יש כאן וותיקים? משתמשים שצמאים לנוסטלגיה?מרדכי
עבר עריכה על ידי ענבל בתאריך כ"ז באלול תש"פ 13:15

בס"ד 

אז קודם כל סליחה מפני יושבי הפורם על ההתפרצות לדלת פתוחה. בכל זאת זה לא אחראי להשאיר את דלת חדר הזבל פתוחה, זה עלול לגרום לחתולות ואנשים זרים להיכנס (או שזה כבר לא בשיח היום, ולא התעדכנתי בשבע וחצי השנים האחרונות שלא הייתי פה?!)

אז למה בעצם אני כאן?

בכדי לעורר זכרונות ישנים שנעלמו מההיסטוריה של הפורום. להקים לתחיה מחדש את השיח שנה את נסיו"פ והפך אותו למה שהוא היום. נו טוב, אני סתם מגזים, פשוט לאחרונה עשיתי סדר אצלי במסמכים וגיליתי היכן שמרתי את גיליונות מה בפח הישינים (שחזרו בצורה כזו או אחרת על ידי אחרים במהלך השנים), ומכיוון שכאמור הם נמחקו מההסטוריה ומכיוון שקיבלתי הבטחה ממשה ש'היה לא תהיה' החלטתי להעלותם מחדש שישמרו לעד על שרתי ערוץ 7 (במקום לתפוס לי מקום בדרייב, חסכוני).

לכן, בלנ"ד כל יום אעלה לכאן סיכום שבוע משבוע אחר, מתוך 23 השבועות שבהם זה פורסם ונמרכו על פני כשנתיים. מי שזה מזכיר לו את העבר, זאת בדיוק המטרה. מי שזה סתם מסקרן אותו לראות מה כתבו בני הדור הקודם, מוזמן בשמחה. מי שזה משעמם אותו והוא לא מבין את הבדיחות, אז אני בהחלט מתנצל בפניו שהוא נאלץ לקרוא את השטויות שלי עד כה.

אתם תמצאו כאן משתמשים שכבר לא מסתובבים בפורום והמשיכו לפורומים אחרים, כאלו שאפילו הצליחו להיגמל מהפורום והם כבר לא קיימים (כן, חברים, זה אפשרי! אפשר להיגמל מפה! אל תאבדו תקווה!). יהיו כאן יזכורים של יוזמות שונות, שטויות משונות, מנהגים חמודים/מטופשים (תלוי בעיני המתבונן) ועוד כל מיני דברים שהיום הם כבר היסטוריה מחוקה. זה לא שעכשיו רע כאן, חלילה, אלא שהעבר לא היה פחות טוב משעכשיו, והינה ההזדמנות להציץ אליו.

אך קודם כל הקדמה.

הימים הם ימי הקיץ החמים, אמצע החופש הגדול, בתקופה שהפורום שרץ בפעילות. השינוי הגדול שירד לעולם הפורומים באותם הימים היה ה'אנונימי' האפור שנכנס למערכת. קשה לתאר במילים את האווירה ואת השינוי הגדול שבא בעקבותיו אך גם את המחאות השונות שזה גרם. אז מבלי להכביר במילים וניגש ישר לשבוע הראשון -

יום שישי הגיע ואיתו סיכום ארועיי השבוע שהיה בנסיו"פ. (הדברים נכתבו בהומור. נא לא לקחת את הדברים ברצינות)

>למרות שכולם היו בטוחים שזה רק התלהבות ראשונית, גל האנונימי לא נפסק (לפחות עד כתיבת שורות אלו). בסוף השבוע שעבר אפשר Admin לכתוב הודעה אנונימית, רוב המשתמשים חשבו שמדובר בהתלהבות ראשונית אך לפי הנתונים שבשטח עולה שלא כך הדבר. שרשורי מחאה אומנם נפתחו בנושא, אך עד מהרה גם הם הוצפו בתגובות אנונימיות.

> בליל יום רביעי החליפה ענבל את שם המשתמש שלה לשם חדש המחבר בין שמה לחלק מהאישיות שלה: ענבל"חית. וזה מה שהיא אמרה בראיון למערכת:  "מישהו לפני המון זמן צחק עלי ואמר לי שמתאים לי יותר הכינוי הזה ואתמול החלטתי שנמאס לי להסביר כל פעם על הכינוי הקודם אז החלפתי". כעבור יממה החזירה ענבל את שם המשתמש שלה לgbck630 בגלל תלונות שאר המשתמשים.

