00אהבה.

[אל תחכה שתהיה פחות משוגע, תחכה למצוא את הבן אדם שזורם עם זה, שאוהב את זה, שאוהב את כל כולך שרואה את הברק.]

כי הרי כולם פה משוגעים, בתוך ובפנים, ואיזה פלא זה להיות משוגע ולדעת את זה ולהיות חופשי כבר מההסתתרות. כל החיים אנחנו מחביאים את החלקים המופלקים שלנו, החלקים הרקובים והמלחיצים. חשבתי על זה שממש לפני שהחופה שלי מתחילה אני רוצה שישימו את יש לי סיכוי של אביתר. כי יש לי סיכוי, למרות שפחדתי להיות משוגעת כמו משוגעת, עכשיו אני כבר לא מפחדת מזה. הנה, יש לי סיכוי. ניצלתי מהפחד של הפחד להשתגע.

איזה קסם זה.

אתה יכול לגמרי לצאת לחירות. כי הכלא של החיים שלך והחופש של החיים שלך נמצאים בדיוק באותה נקודה בתוך הלב, בתוך הנשמה שלך. הכלא שלך מתחיל בפחד. והחירות שלך מתחילה באהבה. אז אולי פשוט תעצום עיניים ותאהב את הפחד. ככה פשוט. תאהב לא להיות בקונטרול. תאהב להאמין. תרפה את הכל. גם ככה כלום לא בשליטה שלך.

ו-ואוו!! איזה פלא זה להודות על הדבר שהכי קשה לך בעולם! אתה פתאום מבין מה קורה. לא יוצא משליטה אלא נכנס לתוך המסגרת. להעיז להתבונן בפחד מוציא את הפחד מהמסתרים של הנפש שלך החוצה וזה כל כך מפחיד כי פתאום אתה רואה שאתה מפחד ואתה הרי גיבור ואיך זה יכול להיות. 

הפחד הנסתר הוא אויב גדול מאד. הוא מנהל אותך, כמו בכלא. 

ונכון שזה מפחיד לראות שאתה מפחד וחלש אבל הי, זה שלב אחד קדימה, התקדמת עוד צעד אחד לכיוון החופש לאהוב. לכיוון החירות האמיתית שלך. הפחד הפיזי ניתן להתמודדות, העיקר שאתה יודע שהוא קיים.

ואיזה קסם זה לחיות בהודיה, כל כך פלא גדול. מי חלם שאפשר להודות כל כך הרבה.

~אני מרגיש שמשהו משתנה
העייפות תחלוף האור יעלה..

והכל יהיה רגוע. כי כשהלב נקי מהפחד, נקי מהרצון להיות נורמלי, נקי מהרצון להיות כמו כולם. אז הוא מרשה לעצמו להתקרב לעצמו, לשיר בקול, ללכת יחף, לכתוב פסוקים על קירות. הוא מרשה לעצמו להדליק נר בלי ששום רב מת, לעשות עמידת ראש ולבהות שעה בקיר, כי זה מה שמרגיש לו. והוא מתקרב, הוא מתקרב לחופש לאהוב. וכשהוא יגיע לחופש הזה, מי יכול עליו, אה?!

כי אם לא היתה לי את המרירות לא תגיע המתיקות וכשהמתיקות תגיע היא תהיה כל כך טבעית ואמיתית, אי איזה טוהר.

~יש לי סיכוי להנצל אני חושב.

כמה אהבה אלייך ילדה טהורה.רק הפעם.
את בעצמךאהבה.אחרונה

וואי השיר הזהה~אניגמה~

את נשמה טובה את וואי עשית לי טוב עכשיו

תודה לך נשמה!אהבה.

תודה לך על כל מילה.להיות בשמחה!!!
..אהבה.

אני כל כך אוהבת אותך שזה קטע.. נשמה

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך