מאוכזבת מחיי הנישואיןשושואיסטית
נשואה כמה שנים. יש קשיים לא פשוטים פערים בחשיבה ביננו, תקשורת על הפנים, מרגישה שלא אוהבת אותו .. כל פעם רק מתרחקים יותר ויותר. . בקושי יש חיי אישות. . אין לי כוחות כרגע נפשיים לטיפול זוגי למרות שיודעת שחייבים..
מרגישה קריסה נפשית, קושי וחוסר סבלנות אפילו לטפל בילדה שלי בגלל המצב ביננו..
פעם לא היתי צועקת התחלתי לצעוק מרוב תסכול. מנסה להשתלט על זה אבל לפעמים זה קורה גם ליד הילדה שרכה בשנים..
מייסרת אותי המחשבה איך נכנסתי לחיי נישואין בכזאת קלות ולא בדקתי עליו יותר . מצד שני מבינה שיש פה מהלך אלוקי אבל וואלה לא יודעת מה עושים.. רציתי משהו אחד קיבלתי משהו אחר לגמרי ממה שרציתי וייחלתי שיהיה בבן זוגי.. כואב לי עליו גם שלא תבינו אבל הוא לא מה שרציתי... ממש לא ...
כואב לי על הילדה.. רוצה שיהיו לה עוד אחים לא רואה את זה קורה כרגע.. ואין לי עוד הרבה שנות פוריות לצערי..
פלונטר..
סליחה יודעת שנקעה נפשכם מתלונות על חיי נישואים פה בפורום אבל רציתי לפרוק את אשר על ליבי..
תודה.
נו אז אתם במצב טוב...יונתן1
זה הזמן לטיפול לפני שמגיע המצב שאין דרך חזרה.
בבקשהבסדר גמור
הקבה יאיר עיניך ויפתח מעיין הכוח שיש לך
"פעם לא היתי צועקת התחלתי לצעוק מרוב תסכול"אושפיזין מהירח
בבקשה אל תתני לזה לפגוע בעצמך ובעולם הפנימי שלך.
תלחמי על חיים מאושרים ואני מקווה שזה בר תיקון אל תזניחי
קודם כל חיבוק!! את מתארת תחושות קשות מאוד,וואוו
מציעה לך למצוא זמן שקט עם עצמך לבד, רצוי מחוץ לבית ולאווירת, לשבת עם דף ועט, לכתוב למה בחרת בו, ומה הדברים הטובים בו. להיות אובייקטיבית ולשים את כל הכעסים והכאבים לרגע בצד. רק את והדף, להתבונן בבעלך מהצד. ללא שיפוטיות. לראותו כאדם. לא כבעלך.להודות ולהעצים את הטוב שבו, ומשם לנסות לצמוח הלאה.לחשוב מה כואב, על מה היית רוצה לדבר איתו על מנת לשפר. להשתדל לעבוד ללא רגשות קשים אלא לחשוב איך אפשר לפתור ולקדם.
זה כמו ביצה ותרנגולת או כדור שלג מתגלגלשמנמן

בס"ד

טוב שפרקת, זה שלב ראשון בשביל לצאת מהמצב שלך.

עכשיו את צריכה להתגבר על החוסר כח והחוסר חשק, ולשתף חברה טובה או מישהי שתרצה בטובתך.

וכמובן להתגבר על הקושי וללכת לטיפול, אין לך ברירה אחרת, וזה רק יתן לך כח להתגבר יותר.

אם שניכם רוצים שיהיה ביניכם זוגיות טובה ורואים סיכוי אפילו קלוש שזה יקרה, אתם יכולים לדאוג שזה יקרה.

היאמא וגם
קודם כל תרגישי בנח זה בדיוק המקום. מי שנקעה נפשו יעבור לשרשור אחר.
לענייננו ממליצה לך ללכת לטיפול בעצמך. ניכר שיש בך הרבה כאב ותסכול שמתפרצים. תעשי בירור של עצמך מי מול מה...
תבחרי האם לנסות לשקם את הזוגיות הנוכחית או לוותר עליה ולנסות למצוא אחרת.
בתור סבא אני אומר לך - תלחמי על הנישואין שלך בשיניים!יום חג