> ואם בgbck630 עסקינן, גם נושא החתונה הווירטואלית בינה לבין אבגדה לא ירד מהפרק השבוע, ורבים ממשתמשי הפורם לקחו את זה יותר מידי ברצינות.

> זעזוע עמוק בנסיו"פ בעקבות דיבורם של אחי המשתמשים בפורום. זה התחיל מאחותה של no fear! בת ארבע וחצי שאמרה "לכי תחפשי את החברים שלך" משם התפתחו הדברים לשרשור בן 31 תגובות שכלל בתוכו זעזוע ומשפטים נוספים של אחים בני דודים וכו... של המשתמשים.

> אחרי שבוע של שקט יחסי, חזרה ניגונים עם שרשורי ה"אוף" המוכרים. הפעם היו עוד כמה אנשים דיכאוניים שפתחו שרשורים דומים ואחד מהם הוא שוב איזה אנונימי אחד (ניגונים זו את?). השבוע היה גיוון בין שרשורי הדיכאון, ונמצא שרשור הנושא את השם  החיים בזבל.

> צום יז בתמוז השפיע קשות על הפורום. השרשור שבלט היה השרשור בראשותו של ארי צלוב שביצע (בתמונות) את בקשת שאר המשתמשים. בתחילה השרשור עסק בעניין אוכל בלבד אך כאמור הצום השפיע על רבים מהמשתמשים שהחלו לבקש ווילות בקיסריה וכול מיני דברים נוספים. כמו כן נפתח שרשור לספירה לאחור עד צאת הצום.

אם ביז בתמוז עסקינן, שפותח את שלושת השבועות, יצאה זהבה לשטח לנסות את משתמשי הפורום עם כול השירים שהועלו לנוג"ה עם 1013 שירים (בלי עין הרע). המשתמשים עמדו בפיתוי ולא שמעו או הורידו את המוזיקה שהוצעה להם.

> חשיפה: ביום רביעי פתח אבגדה שרשור התפקדות,. בשרשור נצפו משתמשים ישנים שאבד עליהם הכלח כגון שח!, פאלמוני ואני77. מחקירה מעמיקה בנושא התגלה ששח הוא פצל"ש של פאלמוני שהוא פצל"ש של אני77 שהוא פצל"ש של אבגדה. השרשור אכן עשה את עבודתו על הצד הטוב ביותר והצחיק את כולם ואבגדה נשלח לפסיכולוג.

בקצרה...

> האם השעות היפות חוזרות? ניסיון כושל של ארי צלוב לפתוח את זה מחדש. אך לשמחתנו הדבר כשל ולא חזר על עצמו.

> מה יהיה מחר? את זה תשאלו את הסנה הבוער שפתחה שרשור ארוך בנושא.

> tomerittal פתח\ה שרשור עם חוויות בטרמפים שלידה (או לידך) יושב תינוק קטן (וחמוד?!) מה היו התוצאות...

>במכתב מרגש לראש הממשלה בנימין נתניהו חושפת גפן36 את כיסופיה לבניית בית המקדש. במכתבה היא מציעה דרכי פעולה שבסופו של דבר יביאו להשבת כהנים לעבודתם.

עד כאן לשבוע זה. שיהיה לכם שבת שלום!!!

<<<>>>

המשך, בלי נדר, מחר.

מי שנחשב פה וותיק היום הוא לפחות חמש דורות אחריךהר ומדבר
אני עודני פהענבל

בס"ד

וברגע שהשאר יתוייגו חלקם לדעתי עוד משוטטים פה מדי פעם.

בכל מקרה, ב"ה שזה פורום שאפשר לכתוב בו הכל גם אם רק אני נהנית מזה [ומרדכי אני מקווה]

את יחידת סגולההר ומדבר
נו בסדר אז אני אהנה ענבל

בס"ד

בוודאות יש כמה מהמוזכרים שעדיין מגיעים מדי פעם...

