למה לא שמענו עליו??
מזעזע החוק החדש הזה....בימאית דמיונות
לא חושבת שהוא כל כך מחריד כמו שהוא פופוליסט בטירוףחופשיה לנפשי
מסתבר שבכלל לא הבנתי מה זה אומר...בימאית דמיונות
אבל בעיקרון הטיפולים האלה לא אמורים לעזור ללהטב"ים להתנרמל?
לא חושבת שיש דרך לגרום להומוסקסואל להפסיק להמשך לגבריםחופשיה לנפשי
בגדול יש הרבה "טיפולים" שכביכול אמורים לעזור אבל בפועל הם רק גורמים לאדם לפגוע בעצמו ולכן ההתנגדות המוצדקת.
ספציפית פה בפורומים יש מישהו שכתב שרשור על זה בנשואים טריים פעם ואני לא ממליצה לקרוא כי זה נורא מה שהןא עבר בניסיון "להתנרמל"
בימאית דמיונות
אוף כל הנושא הזה מה זה כאוב![]()
בהחלט נושא כאובחופשיה לנפשי
נגד טיפולי המרה?פטל.
אמshoko
לי נגיד אין בעיה עם טיפולי המרה
אם הבנאדם רוצה אז בוא בכיף
אבל הרבה פעמים זה קטינים בלי יכולת בחירה שההורים שלהם מכריחים אותם
אז עדיף שזה לא יהיה קיים וזהו
(עריכת הנהלה - שפה לא ראויה)
ואני חושבת שזה ... כיshoko
מתייחסים לזה כבעיה נפשית / סטיה
בזמן שזה לא
וזה נורמטבי לחלוטין
ובלה בלה בלה
אני כן מבינה שזה פשוט נוגד את ההלכה היהודית
אבל בואו תשלחו כל אחד שמחלל שבת לפסיכולג כי זה בעיה נפשית שהוא לא רוצה לשמור שבת
אני יודעת שזה לא דוכגמא טובה
אבלל
(עריכת הנהלה - שפה לא ראויה)
לא רק בגלל שזה נוגד את ההלכה, אלא גם את המשכיות המין האנושיכיפת ברזל-סרוגה
מה זה אומר?
צריך את היצר הזה, הוא טוב ובלעדיו העולם היה מפסיק להתקיים.
אבל צריך שהוא יבוא בצורה בריאה.
או שהאנושות תכחדחופשיה לנפשי
|מתאפק לא לפטש|כיפת ברזל-סרוגה
ילד מנומס שמכבד מבוגריםחופשיה לנפשי
לא ישמידו אבל יורידו בכמותכיפת ברזל-סרוגה
מה רע בזה אבל?חופשיה לנפשי
א. רוב הלסביות מביאות ילדיםshoko
טוב, אני באמת לא חקרתי את הנושאכיפת ברזל-סרוגה
סליחה 👈👉shoko
מה?כיפת ברזל-סרוגה
בן-ציון
היא צודקת, זו בהחלט טענה מטופשת.
"אי-ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש" 
זה גם צורה בריאהshoko
זה כזה^ כי יאללה זה הבן אדם ורדו ממנו הוא לא פוגע באף אחדפטל.
וכן, לפעמים זה נשען על מאורעות רגשיים כמו אלף ואחד דברים אחרים שאנשים עושים כבריחה - הרבה פעמים בלא מודע, וטיפול רגשי עלול לעזור, ותכל'ס אני בטוח שיש מאות הומוסקסואלים שהיו מתים להימשך לבנות וההפך
אבל מכאן ועד טיפולי המרה זוועתיים |משלש נקודות|
אף אחד לא מחייב טיפול, אבל בואו תרדו ממי שכן בחר ובא לו!!הָיוֹ הָיָה
תראה, ידידי, עד כמה השיח המאמלל של הפוסט-מודרניים השפיע עליך.
החוק הזה נועד כדי "לרדת מאנשים"?
הפוך על הפוך, מעולם לא חייבנו מישהו ללכת לטיפול.
אבל שמי שירצה לא יוכל? גם אם הוא ד"ר בן שלושים וחמש, שמבין פי עשר מכל המטורללים?
למה?
כי החליטו לו שמבינים יותר טוב ממנו מה טוב לו?
פשוט ככה, לאסור עליו לנסות להשתנות?
אתם קולטים את המשמעות?
הרי זה הכי הכי הכי הפוך מחופש הבחירה, מזכויות הפרט!
אבל האג'נדה, אוי האג'נדה....
ובא אני אגלה לך סוד, מי שזה הבן שלו או האח שלו או ה.... - הוא הרבה יותר רוצה את זה,
אז מה, חלקם הוא זוועתי? נכון!!
אבל אם אתם כל כך מאמינים בחופש הבחירה של האדם, ובזכויותיו על עצמו - תנו לו לעשות מה שהוא מחליט על עצמו!!
לאיפה נעלמו זכויות הפרט כשמדובר בנושא הזה?
כשכל כך קריטי לא לתת לבנאדם להשתנות, לפי אמונתו, רק כדי שהאג'נדה הזו תישמע ברמה, כדי שיהיו מלא מלא מלא להט"בים חמודים סביבינו...
כסדום היינו? לעמורה דמינו?
מדינת היהודים, לא דיברנו איתך על חוק לחייב מצוות,
אבל לפחות לא חוק לאסור אותם!
בושה.
..פטל.
ואכן יכול להיות שיש צורך להוסיף סעיף גיל, והחוק עדיין לא עבר עדיין.
