שאלה לבנות - הערכת הנסיעות של הבחורכיפת השמיים
בפגישות הראשונות אם הבחור מגיע עד אליכן מרחוק (נסיעה של כמה שעות)
1. האם אתן בסוף הפגישה אומרות תודה או מביעות איזושהי הערכה כלפי זה?

2. אם לא, מדוע ?

3. מה אתן חושבות על זה שיש בנות שגם אם הבחור נסע שעתיים הלוך שעתיים חזור הן לא מביעות שום סוג של הערכה ? בהנחה שהבחורה לא נראת ביישנית או סגורה. וכמובן כוונתי לאמירת תודה פשוטה ולא "לסגוד" לבחור.

תודה מראש לעונות, אשמח לשמוע מה אתן חושבות מנקודות מבטכן.
שאלה לבניםפשוט אני..

בפגישות הראשונות אם הבחורה מגיעה עד אליכם מטופחת (השקעה של כמה שעות)
1. האם אתם בסוף הפגישה אומרים תודה או מביעים איזושהי הערכה כלפי זה?

2. אם לא, מדוע?

3. מה אתם חושבים על זה שיש בנים שגם אם הבחורה השקיעה שעה בשיער, חצי שעה בבחירת שמלה וחצי שעה באיפור, הם לא מביעים שום סוג של הערכה? בהנחה שהבחור לא נראה ביישן או סגור. וכמובן כוונתי לאמירת תודה פשוטה ולא "לסגוד" לבחורה.

תודה מראש לעונים, אשמח לשמוע מה אתם חושבים מנקודות מבטכם.

ועכשיו ברצינותפשוט אני..

א. כמה שתצפה יותר לקבל "תודה" על מעשיך - כך תתאכזב יותר. זה נכון בזוגיות, במקום העבודה, בצבא, בכל מקום בחיים.

תעשה דברים מתוך אהבה ואמונה, מתוך רצון לעשות טוב. אם מישהו יבחר להודות לך - זאת החלטה שלו.

ב. ספציפית לגבי דייטים, שני הצדדים משקיעים הרבה מאוד בכל פגישה. השקעה נפשית, השקעה כספית, השקעה בזמן, השקעה בתשומת לב, השקעה חיצונית וכו'. במה זכתה ההשקעה של נסיעה ארוכה, שדווקא היא אמורה לזכות אותך באמירת תודה?

עונהכיפת השמיים

1. ספציפית לגבי השקעה חיצונית אני מתבייש "לפרגן" לבחורה בפגישות הראשונות, ואני חושב שיש בחורות שזה יראה להן מוזר.

2. ברור שאם בחורה משקיעה במשהו שקשור לפגישה שלנו אני אגיד לה תודה, יצא לי שבחורה הביאה עוגיות או משהו טעים בפגישות הראשונות וברור שהערכתי את זה ואמרתי לה. 

3. את יודעת, כשאתה נפגש עם בחורה אתה מברר במהלך הפגישות גם את המידות ודרך הארץ שלה. ובמקרה הפרטי הזה גם את ההערכה והפרגון שלה, בעיניי זה דבר חשוב בקשר וזוגיות בכלל, ואני גם משתדל להיות כזה.

תשובותפשוט אני..

1. ברור שלא התכוונתי ברצינות 

2. להגיד תודה זה תמיד חשוב ומבורך, לרגע לא אמרתי אחרת. רק אמרתי שלא כדאי לצפות ולקוות שאנשים אחרים יגידו "תודה" על מעשיך, בלי קשר לזוגיות - זה כלל טוב לחיים.

3. יש דרכים אחרות לבחון מידות ודרך ארץ, בלי לצפות שהיא תודה על משהו שהיא כלל לא רואה ולא בטוח שהיא חושבת עליו (כמו שאתה לא מודע להכנות הקשות שהיא עשתה לפני הפגישה).

לא מסכים לגמריכיפת השמיים
עבר עריכה על ידי כיפת השמיים בתאריך י"ח בתמוז תש"פ 00:28

אני מסכים באופן כללי עם מה שאת אומרת שאדם צריך לעשות טוב כי הוא טוב בין גם אם אין מי שיעריך את זה. אך כמובן שאם מי שעושים לו טוב יש אפשרות להביע הערכה כלפי הטוב שיש לו הוא צריך לעשות זה.

אך אני לא מסכים לגבי פגישות וזוגיות. חשוב מאוד שתהיה הערכה ופרגון בזוגיות. כמובן שלא מפעם אחת ומזה שהבחורה לא אמרה תודה על זה שנסעת שעות עד אליה אתה יכול לדעת מה המכלול שלה. אבל מבחינתי אני לא אמשיך להיפגש עם מישהי עם במשך מכלול הקשר אני מרגיש חוסר הערכה.

תודה על התשובה שלך, הבנתי את הכיוון שלך. 

