לא משנה.
כותבת כאן אחרי התלבטות ארוכה שחוזרת על עצמה.
אני פצלשית של ניק יחסית מוכר... נראה לי......
יצא לי ארוך. מקווה שתחזיקו מעמד.. שולחת לפני שאתחרט. אם כי קשה לי לפרוש את הכל לעיני כל. תהיו נחמדות ובלי מילים שיכולות לפגוע. לא בטוח שאענה מהניק הזה, אולי רק אקרא תשובות ואפילו אענה בפרטי מהניק שלי. תלוי מה יזרום. מודה לכן.
כותבת עם המון כאב, בעיקר על עצמי ועל חוסר ההכלה וההבנה שלי על הנושא...
אני בחודש חמישי. בעלי התחיל ללמוד בפתוחה.
הוא הסבביר לי לפני שזה יהיה לא פשוט והוא צריך ממש לחרוש והוא לא יוכל לעזור בבית...
אבל ב"ה נכנסנו להריון ואני עובדת בעבודה לא פשוטה וחוזרת הביתה עייפה. אין לי כוחות לקום מהספה, אא"כ צריכה/ רוצה להכין לנו משהו לאכול, ארוחת ערב ועוד.....
נהייתי עצלנית והכל נגרר, באמת שנהייתי עצלנית. בלי קשר להריון. המקלחת בשעה מאוחרת, קיפול כביסות.. סתם עם הטלפון הרבה...סתם.
אני אוהבת שהכל (כמעט) מתוקתק. מסיימים לאכול אז שוטפים כלים, מסדרים את המיטה בבוקר, ואם לא מספיקין אז יותר מאוחר, מסיימים להתקלח אז מסדרים אחר כך.
ובעלי שיהיה בריא, אוכל, ומשאיר אחריו את הכלים בכיור. בין אם זה כפית או סיר. והמגבת ככה והמשטח של הסיר פה... וזה משגע אותי!
אוף! ואז אני מנקה אחריו, ושוטפת כלים אחריו. חוזרת היום מהעבודה ומוצאת את עצמי מתחילה להחזיר כל דבר למקום כאילו יש פה ילדים קטנים...
אין לי כוחות לזה, מה הבעיה לעשות את זה?
וכשאני אומרת לו את זה שזה בדיוק 2 דקות אז הוא אומר שלי זה לוקח שתי דקות מהמנוחה שלי או מסדרה ולו זה לוקח שתי דקות מהשיעור שלו או מתרגיל וכל מיני....
אני מבינה אותו ואני מבינה את הלחץ שהוא נתון בו אבל שלא ישכח שיש לו אישה...
כשאני אומרת לו שיזכור שיש לו מחוייבות לבית אז הוא טוען שהמחוייבות שלו זה להצליח בתואר כדי שהוא יביא בע"ה משכורת טובה בהמשך...
אני הולכת לישון לבד כי הוא לומד עד מאוחר, אני בוכה משטויות ונמאס לי! לא רוצה לבכות בגללו. אני יכולה להתגבר אבל לוקחת את זה כל כך קשה! מתסכל אותי שלא מצליחה להתגבר על זה. להיות ככה ולהמנע מהויכוחים האלה... מתסכל אותי לבכות מזה שוב ושוב...
אוף! קשה לי לבכות בגללו... אני אוהבת אותו מאוד והוא חשוב לי ושונאת להרגיש ככה.
ולא יודעת אם זה בגלל ההריון.... פשוט אוף אל תשכח אותי! ואז מגיעה למצב שאין לי מה לומר כי זה דיון שחוזר על עצמו שוב ושוב ובאלי לצרוח שכבר ילמדו את האברכים בישיבות איך להתייחס לנשים שלהם בהריון ובלימודים ובלוידעת מה.......