מסי עוזב את ברצלונה ב30 ביוני ב2021
איך בארסה בלי מסי איך
איך כדורגל בלי מסי איך
מסי עוזב את ברצלונה ב30 ביוני ב2021
איך בארסה בלי מסי איך
איך כדורגל בלי מסי איך
פחות מסי יותר טוב
עד מסיי עד מסיי
נגנז החלום שלי לטוס לקאמפ נואו ולראות קלאסיקו שמסי משחק בו
נצטרך להסתדר בלעדיו
וזה לא הגיוני
דיווח נטעון שהסיבות של מסי היא המדיניות של ההנהלה, שלא מצליחה להקיף את השחקן בשותפים הנכונים. בקרב ההנהלה עצמה יש חילוקי דעות בנוגע למדיניות, למסי היה עימות גם עם המנהל המקצועי אריק אבידל, הוא סובל מחוסר הסכמה עם המאמן הנוכחי קיקה סטיין ואף התעמת עם עוזרו אדר סראביה, והוא זעם על חוסר ההיענות של ההנהלה להחזיר את ניימאר, בפרשה שחשפה את חוסר האמינות של ראשי המועדון והתנהלותם השנויה במחלוקת.
מעבר לזה, ב"Cadena SER" טוענים שמסי מרגיש שההנהלה "מפילה עליו" את האשמה למצב של הקבוצה, ושהדלפות מכוונות ומגמתיות מכיוון ההנהלה טוענות שהוא משפיע על בחירת ההרכב, שהוא משפיע על הבעלים, ושהוא מכריע על סוגיות מקצועיות כמו עתידם של לואיס סוארס, ארותו וידאל או אנטואן גריזמן. כמו כן נטען שהוא זעם על "המצאות" כמו זה שהוא דרש שטאטה מרטינו ימונה למאמן ב-2013/14. בנוסף נכתב שמסי לא בוטח בנשיא ברתומאו, ש"יום אחד אומר לך משהו ולמחרת אומר משהו הפוך".
אבל אין לי מושג אם הוא עוזב לגמרי או לא
כל כתבה אומרת משו אחר
זה גם מלפני יותר מחודש, מסתבר
הלוואי וזה יגרום לאח שלי להפסיק לצעוק בחדר על השחקנים במחשב
אמא שלי תמיד התחרפנה בתקופה של המונדיאל
היא כל הזמן ניסתה לישון
![]()
זה כיף לצעוק במשחקק
מה מציק בזהה
ודי מבהיל אפילו
אבל לי זה נחמד![]()
אוליאוליאולי אם תצתרפי ללראות את המשחק תביני את הקסםם
אבל אני זה אני ואני תמיד מגזימה..
למרות כאילו שלא השחנים זה קסם וכזה
אלא איך שאת במשחק עצמו
יעני ההרגשה
לא משנה
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד