כ"ד בתמוז תש"פ 19:49
עשיתי אולטרסאונד בטני בהפרשים של שבועיים ונצפה ב"ה עובר עם דופק וגם ההבדל בין אולטרסאונד ראשון לשני היה בסדר
אבל.. המדידה היתה קטנה בשבוע למרות שאני יודעת בודאות מתי היה הביוץ ואין סיכוי שיהיה ביוץ מאוחר יותר כי בדקתי הריון פחות משבועיים אחרי הביוץ והיה חיובי אז אם זה שבוע לפני אין סיכוי שהיתה תוצאה חיובית.
מה הסיכוי שהרופאה פשוט לא מדדה טוב? פעמים קודמות עשיתי בטני וכבר בשבוע 7 היתה מדידה מדוייקת
כ"ד בתמוז תש"פ 19:53

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

כ"ד בתמוז תש"פ 20:20

בשליש הראשון תקין פער של עד שבוע.

כ"ד בתמוז תש"פ 19:55
כ"ד בתמוז תש"פ 19:57

בסוף נולדה קצת קטנה.

זה א. רק הערכה. ב. לא תמיד בודקים טוב. ג. זה ממוצע לא כל התינוקות אותו גודל.

איזה שבוע את?

הרחק למעלה,
אי שם בעננים,
ישנו כוכב שכמעט ולא רואים.
ואותו הכוכב מאיר לסביבתו,
אך בגלל הכוכבים שסביבו,
נבלע אורו.

כ"ד בתמוז תש"פ 19:58
שיהיה הפרש כזה גדול
ועוד דבר מוזר שאלתי אותה למה היא לא מדדה מקצה לקצה אז היא הסבירה לי שזה שק חלמון
אבל הסתכלתי עכשיו בכמה תמונות באנטרנט ובכולם העובר נראה בדיוק כמו בתמונה שהיא נתנה לי ומה שהיא אמרה שזה שק זה הראש
יש מצב שהיא פשוט לא מבינה גדולה באולטרסאונד?
כ"ד בתמוז תש"פ 20:00
לק"י

ואיך את יודעת מתי בדיוק היה הביוץ?

כ"ד בתמוז תש"פ 20:05
מזה שהמחזור סדיר אני גם מרגישה
ואם זה היה שבוע כמו שהיא אומרת זה אומר שזיהיתי את ההריון 6 ימים אחרי הביוץ וגם הבטא וכל סימני ההריון בחילות והכל תואם לשבוע
רק מדידת האולטרסאונד לא
כ"ד בתמוז תש"פ 20:16
לק"י

קרה לי.

כ"ד בתמוז תש"פ 20:17

כ"ד בתמוז תש"פ 20:23

יש מבנה שצמוד לעובר שבאמת לא מודדים, אבל אם את לא רגועה תלכי לטכנאית שתמדוד, הן הכי טובות בזה. חוץ מזה שבאמת יש סטיות, בשבועות המוקדמים כל מילימטר משמעותי. 

כ"ד בתמוז תש"פ 20:02

אבל פעם הבאה שתעשי א"ס שוב יבדקו לאיזה שבוע מתאים

ילדים בית ואני שביניהם בלוג הנקה בית ועוד

כאבים כאבי גב תחתון

קורונה

כ"ד בתמוז תש"פ 22:14

ב5 שבועות נלחצתי בטירוף אבל הייתי מטופלת גם אצל רופא פרטי התקשרתי אליו בדחיפות והוא אמר לי תרגעי תגיעי אלי ונמדוד בדיוק הגעתי אליו והוא מדד על הנקודה ממש בדק מכמה כיונים ודייק ממש ואז אמר לי שההפרש המדויק הוא של שבוע וחצי תביני איזה הבדל ואצלי שבוע וחצי זה נורמלי כי לבעלי יש ראש גדול בקיצור טכנאית וגם רופאה של הקופה רוב הפעמים לא משקיעה וזה התוצאות אל תלחצי לדעתי תבקשי אולטרסאונד חוזר ותבקשי מה טכנאית/רופאה אחרת לבדוק ולהתמקד ממש במדידה בהצלחה

אולי יעניין אותך