יש להניח שכאשר אתם התחתנתם אולי עדיין לא נולדת אבל ודאי היית פעוטה. אני מן הסתם לא מגלה את אמריקה כשאומר שנישואין זה עליות ומורדות. היו ימים שלא זזתי מאשתי והיו ימים שישנתי במרפסת או בסלון. היו ימים שלא הצלחתי להבין מה אני עושה עם המפלצת הדוחה הזו והיו ימים (יותר נכון לילות) שהיינו יחד המאושרים עלי  כדור הארץ. וזה נמשך כך עשרות שנים. אני שמח שאשתי - אשתי למרות שמי יודע אולי כבר בשבוע הבא ארצה לברוח מהבית ולא לשמוע ובטח לא לראות אותה יותר אי פעם. אם היית מכירה את אשתי ואותי לא היית מצליחה להבין מה שנינו עושים יחד. אבל אנחנו שנינו יודעים וזה העיקר.

אינני מטיף לך, אינני יודע את מצבך האמיתי יכול להיות שהמצב "על הפנים" חס וחלילה. אבל מניסיון שלי - יציאה אחת החוצה לטיול קצר, שתיית קפה (טוב עם קורונה זה מסובך) בקיצור להיות יחד אבל באמת להיות יחד כמו בזמן האירוסין - זה כמו אנטיביוטיקה לווריד לדלקת. שווה לנסות ולהסתער על הנישואין. לו היית יודעת כמה פעם כבר "התגרשנו"....  בימינו קשה מאד להיות נשואים - זה אולי האתגר של המאה הזו. וזכרי דבר חשוב בעיות בנישואין ראשונים חוזרות על עצמן בנישואין שניים שמתפרקים בקלות רבה יותר - כך שגם אם באמת צריך להתגרש חס וחלילה - צריך להתאמן בלחימה קשה על קיומם למען הנישואים הבאים.

כמו שכתבתי קודם נישואין זה אתגר הדור - אבל צריך להילחם ובדרך כלל (למעט מקרי אלימות לסוגיה ובגידות שזו גם אלימות) גם שווה להילחם. במיוחד כשהנכדים באים לביקור וכד'....

תודה לכולם על התגובות!שושואיסטית
סליחה שלא מספיקה להגיב לכל אחד..
יודעים איך זה בשטף היומיום המטורף...
אין זמן לחשוב הכל קורה.. אבל אני לא רוצה להיות מובלת.. מנסה להבין את עצמי אבל שוב חשוב מסתבכת במחשבות...
תודה על ההכלה ועל התמיכה ועל המילים החכמות שכתבתם..
מנסה לקחת כל תובנה מכם ולראות מה אפשר לקחת מזה ללמוד ולהסיק על עצמי ועל הקשר ..
אולי לפעמים אני לא מספיק רואה את הטוב
יודעת שיש בו טוב .הרבה
אבל... יש גם הרבה דברים שאני פשוט מתפוצצת מהם !!
כאילו אני נהיית חסרת סבלנות אליו ..
נכון שזה נשמע קצת פלצני כזה במיוחד למי שממרום שנות נישואיו עבר הרבה ומבין קצת יותר..
אבל מה עושים שמרגישים שהצרכים הרגשיים שלי לא מקבלים מענה בקשר?
האם אי פעם אצליח להתאהב בו? למה זה לא קורה? באמת זה פשוט מציק לי .. רואה אנשים שמאוהבים ואוהבים גם אחרי שנים ומרגישה פשוט צביטה חזקה בלב... אני לא מספיק מעריכה אותו וזה מבאס אותי לגמרי...
( זה קשור לזה שהוא לא מספיק גברי בעיניי ולא מספיק בעל ביטחון עצמי)..

אז אולילורייל

תתחילי עם משהו טוב אחד שיש בו, וכל יום תוסיפי עוד משהו לרשימה?

הכרת הטוב שבו בכל יום כן תגרום לך להעריך אותו ומן הסתם להמשך אליו.

וכן ממליצה בתקופה כזו מלחיצה מן הסתם לכולם, קחי קצת פסק זמן לעצמך,

תירגע קודם כל תאגרי כוחות .

ואגב לא תמיד חייבים מטפל זוגי ולשפוך הרבה כסף יש ספרי עזרה עצמית, סרטונים של

מאמנים של זוגיות, אפילו במיוחד בשבילך שאת עושה שינוי ואז הוא בא ומשתנה בעקבותייך

מבלי שתגידי לו.

