ואולי גם זה יעזור לאחרים שלומדים נהיגה ללמוד מהניסיון שלי.
אז ככה,
אני גרה בקריית אתא, ולקחתי מורה (בת) לנהיגה.
בכל השיעורים היא היתה באה אליי הביתה ואז היינו צריכות לצאת מקריית אתא (כי הטסטים בכלל לא מתקיימים באזור), וזה נסיעה של 10 דקות לצאת לאיזורים של הטסטים, ואחר כך גם 10 דקות לחזור הביתה.
אני לא ידעתי שאני יכולה לבקש להגיע למקום של הטסטים ולהתחיל משם, והיא פשוט ניצלה את זה, וכך המון שיעורים הלכו לי לריק על נסיעות חסרות טעם בכביש בינעירוני, אחרי שכבר אין לי מה ללמוד שם.
בנוסף להכל, גם היו שיעורים שבהם היא הייתה מגיעה אליי עם תלמידה שלה מרכסים (יישוב אחרי קריית אתא) ואז על חשבון השיעור שלי הייתי מחזירה את התלמידה הזו הביתה- שוב, נסיעה בכביש בינעירוני עד רכסים ואז לצאת מרכסים.
ובכלל הטסטים אפילו לא מתקרבים לרכסים. ואין לי מה ללמוד מלנסוע שם סתם.
בקיצור, אני מרגישה שהמורה הזאת ניצלה אותי ואת התמימות שלי והאמון שנתתי בה, ולא ידעתי שזה לא בסדר עד שפקחו את עיניי שזה לא הגיוני שעשיתי כבר 60 שיעורים איתה ואני עדיין לא עוברת טסטים.
ואני יודעת שאני כן מסוגלת להיות נהגת מעולה.
אבל מה- במקום שתלמד אותי לנהוג- הייתי שירות הסעות לתלמידות שלה.
זהו, סליחה שיצא ארוך.
אני פשוט ממש מתוסכלת מזה, וכל כך הרבה כסף שעבדתי עליו קשה, פשוט הלך לי לפח.
אז אם מישהו כן יודע אם מגיעות לי זכויות כלשהן לבקש מהמורה הזו, או להתלונן עליה, אפילו לפחות כדי שאחרים לא יפלו בפח הזה כמוני, אני אשמח.
תודה רבה!