שלום לכולם,
כבר פרסמתי את המחקר שלי כמה פעמים כאן בקבוצה, פחדתי שהפרסומים שלי חזרתיים מידי וניסיתי להקפיד למרווח אותם כמה חודשים בין פרסום לפרסום. אני מתקרבת לסוף הזמן שהוקצב לי למחקר על ידי האוניברסיטה, ולצערי עדיין חסרים לי שמונה נבדקים.
זקוקה לעזרתכם ועזרתכן על מנת לסיים את המחקר.
בסוף המחקר לאחר שאכתוב את הממצאים אני מקווה לפרסם אותם וכמובן שגם אעביר אותם לבתי החולים בתקווה כי יעזור לבנות מערכת תמיכה טובה יותר עבור גברים, נשים וזוגות שחוו אובדן קשה זה. בית חולים בילינסון כבר הביע התעניינות בממצאים.
אני מודה לכול הגברים המדהימים שהשתתפו במחקר וכול מי שעזר ועזרה להעביר את המחקר הלאה וכמובן על ההערות והארות שעזרו לי הן כחוקרת, הן כאחות מוסמכת וכמובן כאדם.
המחקר עוסק בקשרים שבין זמן שעבר מאז אובדן ההריון, עוצמת אבל, צמיחה פוסט-טראומטית ותמיכה חברתית בקרב גברים בישראל. המחקר במסגרת לימודיי תזה לתואר שני בסיעוד באוניברסיטת תל אביב.
כמובן שאני זמינה בפייסבוק, במייל ובמספר הפלאפון שמצויינים בקישור בשאלון. הערות והארות יתקבלו בברכה!
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..