ואגב לגבי הגבריות שלו, יש ספר "לדעת להיכנע" שזה בשבילך, הכותרת נוראה

אבל זה ספר ממש מצליח ויש המון סיפורים שבעקבות העצות של הנשים שיישמו 

את זה בחיים פתאום הבן זוג שלהם נהיה הרבה יותר גברי

תוהה: מה זה "לא מספיק גברי בעיניי"?יום חג

ראשית שאני משתתף בלבטייך ורגשותייך וחלילה לא מזלזל באף מילה שאת אומרת אלא שכאן אמרת שני דברים חשובים מאד. 

1. "הוא לא מספיק גברי בעיניי" 

2. "לא מספיק בעל ביטחון עצמי"

יש שיאמרו שאלה שני היבטים של אותו דבר אבל אני מניח שלא במקרה כתבת אותם בנפרד.

את יודעת בשביל להיראות גברי אפשר ללכת למכון כושר לפתח ידיים כתפיים ו"קוביות" בבטן. האם לכך נתכוונת? (אגב, זה גם משפר פלאים את רמת הביטחון) אם התכוונת לדומיננטיות, הובלה, החלטיות וכד' שמייחסים אותן ל"גבריות" (יש גם נשים כאלה ולא מעט אבל זה הדימוי).  גם את זה אפשר לשפר בטיפול מקצועי.

ביטחון עצמי זה כבר סיפור אחר לגמרי ומה שמעניין הוא מדוע זה קורה לו? האם תמיד היה כך? האם מתנהג כך לכולם ובכל ההיבטים של חייו או רק אלייך? 

ואולי, כמו נשים רבות התחתנת אתו ומאז את רוצה להתאים אותו לדמות אידאלית ש"רצה לך בראש" איך גבר צריך להיות? (כל אחת והדימויים שלה) כל כך הרבה נשים מתחתנות עם גברים ומנסים עשרות שנים ל"שנות" אותו. אגיד לך משהו - גם אשתי אחרי למעלה מ-30 שנה יחד לא מפסיקה לנסות להפוך אותי למישהו אחר. היא לא מתייאשת.

אני לא מבקר אותך חלילה ולא מזלזל באף מילה.  ואתן לך עצה של "סבא": אל תאמיני תמיד לכל מיני "זוגות זוגיים" וכל מיני "פוצי - מוצי" כאלה שמרוחים אחד על השני. לא תמיד מה שרואים בחוץ - זה מה שקורה בתוך הבית.... 

שיהיה לך ולבעלך רק טוב. איך? לא יודע אתם יודעים. אבל שיהיה.

אז זהו שאני מבינה שלא ניתן לשנות אותו ממש..שושואיסטית
וזה מה שקשה לי...
@יום חגאני יודעת שיש הרבה זוגות כאלו שהכל כלפי חוץ מכירה כאלו מקרוב.. תמונות ופוצי מוצי בכל הרשתות האפשריות מוציאים את העיניים.. אבל לפעמים שזה חברות טובות משתפות אותי שלא הכל דבש בכלל... לא מתרשמת מזה
אבל... קשה לי לאהוב את המראה שלו למשל.. לא נמשכת לאיך שנראה..
מדבר בחוסר בטחון כזה.. מהוסס כזה ..
מה שאמרת בקטע של הובלה והחלטיות זה בדיוק הנקודה.. מניחה שאם היה יותר גברי בקטע הזה
היתי גם נמשכת אליו פיזית יותר.. אני כזאת שחוכמה וחדות מאוד מושכים אותי ואז אני פחות מסתכלת על החיצוניות..
אבל פה זה לא קורה . הוא הרבה פעמים מאוד מבולבל כזה יש לו בעיות קשב וריכוז ( לא מאובחן) שוכח הרבה.. לא יוזם ומבצע לזה אני מתכוונת בתכונה גברית..
ובנוגע למה שכתבת @לורייל יש מצב שאני יכולה לגרום לו להיות גברי יותר?? איפה ניתן להשיג את הספר הזה?
צומת ספרים, סטימצקי ואני אישיתלורייל

הזמנתי דרך "דני ספרים" זה אתר באינטרנט.

הסופרת היא - לורה דויל.

ומאמינה שכן יש שם עצות שלתת לו את עניין ניהול הכסף ועוד הרבה דברים שפרחו מזכרוני.

