אני אמנם פיצית אבל קוראת פה המון (היה לי פעם משתמש פעיל ממש בפורומים אחרים וסגרתי אותו..) ומחכימה המון. אתם פשוט מתוקים..
ממש משמח לראות איך כולם פה עוזרים אחד לשני.. אשריכם! מתפללת עליכם הרבה.. שיהיה המון סייעתא דשמייא בעזרתו יתברך!
ולענייננו-
יש לי חברה שביקשה ממני לפרסם בשביל אח של בעלה..
הם משוייכים לציבור החרדי בעיקרון והוא נוטה גם לדתי לאומי ולא רק חרדי מובהק, בגלל זה היא התייעצה איתי (בתור שאני דת"לית ואולי מכירה) אבל אני לא מכירה ככ בנות בגילאים האלו אז מעבירה גם אליכם באישורה..
אני מפרסמת בלי השם שלו, אם יש לכם רעיון למישהי בשבילו היא תשמח שתצרו איתה קשר ותיתן לכם יותר מידע.. מלכי כהן- 0533143760
גובה: 1.74
מראה: רזה, מרשים מאוד, תווי פנים יפות מאוד ואצילות.
רקע משפחתי: האב: עובד במס הכנסה. האם: מורה לעברית באולפנה. 7 ילדים במשפחה. מיקום משפחתי: רביעי.
רקע : בוגר ישיבות שחורות, שרת בצבא "שחר כחול",השלים בגרויות, למד הנהלת חשבונות וצילום.
תעסוקה: קובע עיתים לתורה, מקדד מחירים ב"אושר עד", ועובד מהצד בצילום.
אופי: חרוץ, חכם מאוד, כשרוני, פעיל מאוד, יוזמתי, אישיותי, מסודר ורציני, בעל משמעת עצמית גבוהה, אחראי,
דייקן ויסודי, נמרץ, מסור מאוד, נאמן ומתמיד, כושר ארגון מפותח.
אישיות: בעל מידות זהב, לב טוב באופן נדיר, אמפתי לסביבה, בעל קשב והבנה, מסור מאוד, בעל חסד, סבלני, ואוהב מאוד לעזור לזולת, יחסי אנוש מעולים.
השקפה: חרדית לאומית, (נוטה לחרדיות), עובד ד' אמיתי מתוך אהבה, פשטות, שמחה, וכנות, ירא ד', אוהב ומחובר לארץ ישראל.
מחפש: בחורה בעלת שמחת חיים אמיתית, מלאת חיות, תוססת, שלוות נפש, עומק פנימי, חרוצה, משפחתית, אוהבת ילדים, פשוטה, צנועה, נראית טוב, ובעלת חן, רזה, גובה טוב, בגילאי 25 ומעלה.