למה לעמוד שעות על קוסקוס כמו שצריך כשאפשר להכין אותו במיקרוגל/סיר ב20 דקות
אני עושה את זה לאחרונה ויוצא מושלם.
איך עושים?
על כול כוס סולת שמים רבע כוס שמן ורבע כפית מלח ומערבבים - למיקרו ל3 דק'
מכניסים על כל כוס סולת כוס מים ומכניסים למיקרו ל10 דקות (ל2 כוסות, אם יותר אז עוד כמה דקות)
מערבבים עם מזלג ומכניסים לעוד 4-5 דקות.
מעבירים בנגלות למעבד מזון/סלייסר ונותנים כמה פולסים (או מעבירים בנפה אם רוצים לשאיר טיפת מסורת)
מוכן. לוקח כל הסיפור כ20 דקות מתוכם רק 2-3 דקות התעסקות. ויוצא נפלא. בלי קוסקוסייר בלי נפה בלי כלום. (כל החימומים במיקרו - כשהוא סגור)
או בסיר אותו יחס מים ושמן. ומלח. מרתיחים שמן מים ומלח בסיר. כשרותח מכניסים סולת מעררביים מבשלים על אש נמוכה 10 ד'ק מפוררים מכסים ומחכים 10 דק מעבירים בנפה או מעבד מזון. מוכן.
אז למה הסבתות עבדו כ"כ קשה???

)
)