נכוןמיונז
אני הייתי אז, פשוט מניק אחר וגם לא ככ כתבתי אלא בעיקר קראתי..
את בהחלט היית בלחית!!;)
הי! זאת הודאה לא הוגנת!ענבל

בס"ד

עכשיו  תגלי מי היית

לא חושבת שהבלחיות עזבה אותי אי פעם...

חח זה לא ככ מסקרן.. כמעט ולא כתבתימיונז

ומה שכן זה היה שטויות זיינוקיות מביכות למדייצוחק

בכ'א, עזבתי לכמה שנים טובות וחזרתי בחצי שנה האחרונה כזה... 

זה עדיין מסקרן אבל אני לא אכריח ענבל

בס"ד

מעניין שחזרת ואת עדיין נמצאת בנסיופ. באמת רוב האנשים כבר לא כאן...

האמת שנכנסתי לפה ממש ביומיים האחרונים ונתקלתי בזהמיונז

לרוב נמצאת וקוראת באחרים.. 

ה' ישמור עתיק יומין.געגוע..
יואו איזה דברים ענבל

בס"ד

רק רוצה לומר שממש צחקתי מלהיזכר בזה ותודה על הפרסום, מעריכה

אבל תוסיף תיוגים, ככה אנשים יראו!

מחכה בקוצרוח להמשך

חחחחחיוךך

נשמע ישן  

שבוע שנימרדכי
עבר עריכה על ידי ענבל בתאריך כ"ז באלול תש"פ 13:16

בס"ד

טוב, גם הבוקר נפתח בהקדמת רקע בכדי להבין את השיח של אותם הימים.

הימים הם כאמור ימי הקיץ של שנת 2011, המדינה רועשת בעקבות מחאת האוהלים שהתקיימה בתל אביב, וגם פה בפורום נערכו מספר מחאות. אומנם בית ב"ה היה לכולנו (פה, כמובן) אבל זה בדיוק מה שגרם לפרוץ המחאות. אז זה מה שפורסם כאן בגיליון 2 של מה בפח?!

> השבוע התגלתה חוקרת חדשה בפורום: האלי גאלי שבדקה מה קורה שמחלת העצלנות משתלטת על הגוף וגורמת לבעיות. מהלך המחקר, שנבדק בתנאים ביתיים, גילה מה קורה כשמכניסים כמות מכובדת של סבון לתוך המדיח כלים. הניסוי שאורכו ארך כרבע שעה גילה שמילוי המדיח בחצי בקבוק סבון גורם להצפת המטבח או בקיצור: אל תנסו את זה בבית(!)...

> כולם זוכרים את השעות היפות שלעיטים עדיין מאיימים על חיינו, הפעם ניסה אלעזר300 לפתוח ב...מספרים יפים, למרוות שהוכח בשלילה שאין מספר שאינו יפה. כול מי שהגיב נדרש לכתוב למה ע"פ דעתו זה מספר יפה, אך התירוצים היו גרועים!

> מי אמר שרק בתל אביב יודעם ליצור מחאות?! מחאה חדשה שאורגנה ע"י הבת של אבא=) וסגניתה בובי שלי=] נגד אבגדה והקישורים שהוא מפרסם. לטענתן הקישורים הללו מנתקים את הלוחץ עליהם מערוץ 7 ובכך ישתלט אבגדה על החדר ראשי (ואולי ח"ו טפו טפו טפו על נסיו"פ). כמו כן עשרות משתמשים פונו לבית החולים במצב אנוש לאחר שהתנתקו מאוויר החמצן של הערוץ.

> עד איפה מגיע האיסור דיבור עם הבנים? הבת של הקב"ה טוענת שישנם בנים שכותבים כמו בנות, וכשהיא רוצה להגיב באישי היא מגלה שמי שכתב את זה זה בכלל בן. הבעיה בשרשור הזה שעדיין לא הובן איך זה הגיע לאדון שוקו?!

>  שרשור של נשמה שלי=] גרם לי לשלוח שאלה לרב גוגל (שליט"א) מי זה אלון דה לוקו שהעסיק רבים מהמשתמשים בעקבות הולדת הבן, יחיאל. אך בגלל שמדובר בנסיו"פ, חייב להיות טעויות ושמו של הרך הנולד הוא בכלל רזיאל. וכאמור בגלל שמדובר בנסיו"פ מהר מאוד נוצל"ש השרשור לטובת שמות בני משפחה\ מכרים וכיוצא בזה.

