בהתחלה חשבתי שזה להחרמת הסינים בגלל הקורונה אבל לא, זה בגלל העברת מידע אישי לממשל הקומוניסטי.
אוסטרליה גם בעניין
בהודו זה כבר בוצע.
בהתחלה חשבתי שזה להחרמת הסינים בגלל הקורונה אבל לא, זה בגלל העברת מידע אישי לממשל הקומוניסטי.
אוסטרליה גם בעניין
בהודו זה כבר בוצע.
קשה לזלזל באדם זול.
ששמים זרקור על התנהגויות והדיבורים המגוחכים שלו, אבל לא מציגים אותו בצורה לא נכונה.
הבנאדם אשכרה מדבר כמו ילד בן 3 (מציע לשתות אקונומיקה, שואל אם לבריטניה יש יכולת גרעינית וכו') ולא חושב פעמיים אפילו כשזה מול המצלמות.
גם ההתנהלות שלו הפכפכה ובשליפות מהמותן - יכול ללעוג לבנאדם או מדינה (שזה ילדותי בלי קשר) ולאיים, ואחר כך להרעיף עליו אהבה ושבחים בצורה חסרת פרופורציה ואז שוב ללעוג ולאיים. ואותו דבר גם בנושאים אחרים.
היחיד? אין נשיא אמריקאי שלא ניסה.
שמצופה מכל אדם שלא מבין במדע
שלא לדבר כאילו הוא כן מבין במדע
וקל וחומר שזה מצופה מהנשיא
שמאמין שלא הגיוני שיש דבר בעולם שבו הוא לא מבין הכי טוב
אולי הוא מושחת עם זכויות יתר אבל הוא לפחות יציב וממלכתי
לעומת טראמפ האדם הכי לא ממלכתי ששייך, ולא יציב בכלל, ושונא כמעט את כולם.
ואי אפשר לדעת מה טוב כשמדובר באדם שאתה לא יכול לחזות שום צעד שלו, בנאדם הפכפך. ואל תשכח שאת הצעדים הדרסטיים נשיאים לא עושים בקדנציה ראשונה, לך תדע מה יקרה בשנים הבאות.
רק בלי החתיך
וממש לא, כנראה שאתה לא ניזון מתקשורת אמריקאית, אבל התקשורת כאן סוגדים לו יחסית ליחס של התקשורת אליו שם. התקשורת שונאת אותו ברמות קשות.
וזה שיש אנשים שאוהבים אותו זה ברור. הם בחרו בו וכנראה יבחרו בו שוב.
זה לא סותר את מה שאמרתי, הוא לא גזען וזהו. הוא גזען והפכפך וזול, לא היית נותן לו לשמור על הבית שלך, אתה לא יכול לדעת מה הוא פתאום יחליט במוח הקודח שלו לעשות פתאום. הבנאדם הזוי.
ולא יודע למה אתה קורא אמריקאי קלאסי, אבל אם אתה מתכוון לאנשים שלא מעניין אותם כלום חוץ מהכסף שלהם ולעשות עוד כסף, אז אתה צודק. אבל חצי מהעם הוא עדיין לא כזה אלא כאלו שרוצים עתיד נורמאלי של שוויון ושל כלכלה ושלא יהיו כל כך הרבה הומלסים ברחובות.
חצי מהעם כן
אבל בתור נשיא של כולם אי אפשר שיהיה בנאדם כזה
ראש השנה
בעעע
לא אוהבת. ועוד חג של יומיים
חלום שלי לטוס לחו'ל לכל החגיםםם
אני דוקא די אוהב אותו
עם תפילות מרוממות
ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?
יחסית מסביר. קצת. אולי.
ספסל אחורי של אוטובוס משהו..

אני עוברת על המסרים פה והשיחות אישיות.. כמה דרמות!! ואני לא זוכרת כלום! מביך למדי.
ולמה כשאני נכנסת לשיחה עם פצלש כתוב לי שהיא מחוברת?!
מה איתך?
המפגש טד יצא לפועל?
עוד אפשר להירשם? 😇
ריבוזוםהאחרון שניסינו להרים לא, למיטב זכרוני...
אבל היו שניים שכן, והם גם היו ממש טובים! בכלל הפורום הזה היה איכותי, אחותי |נוסטלגי|
כתבנו פה כל דבר איכותי שהיה בשנה האחרונה, אפשר לראות בקלות כמה זה
מלא אנשים שבאים להתארח ועושים מלא רעש ברחוב ומשאירים בלאגן ולכלוך...
לא כזה מגניב לבוא לפה
סדרות של כאן ארכיון- קרובים קרובים, סטרייט ולעניין.
בפייסבוק- עמוד בשם "הקופסה- רק דברים טובים", יש בו בדרך כלל קטעים מצחיקים מסרטים ישראלים ישנים..
ארץ השוקולדאחרונהשמגיע לפורום נטוש ותוהה על טיבו
הוד444או- מישהו שמכיר אותה במציאות יודע מה שלומה?
תמסרו לי שנזכרתי והתגעגעתי