היינו אצל חמותי השבת והיא סיפרה שהגיסה הגדולה בהריון חמישי שמחתי בשבילה מאוד באמת באמת !
היא גדולה ממני בהרבה אני הכי צעירה
ואז חמותי בלי בושה התחילה לתחקר אותי אם יש משהו חדש אצלי אמרתי לה שלא היא אמרה שאיך זה יכול להיות ( אני לא לוקחת אמצעי מניעה ) ואז היא התחילה לתת לי כל מיני טיפים ומה לעשות וכאלה וזה עיצבן אותיי גם ככה אני מחכה וזה לא שקל לי ! בסוף פשוט עניתי לה שאני לא מוטרדת מזה כרגע ואני רוצה לנוח עוד קצת ואז היא שתקה! סיפרתי לבעלי והתפרצתי בבכי והוא היה בהלם ואמר לי לא להתייחס..עכשיו תבינו ישלנו שתי קטנים הקטנה בת שנה וקצת והיא רוצה שנביא כל שנה כאילו מה זה עניינך מה את נכנסת לי לרחם אנחנו באים ממשפחות דתיות ופשוט נמאס לי מזה למה תמיד אני צריכה לרצות אנשים? ואם ישלי זמן לנוח זה באשמתי?! אני גם רוצה עוד הרבה ילדים אבל זה רק הקב"ה מחליט..נמאס

) והילדונת נשארה ממש עד הסוף ונרדמה ברגע שהשכבתי אותה, שזה היה כיף. הבנים נשארו לומר שיר השירים אחר כך. שניים הלכו אחר כך לישון (כדי להתעורר מאזעקה שעתיים לאחר מכן🥴) ושניים אחרים נשארו ערים כמעט כל הלילה🤭 (והפסידו סעודת בוקר, שלאחד מהם זה לא בא בטוב, אבל בסוף הוא התגבר על זה...)