ידוע גם שיש גברים שהחיצוניות שלהם היא לא וואוו אבל ברגע שהם פותחים את הפה יש למה 

להמשך..

ואגב כן לא להעיר לו כלום כלום, זה מכבה אותו והוא עוד יותר ייכנס לתוך עצמו והאמת זה די

מתיש אותך אני מאמינה מספיק יש את הילדודס

אז זהו שאצלו זה גם לא שפותח את הפה...שושואיסטית
כפי שציינתי קודם .. סליחה אם אני נשמעת מאוד שלילית.. אבל כן זו האמת לצערי.. האובייקטיבית. הוא לא סובל מעודף ביטחון עצמי וכריזמה .. ( לא נכנס לזה סיבות פסיכולוגיות וכו... יש דברים בילדות שלו בעברו שפגעו בו מאוד .. דברים שלא ממש ידעתי לפני החתונה..)
הוא עושה הרבה דברים בשביל נטו לרצות אותי אבל כמו שאתם יודעים בנאדם שמרצה ולא באמת רוצה לאורך זמן זה לא מחזיק מעמד.. אז מתחילים מאבקי הכוחות המוכרים בכל קשר..
יש כאלו שעוברים את זה ועוברים לשלב הבא.. אצלנו זה לא קרה..
זה ממשיך..
אז זהו בגלל זהלוריילאחרונה

הספר יהיה לך טוב, זה דוגל בזה שהבעל יתחיל לעשות דברים לבד בלי שתעירי לו כל הזמן

וכך מן הסתם הוא יהיה יותר ויותר גברי..

תחשבי על השילוב הזה שמסכן גם עבר דברים קשים בילדות + הערות שלך שהמסר שלהם

בכללי - טוב אני צריכה להיות הגבר בבית ולנהל אותך כי אתה לא תעשה את זה לבד וקבלי

גבר חסר ביטחון שמחכה לכל מילה שתוציאי מהפה..

תיישמי את העצות בספר אם לא היו כל כך סיפורי הצלחה לא הייתי ממליצה לך.

וגם את אגב תרגישי הרבה יותר נשית. אני מאמינה שכמעט כל גבר ניתן לשינוי עוצמתי

וטוב, ואם הגבר שלך לפחות משתדל לרצות אותך , הדרך לשם היא מהירה.

עכשיו הבנתייום חג

כמו ששמת לב בוודאי,  אינני נוהג להשיא עצות כי אם לשאול. זה לא במקרה. אני מאד מבין ומזדהה אתך אף שאני גבר לכל דבר ועניין (שוכח יום נישואין וימי הולדת, מחפש "שורה תחתונה"  וחי על רצף של אוטיזם גברי מצוי). אני רק חולק עלייך בדבר אחד - לא הכל שחור ופעמים רבות יכול להיות הפיך גם אם לא באופן מלא. בעיניי ראיתי. וגם חוויתי בעצמי.

וכבר ציינתי שיש תקופות שאשתי נראית בעיניי כמו המקבילה של שרק ויש תקופות.. טוב... זה לא לפורום פתוח ודי לחכימא....

כתיבה זה לא סתם פורקן לרגשות עם כל החשיבות שבזה - זה ליבון עצמי חזק יותר כי יש מי שקורא ומי שמגיב וזה מכריח לחדד את עצמך.

לא במקרה בחרתי בפורום הזה - הנושא כואב לי מזווית אישית שאולי פעם יהיה לי האומץ לכתוב על כך. 

יש לך בדני ספרים במבצע, חצי מחיר עכשיולורייל

אלרגיות למזון אצל ילדים - מה קורה בגינת משחקיםאריק מהדרום
עבר עריכה על ידי מנהל בתאריך ג' בתמוז תשפ"ו 14:05

כשאין צורך לערוך אז אין צורך לערוךאריק מהדרוםאחרונה
הסרטון הזה טוב יותר בלי ספויילרים.
נופש לטיפול זוגי ורגשי משולבכי אני אני
מישהו מכיר מקום לנופש שנותן קבלה על טיפול זוגי או נפשי? רוצים מקום נחמד עם בריכה וכל השאר פחות משנה.. אם יש אופציה לבוא עם ילדים עדיף כי כרגע אין ביביסיטר..
למה ללכת עקום .העני ממעש
למה עקום? לא מסתירים את הרצון לנצל מימון שזכאיםפ.א.

