קוראת סמויה כאן כבר תקופה...
אנחנו נשואים כמעט ארבע שנים, עם שני ילדים.
הכרנו בשידוך והתחתנו אחרי פרק זמן קצר.
לחיי הנישואין שלנו יש הרבה עליות ומורדות, אבל בעיקר מורדות.
מרגיש כאילו אנחנו בכל פעם מתקדמים צעד בנושא אחד, וחוזרים אחורה עשרה צעדים בנושאים אחרים.
אנחנו שותפים וחברים, הורים טובים לילדים אבל בכל מה שקשור לכל המהות של חיי נישואין, אנחנו מאוד לוקים בחסר.
והחסך הזה משאיר אותי ללא אוויר, אני מרגישה שהחסך הזה "מכבה" אותי, פשוט מוריד לי את כל שמחת החיים.
אין רומנטיקה, אין מילים טובות ומשמחות, אין הערכה ופירגון, אין חיבוקים , נשיקות, ליטוף (חוץ מלהיות ביחד ממש)...
ואני כבר לא יודעת איך להתמודד מול הדבר הזה? כבר ניהלתי איתו כל כך הרבה שיחות בנושא, הסברתי, הדגמתי, תירצתי פירשתי וכלום. פשוט כלום. הוא אומר שזה תהליך, דרך, ושזה יגיע... אבל שום דבר לא מגיע.
אני אומרת לעצמי, שאם המצב היה הפוך והוא היה מסביר לי שיש משהו כל כך מהותי בקשר שחסר לו, הייתי הופכת עולמות בכדי לספק לו את החוסר ולמלא אותו.
מצד אחד, אני אומרת לעצמי שאי אפשר לכפות אדם להיות יותר חם ואוהב אבל מצד שני אני מרגישה כאילו אני חיה עם שותף לדירה. קשה לי עם זה מאוד, ובתקופה האחרונה, כל ההתנהלות שלו כל כך מפריעה לי- פתאום צדדים שליליים שלו שהיו פחות מפריעים לי נהיו מאוד מהותיים, בולטים ומפריעים בעייני.
ואז שוב יש מריבה, החמצת פנים, בדידות, לא מחליפים מילה יום- יומיים- שלושה, מתנצלים כי אי- אפשר להמשיך במצב הזה ואחרי שבוע שבועיים, שוב חוזר חלילה. מעגל "קסמים" שאנחנו פשוט לא מצליחים לצאת ממנו.
מה עוד אפשר לעשות? אני מרגיש שבכל יום שעובר אני פחות אוהבת, פחות שם בעבורו.
עוד ויכוח, עוד מריבה, עוד החמצת פנים, עוד מילה לא במקום...