בתור שכירה אני עובדת באחוז משרה נמוך מבחירה בגלל הסיבה שכתבת, בהנחה שבעלך גם סטודנט וגם משלב עבודה זה אפשרי ומשתלם נפשית (זה מבחינתי בסדר העדיפויות שלי- השפיות!).
בתור עצמאית, ללמוד בניית אתרים זה אחלה מקצוע אם כמובן את אוהבת ומתחברת (הייטק זה תחום מאוד רחב ויש הרבה 'נישות', לא כל תפקיד נוח וככה גם בבנית אתרים), מה גם שהלימודים קצרים וקלים יחסית אז זה פלוס.
העניין לדעתי הוא ההתנהלות בתור עצמאית האם את בטוחה שאת בנייה לזה?
זו התעסקות מעבר לעבודה ת'כלס, סביב ניהול כספים, שיווק, גיבוש ושמירה על לקוחות קיימים.
והעבודה בשעות בדרכ גמישות לפעמים זה מסתדר עם השגרה ולפעמים לא, בתור פרילנס אני חושבת שאת צריכה להיות בחורה מאוד ספונטנית ואחראית עם ראש גדול!
עצה שלי- לא לחסוך עלויות להיעזר בכל תחום שאת לא בקיאה בו, ולא להשקיע אנרג' מיותרות בתחומים שאת לא כ'כ מכירה, כדי שתוכלי להשקיע בעסק במה שאת הכי מוכשרת ומוציאה תוצאות טובות.
מסכמת את הדעה שלי- אני כן חושבת על עתיד כלכלי בטוח ולכן אני מעדיפה לשלב גם עבודה כשכירה במשרה נמוכה וגם להיות עצמאית, ככה אני לא דואגת אם נכנסו לעסק עבודות או לא, יש לקוחות או אין, העסק הוא צדדי ולא הפרונט.
שוק העצמאים עד כה לא היה יציב, ואין תנאים סוציאלים כמו לשכירים, המהפיכה של השולמנים? הלוואי ותצליח לשנות לקדם את התחום.
לא ברור עדיין מה הולך להיות ולטובת מי..