> האם הפורום חוזר לייעוד המקורי שלו? השבוע התרחשו מספר ניסויים של אבגדה ואורי צלוב שבדקו את האפשרויות השונות בפורום.

> "היו לי חלומות להתחתן...  מוקדם". סתם אחת בגילוי נאות על הסיוטים שפוקדים אותה בלילות שבהם היא מתחתנת מוקדם, ומבטלת. מה שאמור לעודד את סתם אחת זה שישנן בנות נוספות עם אותה הבעיה (כמו שנאמר: צרת רבים, חצי נחמה)

> עושה עלינו כסף: מחפש את האור...  פרסם קישור לאתר סקרים שאם אתה נרשם אליו הוא מקבל נקודות ולבסוף מקבל על זה כסף. הם זה שווה? ע"פ מחפש את האור... זה שווה מאוד.

<בקצרה>

> מזל טוב לבובי שלי=] שחגגה ביום ראשון השבוע 1000 הודעות (וחבל למי שינסה לנצל"ש).

> אנשים ישנים: עין שלישית... גילת השבוע את נפלאותיה של השיחה אישית עם עצמך (או אם הפצל"ש שלך?!)

> המערכת מצדיעה לבת של אבא=) שהצליחה להחזיק 10 שעות וחמש דקות (!) ללא מחשב (וכדאי ללמוד ממנה, מכורים שכמונו...)

> הצדעה נוספת מגיעה לנועלה!!!! שהצליחה בגבורה להתגבר על חרק מעופף והרגה אותו. וברכות לכול המגיבים שיתפארו על הצלחותיהם הרבות שנים בתחום.  (שלום לאומנות כדאי שתלמדי ממנה).

<משפט השבוע>

הרהור עמוק: החיים הם כמו רכבים: תן לאחרים להשתלב באדיבות אך אל תעזוב את הנתיב שלך.

עד כאן לשבוע זה. שבת שלום!

<<<>>>

מחר בלנ"ד ממשיכים

הימים שעוד חגגנו הגעה למספר הודעות 4 ספרתי...ענבל

בס"ד

איזה אנשים ישנים זה מעלה.

אני לא מופיעה פה

והרי ההוכחה שלא באמת הייתי מכורה |חיה בסרט|

הימים בהם ידעת כמה הממוצע הודעות שלך ליוםמרדכי

בס"ד

או שאולי אני בעצם מקדים את המאוחר? 

יוו צריך לבקש משמואל שיעשה את זה שוב [זה היה שמואל לא?]ענבל

עתיקא קדישאגעגוע..
|משועשע|בן-ציון
אני מניח שאבגדה הוא הסיבה בגללה כשמנסים לפתוח ש"א עם עצמך נפתחת הודעה "יש לך פיצול אישיות?"
הוא הסיבה להמון דברים ענבל

בס"ד

אני לא זוכרת, אולי @מרדכי או @משה זוכרים מה הסיבה לזה.

באופן כללי זה היה משבר בערוץ כי אנשים השתמשו בזה כמו מחסן [כמו בוואטסאפ]. כמות המחאות שהייתה על זה

זה ממש מוזר שאפילו אתה לא היית אזענבל

בס"ד

מה אני עושה פה עדיין רבונו של עולם

לא נראה לי שזה בגללומרדכי

בס"ד

משום מה זכור לי שזה דווקא בעקבות משתמשת אחת (לא זוכר בדיוק איזו) ומכיוון והארכיון מחוק, קשה למצוא מי זה/ו באמת.

שבוע שלישימרדכי

בס"ד

תשעת הימים, וחוסר המעש הביאו לכך שהפורום יתמלא בשלל שרשורים, מחאות, מפגשים ובאלגנים. אך כעת תשעת באב כבר עבר ובפורום קיוו שגם בזמו שכולם יצאו לחופשה, יהיה מי שידאג לפקוד את הפורום. אהה, וגם הכירות עם אחד מהמנהלים הוותיקים ודף הפייסבוק שלו ז"ל.