חלק מעניין של קשרadvfb

זה הדדיות, ולכן למישהו שמשקיע עבור השני חשוב לו בשביל הקשר בניהם (ולא בשביל עניין אגואיסטי) שהצד השני יעריך את מה שמבחינתו ראוי לההערכה. הערכה הדדית זה דבר בסיסי בקשר.

אמירת המילה "תודה" פחות משנה אלא היחס. בדר"כ אנשים אומרים תודה בצורה מפורשת.

ולכן @כיפת השמיים - אם אתה מרגיש שהיא באופן כללי שהיא מזלזלת בפגישה או בך אז זה בהחלט מטריד. אך אם היא לא אמרה רק תודה וסה"כ היא מתייחסת בכבוד לסיטואציה של הדייט בלי קשר למרחק שלך לא הייתי גוזר מסקנות

הודעה פוגעניתקל"ת
ועוד ההשוואה לפרגון על מראה חיצוני שלא ככ צנוע ומתאים שבחור יפרגן בתחילת קשר
זה לא היה הרעיוןפשוט אני..

הרעיון היה שיכול להיות שהבחורה לא יודעת כמה הוא השקיע לפני המפגש, כמו שהבחור לא מודע לזה שהבחורה השקיעה לפני המפגש.

התגובה הבאה שלי הייתה "ועכשיו ברצינות", כלומר אפשר להבין מזה שהתגובה הראשונה לא הייתה באמת השוואה מדויקת...

כן הבנתיקל"ת
שזה לא היה ברצינות, אבל בנוסף לדעתי זה פוגעני כשמגיבים להודעה רצינית לא ברצינות כזו.

מה גם שאני לא מסכימה עם הרעיון, כי בחורה יודעת איזה מרחק הבחור עשה כדי להגיע לדייט
הקוד ההתנהגותי האתי השמרן לא מאפשר להחמיא על מראהאורות הכתובה
לבחורה עד שלב כלשהו, שהוא אינו בפגישות הראשונות

זה שונה להעריך את העובדה שאחד מהצדדים השקיע מאד בשביל להגיע לפגישה.
בין אם זה בחור שנסע הרבה זמן לפגישה לעבר הבחורה,
בין אם זה בחורה שפינתה זמן בתוך תקופת מבחנים עמוסה כדי להפגש עם בייניש בעל לו''ז חופשי לחלוטין.
אלו דברים שההשקעה אינה מובנת מאליה, וחושב שכן, צריך להעריך.
אני בכיף נוסע לכיוון הבחורה. מאד ישמח אותי לשמוע שהיא מעריכה אתזה ואומרת על זה משהו.
אם נסעתי שעה שעתיים כדי להפגש באזור הנוחות של הבחורה, והיא לא תאמר על זה כלום- זה יסמן לי משהו
אני משתדלת מאד להגיד תודהמקלידה משהו
טמפה שזה יהיה הדדי.
אם מישהו (לא בהכרח בהקשר של דייטים) ממש מתעלם ולא אומר שגם דבר, זה מוזר ולא כיף.
>>ברוקולי

1. ברור, ואם זה יהיה ממש רחוק אציע באמצע הדרך 

3.שמידות טובות בין אדם לחברו חשובות ללא תלות בדייטים 

שאלה לךultracrepidam

1 יש בנות שכן מתייחסות לזה, וזה יפה ונחמד, ויש בנות שלא. למה לא? אולי כי הן מרושעות, אולי כי הן נבוכות, אולי כי מישהו צריך להגיע ומקובל שהבחור מגיע ויש לזה הרבה הסברים, לא תמיד יש הזדמנות לומר את התודה הזאת בדיוק בהקשר מתאים. לא חסרות סיבות.

2 לכל אדם יש מעלות וחסרונות. השאלה מה המשקל של החסרון "לא אומרת תודה לבחור שהגיע מרחוק כי לא מעריכה את המאמץ". האם זה שקול כנגד המעלות שלה. וההנחה שזה "מעיד על משהו" היא שטויות. אתה לא היית הולך לפסיכולוג שמאבחן אותך על סמך "אמר תודה על זה שהגעתי למשרד בפקקים או לא אמר".

3 גם אם היא מרשעת שבמרשעות, מותר לך להתחתן איתה. אם היא מושלמת ואתה לא רוצה אותה, אף אחד לא יכריח אותך. דעתנו או דעת כל בנות העולם על  מעשיה לא ישנו את זה.

אם חשוב לך שבנות יעשו את זה יותר, אז במקום לשאול "האם אתן עושות ככה ומה אתן חושבות על מישהי שלא" פשוט תכתוב "בנות, זה יהיה מצוין בשביל הקשר אם תגידו לבחור תודה על הדרך שהוא נסע עד אליכן". ואז המרושעות שביניהן יקפידו שלא להגיד, והאחרות ישתדלו להגיד, והרוב המכריע, שלא משוטט כאן, כנראה לא ישנה את דרכיו.

