00אהבה.

19% סוללה. לא הרבה מדי, בטח לא הרבה כמו שחשבתי לפרוק. בטח לא שנה וחצי על כתב. בעצם שנתיים.

בטח כל ההתחלה תהיה גיבובי שטויות ועד שאני הגיע לפאנץ' תיגמר הבטריה. זהו הרי חוק מרפי

אני רוצה לדבר על רבי נחמן, סמים ומעשיות אחרות. על לבבות שפועמים, כאלה שכבר לא. כאלה שמנותחות פעם ב, כאלה שמנותחות כרוניות. מלחיץ אותי שהנורה של הבטריה דולקת. תרגעי.

על רבי נחמן, סמים ומעשיות אחרות. מאת דנה.

אני אוהבת את ברסלב. אוהבת עד כדי שאני מוכנה לרסס על קיר, נ נח נחמ. עד כדי שאני אומרת תיקון הכללי כמעט כל יום. אבל אולי כי ככה חינכו אותי אולי בגלל באג אחר אני פשוט לא מצליחה לנתק את סיטואצית-ברסלב סמים שיש לי במח. כאילו כל בחור שהוא עם גוזמבות מספיק מכובדות מעשן גוינט. רבי נחמן מעודד את זה אני יודעת. הוא הרי היה זה שאמר, שמחה תמידית. חח חחחח מה זה בכלל שמחה תמידית. זה שני מושגים מקבילים. מקבילים. רבי נ נח נחמ נחמן רבנו הקדוש. תציל אותי מהמחשבות שווא האלה. תציל אותי כבר.

יש לי ציפורים ציפורים בלב ששרות לי מנגינות ביום ולפעמים המנגינות שלהם כל כך נחמדות ואני מתרפקת עליהם, ויש פעמים שהמנגינות שלם חופרות חופרות לי בורות בראש כאילו חסר לי בורות

על הקיר בחדר שלי כתבתי, איזהו עשיר השמח בחלקו. כן אני יודעת שאמרו את זה לפני, אבל הכל היה עוד לפני ואני מגלה לאט לאט. אני חושפת את כל הקלפים שבי, את כל הבורות אני מורידה מעליהם את המכסים ומתחילים להתבונן. כמה מפחיד זה להתבונן בפחדים של עצמך. כמה מאיים. כמה ביטחון אתה נדרש כדי להסתכל עליהם ולחמול. ככה פשוט.

אם היה אפשר הייתי רוצה להיות מי שאני, ואם היה אפשר הייתי רוצה לדעת מה זה אומר להיות אני. איפה זה נמצא. כי הי, דנה היא כל כך שונה מעצמה שזה כל כך מבלבל.

ואתמול יוסף הסתכל ואמר לי את?! את כולך טוב, איך יכול להיות. וחחח ככה אני, תתרגל.

אני מאוהבת במעגלים. הו, התחלתי לכתוב לעניין, אני מאוהבת בריח של הסגירת מעגל. הנה כאן התחיל משהו, כאן הוא נגמר. הכל בא על מקומו בשלום. תמיד זה מזכיר לי שכל מילות התודעה שאני לוחשת לי בזמנים קשים ולא רק הם אמיתיים ונכונים. הנה הכל עבר, הנה הכל שוב טוב גמור. הנה השמחה. אולי זה מה שהתכוון רבי נחמן שאמר על השמח התמידית, אם רק נדע שכל מעגל ייסגר בצורה הטובה ביותר בשבילו ובשבילנו זה כבר נחמה עצומה, ומהי נחמה עצומה אם לא שמחה?!

והחיים שלי מלאים במעגלים. שנפתחים ונסגרים ושוב נפתחים, ורגע מאיימים להסגר עלי ואני מרימה ראש מעליהם ואומרת לעצמי, הי, זה יעבור, הי, זה יסגר טוב. הכל יהיה נהדר.

והכל נהדר.

אני מאמינה באמונה שלמה שיכול להיות לנו טוב גמור. נ נח נחמ

הציפורים ציפורים בלב שלי קצת מבולבלות ואני רק רוצה לחרוט אותן על השכמה השמאלית שלי.

אני רוצה להסכים לעצמי להודות שזה קשה. ואם כל מה שקורה בחו הוא פנימי אז אומר שקשה לי עם חלקים בי. וקשה לי שאני לא יכולה להרגיש חופשיה בתוכי. וקשה לי לפחד. ופחד זה מילה שמפחידה אותי.

ורבי נחמן שמדבר על שמחה ואנשים שאוהבים אותו ומוכנים ללכת אחריו באש ובמים ובסמים.

וקסמים גדולים קרבים לבוא. קסמים של נרות ואש שתוקד לנצח.

ובכלל רציתי לסכם את החיים שלי ואיך הגעתי לסמים, גאד. אני אוהבת את השינוי. אני אוהבת שינויים.

אין לי מה לכתוב אני מבזבזת את הזמן והבטריה של המחשב. כל טוב וביי.

אני אותך אוהבת.רק הפעם.
וזה נכתב בהשראת מה ששלחתי לך?
לאאהבה.

זה אמור היה להתבשל הרבה זמן. לא הצלחתי לכתוב כלום ממה שרציתי, יצא רק שטויות

אוך..נונו,עוד יצא משהו שאת רוצה(:רק הפעם.
הלוואיאהבה.

אי וואו.להיות בשמחה!!!
איזה נשמה יפה.
את מדהימה.
תודה לך.
תודה!!אהבה.אחרונה
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך