מנסה.
יש לך אפשרות לקנות חומרי יצירה?
כמו בריסטולים, מנקי מקטרות, צבעים, חוברות עבודה? אצלנו בגל ראשון בסדר היה ככה בערך-
מתעוררים בבוקר- ארגוני בוקר, מה שרגיל אצלכם, להתפנות, ליטול ידיים, לצחצח שיניים, אצלנו היה גם שוקו.
ואז משחק, נניח מגנטים (יש אצלכם), צינורות הרכבה, לגו, אצלי הגדולות בהפרש יותר קטן אז הן שיחקו גם יחד.
ואז הייתי מכינה א. בוקר לכולם, הגדולה הייתה מאוד אוהבת לעזור- להביא ירקות מהמקרר, חלב, קוואקר לדייסה וכו'. עד שבעלי היה מסיים להתפלל היינו מיושבים לאכול סביבות 10 וחצי 11.
ואז קבוע, הקטנה הייתה מעסיקה את עצמה (סגנון כזה, יודעת שהרוב לא כך), ואני הייתי עושה חוברת לימודית עם הגדולה, היא מאוד אוהבת. יש אצלנו פשוטות כאלו, שצריך להקיף יוצא דופן, למתוח קו, לסמן, לצבוע. באיזשהו שלב הקטנה גם הייתה רוצה לעשות איתנו, אז הייתי מושבה אותה איתי וקניתי לה סתם חוברת שתקשקש.
אז היינו מגיעים לשלב של שנ"צ.
אחרי זה אפשר לעשות יצירה- תורידי פינטרסט יש שם מליונים פשוטים ןנחמדים.
יש לך אפשרות לעשות להם משחקי מים עם בריכה קטנה/גיגית? אצלי עם משחקי מים ורובי מים הן ממש נהנות מזה להרבה זמן...
היו חלקים ביום שהלכנו לחדר משחקים ואחריו משחק והם שיחקו לבד- אמרתי, קודם אמא שיחקה איתכם, עכשיו אמא צריכה לעשות משהו ותביאו משחק, וממש עומדת על זה. כאמור אצלי הקונה ידעה להעסיק את עצמה יופי, והגדולה כל הזמן רצתה צומי אפילו פתחתי על זה שרשור פה...
אם את רוצה אפשר להגדיר זמן ביום לשעות מסך.
בערב א. ערב ואז מקלחת.
במהלך היום היו גם זמנים שעשיתי איתן מין פעילות גוםנית- מבינה שבמצבך זה לא פשוט.
ועשינו הזמנה ענקית של איזה 12 ספרי ילדים שהיו במבצע, וקראנו המון..
אז נניח הייתי עושה כך- שנת צהריים, קמים, ארוחת צהריים (או הפוך), יצירה, משחק לבד בלי אמא, סיפור, זמן מסך, סיבוב בחוץ, חוזרים פעילות עם מים, ארוחת ערב, מקלחת, עוד סיפור ולישון...
בהצלחה רבה!!