לא כל כך הבנתי את התגובה..אבל תודהכיפת השמיים

לא כל כך הבנתי את התגובה ועניין המרושעות..אבל תודה.

בקיצור:ultracrepidam

יכול להיות שיש אנשים ונשים שהם לא בסדר. בעצם, בטוח יש.

השאלה "כמה אנשים לא בסדר יש" זה שאלה שמעניינת את המשטרה וחברות ביטוח. 

השאלה "האם יש לבחורה שפגשתי חסרונות" היא מיותרת - יש, מספר לך מעכשיו.

ולכן בטוח שיש לה חסרונות, וזה לא מפתיע. אז למה לעשות סקרים על חסרונות? מפריע לך, תעזוב אותה. לא מפריע לך, תהנה.

>>ברוקולי

לא צריך לעשות אידאולוגיה שלמה 

על שאלה קטנה ולגיטימית שנשאלה 

הדברים שכתבת הם נכונים 

אבל להרגשתי פותח השרשור לא שאל אותם ברמה הזו. 

זה חשובהפי
להגיד תודה .. תמיד אני אומרת הרבה פעמים הסיעו אותי וזה יפה מצידם לא מובן מאליו בכלל..
תמיד תגידו זה באמת מזעזע לא להכיר תודה חיוך .. תודה על הנסיעה תיסע בזהירות תכתוב לי שתגיע..
וואי, חלק מהתגובות קצת לא נעימותים שיבולים
גם אם יש הנחה שאולי שגויה,
יש דרך לומר בצורה אחרת...חבל על הציניות הזאת..
בטוחה שזה לא מכוונה רעה, אבל קצת צרם לי...

ולפותח השירשור,
אתה צודק שלא נעים כשלא מעריכים הכרת תודה בסיסית. יכול להיות שהיא היתה לחוצה/נבוכה/מוטרדת, ושזה לא הגיע ממקום לא מעריך. אם אתם ממשיכים אתה יכול לברר.
..מקום בעולם
1. כן
2.🤷
3. יש אנשים שגדלו על זה שהגבר צריך לעשות שמיניות באוויר בעבורן. מה יש לי לחשוב על זה? שחבל לי שככה גדלו.
עונה..קל"ת
1. אישית, אם בחור בא מרחוק אני תמיד מודה לו על כך. רק חשוב לי לציין שאשדתל מראש שזה יהיה מרחק סביר בהשוואה למרחק שאני עושה ושלא יהיה פער קיצוני .
2. אולי מהיסח דעת או מלחץ ומוטרדות מהדייט שיגרום לי לשכחה. אבל תמיד תהיה איזשהיא תודה (לא בהכרח ספציפית על המרחק, אלא תודה כללית על הערב).
3. לא שופטת מקרים אחרים, ואני לא יכולה להגיד מה עובר לבנות אחרות שלא נוהגות כמוני. ובכל אופן, על סמך מקרה בודד שלא אמרה תודה אז ברור שלא הייתי נכנסת למחשבות שליליות. הייתי בודקת זאת לאורך זמן וכן בסיטואציות אחרות..האם גם על דברים אחרים ראית שהיא לא נוהגת להביע הערכה?
בדרכ בנאדם שלא יודע לפרגן ולהעריך אז זה יבוא לידי ביטוי בעוד דברים ולא רק לגבי המרחק..
אם זה רק קרה פעם אחת קשה לומר מה זה אומר...ברזלית

לדעתי זה דבר כל כך מתבקש, לומר תודה. לפעמים שוכחים אותו בגלל התרגשות או מבוכה, אבל צריך להזכיר להיות 'מענטש' גם, ואולי במיוחד כשנפגשים!

אם הכל היה טוב חוץ מזה אולי היא באמת התפדחה.. תנסה לחזור לפגישה לראות אם שם היא כן הביעה הערכה.. קנית לה משהו ואמרה תודה?
א. לא אומרת "תודה".תיק
ב. אני מעדיפה שהפגישות לא יהיו אצלי
ובכללי לא רוצה שיאספו ויחזירו אותי, לפחות בהתחלה.
אני מראה נכונות לבוא לקראת הצד השני ולהפגש באמצע תמיד,
אם הפגישה הראשונה הייתה אצלי בכל זאת מציעה שהשנייה תהיה במקום נוח לו,לא בשבילו, בשבילי.
אני חושבת שאפשר לקבל תחושה טובה גם בלי לומר את המילה "תודה" . מרגיש לי מוזר לומר "תודה" או שהוא יגיד לי "תודה", אני נפגשת איתו בשבילי, אז מניחה שגם הוא נפגש אתי בשבילו. תחושה טובה כללית צריכה להיות בכל מקרה.
ג. לי לא קרה אפעם שנסעו שעתיים כדי להפגש אתי, מקסימום שעה.
מה אני חושבת במקרה שכן נסעו שעתיים לכל כיוון ולא אמרו "תודה"?
לא נוח.
לא נוח שנוסעים שעתיים הלוך ושעתיים חזור- זאת טירחה מרובה מדי,
ולא נוח לומר "תודה". לא נוח.
מי שמצפה או דורשת שיאספו אותה או הפגישות יהיו אצלה כן צריכה לומר "תודה" , מי שלא - לא, לדעתי.

