זה פורום הריון ולידה ולזה הוא מיועד, אבל יש פה הרבה כמוני שעוד לא זכו ומחכות... ועולות פה הרבה שאלות שמבקשות להיאחז בתקווה... בדיקת הריון שלילית לפני האיחור, אחרי האיחור, או פס חלש ללא צבע, דימום השתרשות, זיהוי הריון ע"י בדיקת ביוץ, בחילות, עייפות, רגישות בשדיים וסימנים מסימנים שונים. גם אני חוויתי ושאלתי על זה פעם...
והשואלת שכל-כך רוצה שזה יהיה זה, שואלת בטון שמבקש תענו לי כן, תגידו שעוד יש תקווה, נאחזת בתקווה בכח ובסוף נשברת כשמגיע הדימום ומוריד לטמיון את כל הציפיות, התפילות והתקוות... וככל שהתקווה גדולה יותר האכזבה גדולה יותר...
אז רציתי לומר גם לנו ששואלות, אל תפתחו ציפיות מוגזמות, אם עוד לא היה איחור אין סיבה לחשוב שזה הריון ואם הבדיקה יצאה שלילית כנראה היא שלילית...
ולאלו שעונות, שזכו וקיבלו הריון וגילו אותו בדיוק ככה, עם הפרשות חומות/ בדיקת ביוץ/ בדיקה ארבעה ימים לפני האיחור/ בחילות מרגע ההשתרשות/ בדיקה שלילית וחיובית לאחר מכן ועוד כיד הדמיון הטובה... אני שמחה בשבילכן, אבל אל תטפחו את התקוות האלה, אל תגידו בטח זה יכול להיות! בכזה ביטחון אפילו שבטח זה יכול להיות, לך זה קרה... עדיף שהשואלת לא תקווה ותתאכזב ומקסימום אם יקרה הנס? אז היא תגלה שהיא בהריון שלושה ימים אחר כך, בסוף היא תשמח עד לב השמיים...
מעניין מה דעתכן, וגל מלי יקרה, זה לא אישי אלייך, פשוט השרשורים שלך כל-כך נגעו בי והזכירו לי את עצמי...
נשמע ממש קשוח!
בעלי היה אצלו עם ילדים אחרים בעבר והתרשם שהוא לא הכי-הכי. קבענו אצלו תור כי הוא קרוב אלינו יחסית)