הכל מתחיל באיזשהי נקודה. נקודה של פס ברזל שמתעגל לסיבוב שנגמר מתישהו. והוא מתחיל בנקודה שבה יש פעימות לב מוגברות. והנה מגיע הזמן שהגלגל מסתובב לו. מסתובב ומסתובב ונגמר. והנה הנקודה הסופית מתחברת לראשונה ואיזה פלא החיים שלי, איזה פלא.
נקודה סופית יכולה להתחבר לנקודה ראשונית, אבל רק אם הן דומות. סימפטומיים זהים. לב דופק, מדלג פעימה. הכל נורא פיזי אצלי. נורא פיזי.
עכשיו הכל ברור. המעגל צריך להסגר. הנקודה הסופית צריכה הלחמה לנקודה התחלתית. קשיי נשימה. בום. איזה טוב ה'.
מתי נבין שכל מה שקורה לנו זה ה"עשה לי כל צרכי" מתי נבין שפשוט יש לנו את כל מה שאנחנו צריכים. ונדע מה אנחנו צריכים.
הפיזי שלי רוצה להתחבר למעגל סופי. ועכשיו אני בסוף. הגענו לרגע ההלחמה. כל הצוואר שלי פריחה. אדומה אדומה ומגורה מאד. כל הרעלים יוצאים, נשפכים לי מהצוואר בכתמים כתמים אדומים. איזה טוב ה'.
כל הרעלים יוצאים לי מהלב. כל המעגלים נסגרים.
הבוקר יאיר עלינו יפתח מעגל חדש. מעגל של טוב אינספי ותקוות נצח. תמיד לדעת שמה שקורה זה לטובה שלי. מה שקיבלתי שלי, מה שלא קיבלתי לא שלי. לזכור לזכור לזכור.
אביתר שר לי ,כשהלב נשבר זורח אור גדול, נכון, בין כל הבקעים שלנו יש צמח שפורח, כמה שלווה יש בו. כמה ביטחון.
ככה זה החיים, מעגלים מעגלים של חיים, של כאב ופריחה.
הלוואי שנדע לסגור את המעגל כשהלב נקי ומוכן לדף חדש.
כל יום מחדש.
- לקראת נישואין וזוגיות