים!, אה, מה זה? כשאני מדבר איתך, [אה.]}

אני מוריד אתכם למצרים, נבנה אתכם , נתיך , כור הברזל, אני יודע שקשה אבל ,אני איתכם, אל תדאגו,
טוב, יאללה, יוצאים נונו, מה אתם מסתכלים עליי ככה? 
יאללה, תריחו את הכבש, או יופי, נזכרתם, יאללה בואו, מהרמהר, יוצאים,

קחו. מה זה? אה, זה תורה, אממ, שמרתי עליה תתקעד דורות, בשבילכם, אתם לא יכולים לבחור, אתם חייבים, זה הכוח המחיה של כל העולם, כתבתי בעצמי, 
תזהרו, * בום* , אוי, משה, אוי, אתה צודק, אוי, לאלא, למה? אבל השקעתי, ו, הם כאלה חמודים , אבל , טוב, עלה שוב, מההתחלה,
לאלא, אל תברחו נו, שוין , בסדר, יאיי, הולכים לארץ הקודש,

די די, נמאס לי, כל היום אתם מתלוננים, הבנתי שאתם רוצים שהכל יהיה מושלם נו אבל אבל חלאס די, שיגעתם, וגם דברו יפה, 
טוב, אתה לך, אתה לך, אתה כנס לאדמה ממנה באת, עוד פעם, קחו בשר, יצא מהאף , שוין, אתם כאלה חמודים, וצדיקים ואני אוהב אתכם, נו, לפעמים קצת מורדים ומתלוננים אבל אתם כאלה צדיקים נו, מאמים שלי,

רק, נסדר לכם כניסה שאף אחד לא יפריע,
נכון, כן , כן, הם באמת מתים, אבל לא, למה אתם מפרשים? ומול כל העם, נו באמת, למה? למה? אי אפשר להכניס אתכם לארץ עכשיו

טוב, להתראות לכם, צריך לרענן את הכוחות, 
או! אתה נראה בחור נמרץ! מסדר את בית המדרש! פשש, צדיק, משה תסמוך עליו ידיך שכולם יראו כי בו בחרתי,

בעזהית יהיה בסדר אתה תצליח, אף אחד לא מורד נראה טוב, 
,נו, עצלנים, יאללה, מה אכפת לכם? זה לדורות, טוב, בסדר נסתפק בזה,

ספר שופטים, דוגמה קלה,
מה? מה? איך אתה מקבל אותנו שוב ושוב? 
אתה לא יודע שעוד גג ארבעים שנה נחזור לסרותינו?
ושוב ושוב, חזרנו ואמרנו כןכן עכשיו, זהו, ונפלנו ושבנו אל האלילים,
כשהישרות הפנימית הושחטה ואיש הישר בעיניו יעשה, אין מלך, ולא נראה שמדובר רק בבשר ועצמות,

וכשצריך להכות, אתה מכה, 
וכשאפשר שלא, אתה מרפה,
ובהתחלה אתה הדוד, הגדול הרחוק הזה שמשגיח ודואג שלא מקרוב,
וממשיכים וכמו אח, 
אבלאבל, 
בעצם אתה א-ל, כלומר אנחנו כל הזמן שואפים לשם א-ל, 

[אנחנו רעי'ה |מאושר|]

ומה, מה אפשר בכלל להשיב, לתת בחזרה (תשובה: כלום)

מה נדבר ומה נצטדק?

אבא, איך אנחנו זוכים לכל הטוב הזה, אבא רחום וחנון, אבא, אממ, אני אוהב אותך, ממש, אני מודה לך,

אני מצטער, מצטער על כל מהנ שחטאתי לפניך, גלוי וידוע לפניך ש אין זה רצוני כלל וכלל באמת , 
אנא, עוזרני שלא אחטא עוד לפניך בכלום, ואהיה זך וישר ונקי וטהור תמים, ורק אלך ואתעלה ואתקדש ואטהר לפניך, בשמחה, בקדושה, בטהרה, ואתקרב עוד ועוד, אנא משכני בעבותות האהבה כברזל אחר אבן השואבת ולא חלילה כבהמה במטה ובשבט,
אבא, 
אני יודע שאולי עדיף שאשתוק, 
אבל, אני אוהב אותך,

ואוו, אתה מדהים!כיפת ברזל-סרוגהאחרונה
תודה לך על זה!
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך