ראיתי סוף סוף את הסרט איט
הוא היה לי ברשימת הצפייה מזה זמן מה, והחלטתי שהגיע הזמן
את הראשון והשני בהפרש של יום
אני חייבת להיות כנה שראיתי את הראשון כי רציתי לראות את השני יען הליהוק של חבורת הלוזרים המבוגרים היה מבטיח למדי, כאילו, ביל היידר החמוד, ג'סיקה צ'סטיין שאהבתי ממש באשתו של שומר גן החיות, והסקוטי החמוד מאקס מן ומבוקש.
אז ראיתי אתזה.
בגדול, אחלה
אומנם סרטי אימה לא בדיוק הז'אנר המועדף עלי, אבל הם היו מוצלחים למדי.
למעשה איט החלק השני תפס את המקום השני הנכבד ברשימת סרטי אימה שגרמו לי להוריד דמעה בסצינה נוגעת ללב ממש.
במקום הראשון זה כמובן הסרט מקום שקט |מאוהב| אחד הסרטים הכי טובים אוור. שם אשכרה בכיתי ממש, כאילו, סרט מדהים!
אבל נחזור לאיט
סרטים לא רעים, נבל שמבוסס באופן יחסי ויש לו תבנית הגיונית כולשהי, שלא כמו התסכול שהיה לי ביום שישי השלוש עשרה ששם ג'ייסון פשוט כל סרט עם תבנית אחרת הגיונית פחות ופחות...
מוזיקה לא רעה בכלל
השחקנים ממש טובים, אפילו הילדים, שלמען האמת לא היו לי ציפיות גבוהות מידי...
הקטעים היותר מבהילים עם פניוויז היו מוצלחים ממש. ממש ממש כאילו, כיף לגמרי.
אחד הדברים אבל שהטרידו אותי יותר מכל הדברים המטורללים והמיתות המשונות שפניוויז עשה היה הקונספט של הבריונים.
טכנית זה היה נוראי יותר מכל שאר העלילה, איום יותר מהקונספט המקורי של סרט האימה הזה. זה כאילו אמור להיות מבוסס על מציאות?
שקיימת מציאות כזו של ילדים קטנים ופסיכופתיים שמתעללים, מרביצים, שופכים זבל, ובגדול רודפים את כל מי שלא מוצא חן בעיניהם?
מה נדפק?
כאילו, הילד המטומטם אשכרה לוקח סכין וחורט את השם שלו בבטן של הילד השמנמן המסכן!
מה?!
ובסרט השני, חבורת בריונים קצת מבוגרים יותר מרביצים לזוג בחורים מסכנים בכזו אלימות חסרת פשר! ואז גוררים את אחד מהם, חסר הכרה, וזורקים אותו מהגשר אל נהר!
מהה?
כאילו, מהה???!!!
אז זה הדבר שהכי החריד אותי בסרט. וחוץ מזה איט היה סרט לא רע. אבל זה בהחלט השאיר טעם רע למדי.
זהו