ב. הרבה יותר אופציות לפני ופחות תסכולים שאין הצעות.
ג. אני חד משמעית מעדיפה אנשים צעירים ממני, או לא רלוונטים, אז כבר עדיף להתאהב במישהו צעיר, לא?
למה אני עוד פעם מתעסקת בזה למההההה

יש סיבה כמובן להכללה הזאת, אבל היא ממש לא נכונה גם לא לרוב (ותמיד כמו כל דבר יש יוצאי דופן שמוכיחים את ההכללה הזאת).
הסיבה היא פשוטה. כאשר גברים מודדים בגרות הם מתייחסים לדברים מסויימים, וכאשר נשים מודדות בגרות הן מתחייסות לדברים מסויימים. החלק המעניין הוא שדברים שנחשבים אצל נשים בתור 'ילדותיים' נחשבים אצל גברים כמשהו תקין גם בגיל מבוגר, ודברים שנחשבים אצל גברים בתור 'ילדותיים' נחשבים אצל נשים כמשהו תקין גם בגיל מבוגר. העניין שגבר לא מצפה מהאישה שלו להיות בוגרת ואישה כן מצפה מהגבר שלה להיות בוגר, ולכן הנושא הזה כל הזמן ועולה.
דוגמאות לדברים שנחשבים ילדותיים אצל נשים: משחקים, מה שנחשב עבור גברים בתור תחביב; תחרותיות, משהו שלחלק מהגברים יהיה תמיד ואיכשהו אצל רוב הנשים נעלם אחרי התיכון; אינטילגנציה רגשית, חוזקה שיש לשנים אך אין קשר בינה לבין בגרות.
דוגמאות לדברים שנחשבים ילדותיים אצל גברים: בכי, התנהלות אמוציונלית, רמיזות במקום להגיד בפירוש.
ילדים וילדות מאוד דומים, ההבדלים בין המינים מקבלים תפנית בגיל בוגר, ולכן כל התנהגות שקשורה לאופי של המין שלנו מתקשר אצלנו יחד עם בגרות, אבל בגרות לא נמדדת בדברים הללו, אלא דברים שמתפתתחים ככל שגדלים ולא רק בגיל ההתבגרות כמו פופורציות נכונות, הכרה בתחום אפור (העולם לא שחור ולבן), חשיבה לטווח ארוך וכו'

so what.
הכללות בין גברים לנשים לרוב נכונות, כמובן כמו כל הכללה לא ב100%.
תמיד יש יוצאי דופן כמונו.
ראש השנה
בעעע
לא אוהבת. ועוד חג של יומיים
חלום שלי לטוס לחו'ל לכל החגיםםם
אני דוקא די אוהב אותו
עם תפילות מרוממות
ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?
יחסית מסביר. קצת. אולי.
ספסל אחורי של אוטובוס משהו..

אני עוברת על המסרים פה והשיחות אישיות.. כמה דרמות!! ואני לא זוכרת כלום! מביך למדי.
ולמה כשאני נכנסת לשיחה עם פצלש כתוב לי שהיא מחוברת?!
מה איתך?
המפגש טד יצא לפועל?
עוד אפשר להירשם? 😇
ריבוזוםהאחרון שניסינו להרים לא, למיטב זכרוני...
אבל היו שניים שכן, והם גם היו ממש טובים! בכלל הפורום הזה היה איכותי, אחותי |נוסטלגי|
כתבנו פה כל דבר איכותי שהיה בשנה האחרונה, אפשר לראות בקלות כמה זה
מלא אנשים שבאים להתארח ועושים מלא רעש ברחוב ומשאירים בלאגן ולכלוך...
לא כזה מגניב לבוא לפה
סדרות של כאן ארכיון- קרובים קרובים, סטרייט ולעניין.
בפייסבוק- עמוד בשם "הקופסה- רק דברים טובים", יש בו בדרך כלל קטעים מצחיקים מסרטים ישראלים ישנים..
ארץ השוקולדאחרונהשמגיע לפורום נטוש ותוהה על טיבו
הוד444או- מישהו שמכיר אותה במציאות יודע מה שלומה?
תמסרו לי שנזכרתי והתגעגעתי