אליו לטובת יציאה לחופשה משפחתית 

בדיוק כמו הכנסים השנתיים של לשכת רואי חשבון ולשכת עורכי הדין באילת, ועוד גופים מרכזיים במשק - נופש שנתי משפחתי, שממומן בחלקו כהוצאה מוכרת של השתלמות מקצועית מוכרת למס.  

לא עקום..כי אני אני
חלק מהטיפול שאנחנו צריכים כרגע לשיקום שלנו זה נופש ביחד ומאד זורם לנו מקום שנותן באותה חבילה גם איזשהו טיפול שגם הצבא מכיר בו כמו סדנא זוגית, ספא וכו ולכן נשמח לשמוע😀
אם כך אז חוזר ביהעני ממעשאחרונה
המלצות לצימרחושבת בקופסא

מקווה שזה מתאים לשאול פה ויהיו מספיק תשובות.

יכול להיות שעדיף לשאול בהו"ל.

אנחנו רוצים לצאת לצימר זוגי מהתקציב שנשאר לנו מהמילואים וכנראה נוסיף קצת.

מחפשים צימר חדר אחד לזוג, עם ברכה פרטית (באמת פרטית, שלא רואים אותנו ואנחנו לא רואים אחרים)

עם ארוחת בוקר יהיה נחמד אבל לא חובה.

תקציב של סביבות 1,000 שקל לילה, (נחמד אם יהיה בפחות) שני לילות בסוף אוגוסט כנראה (אני מקווה שלא יהיה עמוס או יקר מידי בזמן הזה, אין לנו כל כך אפשרות אחרת)

אזור בארץ: לא ירושלים או המרכז ממש, ולא צפון רחוק ודרום רחוק. אולי בשולי המרכז?

אנחנו מתניידים באוטובוסים.

עדיפות אם יש אטרקציות, מסלולים ודברים מעניינים לעשות באזור שאפשר להגיע אליהם באוטובוס.

אשמח לעזרה כי ממש לא מבינה בזה.

מומלץ ממש ממשכנפי נשרים

צימר במחסיה, עלה לנו 1000 לסופש

כל המתחם מגודר ורק שלכם יש בריכה וגקוזי פרטיים ומטבחון נוח.

אפשר להוסיף 200 ולהישאר גם מוצש עד ראשון בבוקר

תודה רבהחושבת בקופסא

אפשר להגיע בתחב"צ?

מחיפוש מהיר ראיתי שיש לפחות 4-5 צימרים ביישוב הזה. התכוונת למשהו ספציפי?

אשמח לעוד תגובות

עוקבתרוני 1234
אני אשמח להמלצות גם למקומות שלא צריך תחב"צ, בכל רחבי הארץ.
לא מאוד בקי, אבל ברחבי יו"ש יש המוןהסטורי
אולי צימרבוס שומרון באלון מורה יכול להתאים.

(לא הייתי שם, רק ראיתי פרסומים)

נראה לי פחות הכיווןחושבת בקופסא

אנחנו כנראה יותר מידי עירוניים בשביל זה, אין ברכה פרטית, וגם לא נראה שיש אופציות מה לעשות באזור מסביב.

אבל תודה, אשמח לעוד תגובות. 

ממליצה בחום על צימרים נוף החאן בכפר אוריהנגמרו לי השמות

הנה הקישור: נוף החאן, צימר בכפר אוריה | Weekend

היינו אומנם עם שלושת הילדים ולא רק זוג, אבל גם לזוג זה שווה בהחלט לדעתי.

אני זוכרת שהמחיר היה נמוך יחסית למקומות אחרים ויכול להיות שדווקא כן יתקרב לתקציב (לא יודעת לגבי אוגוסט).

הבעלים של הצימר מקסימים.

יש שם בריכה שווה שפרטית בשעות מסוימות שאתם שם (בעל הצימר מסביר הכל כאשר מגיעים. בגדול כאשר זוג או משפחה רוצים להיות בבריכה ויש במתחם עוד זוגות אחרים אז או מחלקים מראש שעות ואז יש לכם שעות רק שלכם.

