שכנה שלי שגרה 2 קומות מעליי!!!! לא מפסיקה כל היום לצרוח את החיים שלה על 3 בנותיה (המקסימות) היא לא מאה וגם בעלה בכלל לא מאה.. רואים שיש להם בעיה מסוימת להורים אבל לא משו מוגדר.. האמא פחות האבא יותר
מדובר בילדה בת 4-5 בערך ובעוד 2 תאומות בנות שנה וחצי בערך.
הן כל היום בוכות בכי אימה בכי עצוב כל כך כל היום רק צרחות לא משנה באיזה חלון אני יעמוד אני אשמע את זה
האמא כל היום צורחת על האבא ונותנת לו משימות והאמא תפקידה רק לצרוח בלי סוף אני יודעת שאני חוזרת על המילה צעקןת וצרחות אבל זה כל מה ששומעים בלי סוף ובלי סיבה..
האמא יורדת במדרגות עם הקטנות ונותנת להם לרדת את כל 3 הקומות לבד והן לא מפסיקות לבכות כי הן רוצות יחס או שהן נופלות והאמא לאמתייחסת בכלל ושיקבלו כמה מכות שבאלהם או אפילו יחליקו במדרגות לאמא לא אכפת היא רק בטלפון מדברת בלי סןף או משחקת בסמארטפוון
האמא מתלבשת דיי אופנתי ולעומת זאת הבנות שלה מוזנחות מאוד כל הזמן עם בגד גוף עם הכפתורים למטה וזהו . מלוכלות שיער מלוכלך ומבולגן ובלי נעליים כל הזמן רגליים שחורות ושוב.. לא מפסיקות לבכות בכי קורע לבב
אני שומעת מהדירה שלהם צעקות ומכות אני בטוחה שהיא מכה אותן אני שומעת דברים עפים ונשברים.. אני בטוחהה שהבנות חוטפות מכות אחרת לא היו בוכות בהיסטריה ככה
אני כבר לא יכולה לשמוע את האמא היא כל היום איתן בבית ואני כבר תקופה עובדת מהבית ואני כל היום שומעת אותם וקשה לי מאוד כואב לי על הילדותתת ממש!! בעלה כל כך מסכן היא כל היום צןעקת עליו ומשפילה אותו ומשעבדת אותו בלי סוף ומחזיקה מעצמה איזה מלכה (ממש רחוקה) כאילו אין מצב שהם יעלו או יירדו וכל הבניין לא ידע את זה .. אני לא יודעת למה הן בוכות בכי הסטרי כל כך אני מסתכלת מהעינית של הדלת ורואה שהן מנסות לתפוס לאמא טת הרגליים ורוצות שהיא תרים אותם אבל היא בשלה .. בטלפון או פשוט התקדמה עוד קומה למעלה בזמן שהן זוחלות להן ביחד במדרגות בנות בגיל שנה וחצי! הילדה בת 4 חוטפת צעקות בלי סוףף כי האמא מבקשת שתעשה מלא דברים כביכול לעזור לה .. להרים דברים וכל מיני דברים שלא מתאימים לגילה בכלל
בקיצור לא מובן ומעצבן רצח כואב לי ממש אבל מה ייקרה אם אני ייתקשר לרווחה? מה הם יעשו במקרה כזה? אני לא רוצה שזה יהיה קיצוני וייקחו לה את הילדות מצד שני באמת לא מגיע לה ילדים עם כזאת התנהגות
מי אני שאחליט למי מגיע או לא
אני לא שופטת אני לא יודעת מה עובר על בנאדם אבל האמא באמתת מגזימה והיא דיי בסדר בשביל להבין דברים,לעומת האבא..
מה הייתן עושות??? תסכוללל לא יכולה לשמוע את הבכי האומלל הזה שרק רוצה יחס חום אהבה אוכל שתיה מקלחת טובה משוו טוב..
דרך אגב כל החלונות בבית תמיד פתוחים לרווחה בלי סורגים והקטנות יושבות על המסילות בלי השגחה ורואים בלאגן מטורף מהחלון.. חיים לא טובים בשביל ילדים קטנים..
בבקשה ממך