מה, זה כזה מפריע שלא אמרו "תודה"?
אם אתה מתרשם שמדובר בבחורה נעימת הליכות באופן כללי, עדיין חשוב לך לשמוע את המילה הזאת?
מה הצורך במילה הזאת?

אולי אשקול להשתנות..
באיזה שלב אתם רוצים שיגידו לכם תודה?תיק
לפני הפגישה, אחריה או באמצע הפגישה?
האם יש הבדל בין פגישה ראשונה או פגישות מתקדמות יותר?
יותר הגיוני לומר תודה מלא לומר...ברזלית
זה הערכה בסיסית כלפי משהו שעשה משהו בשבילך
וגם זה תמיד עושה הרגשה טובה.
וזה לא צריך להיות תודה דרמטית... ממש לא. הכי פשוט וכנה.
אני תופסת מעצמי אדם מנומס מאודתיק
התודה לא משתלבת לי משום מה..
מתי את אומרת את זה, בסוף הדייט?

מה כל כך מסובך להגיד את זה תוך כדי?אוורסט
וואי סחטיין על ההשקעה כיף שבאת
מה לא נוח בזה?
לא יצא לי לומר ולא אמרו לי. לא יודעת.תיק
אני דווקא מאד מזדהה עם מה שאת אומרתultracrepidam

ואספר לך באילו הזדמנויות שמעתי תודה: או בסוף הפגישה ("אז עכשיו אתה נוסע ל_? כמה זמן לוקח להגיע הביתה? תודה שבאת את כל הדרך!") או בשיחת פרידה יום אחרי ("אני ממש מעריכה את המאמץ שלך להגיע עד אלי, אבל לא מתאים לי") או בהתחלה ("איך היתה הנסיעה? תודה שעית את הדרך. מעריכה את המאמץ".)

אבל באמת אני מזדהה עם זה שהרבה פעמים אין הזדמנות שתהיה תודה שלא תשמע מאולצת מדי.

כשיוצאים או כשנכנסים לאוטושוגי~
"תודה שהגעת אליי" "מעריכה את הנסיעה שלך לכאן"
באופן מאוד טבעי וזורם
נכנסת לאוטו, מתיישבת, ותוך כדי אני אומרת - תודה שנסעת לX (שם של המקום שאני גרה בו), ממש מעריכה את ההשקעה
אפשר גם בלי החלק השני של המשפט. מה שמרגיש בנוח.
אה אוקי. תודה.תיק
נראה כבר איך להוציא את זה לפועל מתישהו.

אני מוזרה שאני לא נכנסת לרכבים של מדוייטים זרים?
לא הבנתי מה כ"כ מסובך להגיד תודה?ברוקולי

בכל אינטראקציה בין אישית שמישהו היה טוב אליך / עזר וכו' כדאי להגיד תודה

גם שאני מכינה למישהו ארוחת צהרים הוא אומר תודה

וגם לנהג באוטובוס

ולמוכר בחנות 

ולשליח מהסופר 

בוודאי שקשר הוא הדדי וכו'

אבל מה הקשר בין זה לבין הערכה והוקרה? 

בכל המקרים שאת מציינתultracrepidam

יש מסירה של חפץ, ואז יש אמירה כמעט אינסטינקטיבית של "תודה".

כאן הבחור הוא לא חפץ ולא מוסרים אותו, אז קצת יותר קשה למצוא את הנקודה שבה זה שייך

כשבחורקל"ת
אחרי הפגישה איתי מתחיל נסיעה של שעתיים כדי לחזור, זה אמור להבהב בראש
שעתיים זה ממש מהבהבתיק
סביר להניח שלא הייתי מסכימה להפגש איתו אם זה מה שנדרש ממנו..מסכן בחור כזה.

אני יוצאת עם אנשים שגרים קרוב אלי.
אוקי, אתקל"ת
אבל בחורות שיוצאות לדוגמא עם בחורי ישיבה, יש ישיבות מהצפון עד הדרום, אני לא אפסול בחור בגלל שהישיבה בה הוא לומד היא מרוחקת ממני. לפעמים השעתיים נסיעה שלו זה אמצע המיקום בשביל שנינו, אין מה לעשות
הוא השקיע זמןברוקולי

גם אם זה לא חפץ ממשי

גם נציג הבנק לא מוסר לך חפץ ממשי ואתה אומר לו תודה אחרי שיחת טלפון 

??ultracrepidam

לא אמרתי שלא מגיעה תודה על חפץ לא ממשי. אמרתי שאין רגע של מסירה.