או נכנסים בלי לקבוע כאשר פנוי ואז סוגרים את הדלת של הבריכה עם הווילון וכך זה סימן לאחרים שתפוס ולא נכנסים )

יש גם ג'קוזי גדול בנוסף. גם בחלק מהצימרים בפנים וגם ליד הבריכה עם מפתח ודלת וכנ"ל כאשר זה מתחלק לזמנים שהם רק שלכם).

זה באיזור צרעה ואשתאול, נוף מדהים, הרבה מסלולים. יש גם סניף איקאה קרוב אם שייך

ומרכז של חנויות אוכל וכו' באיזור (לא בכפר אוריה עצמו אבל קרוב).

לא יודעת לגבי תחב"צ.

אנחנו נהנינו מאוד וממליצה

תהנו המון

איזה כיף ❤️

שמעתי על צימר הראל בשבי דרוםפצלושון

700 ללילה

נראה מאד יפה

טוב, אז וויתרנו על הבריכהחושבת בקופסאאחרונה

כרגע מחפשים צימר באזור באר שבע או דימונה בלי בריכה, במחיר של עד 1,200 לשני לילות.

(גילינו שאפשר להזמין ברכה פרטית בנפרד מהצימר באזור. זה חוסך המון כסף)

אשמח להמלצות בכיוון.

מישהי חייבת לי כסף ולא נעים לי להזכיר להפשוט אני..
עבר עריכה על ידי פשוט אני.. בתאריך כ"ב בסיוון תשפ"ו 19:59

אבל עם חוסר נעימות לא הולכים למכולת, לכן הזכרתי למדינת ישראל בכל זאת...

כן חברים,

לפעמים מומלץ למלא דוחות להחזר מס 😀

יש עוד הטבה לניצול בעניין זיכוי מס רווחי הוןזמירות

בטופס 1301, בנספח שממלאים על השקעות בשוק ההון לפי טפסי 867, יש אפשרות לסמן שההכנסה היא מרכוש שהיה בבעלותך שנה לפני הנישואין - וזה כולל מניות או תיק השקעות.

ואז לייחס לבן הזוג חישוב בנפרד או לבת הזוג חישוב בנפרד על הרווחים בשוק ההון. 

כך שאם מי מבני הזוג נכנס לנישואים עם הון מסויים, ואפשר להוכיח את מקור ההון, אם פקיד השומה יבקש הוכחות - אפשר לנצל הטבת מס זו בפקודת מס הכנסה. 

מישהו מבין טוב בליסינג?חזקה בעורף

אנחנו מתניידים בשני רכבים. בעלי מקבל מהעבודה רכב+דלקן של 7 מקומות, שלרוב נמצא אצלו. ויש לנו רכב פרטי שלנו (5 מקומות שלרוב נמצא אצלי) עד עכשיו הרכב הפרטי שלנו היו רכבים זולים ודי מתפרקים, לא כ"כ השקענו ברכב כי הוא שימוש בעיקר אותי לעבודה (ממש קרוב לבית) ובהקפצות של הילדים (שוב, לרוב נסיעות ממש קצרות)

עכשיו ב"ה כבר תקופה שהרכב 7 מקומות לא מספיק לנו❤️ אז הרכב הפרטי הופך להיות גם להרבה נסיעות (לשבתות ולטיולים) הרכב הנוכחי כבר מתפרק וכבר תקופה שאנחנו מחפשים רכב ממש טוב שיחזיק מעמד לאורך זמן. הקצבנו עד 50,000 אבל לא מוצאים משהו שמספק אותנו מבחינת הנתונים של הרכב😬

התחלנו קצת להתלבט אולי כדאי לנו להשקיע בליסינג. מצד אחד מרגיש לי קצת כמו לזרוק כל חודש כסף לפח. מצד שני, נותן לנו שקט נפשי עם הרכב (קצת זקוקים לזה)

אבל בסופו של דבר, לא באמת מבינים בליסינג עד הסוף…

נשמח לשמוע איך זה עובד. יתרונות וחסרונות.

למה צריך להתייחס כשרוצים להתחיל? על מה לשים דגש? מאמינה שאנשי מכירות של הליסינג יידעו ל"סובב" אותנו טוב, כדי להרוויח, אז רוצים לבוא כמה שיותר מוכנים מראש.

תודה לעוזרים🙏🏻

לא בדיוק מה ששאלתפשוט אני..

