כמו שחלק שמעו - התארסתי בט"ו באב... חשבתי לשתף בנקודות בדרך...
אז ככה, האמת לא חשבתי שיצא מזה כלום בדייט הראשון, קבענו להיפגש בירושלים. אמרתי לעצמי, חבל לי לבזבז סתם ערב, אז עשיתי קצת סידורים וקניות. הכל הלך די בסדר, דייט ראשון בסך הכל. עד הסוף של הדייט -היא הגיעה עם רכב - ונסעה לאזור שלי - משום מה ביקשתי ממנה טרמפ -(טעות ראשונה) היה מביך מאוד בנסיעה. באיזשהו שלב היא שמה מוזיקה - שאלתי אותה: מה זה השירים האלה? היא ענתה - אה - זה נשמחה,
נשמחה?! -
- כן אני אוהבת את הלהקה הזאת קניתי את הדיסק הזה בי"ט כסלו
הם ניגנו בחתונה שלי...
ידעתי שהיא גרושה אבל זה הביך אותי ממש.
למחרת אמרתי - טוב לא יעבוד - אתקשר לחבר להציע לו אותה. התקשרתי. החבר לא רצה כי זה היה רחוק לו מידי איפה שהיא גרה.
אחר כך בהמשך - התקשרתי אליה במחשבה שאני אומר לה שאני לא רוצה להמשיך - משום מה החלטתי לשאול אותה קודם - סתם בשביל הנימוס.
לה דווקא היה טוב והיא רצתה להמשיך - לא יודע למה - אבל הסכמתי...
אמרתי לה משהו בסגנון של אני לא ממש בטוח אבל בסדר ננסה.
בדיעבד זה הלחיץ אותה ממש - מזל שלי שחבר ממש טוב שלי שכן שלה והוא שכנע אותה לתת לי עוד צ'אנס.
תכלס - לא תעשו את זה -כלומר אם אתם חושבים שזה לא זה - תהיו חדים - לי במקרה זה היה טוב...
בכל מקרה - בתכלס המבוכה הזאת לא היתה סיבה אמתית לחתוך - הדייט השני כבר היה הרבה יותר טוב...
- עוד מסקנות לדרך:
* כנות - אחד הדברים הכי חשובים בקשר. כלומר לא לתת לקשיים להאפיל על הקשר - אם יש אפשרות אז לדבר ולנסות לברר חבל להפסיד סתם בגלל טעות בהבנה אחד של השני
* אולי זה מובן מאילו - אבל חשוב בעיני אחרי הברור הראשוני - לנסות ללמוד אחד את השני, כלומר לא סתם לנסות להכיר אלא ממש ללמוד...
*בנים - סבלנות - לנו היה פער ארוך בתפיסה של הקשר, דיברנו על זה הרבה, בסוף מצאנו את הזמן באמצע - התארסנו אחרי חצי שנה בערך...
עד כאן כמה נקודות - מקווה שעזרתי למישהו.
אולי אכתוב עוד בהמשך- תודה רבה לכולם!!!