אנחנו נשואים כבר שנה וחצי, אני רוצה הריון וילדים יותר מכל דבר אחר בעולם. שנינו בריאים ואין שום בעיה נראית לעין, הזוגיות שלנו פתוחה וזורמת, טוב לנו ביחד, אנחנו נמשכים זה לזו ובכל זאת מאז החתונה לא הצלחנו לקיים יחסים בצורה מלאה חוץ מפעם אחת לפני כמה חודשים. אין לי בעיה מבנית או רגשית ובעלי מגיע לקישוי טוב ופליטה לא מהירה מדי ובכל זאת אנחנו לא מצליחים ומרגישה שכבר ניסינו הכל. הלכנו לאינספור ייעוצים בנושא, ניסינו את כל התנוחות והמצבים, מתקדמים לאט לאט, מאמינה שיום אחד נצליח אבל מאמינה שהוא מאוד רחוק ורוצה הריון עכשיו! (בפעם האחת שהצלחנו לא עשינו משהו שונה באופן מהותי, אנחנו לא יודעים למה...)
כל זה היה הקדמה...
חשבתי בביוץ הבא לאסוף את הזרע שנוזל מחוץ לגוף שלי, ולהכניס אותו עם מזרק לבפנים וככה להגדיל את הסיכוי שאיזשהו זרעון יפרה את הביצית שמחכה לו בפנים. אבל הבעיה היא שאני לא יודעת איך עושים את זה ובעלי לא מתלהב על הרעיון ולא מאמין שזה יעבוד. אחרי שחשבתי על זה קלטתי שזה דומה להזרעה מלאכותית, הורדתי את הסינון באינטרנט וחיפשתי הזרעה ביתית, מסתבר שזה נפוץ אצל להט"בים חילונים שהגבר פולט את הזרע לכוסית והאישה מכניסה אותו לנרתיק עם מזרק. אז זה עובד. אבל כמובן שבעלי לא יתן זרע בכוסית אפילו לצורך פריה ורביה... אז איך אפשר לאסוף את הזרע בסוף? בדרך כלל אני שמה מתחתי מגבת וזה נוזל עלי ונספג בה...
אוף, לא יודעת למה כתבתי... זה מכביד עלי. אשמח לשמוע מה דעתכן ועצות אם יש...