יש לנו בעבודה ארוחת צהריים שמביאים קייטרינג (לא מלהיב אבל זה מה יש)
לאחרונה עם הבחילות נוספה גם תופעה מוזרה וסותרת- תיאבון מוגבר.
הבעיה שאין לי הרבה מבחר מה לאכול, כי שומני עושה לי צרבת ומתובל מדי עושה לי בחילה, וחלבי גם עושה לי בחילה..
מה שאני אוכלת זה קרקרים יבשים / צימוקים/ פיתה במהלך כל היום. ופעם ביום אוכלת "ארוחה" בעבודה.
התוספות בעבודה נורא שומניות אז אני לא נוגעת. סלטים בד"כ הייתי אוכלת, עכשיו גם זה עושה לי בחילה.
נשאר רק מנה עיקרית.
יש די הרבה סוגים לבחירה אז כל יום אני (מקווה) ימצא משהו לאכול אבל זה לא משביע אותי בכלל. אני קמה מהשולחן רעבה 😏
הייתן לוקחות מנה עיקרית נוספת?
אני יודעת שיש עובדים שלוקחים מנה שניה. השאלה היא אם הם בסדר או לא.
לולא ההיריון לא היה סיכוי שאקח מנה עיקרית נוספת. מרגיש לי לא לעניין. סלטים הייתי לוקחת חופשי כמה שבא לי כי באמת יש הרבה וגברים פחות מתחברים לעשב הזה...
בעיקרון המנות ספורות אבל מזמינים בכפולות של 10 לא מספר מדוייק על העובד. וגם תמיד יש עובדים חסרים, מצד שני גם תמיד יש אורחים..
ובבית- אוף הבית.. לא יכולה להריח את האוכל של הבית 🤪
אז גם בערב לא יכולה לאכול משהו נורמלי. אני קונה הרבה בחוץ.


וזה ככה מלא פעמים בערב שאנחנו הולכים לישון מאוחר יותר ממה שתיכננו כי שנינו עייפים אחרי היום אז רק נחים קצת עם המחשב ואז מגלים שכל הערב נגמר וכבר נהיה מאוחר ממש...