אבל אני מכיר אדם שהקים עסק למציאת רכבים יד 2, לפי תקציב וצרכים. הוא בעצמו מחפש את הרכב, בודק אותו, עושה משא ומתן עבורך על המחיר וכו'.

נעזרתי בו כבר פעמיים, וזה אחרי שהגעתי אליו דרך אח שלי שרכש דרכו. השירות עולה 3,300 ש''ח.

לדעתי, רק על מציאת תקלות שבאף מכון מורשה לא בודקים, הוא לגמרי שווה את המחיר. במיוחד אם אתם כמוני לא מבינים ברכבים .. והוא גם מילואימניק אז בכלל כיף. 

אני לא מכיר אותו אישית ואין לי שום אינטרס...

גם אנחנו נעזרנו במישהו כזהבארץ אהבתי

לנו זה עלה 2000 אם אני זוכרת נכון (אבל היה לפני כמה שנים, אולי העלה את המחיר מאז).

ממליץ גם על ארי ויילר1223334444
זה בדיוק הבנאדם 🤩פשוט אני..
גם אני ממליץ עליו, בחום רבדוד100
+972 54-532-0036
הוא נותן שירות בכל רחבי הארץ?רוני 1234
תודה! נחשוב גם על זה.חזקה בעורף
נשמע שזה לא נכון לכם ליסינגזיויק
תודה על התגובה. יכול לפרט למה?חזקה בעורף
כי הרצון שלכם זה ברכב טובזיויק
זו לא סיבה מספיקה לליסינג עם כל הכבוד..
ליסינג אף פעם לא יהיה משתלם לאדם הפרטינפשי תערוג

עלות של ליסנג פרטי הבסיסי יהיה כ2000 שח לחודש בהתחייבות ל3 שנים.

עם סכום כסף כניסה ויציאה

כך שתשלמו כמעט 60-70% מערך של רכב חדש

אבל בסוף התקופה לא תשארו עם רכב

בליסנג תפעולי זה יעלה כמעט פי 2 כל חודש

כן, חברות הליסינג תמיד מצחיקות אותיפשוט אני..
''ירידת הערך - עלינו''.

נו בטח עליכם, רק שאני צריך לשלם פי 2 מירידת הערך בשביל שזה יהיה עליכם... 

ליסינג זה דרך בעיקר לקנות את ההתחמקות מה"דרעק"משה

לכן עכשיו הלוביסטים של הליסינג נלחמים בתוכנית של מירי רכב (לא שגיאת כתיב) להפחית את כמות הטסטים למכוניות יחסית חדשות מפעם בשנה לפעם בשנתיים. בסוף ה"לחם והחלב" שלהם זה  אנשים ששונאי תחזוקה של מכונית.

אולי ישתלם לכם רק להשכיר רכב לטיולים ושבתותרוני 1234אחרונה
אני מניחה שזה רק פעם בכמה חודשים
חיבוקחדווית

יש לי חברה סופר סופר קרובה,

חברת נפש כמו שאומרים..עברנו הכללל ביחד..

ברגיל היינו מתחבקות חיבוק ארוך (יכול להיות כמה דקות) מלא משמעות ,צורה לבטא את האהבה ואת הקשר העמוק ומשמעותי, מתוך אהבה נקיה.

עכשיו אני מתחתנת עם הבחור שלי.

ואני לא יודעת מה לעשות.

האם זה סבבה שאני ככה מתחבקת איתה באמת מתוך אהבה כנה ואמיתי? האם זה משהו שאוכל לעשות גם אחרי החתונה. הרי למרות שיש לי את האיש שלי אני עדיין רוצה את החיבוק דווקה שלה, כמו שאני עדיין רוצה תחיבוק של אמא
מה אתם אומרים על זה

פשוט לעדכן את האיש שלי ואז זה סבבה??

מה אתם ממליצים, הכל זה יכול פשוט להמשך כרגיל?
וגם בכללי איך מנהלים חברות כלכך קרובה אחרי החתונה 

משהו לא מסתדרפשוט אני..

לפני שבוע העלית פוסט על כך שחברה טובה שלך מתחתנת, ולך זה קשה כי את עדיין רווקה.

ועכשיו תוך מספר ימים את כבר מתחתנת בעצמך...? 