ובאמת ברגע שנפרדים הגיוני לדבר עם הבחור לגבי הדרך שהוא נוסע הביתה, אבל יכול להיות הגיוני שהנושא לא הופך לשיחה.

בעיני עדיף לא לשמוע תודה מאשר תודה מאולצת. והרבה פעמים זה היה נשמע לי מאולץ, כאילו עשיתי לה טובה. שזה מעצבן, כי אני לא נוסע לפגישה כדי לעשות לה טובה.

תודה על הגיבויתיק
לא ידעתי אפילו שאני לא בסדר עד השרשור הזה..
תמיד לומדים דברים חדשים, גם אם לחלק הם נראים בנאליים.
לי הרבה פעמים אמרו תודה כשהגעתי מרחוקצהרים
עבר עריכה על ידי צהרים בתאריך י"ז בתמוז תש"פ 22:23
זה סבבה אבל מבחינתי אני עושה את הנסיעה בשביל עצמי, אז אני לא מצפה לתודה.

מה שכן, עצם שימת הלב שלה זה דבר משמעותי בעיני
עונה גםבאמת יהלוםאחרונה
האמת שלא קראתי את כל התגובות אבל עונה גם
1. אני הייתי אומרת שמעריכה/תודה שהוא בא אלי או משהו כזה.. נראלי חשוב, הוא בכל זאת התאמץ גם בשבילי. ואם לא בסוף הפגישה אז בטלפון או בהודעה.

3.נראלי חבל.. אבל אפשר לדון אותן לכף זכות שאולי הן בכל זאת מתביישות או שלא נעים להן לומר שהם מעריכות וכו מסיבה שבעיקר הן יכולות לומר
מקומות "חוויתיים" בבית שאןאני הנני כאינני
מחפשים מה לעשות ברביעי בבית שאן, אטרקציה זוגית שווה/מעניינת וכדומה. עדיפות למקום סגור.

רעיונות?

חחחחחחחחחחחחחחחחח אין כאלה 😂צדיק יסוד עלום
בפרטי
היה איתי בצבא מישהו מצחיק שגר שם אם זה עוזרנוגע, לא נוגעאחרונה
מצאתי מקור חדש לגביי דיון עתיק שלי פהאני הנני כאינני

והאחד שהשקעתי עליו הכי הרבה מאמץ...

מלאכיות או רגלים על הקרקע? - לקראת נישואין וזוגיות

מאיפה המקור?פצל"פ
הספר 'אהבה' של הרב גינזבורגאני הנני כאינני
יפה, במיוחד לאנשי פרק ב' כמונו שכבר "ריאליים"מתוך סקרנות

ו"לא מתלהבים משטויות"...

הכי טוב זו מלאכית עם רגליים על הקרקענוגע, לא נוגעאחרונה
זה נהיה טרנד?הפי

לדבר עם בחורה ולברוח?

2 נשים שלוותי השבוע היו מפורקות מבכי עד כדי מצב של חולי.

אם אתם לא מתכוונים לצאת לדייט תגידו את זה מראש

ולא ברור לי איך גבר שמגדיר את עצמו דוס עושה שטויות כאלה.

ובעצם דוס או לא לא מתנהגים ככה

לא סתם שולחים הודעות בוואצפ לבחורה שהעבירו לך את המספר בשביל שידוך ..ואז בורחים .

איך זה גורם לשדכן גם להרגיש?

ולא סתם קובעים עם בחורה דייט ומבטלים באותו יום

שלא נתחיל לדבר על שגרירים/ שליש/ וחבריו

ששם בכלל פותחים הודעות מדברים ואז יום אחרי נעלמים .

מדוע?

אני תמיד אומרת אף בחורה לא כועסת שלא רוצים אותה בחורה כועסת כי הראו לה שרצו אותה (בואי נקבע דייט )

ובסוף הלכו בלי הסבר בבום

אני כבר התרגלתי לזה שיש כאלה שדיבורים לחוד ומעשים לחוד ..

ואני אומרת את זה בכאב אם אדם בוחר להתנהג ככה או ניצלתי.. עוברת הלאה ..

אבל לא כולן לוקחות את זה ככה

יש בנות שלא רוצות לשמוע על דייטים בזמן הקרוב בגללכם..

באמת קחו אחריות.

גוסטינג זה גועל נפש

אתם גועל נפש

השרשור מופנה לאדם שבורח/ מבטל דקה 90 בלי לזכור שיש צד שני לסיפור.

אדם אשר לא יודע לבטא את רגשותיו ..

נכון לא תמיד אפשר להביע מה אתה מרגיש אבל אפשר שיהיה לך עמוד שדרה . אל תגיד סתם דברים .. מזה??

(אפילו הודעת נימוס יהיה מתאים .. מצטער על הזמן שלך.. בכל זאת אני חושב שלא מתאים .קשה?

