בוקר טוב 🙂
הייתי רוצה שתהיה יותר מוזיקה בבית שלנו. שתהיה אווירה עוד יותר שמחה וקלילה. עוד יותר כיף.
כרגע האפשרויות הן:
* דיסקים, שהילדים די בוחרים ושמים לבד - שזה נוח, וגם מעסיק אותם הרבה. הדיסקים די הרוסים כתוצאה מזה אבל לא נורא, הם מגובים במחשב.
* שירים מהפלאפון. על זה אנחנו אחראים, כי אנחנו לא רוצים שהם יתעסקו לבד בבחירת שירים באינטרנט (בגלל כל הבעייתיות שיש ביוטיוב ובאינטרנט בכלל). יתרונות: מאפשר יותר גיוון, שירים שאנחנו ההורים לפעמים רוצים לשמוע (לא שירי ילדים לדוגמה). חסרון: מיליון הבקשות שלהם:
״תשימי את זה בבקשה (או בלי ה״בבקשה״)״
״אח״כ אני רוצה את זה!״
״זה היה התור שליייי לבחור שיייר״
לפעמים אני במצב רוח דיקטטורי וקובעת שעכשיו אני בוחרת שירים לעצמי וזהו 🙂 אבל יש גם את שאר הזמנים.
חסרון נוסף: זה גורם לי להתעסק יותר בפלאפון, וזה מעצבן... מתוך בחירת שיר - בודקים הודעה, מגיבים להודעה וכו׳. רק רציתי מוזיקה ברקע 😑....! ולהיפך אם פתאום מקבלים שיחה או צריכים רגע לבקש מהבעל לקנות פסטה בחזור מהעבודה, המוזיקה נעצרת וזה עוד התעסקות... וזה שצריך לדאוג שזה יהיה מחובר לחשמל, אבל בנגישות לא גבוהה לילדים (שכמובן רוצים לראות את הקליפים, ואנחנו לרוב מעדיפים שלא לאפשר...).
אה ויש גם את כל הזמנים שממש היה בא לנו בטוב מוזיקה אבל התינוק התורן ישן אז זה גם מגביל את זה במידת מה.
יצא ארוך ומפורט! אפשר לחשוב על מה הסיפור, כולה לשים מוזיקה 😅... אבל זה בדיוק הקטע 😏!! בא לי שזאת תהיה פעולה קלילה, פשוטה וזמינה, ובפועל יש בזה משהו מסובך הרבה פעמים.
*מזדהות??* אם כן זה כבר ינחם אותי... ❤️ צרת רבים וזה...😘
טיפים שעובדים אצלכם?
ובעלי מחליף מדי פעם לרשת ג 😁