<מה שהיה, היה!>

> אם  בשבוע שעבר עסקנו בחוקרת, השבוע נפתח בפורום משרד חקירות על ידי גלוש=] וניגונים. עד כה הוכח שהמשרד אומנם הצליח בחקירתו הראשונה אך הן עדיין לא היו בטוחות בצדקתם (והמחיר באמת יקר!!!). 

> תשעת הימים בעיצומם ולכן לחברי הפורום היה מעט משעמם.  מי שניסה להפיג את השעמום היה רוגעלך שפירסם משחקים שונים והקים ארגוני שלום. לא היה לי כוח לספור כמה כל אחת (כי בנים לא הגיבו) כתבה כך שלא אוכל להכריע על המנצחת.

> לא רק תשעת הימים הורידו את מצב הרוח של הפורום אלא גם החום הכבד |מנגב זיעה|. ורוג'ר, כולנו מקווים שכבר הספקת להתקלח מאז... 

> חבר בגיל צעיר? השרשורים הוותיקים מנוג"ה הגיעו גם אלינו, לנסיו"פ,  בובי שלי=] חושפת על קשר ארוך שנים בינה לבין החבר שלה, המחשב..

> חדש! מעכשיו נסיונות פעילים גם בפייסבוק. מי שפתח את הדף הוא לא אחר מאשר מנהלינו היקר אתחלתא. בין המתנגדים לדף היה אהוד שניסה להחרים את הדף (חרם על מוצרים... למה זה נשמע מוכר?).

> המאבקים והמחאות נמשכים. השבוע נפתח מאבק כנגד הניקים החדשים שמתרבים בקצב מהיר ומשתלטים על חיינו. מובילת המאבק היא zehavawize ולעזרתה התווספה גם מתו"ש. מובילות המאבק נגדן הן עתליה ושובבה.

> לאחר שרשור על עיר הפשע נתניה, הוחלט לקיים מפגש פורום בעיר, כדי להוציא את הסטיגמה מהעיר. התאריך אומנם לא סגור אבל הפיצרייה וחוף הים, כן. 

> השבוע חשף אבגדה את תובנתו המדהימה (והמפתיעה), הוא משוגע, וגם אנחנו (???). אגב: הפסיכולוג מגיליון 1 הבטיח שהוא יבוא השבוע לטפל בו...

<בקצרה>

> השבוע חשף רוגעלך בגילוי נאות למה הניק שלו נקרא כך. משום שידידינו וינגרט אלכסנר הוא בן אדם רעב(!).

> מזל טוב לשיראל. שגמרה את הספר באנגלית (הסנה-בוער לצערנו עדיין יש שפה כזאת).

> השבוע נשבר שיא עצמי של gbck630 שהחזיקה מעמד שישה ימים (למעט שעתיים באמצע...) ללא מחשב.

> נסיונות פ(ע)ילים. אבגדה בשרשור על פילים כחולים, ורודים וג'ירפות במסיבות, תשעת הימים כבר אמרנו?!

> האם השעות היפות חוזרות? השבוע ניסו ארי צלוב ולהבה בוערת להחיות את המנהג המתיישן...

> ואם בארי צלוב עסקינן, השבוע פורסמו על ידו אוטובוס שהוא בעצם מזבלה ותמונה של עשרות כדורים פורחים.

> מזל טוב לבשמחה תמיד על עברות השם (וזה הזמן לחשוף את שמה של אחותך).

> משחק חדש מבית היוצר mp123 שלהגיב עליו מותר רק בשעות מיוחדות (האם זה ניסיון נוסף להחיות את המנהג הישן?)

> מטרה חדשה לכפרעלייך: לפתוח שרשורים סתם. רק הבעיה היא שאנונימי רצה לבגוד בה וחשף אותה לעיני כל הציבור. 

