אז ככה...
ברקע טיפולי פוריות לכל ילדינו היקרים....
כרגע אני 9 חודשים אחרי לידה... לא מונעת
אחרי 4 חודשים, מחזור ראשון. איזה כיף ממש התגעגעתי...
פסדר מתחילים לחזור למסלול הרגיל של שבועיים אסורים שבועיים וחצי מותרים...
פתאום בשבועות, זה היה האיזור שהייתי אמורה לקבל... לא קיבלתי ובאמת היה איחור וקיבלתי איזה 13 ימים אח"כ...
במחזור הבא- היה פחות הפרש אבל עדין לא חזר לאיזור ה30 ימים. חיכיתי עכשיו לעוד מחזור. כבר עברתי את ימי הפרישה של בינונית וחודש. מחכה לקבל מחזור לפני יום הפרישה של ההפלגה (כי קיוויתי להמשיך את האיזון לכיוון ה30..) לא מגיע.
במהלך השבוע, מעבר דירה, הובלה, עניינים, לחץ ומתח של מעבר דירה...
שבת- יום הפרישה, שוכחת לשים תחתון לבן בזמן... על התחתון הצבעוני (אבל לא כהה) רואה הפרשה. משהו די בהיר שילוב של חום וורוד אבל לא איזה צבע אחיד משהו מעורבב. מתאים וסביר שיתאים לתחילת מחזור.
שמה תחתון לבן ותחבושת. מחכה לזרימה... הולכת בהמשך לשירותים עוד אין כלום אבל (תיאור לפנייך יכולה לדלג)
רואה מין שרוך צמיגי ממש כמו ביצה יוצא ממני אבל כאילו עוד מחובר והכיל בתוכו מין חצי שקוף חצי חום חצי אדום...
היה נראה לי טמא ושדי זה כבר תחילת המחזור ממילא אני ביום פרישה והבדיקה של סוף אותו יום תאסור...
הפטרתי לבעלי, "כנראה קיבלתי מחזור.... קיבלתי מחזור אבל מוזר" (כי ידעתי שצריך להיות החלטיים- אסורים או לא)
ואז...
זהו.
לא ממשיך כלום. אולי עוד איזה כתמון קטן, אפילו קטן מגריס בהרבה... בהמשך הרב אמר שאנחנו מותרים אפילו שאמרתי שאנחנו אסורים כי מה שחשבתי שזה מחזור התברר כלא... (כך פוסק הרב שלנו)
(אז במוצש עוד הלכנו לישון אסורים אבל בראשון בצהריים הרב ענה שמותרים. אבל בגלל שלא עשיתי בדיקה בסוף יום פרישה עשיתי טעות וחשבנו שאני צריכה לעשות בכל מקרה .ועשיתי בדיקה בעצם יום אח"כ. להפלגה זה לא נצרך. היה שם פצע ואל תשאלו... שוב כאילו אסורים עד שהרב החזיר תשובה ועוד חיכה לשני בבוקר לראות באור של יום... קיצור... בסוף מותרים ב"ה אבל זה בכלל לא האישו...)
חוזרת לעניין ההפרשות- אז בעצם אין עוד כלום (כי לא יהיה כלום??
). לא מחזור לא עוד הפרשה לא כלום. עשיתי בדיקה ביתית של עליאקספרס בראשון בערב יצאה שלילית... עדין אין כלום...
אז יש סיכוי לא רע שיש איחור בגלל מעבר הדירה זה ממש ממש הגיוני. אבל מה זה ההפרשה הזאת???
אני לא מסוגלת לבקש בדיקת הריון מהרופא, אפילו לא באפליקציה. לא מסוגלת... ונגמרו לי הבדיקות של העלי אקספרס... ולא רוצה להוסיף כסף על בדיקה בסופרפארם....
אז מה עושים?????? תודה על כל ההקשבה למי שהיתה עד כאן...

תודה על התגובה!