היא לא כתבה שהיא מתחתנתזיויק
אלא שאלה מה יהיה אחרי שתתחתן מתישהו
''עכשיו אני מתחתנת''פשוט אני..
שאלה טובהמחפש אהבה
ואלה יפה שאתם עוקבים ושמים לבחדווית

תכלס השאלה הקודמת היתה לחברה שלי שרצתה לשאול... (חסום לה משום מה)

אם לא היית מתייחסת לזה כעניין זה לא היה חייב להיותפתית שלג

אבל אם באמת את מתייחסת לזה כמשהו גדול שיכול להשפיע על הזוגיות שלך- אז כנראה זה באמת עניין שצריך לפתור. קודם מול עצמך, ואח"כ מולו.

בגדול בעיה בהגדרה זה לאSevenאחרונה

הרי זה לא אסור..

אבל כן נשמע לי מוזר שאת זקוקה לחיבוק ארוך מחברה כדי להרגיש את האהבה המיוחדת והנקייה בינכן...

בד"כ נשים מבטאות רגש באמפתיה בלהכיל אחת את השניה פחות יצא לי לחבק חברה שעות ברגיל (לא מדברת על מקרה קיצון נניח שמישהי מאבדת אדם יקר ואז נותנים לה חיבוק ארוך אלא כהרגל בינכן של חיבוקים ארוכים)

כן נשמע לי יותר נכון לשמור כאלה דברים לבעלך ובהמשך לילדים...בהצלחה

מכירים את די סיטי במישור אדומים?ברגוע

האם יש שם חנויות במחירים טובים?

מחפשים בעיקר ספה ומיטת ילדים, אולי גם שולחן אוכל ותנורים

הייתי שם לפני שנה, זה היה בעיקר בית קברות לעסקיםפשוט אני..

אבל במג'יק קאס העברנו הרבה שעות מאוד מהנות

תודהברגוע
ואולם שמחות של ארועים חרדייםמשה

זה חור עולם. חוץ מברכב אין דרך להגיע לשם וגם אין סיבה.

אם אתם מהאיזורנפשי תערוג

שווה אולי לקפוץ

לנסוע ספיישל אני חושב שבירושלים יהיה יותר מבחר ובמנעד מחירים גדול יותר

תודה, יש לך המלצה על חנות מסויימת בירושלים?ברגוע
לא.נפשי תערוגאחרונה

אבל לפני שרצים לחנויות

90% מהחנויות ממציגות את הדברים שלהם באינטרנט

מציע לעשות את השוואת המחירים באינטרנט ורק אחרי שנסגרים על משהו ספציפי לנסוע לראות אותו פיזית

מודעות לאתגרים בקדושת הזוגיות במרחב הזוגימחפש אהבה

נראה לי שהשאלה מורכבת משתי חלקים, אחד מופנה לגברים שבינינו ואחד לנשים:

לגברים: האם אתם משתפים את האישה שלכם באתגרים שאתם חווים מול נשים אחרות?...

לנשים: האם אתם מעוניינות שהבעל שלכם ישתף אתכם בנושא הזה? שיהיה פתוח עד הסוף?

האם קרה לכם שהוא שיתף אותכם, ומה היתה תגובתכם [המודעת והלא מודעת..]?

לא בדיוק אבל בערךפשוט אני..

אני משתף בצורה קיצונית.

זה העלה את הזוגיות שלנו עשרות מונים למעלה,

פתר הרבה מאוד בעיות שהיו לנו (בעיקר לי),

ושחרר הרבה מתח וחרדה.

גם אצלנו יש שיח פתוח בתחום הזהנעמי28

אבל זה הגיע עם השנים, לא חושבת שהיינו בנויים לזה בשנים הראשונות.

צריך ביטחון עמוק אחד בשני ובמקום שלנו, חוסר שיפוטיות וקבלה, לא רק בתחום הזה.

צריך המון נפרדות והבנה שלא כל מעשה שהשני עושה קשור אלי. 

למה הניסוח פה שזה תמיד מהצד הגברי?ירושלמית במקור
מה הכוונהזיויק
למה הוא שואל אם הגבר משתף ולא אם האשה משתפתפשוט אני..
אין סימטריה אבל שאלה טובהזיויק
נו, אשמח לשמועמחפש אהבה
(הוא לא אמר על השאלה שלך שהיא טובה אלא על שלי)ירושלמית במקור
זה מה שהתכוונתי. מוזמנת לשתף מהצד השנימחפש אהבהאחרונה

אולי יעניין אותך