קבלו אותו במחיאות כפיים,עדכונים למוסיקה,חדשות המוסיקה ומה לא?
אז ככה,נתחיל ברמזים,
הוא טוב,הוא חזק, לא רגע.. הוא חכם!
הוא עם טיפה נטיות מזוכיסטיות,
וקצת לא ברור,ישלו שם של אחת מעונות השנה..לא..לא סתיו,
כן נכון חורף!
סתם נו,אביב,
יש לו שם משפ' כאילו הוא נולד ברומניה וחטפו אותו לגרוזיה ולא היו סגורים על השם משפ' אז נתנו לו משהו באמצע-קבלו אותו:
אביב גדג'. (ניקוד למתקשים באישי..)
אומן חדש, חזק ,מצויין נשמע טוב באוזן, עם אלבום בכורה, מפוצץ תמצעדים,סינגל ראשון- עיר בלי זכרון, שיר עצום..
מזכיר קצת את יוני בלוך בקול..
שיר שני ע-נ-ק: 'יוון'..מזוכיסטי בהחלט ("אז תזיזו ת'גופות שיהיה יותר מקום לרקוד.." נו טוב..

)
אבל כיף לשמוע,לא חופר מדיי סביר..סביר מאוד..הייתי נותנת לו 9-10

.
מה עוד?
אהה!! קבלו אותם, הם הזויים, עם שריטה עמוקה, יש עליהם כמה בעיות אבל לא נפרט,-
הקרטל.
הם משהו בין הפופ הלא ברור לאלקטרוני גולש לרגאיי ולהיפ-הופ לא שייך,ואיכשו הכל מסתכם ברוק מוזר, לא חשוב, העיקר תנסו..
מה הם שרים?
אם אני לא טועה יש את שיר הנושא שלהם שזה-מקורי בהחלט:'הקרטל', ויש את המוכר שבטוח יצא לכם לשמוע-"רציתי לשים לך דיסק" ("ואת אוהבת עיברית.."כן כן השיר החסר טאקט הזה) מה עוד?הם הרכב מנצח, וחדש(!!!)אין וויכוח בנושא הזה.
איזה עוד חידושים במוזיקה?
אהה!!חידשו לי היום (קרדיט ל..) שלצ'סטר בנינגטון הסולן של לינקין פארק,כן כן זה עם ה14 קעקועים, יצא אלבום לבד! לגמרי לבד! וע"פ מקורות יודעי דבר-זה נפלא..עוד לא שמעתי אבל אני מחכה

.
יש להקה חדשה..דפנה והעוגיות,האמת היא שבושה לספר עליהם,הרכב הזוי ומוזר עם סינגל ראשון ש..איך קראו לו? אה "תודה רבה על לא דבר"..שיר מטומטם (סליחה.אחרי שתשמעו תבינו) אין לי משג למה משמיעים אותו בכלל ציון? נפרגן להם ב4-5..צולע, צולע מאוד. סולנית כמו כולן, עם אותו הקול, מאלה שאפילו לא מעבירים בכוכב נולד.
אבל אני נותנת צ'אנס, זה רק סינגל ראשון..נראה מה יהיה הלאה..
מה יש לכם להוסיף, לחדש, ולרענן.?יאללה שפכו

.
לילה מצחיק!
טוב ושמחה.