ומסתבר שאם כבר ההשוואה אז יש גם פה ושם את הגננות המתעללות..
ואם כבר השוואה אז - נכון שבגלל המסכות זה נראה כאילו כל העולם הולך בתלבושת אחידה?

התקנות בנויות ככה שהאכיפה מתבצעת בהתאם לשיקול הדעת של השוטר או הפקח.
רוב האנשים שאני רואה, כולל במקומות ציבוריים עמוסים , לובשים את המסכה כמו דבילים, יעני העיקר שתהיה מסכה. או שהאף בחוץ, או שהפה בחוץ, או שהם מדברים בטלפון ומורידים את המסכה, או לא יודע מה.
התקנות גם לא מפרטות מה זו 'פעילות ספורטיבית'. אם אני יוצא החוצה להליכה מהירה, אני חייב ללבוש מסכה? מי קבע שהליכה זו לא פעילות ספורטיבית?
אם אני יוצא לריצה, ומדי פעם יש קטעים שבהם אני הולך. מה, אני צריך לקחת איתי מסכה בכיס ולסירוגין להוריד ולסירוגין ללבוש?
חוץ מזה שכרגיל מתעסקים בשטויות ובקטנוניות, במקום בדברים הגדולים והחשובים. ראיתי מחסום של המשטרה שהם עצרו והעירו לכל מי שלא לבש מסכה, אבל 50 מטרים משם יש פארק שכל ערב וערב יש התקהלות המונית של חרדים בבין הזמנים וכל מיני סודנים , חלק גדול כמובן בלי מסכות, וזה בלי קשר לכל הזוהמה שהם משאירים אחריהם בפארק.
די מגוחך לראות איך אוכפים שטויות קטנוניות של אנשים שהולכים לבדם ברחוב בלי מסכה, אבל דברים כמו קטנועים ואופנועים שטסים על המדרכות זה לא מעניין.
בסוף זה מוכיח של הכל עניין של רצון ומדיניות, הלוואי והיו משקיעים את אותו כוח אדם ומשאבים גם בדברים חשובים אחרים.
ראש השנה
בעעע
לא אוהבת. ועוד חג של יומיים
חלום שלי לטוס לחו'ל לכל החגיםםם
אני דוקא די אוהב אותו
עם תפילות מרוממות
ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?
יחסית מסביר. קצת. אולי.
ספסל אחורי של אוטובוס משהו..

אני עוברת על המסרים פה והשיחות אישיות.. כמה דרמות!! ואני לא זוכרת כלום! מביך למדי.
ולמה כשאני נכנסת לשיחה עם פצלש כתוב לי שהיא מחוברת?!
מה איתך?
המפגש טד יצא לפועל?
עוד אפשר להירשם? 😇
ריבוזוםהאחרון שניסינו להרים לא, למיטב זכרוני...
אבל היו שניים שכן, והם גם היו ממש טובים! בכלל הפורום הזה היה איכותי, אחותי |נוסטלגי|
כתבנו פה כל דבר איכותי שהיה בשנה האחרונה, אפשר לראות בקלות כמה זה
מלא אנשים שבאים להתארח ועושים מלא רעש ברחוב ומשאירים בלאגן ולכלוך...
לא כזה מגניב לבוא לפה
סדרות של כאן ארכיון- קרובים קרובים, סטרייט ולעניין.
בפייסבוק- עמוד בשם "הקופסה- רק דברים טובים", יש בו בדרך כלל קטעים מצחיקים מסרטים ישראלים ישנים..
ארץ השוקולדאחרונהשמגיע לפורום נטוש ותוהה על טיבו
הוד444או- מישהו שמכיר אותה במציאות יודע מה שלומה?
תמסרו לי שנזכרתי והתגעגעתי