אפשרי גם אם לא מסתדר הכל בסדר .מידות יש פה צד שני לעזאזל 

דרך ארץ

כנל הפוך!! כלפי גברים

מעצבן ממשארץ השוקולד
פעם אחת קרה ליאביעד מילוא

התחיל איזה קשר והבחורה נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה

קרה גם הפוךבחור עצוב
דיברתי עם מישהי איזה שבוע ופתאום פשוט נעלמה מעל פני האדמה. לא הגיבה להודעות. כלום.

אחרי חודש פתאום שלחה הודעה משום מקום. הגבתי לה ביובש שתבין שלא מעוניין. 

תגיד לה ברחל ביתך הקטנההפי
ההתנהגות הזו של היבוש לפני חודש לא היתה לעניין
לא בא לחנך אותהבחור עצוב
רק חתכתי וזהו. 
הלוואי עליadvfb
אם אחרי כל הבירורים זה מה שהתגלהintuscrepidam

אזי צריך להודות לה' יתברך ששמר את נפשך.

היה כנראה צריך את הבירור בשביל שני הצדדים, אך ברוב חסדיו ה' חסך לך את כל הפגישות והסבל מהבחור.

ואני לא אומר את זה רק מהצד של הכל לטובה וכו', אלא פה באמת רואים את ההצלה עצמה ישר.

לדעתי החלק שקשה זה שבסיטואציה כזו אפשר לומר לעצמך למה אני שוב פעם בסרט של להתבאס מקשר שהיה רלוונטי והתברר שלא…

התופעה שנקראת "גוסטינג"משה

נפוצה הרבה יותר משנדמה לך. ולתחושתי נשים מעיזות להתנהג ככה יותר מאשר גברים. אבל זה בסדר לטעון גם הפוך.

נשים תמיד צודקות, גברים תמיד טיפשיםצדיק יסוד עלום
בעולם המודרני? כןמשה

בעולם הקלאסי זה היה הפוך.

יחי הפמיניזםצדיק יסוד עלום
אף אחד לא דיבר דווקא על שגברים עושים את זהמבולבלת מאדדדד

הפי כתבה בלשון שנוח לה לכתוב, כי בזה היא נתקלה.

וכנראה בגלל ההערות המעצבנות של כולם פה בפורום (לא דווקא אתה) היא גם כתבה בסוף במפורש שזה מיועד לשני המינים.

תפסיקו להיות מעצבנים ולצאת מנקודת הנחה שהבנות תמיד נגד הבנים. זה ילדותי ברמות. 

נשים עושות את זה גם וזה ילדותי ברמותהפי
זה אכן מזעזע, אבל תשמחו שלא התחתנתם/ן אתו/המתוך סקרנות

מי שלא מסוגל להיות רציני ולעמוד מאחורי מה שבוחר לעשות, לכאורה גם בנישואין יתנהג כך (גם בנישואין יש הרבה דרכים לעשות גוסטינג וד"ל).

" מפורקות מבכי עד כדי מצב של חולי."מוקי_2020

איך שלא מסובבים את זה,

זה אומר שהן עושות משהו לא נכון ( שזה -שונה- ממשהו שבאשמתן).

עכשיו אם אחרי שירגעו ויתאפסו, יעשו בדק בית ויגידו "אוקי, איך נמנעים מהקרקס הזה שאני מתפרקת בגלל בחור שאני בכלל לא מכירה" ויבצעו צעדים 1,2,3 שקרקס כזה לא יקרה יותר - מעולה. זה נקרא החיים.  יש תקלות. משתפרים ומשתכללים לפעם הבאה.

אבל...אם הן יהיו עכשיו בחרדה או בהפסקה ויתנו כ"כ הרבה כח לצד השני...

אז ...אולי באמת עדיף שקודם יטפלו בעצמן יסודית כי בזוגיות אמיתית המצבים יהיו פי 8000 יותר מורכבים מזה.

אה עכשיו זה המשחקהפי
שנתפסים על מילים מוצאים אותם מההקשר? 
הוא לא התכוון בכוונהקעלעברימבאראחרונה
תזכורתadvfb

גם לגברים יש רגשות

סופריקה

נכון ומדוייקאדם פרו+
קשקוש נאו-שוביניסטיצדיק יסוד עלום

תורידו את הראש בבקשה, בנות חוזרות מפורקות מעלבון אחרי דייטים

קצת יותר רגישות

נכון בנות יותר רגישותאביעד מילוא

אבל גם בנים רגישים אני אחרי הדייטים חזרתי  מפורק  מזה שלא התקדם

אני כמובן צוחק מגזים ומתמרמרצדיק יסוד עלום
בנות תבעו בעלות מלאה על הקושי שבדייטים. רק הן מסכנות ורק הגברים מזעזעים ולא רגישים
חד משמעיתהפיאחרונה
עד כאןכְּקֶדֶם

מי יודע כבר כמה קשרים הלב הזה חווה

וכמה אמרו לך שאתה זוהר ושאתה משהו אחר ושהעולם צריך אותך באמת. ואיך זה שאתה כזה כל כך? והלוואי שהרגע הזה אתה ואני לבד יהיה לתמיד.  ושאם היה אפשרי הייתי נשארת איתך לנצח אבל אנלא יכולה להקים איתך בית. ועוד אינספור פתגמים מאינספור שהלב שלי נתן להן להיכנס בלי מעצורים. והן הביטו ברהב ונגעו בקצהו ונחרדו ונעלמו.