> וזה מוקדש לאוריק7 שממש התחננה להיכנס  

<משפט השבוע

בשמחה תמיד: "שתזכה להיות חמורו של משיח ולהביא את הגאולה במהרה!" (בתגובה על האחיינית החדשה של

~n אני~)

<<<>>>

המשך בלנ"ד ביום ראשון

ייאי הפינה היומית ענבל
בס"ד

רק בשביל זה שווה להיכנס לפורום כל יום

עכשיו אני מבינה למה לא הופעתי בקודם, באמת הוכחתי שאני לא מכורה! |גאה בעצמי|

מעניין אם הדף הזה עוד קיים... |הולכת לבדוק|
בדיקה זריזה העלתה שלא ענבל
שבוע רביעימרדכי

בס"ד

המבוגרים כאן זוכרים איך אחרי הקמתה של חברת של קופיקס פתאום קמו להם חקיינים כמו קופיז ואחרים שהעתיקו את הקונספט ופתחו רשתות משל עצמן. גם בפורום פה, יציאתו לאוויר של 'מה בפח' גרמה לכך שעוד פרוויקטים שונים יפתחו וינסו לחכות את הקונספט. אבל לא נורא, גם אנחנו בעד תחרות למען הלקוחות (ואפילו פירגנו) וגם הם לא החזיקו יותר מיד זמן מעמד . על זה ועוד בגיליון 4.

<מה שהיה, היה!>

מערכת ההסברה של הפורום יצאה השבוע במשימה להסביר לchayagol מה כל כך טעים בפיצה. אך כצפוי בנסיו"פ, מהר מאוד נהפך השרשור לדיון סוער על מה שאנחנו אוכלים.

ואם באוכל עסקינן, באמצע השבוע ציינו את תשעה באב, ובגלל שזה היה השבוע שחל בו, גם אחינו הספרדים הצטרפו על אחיהם האשכנזים, והפסיקו לאכול בשר. מי שכבר התלוננה היא גלוש=]=] שיום אחד שעבר כבר גרם לה להתלונן על כך.

ועדיין בנושא האוכל (שכמו שהבנתם העסיק רבות את הפורום השבוע). השבוע פתחה chayagol (מהידיעה הראשונה) סקר על אהבת גלידות.המסקנה של הסקר היא  רוב אנשי העולם (לא קצת הגזמנו?)  נורמלים ואוהבים גלידה!

מה יותר מבאס מלכתוב 10 דקות תגובה ולגלות שנמחקה לך ההודעה?! תשאלו את ג'ינג'יונרית ש"חוותה" את זה פעמיים על אותה ההודעה.

חדש בנסיו"פ: ועדת הפרסים (= ניסיון להתחקות אחרי 'השבוע שהיה'). בין הקטגוריות: הבייני"ש החמוד, המשפיע והחתימה היפה. בחבר השופטים ישבו: ~n אני~, בת של הקב"ה ו-gbck630.

פרויקט נוסף בנסיו"פ שהחל השבוע (או ניסיון התחקות נוסף ששוב ענבל מעורבת בו). התוכנית החדשה תכלול, שכל שבוע יעלו הבת של אבא=) וgbck630 (מנהלות הפרויקט) לפורום קטע או שניים על אחד או שניים מחברי הפורום... הגיליון הראשון של הפרויקט היה מוקדש לארי צלוב שחשף עליו פרטים מעניינים על אישיותו המוזרה.

לכול מי שהלימודים נשכחו ממנו בזמן החופשה ושכח את סדר האלף בית, קיבל השבוע תזכורת מבשמחה תמיד, נושי104, מס[ת]פקת ומתמר השווה=).  

ועוד בנושא החופש: מחאה רודפת מחאה: והשבוע יצאה בשמחה תמיד בקריאה נרגשת למורי ישראל "תנו לחיות לחיות" ולהפסיק לתת לתלמידים המסכנים עבודות לקיץ.

<בקצרה>

ברוכים המתמכרים לבת של הקב"ה שעברה מנוג"ה לנסיו"פ. (ויש לך עוד כברת דרך בכדי להגיע לרמה של ארי צלוב).

גם השבוע נמשכו במחאות. השבוע הייתה זאת gbck630 שפתחה במחאת הלשון, שקוראת לא לדבר בלעז.

וכמעט באותו הנושא: החדר ראשי מגיע גם לנסיו"פ ע"י הבת של הקב"ה  שפרסמה דיון שנערך בחדר על השפה העברית.

מזל טוב למיריצ'י =) שחגגה השבוע שנה להצטרפותה למשפחת הפורומים של ערוץ 7.

