סליחה שלא זיהיתי את האיתותים שלך.
סליחה שלא הבנתי מה שאת רוצה לספר לי.
אני שבוע שלם מתעקשת לפרש את הסימנים שלך בצורה שתואמת לתיאוריה שלי.
סליחה שלקח לי זמן לפתוח את הראש ולהבין שהכיוון הוא אחר לחלוטין.
שמחה כל כך שבסוף הצלחתי ועכשיו את רגועה כל כך וטוב לך.
מבטיחה ללמוד מטעויות.
בשבוע האחרון החלטתי שלתינוקת שלי אין מספיק חלב, ואפשר להבין אותי. כי התינוקת שלי סיימה את הארוחות שלה תוך 20 דקות במקום 40 ולא הצליחה לינוק עוד והנסיונות שלה להתחבר שוב ושוב גרמו לה לבכי. כי החזה שלי הרגיש מרוקן מתמיד וכי היתה לה קפיצת גדילה. היתי בטוחה שהיא לא מסכימה להמשיך כי הזרימה של החלב איטית לה מדי והיא מפונקת.. הצמדתי אותה שוב ושוב כדי שתאכל ולא תרעב ולא הבנתי למה היא מסיימת כל הנקה עם בטן מפוצצת הרי היא רעבה?!
היום הצלחתי סוף סוף להבין את המשוואה. התינוקת שלי גדלה. היא מסוגלת לינוק בזמן קצר יותר כמות גדולה יותר. כשהיא מתנתקת זה לא כי היא עדיין רעבה אלא כי היא מפוצצת!!
הזרימה של החלב נהיית מוגברת יותר והיא לא מתמודדת איתה, אך מצד שני היא לא מסוגלת להתנתק לבד. קשה לה . היא רוצה עוד.
היום סוף סוף הבנתי שהבכיות שלך אחרי הארוחה זה לא היה רעב אלא אכילת יתר. היום סוף סוף הבנתי שאם היית נשארת רעבה לא היית נותנת כל כך הרבה טיטולים רטובים בשבוע האחרון. אם היית רעבה כל השבוע גם לא היית מוציאה לחיים שמנמנות דוקא עכשיו. היום סוף סוף למדתי איך לעזור לך להתנתק בזמן , לפני שהבכיות נהיות היסטריות ולקבל ילדה רגועה שבעה ומחייכת.

).