היי כולן, אני קוראת סמויה כאן של הפורום וממש נהנית... אשמח ממש שתתיחסו ותגיבו לשאלתי כי אני ממש מיואשתתת
סליחה מראש על האריכות.
אני אימא לתינוק מטריף בן 9 חודשים, תמיד היה בכיונוני וצרחנוני... בגיל קטן- גזים- הנקה כל הזמן. מה שיצא שעכשיו הוא ממש מפונק ולא לוקח מוצץ, אבל בכללי כיום הוא הרבה יותר רגוע ושמח. בגלל הקורונה יצא שהוא כל הזמן היה בבית איתנו והוא בקושי מכיר זרים.
לפני שבועיים התחלנו משפחתון(של התמ"ת 5 ילדים), והמצב- קטסטרופה- הוא פשוט צרח לה כל השבוע הראשון, לא הסכים בקבוק( ממני הוא כן לוקח בקבוק), לא הסכים לאכול, בקיצור, עשה הפגנה. כמובן שלא היה יום שלם, בממוצע שלוש שעות כל פעם
.
יום ראשון שעבר הייתה תחילתה של השתפרות, לא צרח, אלא בכה לסירוגין, ולקח לה קצת פירות... אבל ביום שלישי הוא צרח לה שוב פעם שעתיים עד כדי שהתקשרה להזעיק אותי. והיא הודיעה לי שלא עוד, שאקח לו מטפלת פרטית וזהו, שאין לה כוחות, ויש לה עוד ילדים במשפחתון וכו'... סתם לציין שביררתי עליה עם הורים ששלחו אליה שנה שעברה וכולם המליצו ממש.
בסוף השתכנעה להחזיר אותו, אבל התנאי שלה הוא מקסימום שעתיים ביום עד שיסתגל ושהיא תראה שהוא יכול עוד היא תגיד לנו...
מצב כזה דורש מאחד מאיתנו לעזוב את העבודה... יצא שבעלי בינתיים הודיע שהוא לא מגיע (אני מורה ובדיוק התחלנו את השנה...)
מאז היה אצלה יומיים שעה אחת כל פעם והיא אמרה שהיה קצת שיפור, פחות צרח, והלך אחריה לכל מקום( עד עכשיו הוא לא נרגע גם עליה)
ובדיוק שחשבנו שאנחנו קצת בעלייה... התקשרה להודיע שאחיה נפטר והיא יושבת שבעה ואין משפחתון שבוע....
עכשיו השאלה היא האם שבועיים זה זמן נורמלי שילד יצרח על מטפלת וגם לא יירגע לה על הידיים?? או שזה אומר משהו עליה?? (הוא בדיוק בגיל של חרדת נטישה וחרדה מזרים..) להעביר אותו למישהי אחרת? (המליצו לי על מישהי בעלת ניסיון והיא אמרה שהיא תוכל להתמודד עם צרחן שכזה...)
אנחנו ממש במצב של ייאוש... האם לתת לה עוד צאנס- זה אומר שהוא יהיה עכשיו שבוע בבית (ה' יודע עם מי ) ולהתחיל הכל מהתחלה שבוע הבא. (כי הוא בטוח ישכח אותה)
או פשוט לנסות מישהי אחרת השבוע?
סליחה על האורךךך
.
תודה על התגובה!