מה זה הדבר הזה? כמו ששירה הסבירה זה קיצור של שאל אותי הכל. אני מציג את עצמי (ננסה לא לעשות לעצמי אאוטינג, אבל לא כזה אכפת לי) ולגמרי נקווה שאני לא אהיה היחיד פה ואחת לכמה ימים ניק אחר יעשה דבר דומה.
אז אני מאיר. (הנקודה במקור) בן 23, רווק מבחירה (לפחות כרגע). הגעתי לפורום במהלך שיעורי פיזיקה של כיתה י"א, הייתי תלמיד בתיכון הווירטואלי, והמון זמן אינטרנט תורגם לשהייה כלשהיא בפורומים ובעיקר בחדר ראשי שם שהו דרך קבע ניק בשם יוסף וניק בשם בת של הקב"ה, היו עוד מנהסתם, ומאז אני די באיזור, לפעמים יותר ולפעמים פחות. לדעתי אני מהלא מוכרים בערוץ, אבל יש מצב שאני טועה.
כרגע אני לא עסוק בהרבה דברים, בעיקר לומד תורה (בבא בתרא פרק שמיני כרגע) ואמשיך לעשות את זה בשנה הבאה (אבל אלמד משהו אחר). קורא ספרים ושו"תים לפני השינה, ותכלס אני די בסדר בלדבר עם אנשים אבל לא הרבה מעבר.
יש מצב שאמשיך ללמוד עוד תורה גם לאחר שנה הבאה בישיבה אבל הכוונה היא למצוא את עצמי מתישהו לומד משפטים ואולי עוד משהו (מניח שאו כלכלה או פילוסופיה או מחשבת ישראל או גם וגם).
אני די מתעניין בפסיכולוגיה ברמה שטחית, פילוסופיה, ובעיקר כדורסל. בעולם אחר ללא ספק הייתי היום מאמן כדורסל.
אוהד מכבי תל אביב סל, יובנטוס ומכבי חיפה בסדר הזה. וחושב שפיני גרשון היה חייב ללכת לנסות NBA.
יכולים לנסות להתקיל במה שתרצו או להתעניין בכל דבר, אני אשתדל לענות.