ולהבדיל גם קשרים עם חברים טובים מאד שהחליטו שדיי.

אה וגם הוא, שאמר לעולם דיי. גם איתו רציתי להגיע הכי רחוק שיש יותר מהכל וגם אתה מתי שככ התקרבתי אליך טרקת לי את הדלת בפרצוף. כמו כל האחרים.

ואולי אני באמת תמים ונאיבי אולי לא הרגשתם אליי כמו מה שאני הרגשתי ומרגיש אליכם עד היום. אולי באמת ניצלתם כל רגע אתי רק כדי לחוות עוד קצת , כמה שמתאפשר.

אבל הגיע הזמן שלי. שעכשיו אני איעלם.

הגיע הזמן שאומר לעולם - דיי.

התוהו קדם לעולם. 

נוגע, לא נוגע

עצוב וכואב לשמוע

קצת מניסיון, יש אנשים שהעבודה הרוחנית שלהם זה להסתנכרן עם העולם וללמוד להתהלך בו. ואם זה מנחם, אחרי העבודה הזאת אתה מרגיש אחרת, טוב יותר ורגוע ושליו, ושלם עם עצמך.

שתרגיש טוב במהרה בעז"ה, ותמצא את מקומך ואת רעייתך

נעמת לנו… חבל שאתה מחליט לעזובפ.א.
וואלה לא קלטתי שזה שרשור פרידהadvfb
כתיבה יפהאדם פרו+
מבטאת את ההרגשה
כואב ממשארץ השוקולד
מאחל רק טוב
חבר יקרכל היופי

עוד לא הגיע זמנך להיעלם.

הלב שבע אכזבות אבל יום אחד יהיה טוב יותר ותמצא את מקומך.

הסימן הכי טוב בעיניי לטוב ולכנות - הוא אנחנו עצמנו.

האם אתה מרגיש טוב ואהבה כלפי אחרים?

אם כן, בוודאי שיש עוד כמוך שאינם רק נצלנים.

כל אחד מאיתנו מסתובב בעולם הזה עם שריטות וקשיחם משל עצמו, החיים מורכבים ללא ספק.

אבל יש ויהיו רגעי אור.

אנחנו נוטים להבליט את החושך כי הטוב הוא המובן מאליו, כי אנחנו בנויים להתגונן מהרע.

אבל מה שזה אומר בתכלס, גם אם לא תמיד מרגישים ככה, שהטוב הוא הרוב. מקיף אותנו בלי שנרגיש.

מותר ליפול לתהומות, זה בסדר להרגיש, אבל לזכור שיש אור בקצה, שהנפילה הזו לא תהיה לנצח.

חולה עליךךךadvfb

אחלה כתיבה

הצורך לשים גבולות הוא צרך הכרחי.

לאחרונה באמת עלתה התובה שזה גם נותן קרקע פוריה לדברים שיצמחו ויפרחו.

יש שני צדדים יראה ואהבה.

היראה שמתבטאת בשימת גבולות והיא נותנת בסיס יציב. 

על גבי הבסיס היציב אפשר לפתח ולהצמיח כל פעם את האהבה.

אז בהחלט - די! שמים גבולות! מתוך כך בעזרת ה' הרבה שפע ברכה והצלחה!!

בהצלחהברוקוליאחרונה
יש לי בכלל סיכוי?מה כבר ביקשתי

אני יודע שהשאלה בכותרת קצת חריפה מדי אז אסביר...

לא יודע אם זה שייך לפה או לאר"מ אז כותב בשניהם.

עברו כמעט חודשיים מאז שהיא חתכה אותי. (לא יצאתי מאז מסיבה טכנית שקצת מנעה ממני להיפגש, ואני מרגיש שאולי זה קצת הזיק לי שאותה גברת ישבה לי במוח כל הזמן הזה ומצד שני גם עלו לי הרבה תובנות לגביה שלא חשבתי עליהם קודם אז אולי כן היתה מזה גם תועלת...לא משנה, זה לא העיקר. וגם סרו המניעות אז בעז"ה ממשיך.).

הנקודה היא שאני מרגיש שאני אולי קצת רגיש מדי. בכללי בחיים. ובדייטים זה מתפרץ במאתיים אחוז. כבר כתבתי על זה פה פעם אבל אז זה היה בהקשר של פרידות. עכשיו אני מתכוון בהקשר של אישיות.

