אז גם רציתי להגיד שיצא לי לטבול אצל 6 בלניות שונות וכולן היו צדיקות ורגישות והייתה לי חוויית טבילה ממש טובה.
ולסיפור- בטבילה האחרונה, הבלנית הקבועה לא הייתה ובמקומה הייתה מחליפה. מפה לשם היא הבינה די מהר שאני נשואה כבר זמן מה ומאוד רוצה ילדים, היא הייתה נראית שמתלבטת אם לומר או לא, ולאורך כל השיחה, גיששה לראות אם זה בסדר ואני פנויה לשמוע. אני זרמתי איתה, בין השאר הייתי פחות כאובה בגלל ההתקדמות בתהליך שלי לקראת אימהות שכתבתי עליה פה... היא איחלה לי שזאת תהיה הטבילה האחרונה שלי להרבה מאוד זמן, וסיפרה לי על הבת שלה שהייתה מעוכבת ורב אחד נתן לה סגולה, ובאמת הבת שלה נפקדה, כמובן שאי אפשר לדעת למה, חשבונות שמיים. מאז הסגולה הזאת אצלה והיא חושבת כל הזמן שחבל שזה לא יעזור לעוד זוגות. יום למחרת היא מתקשרת אלי ומביאה לי את הסגולה. אני בעיקרון לא נעזרת בסגולות אבל בשבילה החלטתי לזרום. היא גם כתבה לה את השמות שלי ושל בעלי להתפלל עלינו ונתנה לי טלפון של מישהי שמארגנת תפילת חנה, כל שבוע 40 נשים מתפללות תפילת חנה אחרי הדלקת נרות ומבקשות בכל שבוע על זוג אחר...
אולי אם הייתי במצב רוח אחר היא הייתה נראית לי חטטנית, אבל היא הייתה כל כך רגישה ואכפתית ונראה שהיא ממש מחפשת את האיזון בין הרצון לעזור לבין להימנע מחדירה לנושאים רגישים...

)