"אז אתם לא מצליחים, אה? כמה זמן כבר מנסים?" (משמע מדובר בטסט שצריך לעבור)
"את לא רוצה עוד ילדים?" (לא... למה הבאתי את הראשון)
"גיברת, (ותמיד זה גי ולא ג בשווא) השעון מתקתק! ואת לא הולכת ונעשית צעירה יותר! "(תוך כדי תנועות ידיים שמדגימות את דוחק השעה) (מה את אומרת, באמת?? לא ידעתי! תודה על החידוש)
"מה? יש חדש? אני רואה שיש בשורות טובות ברוך ה'!!! באיזה חודש??" (אגב חיוך רחב ומלאכותי, נעיצת מבט בבטן הטיפה מתעגלת שלי כי אני דקה לפני מחזור או דקה אחרי הפלה או במהלך טיפול תרופתי)
"תקשיבי, יש איזו סגולה, סבתי הצדיקה עליה השלום ניסתה אותה אחרי שהייתה עקרה כמה שנים ואחכ זכתה לתריסר שבטי-יה, זה הולך ככה-את מבקשת ממוהל סכין שעשה איתה ברית ומסתכלת עליה 3 פעמים: בהפרשת חלה שאת עושה לפני המקווה, בשבת שלפני המקווה, בליל הטבילה עצמו אחרי שאת מגיעה מהמקווה, ומיד את נפקדת! בדוק ומנוסה!" ( - דווקא בדקתי וניסיתי, לא עבד עלי משום מה. תמיד ידעתי שמשהו בגוף שלי דפוק)
"את יודעת, העולם התקדם היום, יש טיפולים, יש רופאים" (מה את אומרת, באמת? איזה יופי שיש אותך שתחדשי לי דברים שלא ידעתי! ממש תודה רבה לך, מה הייתי עושה בלעדייך?)
ויש את האלה שרק מצקצקות. מבט מלא רחמים תוך כדי "צצצצצצ.... "
לעיתים נלווים לזה גם תנודות ראש לכל הצדדים, למעלה למטה מזרח ומערב. לאיזו אחת שהתמידה בכך רציתי להציע כירופרקט צוואר, חראם עליו פשוט, שלא יתפס.
והשיא-( בקול הכי רם שהיא מצליחה להפיק מגרונה, תוך כדי נענוע היד שלי עד כדי סכנת תלישתה ממקומה) "בקרוב אצלכם! בקרוב ממש! עוד החודש עוד החודש בעזרת ה'... תאומים תאומים ואפילו שלישיה"
(אבל החודש כבר נגמר וקבלתי מחזור, אז אולי תשתדלי להרבות במעשים טובים ולהגיע למדרגת רב ואז אולי הברכות שלך תתקיימנה)
מוזמנות להעשיר אותי בדוגמאות משלכן ( בתקווה שאין כאלו )

זה כבר רוע