התחיל מזה ששברתי את היד כשהיינו אסורים והיא היתה פיצית ממש אז לא יכלתי להרים אותה לבד והנקות לילה וכו'... אז הייתי סוג של ישנה איתה( היה לה איזור מוגדר צמוד לקיר וכך יכלתי להניק)
והיא התרגלה, ומאז (לפני מלאאא זמן) היא ישנה הכי טוב איתנו. אז עושים את זה בצורה הכי בטיחותית שאפשר אבל גם ברור לי שזה לא באמת בטיחותי וזה ממש ממש לא תקין מצידי וגם זה מפריע לנו כבר בפן הזוגי. היא נרדמת וקשה להוציא אותה. לפעמים כשמצליחים להרדים בעגלה או בעריסה זה סבבה לחלק הראשון. מההנקה הראשונה אין מצב. היא פשוט לא נרדמת שם שןב ובוכה כל פעם שמניחים אותה.
עכשיו עברנו דירה ןהחלטנו להעביר ללול בחדר משל עצמה.
החלטתי להתעקש על זה יצא שהייתי ערה חצי לילה- הנקה הרדמה העברה ללול נדנודים וחוזר חלילה. בסוף די הצלחנו רק בשש בבוקר לקחתי אותה לשעת פינוק (זה לא אכפת לי שישאר בינתיים)
יש עצות לעשות את זה בקלות יותר? איך להרדים בלול? או לגרום לה לאהוב אותו ולרצות להישאר? עד עכשיו חשבתי שזה כי העריסה לא נוחה והמיטה שלנו כן אבל המזרון בלול הוא נח....
אולי זה הריח שלנו שעושה את זה?
התכנון היה לקנות כורסאת הנקה כדי שלא אתפתה לקחת להניק בשכיבה במיטה שלי אבל אין שם מקום לזה
.בקיצור, אוף. עשיתי טעות נוראית בעבר (הטראגדיה היא שכל יום ידעתי שזו טעות!! והייתי כל כך עייפה להילחם) יש עצות לתקן?
🙈