מה הסיוט הכי גדול בצום? תשאלו את [=רעות=] שהוצרכה להכין אוכל לאחיה הקטנים.

מזל טוב למנהלינו היקר mp123 שהוציא השבוע רישיון על אופנוע.

דרושות: בת של הקב"ה מחפשת משהי שמכורה קשות לפורומים וזורמת בשביל תעזור לה. 

לנסוע או לא לנסוע? מתו"ש פתחה דיון סוער עם עצמה עד שהחליטה לוותר על נסיעה לצפון.

הסנה-בוער בשעת סיפור: והפעם הדירה להשכיר.

מה הכינוי הכי מוזר שנתנו לכם???למה קראו לכם ככה????התשובות שלכם לשאלה של בת של הקב"ה 

<משפט השבוע>

אבגדה: "אל תהיו כביינישים המתביינשים על מנת לקבל פרס, אלא הוו כביינישים המתביינשים שלא על מנת לקבל פרס, ויהי מורא ישיבתכם עליכם!!"  (בתגובה לזכייתו בפרס 'הבייני"ש החמוד')

<<<>>>

המשך בלנ"ד מחר

עברי דבר עברית!ענבל
בס"ד

(זה לא אתה התחלת?)
עד היום כשאני נזכרת אני מיד משנה את דיבורי לדיבור עברי תקין. יהיה מעניין לחזור להגיד מסרון ולמסרר.

ואבדה לנו התחרות נושאת הפרסים
זאת אשמת משה שלא אמר לנו מראש שיימחקו דברים 😒

מעריכה את ההתמדה בהעלאת הנוסטלגיות
(לא אני)מרדכי

בס"ד

אני אימצתי את זה בחום, אבל ממה זכור לי שזאת כתר הרימון שדחפה את זה בפורומים אחרים וזה הגיע גם לכאן. 

אגב, לא כולם אהבו את זה, אבל על כך שנגיע לגיליון 10...

מעניין, עשיתי שיוכי זכרון מוזרים.ענבל

בס"ד

מחכים בקוצרוח

שבוע חמישימרדכי

בס"ד

כרגיל, נתחיל בהקדמה.

החופש הגדול מגיע לסיומו והאווירה בפורום נהיית אווירה של פרידה לקראת שנת הלימודים שמגיעה. בגזרת הניהול של הפורום מנהלים מתחלפים מה שנתן קצת רוח חיים בפורום. על זה ועוד בשבוע החמישי של 'מה בפח?!'

<מה שהיה היה>

איך יודעים שסוף החופש קרוב (חוץ מכך שזהו הגיליון הרשמי האחרון)? מי ששאלה את השאלה היא הסנה-בוער, שגם השיבה על שאלתה וטענה שכולם עסוקים ב-לסיים את עבודות החופש שלהם. ואכן כך הדבר: השבוע התמלא הפורום ע"י פיג'וג'ו, אליקאליק, ובשמחה תמידD: בשאלות מתמטיות.   

כמו שנזכר פה כבר הרבה השבוע, בקרוב (מאוד) נגמר החופש, ומתחילה לה שנת הלימודים, מה שאומר על נוכחות דלילה בפורום. מי שכבר החלה לדאוג זאת gbck630 שפוחדת להישאר לבד, ומתחננת שיקפצו לבקר אותה מידי פעם. 

לאור החלפת המנהלים לאחרונה, נשאלה שאלת מיליון הדולר על ידי בת של הקב"ה ששאלה איך מחליטים מי יהיה מנהל פורום? על פי נתונים שהגיעו מבובי שלי=] הבחירה נעשית על ידי אן דן דינו. מי שחולקת עליה היא המנהלת החדשה של נוג"ה, שיראל., שטוענת שהמנהל הפורש הוא זה שמחליט מי המתאים להחליף את מקומו.

מעכשיו הפורום גם מנבא עתידות: מי שעלתה על התופעה היא רבקה... שהוכיחה את דבריה עם תצלום עדכני של התופעה. לעזרתה נחלצה יורבית שהוכיחה גם היא ע"י תמונה את התופעה.

