ואני יודעת שעדיף שלא, אבל זה בוער בתוכי..
דיברנו היום על החלומות והשאיפות שלנו..
ואמרת לי שהכי היית רוצה להתחיל את הבוקר ברגוע בתפילה ואחר כך ללמוד תורה..והלוואי שתזכה בלוטו ונקנה בית.. ושתעבוד ממש קצת שעות..
לא יודעת למה , אבל תמיד כשאתה אומר שאתה רוצה לזכות בלוטו זה מטריף ומעצבן אותי. זה נשמע לי ילדותי.
לא הייתי רוצה שתעבוד מהבוקר עד הערב ושתייגע את עצמך בלי זמן פנוי למשפחה וללימוד. אבל כן הייתי רוצה שתשאף להצליח בכוחות עצמך ולא תחכה שזה יפול עליך משמים, אפילו דוד המלך אמר :״יגיע כפיך כי תאכל אשריך וטוב לך״
אולי אני רוצה בשבילך שאיפות שהם לא שלך אלא שלי, בגלל זה גם כל כך קשה לי לשתף אותם.
אני כל כך מתפללת שתצליח, שתעבוד בעבודה שתספק אותך וגם תרוויח טוב במעט שעות שתישב תלמד תורה ובסוף אני שומעת אותך כל הזמן אומר הלוואי ונזכה בלוטו ..זה מעצבן:/
גם יש לך חברים שלא כל כך פועלים בשביל להצליח..
יש לך חבר שלא עובד, אבל יש לו כסף ( אתה מנחש כאילו זכה בלוטו) אתה כל הזמן מבקר אותו על זה מצד אחד ומצד שני לא מפסיק להסתובב איתו.
האמת אני בכלל לא תמה לכסף, לא אכפת לי לחיות חיים פשוטים. אבל אני כזאת שתמיד שואפת וכל כך רוצה להוציא את הכשרונות שלי לפועל..אבל טכנית לא יכולה כרגע בגלל ילדים קטנים.
אולי פשוט אנחנו שונים בגלל זה כל קשה לי לקבל אותך. זה מוריד לי ממך.
אוף מה אתן עושות כשאתן רואות את כל החסרונות של הבעל (העצלנות, החברים שלא אוהבים וכו׳) מול העיניים!?!? כל כך רוצה לאהוב את בילי ולקבל אותו כמו שהוא..

אפשר להיות אחראי מאוד, ועדיין לחלום חלומות לא הגיוניים. כל עוד יודעים לתת מקום מתאים לחלום ולמציאות זה בסדר גמור.)