איכ שירחם ה'. שירחם שירחם
איכס מגעיל לי
מה יהיה מה
צמאה לך נפשי צמאה לך נפשי צמאה לך נפשי צמאהלךנפשיצמאהלךנפשי כמהלךבשריבארץציהועייףבלימים.
אלול. אבא. אלול.
למה זה כל כך רחוק? למה אני כל כך רחוקה? למה לא מרגיש לי אלול? למה לא בוערת לי הנשמה?
מה קורה כאן?! למה אתה כאן ולא מרגישים אותך?!
חי אלול היום.. איפה אני ואיפה חי אלול.. הבעש"ט הקדוש.. רב'ה קדוש.. תתפלל בשבילי.. אני מתחננת. שיבקעו שערי שמיים ונראה את אורו של מלכו של עולם, ויציף האור את הכל.
אפילו ווידוי אני לא יודעת לעשות. איך חוזרים אליך? איך שוב נהיים קרובים?
תשטוף אותי אבא. אני חייבת שטיפה. שטיפה כואבת. חרטתי על נשמתי דברים קצת חזק, צריך לקלף אותה. אני יודעת שזה כואב אבל למי איכפת.
פשוט נהיה כל היום ביער, בשדה, בחוץ, לבד, ונשיר ונשיר, כל היום נשיר. נשיר ונצעק וזהו, מי צריך יותר מזה?
ראש השנה אני אוהבת ראש השנה. לא מצליחה השנה להתכונן אליו. רחקתי ממך אבא, כמה רחקתי..
אין לי כלום, באמת שאין לי כלום, רק צעקה. צעקה גדולה. באמת מעומק עומק הנשמה. מתחת לכל הצלקות שיש עליה. יש שם צעקה אדירה.
אין לנו כלום פרט לך אבא. מה אנחנו מה חיינו. כלום. הבל. רק אתה רק אתה רק אתה רקאתהרקאתהרקאתהרקאתהרקאתה. כלום לא יותר. רק אתה. מלך מלך! ה' אלוקי ישראל מלך! מלך!
תן לי רק לצעוק שאתה מלך, וזהו. רק להגיד עוד פעם אחת שאתה מלך, רק לזכות להגיד בלב שלם שאתה מלך. אתה מלך ומלכותך בכל משלה.
וידע כל פעול כי אתה פעלתו ויבין כל יצור כי אתה יצרתו ויאמר כל אשר נשמה באפו, נשמה נשמה באפו
ה' אלוקי אלוקי ישראל אלוקי ישראל מלך מלך ומלכותו בכל משלה
ומלכותו בכל משלה.
אין בי מעשים, הכל נתת לי לפנים משורת הדין. אני ניסיתי, אני רציתי. רציתי לעשות לך נחת רוח!! רציתי לשמח אותך!! רציתי לתת לנשמתי מקום!! רציתי לשמוע את הנשמה. רציתי שהנשמה תשלוט עליי והחלק אלוק ממעל יהיה ממש.
ראש השנה מגיע ויש לי רק לומר
חטאתי. פשעתי.
לא בשבילי, אבא, אני רוצה שלא בשבילי אני ארצה להתקרב, ארצה לקיים תורה ומצוות, אלא רק בשבילך. לא כי זה עושה אותי טובה יותר אלא כי אתה ציווית אותי להיות טובה! כי זה מה שאתה דורש ממני! אני רוצה להיות טובה כי אתה רוצה שאני אהיה טובה. לא בשבילי.
הגאווה הזאת רוצה להשתלט ולהחריב את חלקות הלב והשכל והמחשבה והדמיון, על הכל היא שולטת, במודע או שלא במודע. תיקח אותה, שתשבר ותתנפץ ותשרף באש ענק ואת עפרה יפזרו בים הגדול, שלא תצליח להתחבר מחדש. שתלך מכאן ככ רחוק. איכ גאווה.
ראש השנה.. לא איכפת כלום. כל רצוננו זה לצעוק ה' הוא המלך! זהו.
רק להמליך. תחליט אתה ה' יתברך את החלטות הצדק והאמת. אנחנו רוצים רק להמליך אותך. אפילו רק עוד פעם אחת.
ועוד פעם @עשב לימון היחידה שתראה את זה. לא אכפת לך נכון?
אבל כמובן שלא אכפת לי
רוצה לשתף יותר?