דיברתי אישית עם יועץ מיני, חרד"ל, ואני מציין את זה כדי שתבין שזה לא בן אדם עם עניין להקל, ולשאלתי הוא אמר לי מפורשות שאי אפשר באמת להמיר
אפשר *לנסות* לעורר ניצוץ של משיכה למין השני שתעמם את הנטייה ההפוכה - ללכת כמה צעדים לאחור.
רק מה, לפעמים נטיה כזו יושבת נטו על בסיס רגשי, ולכן טיפול רגשי שמתמקד בחוויה הטראומתית ולא ב"בעיה" של נטייה הפוכה, עלול להעלים אותה.
וזה סבבה לגמרי. אך אחד לא אוסר פה שיחות עם פסיכולוג, גם אם בשביל לנסות לברר את מקור הנטיה ההפוכה.
טיפולי ההמרה בתור טיפולי המרה, בחלקם לפחות הם מאוד אגרסיביים ויכולים ליטרלי לגמור ת'בן אדם. ומה שקורה זה שמכריחים נערים לעבור אותם. אז לא נכון להגיד "לא חייבנו מישהו ללכת לטיפול" חייבו, בטח חייבו.
ולהכריח לא חייב להיות "היי, או שאתה עובר טיפול המרה או שאתה עף מהבית" שגם זה קורה מלא ויותר גרוע מזה.
- ילד חרדי (לדוגמה) בן 14 שמגלה שהוא הומוסקסואל ומתייחסים אליו כמו לחולה נפש ותועבה והוא מרגיש שהוא שהרס להורים שלו את החיים, לאחים שלו את השידוכים ולסבתא שלו את הבריאות, זה מספיק לחץ בשביל לגרום לו לעשות את זה.
זה לא שאני לא חושב שיש איזשהי כפיה צעקנית, לפעמים, אבל נראלי שהציבור הישראלי מתאזן עם עצמו. ובכל אופן, חוק כזה בצורה כלשהי או אחרת - טוב שקיים.
בא נחדד דברים:הָיוֹ הָיָהאחרונה
כתבת עכשיו הרבה דברים, חלקם דברי טעם וחלקם לא. הצד השווה שבהם שהם לא קשורים בשקל לדבריך הראשונים.
"תרדו ממנו" "הוא לא מזיק" וכו', אחי, מה הקשר? לא כפו כלום על אף אחד! מדובר הפוך - במי שרוצה - ומונעים ממנו בכפיה! אז אני זה שצריך לצעוק את מה שצעקת "רדו ממנו, מה מזיק שהוא יעשה"....
מפליא אותי, איך אתה חושב שלדתי לא לגיטימי להתערב בחיי להט"ב שלא מזיק, ולחילוני מותר להתערב בחיי מי שממיר את עצמו, ולא מזיק.
מאיפה המשפט שלך ש"יש מצב שאם דוקטור בן 35 רוצה לאמלל את עצמו אז לא בסדר למנוע ממנו את זה. נראלי."?? כאילו, מה? איפה אנחנו חיים? מי שמך לקבוע עבורו? אתה חכם ממנו? וגם אם כן - מה עם זכויות הפרט? מה עם החופש והדמוקרטיה? וכמובן כמובן - מה עם זה ש"הוא לא מזיק"??
אתה שם לב שיש לך סטנדרט כפול?
תחשוב על זה.
מה שהפוסטמודרנה עושה.
ולעצם הדיון, תראה, מומחה גדול אני לא, רק מה, אני יודע שיש טוענים שעוזר, ויש טוענים שלא. לגיטימי להתווכח. לא לגיטימי לאסור על אדם לפעול על עצמו לפי צו מצפונו, ואם אתה לא מבין למה לא לגיטימי - קרא את הכותרת של הודעתך ממנה החל דיונינו.
זה שההוא חרד"ל לא רלוונטי לדיון שכאן, מלבד שזה מוריד את החשש שהוא רוכב על גל בשביל האג'נדה, אבל עדיין אין זה מוכיח שדעתו היא המוסכמת והבלעדית.
אני לא מכיר אותך, אז אינני מאשים אותך אלא תולה לכף זכות שאתה פשוט הולעטת במסרים האלו, אבל שים לב בכמה שהם צבועים. ואני מפנה את כל השתלחותי כלפי אותם אלו שמהם השתכנעת.
כל הנאום הרגשני על ילדים מסכנים וכו' וכו', אחי, מה הקשר? מה הקשר??? רוצים חוק לאסור על טיפול בקטינים - תעשו חוק על איסור טיפול בקטינים. איך זה מצדיק איסור גורף?? שלכל בנ"א במדינה יהיה אסור לנסות להמיר את נטייתו?
נטו נטו נטו נטו שימוש ציני, מרושע ומניפולטיבי, בצרות של אנשים, כדי לקדם אג'נדות ליברליות ומתירניות.
פקח עיניך וראה, ידידי, כי אך שקר הלעיטוך.
..פטל.
יותר כמו ש@חופשיה לנפשי אמרה.
וכן, הורים, ולחצים של מחנכים
אז צריך לשים גבולות או אולי לקבוע גיל מסוים ואישורים מסוימים כמו לפני הליך שינוי מין וזה.
מסכימה ומחזקת.shoko
דווקא שמענו עליוהר ומדבר
אבל מי שלא נחשף לניצן הורביץ בפייסבוק?
חופשיה לנפשי
אני!הר ומדבר
אתה נחשף או לא נחשף?חופשיה לנפשי
נחשףהר ומדבר
מההרגל של לא'ים שמוטים אני מבינהחופשיה לנפשי
בדיקהטיפות של אור
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
בדיקהטיפות של אור
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד
~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
חורף בריא לכולם
- לקראת נישואין וזוגיות