זה היה הקשר הארוך יחסית הראשון שלי. יצאתי עם כמה בחורות לפניה ועם אף אחת לא התקדמתי באמת וגם תכלס לא היה כל כך שייך. כבר שראיתי את הפרטים שלה בהצעה הרגשתי שזה משהו אחר. וזה באמת היה. הבעיה הגדולה היא שלא הצלחתי באמת לקדם את הקשר. בכל רעיון שעלה לי חששתי שזה ילחיץ אותה, שהיא לא תגיב לזה טוב וכאלה. מפה לשם היא הרגישה שאני לא מוביל מספיק ועל זה (לפחות ככה אמרה) חתכה. היתה לנו שיחה ארוכה מאוד לפני שהיא קיבלה את ההחלטה, והמסר העיקרי שקיבלתי שם הוא "אתה באמת אדם טוב. באמת. לא פגשתי הרבה בחורים כאלה וגם אומרים שזה די נדיר אצל גברים. באמת התנהלת מדהים במהלך כל הקשר. הרגשתי שיש מי שרואה אותי ואכפת לו ממני. גם עוד לא פגשתי מישהו שמבין אותי ככה. יש לך לב כל כך טוב, וזאת אחת ה-תכונות החשובות לי. לכן ממש קשה לי לוותר על זה. באמת רציתי שזה יצליח. אתה מה שאני מחפשת. אבל אני מרגישה שזה לא מה שאני צריכה בחיים. אני צריכה מישהו חזק, יציב, שאני אוכל לסמוך עליו. ומבחינת הרגישות אני מרגישה שאנחנו קצת דומים מדי. וזה לא מה שאני צריכה לפחות בשלב הזה של החיים...".

מה שאני שמעתי זה "היית יכול ממש להצליח בתור בחורה. אתה לא גברי, אתה לא מסוגל לספק לאישה את מה שהיא צריכה בחיים, אתה רגיש מדי, מי שאמור לבכות בבית זה לא אתה זו אני, אין לך ביטחון עצמי, אתה לא החלטי, ובקיצור- בתור חברות היינו יכולות להסתדר יופי, אבל בתור בעל? תשכח מזה."

וכאן אני שואל כבר חודשיים ולא מצליח לקבל תשובה- למה אני אמור לצפות? מאז שאני זוכר את עצמי זה מי שאני. רגיש, מתחשב, אכפתי, דואג, שמח בלשמח מישהו אחר, מתכלב בשביל שמי שאני אוהב יהיה בנוח, וכו. אני לא מחפש מישהי גברית ושנחליף תפקידים. יש בי את הרצון הגברי הבסיסי הזה של לספק משענת, להוביל, להיות הקול השפוי. אבל בפועל זה לא מתבטא. בפועל היא נפגשת מיד עם הלב הטוב שלי, זה משמח אותה שיש גברים כאלה בעולם, ובזה מסתכמת התועלת שלה מהקשר. ואני? אני רק מאבד עוד את מעט הביטחון העצמי שנשאר לי. מי תוכל לראות אותי מעבר? ומי תוכל לאהוב את התכונות האלה באמת? יש מישהי שתשמח בזה שאני לפעמים לוקח דברים ללב והם משפיעים עלי? שאני חווה את העולם בצורה יותר עמוקה? שהלב שלי לא מסוגל לשמוע מישהו ובמיוחד מישהי שמחמיא לי בלי שיעלו לי דמעות?

זה קצת מייאש כל העסק הזה ובמיוחד הכנות שבה היא אמרה שאני אשכרה מה שהיא מחפשת ולמרות זאת החליטה לסיים את זה...

ביטחון עצמי כן חובהזיויק
לדעתי
לבנותמישהי 1
אני מנסה לשדך כמה שרק אני יכולה ואם יש לי עצה בשבילכן היא שהתמונה שאתן מעבירות תהיה הכי וואו שיש
הרגע בדיוק הגבתישפלות רוח

שבתמונה רואים א' ובמציאות מקבלים ח' הנה, עכשיו אני מבין בגלל מי. אז לא בנות, אל תקשיבו לה, גברים לא סובלים את זה.

ולגבי להפסיק לבקש תמונה-בעד, מסכים שאין צורך בתמונה גם מונע הרבה עוגמת נפש(משני הצדדים), וגם נותן צאנס אמיתי להכיר

מכיוון שאינני ראוי להיות הגאון של הדור,חסדי הים

אני חייב להתחתן עם אשה שתהיה מוכנה לגדל את גאון הדור הבא.

"יִבְחַר לָנוּ אֶת נַחֲלָתֵנוּ אֶת גְּאוֹן יַעֲקֹב אֲשֶׁר אָהֵב סֶלָה".

אולי יעניין אותך