מזל טוב לבת-ישראל-וציון ולבת חיל לרגל חגיגות שנה לניקים שלהן. כמו כן: מזל טוב לרבבה בנשמה שחוגגת בשבת שלוש שנים (ואביטל!!=), לרגל החזרה ללימודים, כדאי לך לעשות שיעורי בית על הלוח העברי).

גם השבוע נפתחה המשחקייה של הפורום, הפעם ע"י בת של הקב"ה שרצתה לדעת מה אתם הייתם עושים. משחק נוסף שנפתח, אבל לא הצליח, זה גלה את הדמות. את המשחק ייסד ידיד שנכשל מהר מאוד וחשף את עצמו.

בעוד אביה=) זועקת על כך שהיא צריכה כסף, פרסם אליקאליק את סכום הכסף אותו הרוויח במהלך החופשה, כמו כן הוא ביקש משאר גולשי הפורום לכתוב כמה הם הרוויחו החופש, הסכום הגבוה ביותר היה של פותח השרשור שהרוויח 2300 ש"ח.  

השבוע היה שבוע של תובנות: התובנה הראשונה שהייתה היא של בשמחה תמידD: שגילתה תוך כדי משחק עם אחיה שהחיים הם כמו משחק סולמות וחבלים. התובנה השנייה (והמפתיעה) הגיע מgbck630 שגילתה שהים התיכון מלוח (ומי שרוצה הוכחה, היא גילתה את זה על בשרה)

<בקצרה>

מזל טוב למנהלת החדשה שלנו רע!ת לרגל קבלת התפקיד, רע!ת מחליפה את תפוזה 1 בהנהלה.

לתשומת ליבה של ח"כ ציפי חוטובלי, יו"ר השדולה למען האישה: ~n אני~ פתחה מאבק למה יש קופאיות ואין קופאים.

וכמעט באותו הנושא: השבוע פתחה פעימה מריבה בין המינים בטענה שהבנים מטומטמים. הבנים לא נשארו אדישים, והחזירו מלחמה. 

למי שחיפש עוד הוכחה שהמחשבים משתלטים על חיינו, תשאלו את =]רות[= שהמחשב החוצפן שלה לא שם עליה.

ועכשיו נצא להפסקת פרסומות בחסותה של גפן36.

לקראת החזרה ללימודים הכינה אותנו משו מיוחד לשיעורי האמונה, ולימדה אותנו שאומנם אין גבול לבדידות אבל ה' הוא המלך. 

<משפט השבוע>

אין משפט, יש רק נופל

עד כאן לחופש זה . שבת שלום!

<<<>>>

המשך בלנ"ד מחר

רק רוצה לציין שהתבדיתי.ענבל
בס"ד

הייתם מכורים מדי מכדי לא להיכנס לכאן
עברה עלי אחלה שנה גם אחר כך.

@כישוף כושל הקטע עם המנהלים לא היה אחת הסיבות לזה ששנאת אותי?

והים התיכון באמת מלוח! חבל שלא סיפרו לי לפני שנכנסתי כמו סתומה

וואי זאת הייתה התקופה שרעות נכנסה, איזה ישן זה
קורא בשקיקהפטל.
שבוע שישימרדכי
עבר עריכה על ידי ענבל בתאריך כ"ז באלול תש"פ 13:17

בס"ד

שנת הלימודים התחילה מה שגרם גם למכורים הגדולים ביותר הוריד מעט מהפעילות שלהם ולהשקיע בלימודים. אבל אל דאגה, גם התלמידים הטובים ביותר משקיעים בהתחלה ואז בהמשך השנה הם מוציאים זמן פנוי לתחביבים ישנים. לכן, גם אם היום זה נראה קצר, זה לא אומר שכך יהיה גם בהמשך

כמו כן שימו לב שאנחנו נפרדים משנת תשע"א. אך.. איזו שנה נפלאה זאת הייתה... 

מחר בעז"ה נעקוף את הימים הנוראים היישר לחג הסוכות תשע"ב.

איך שהזמן רץ לו שנהנים... 

<מה שהיה היה

שיפור שעשה Admin לאחרונה בשיחה אישית שרק מי שיש לו מספיק הודעות וותק יכול להיכנס, גרם לכך שהפורם התמלא על ידי משתמשים בשרשור של 25 תגובות. וזה מה שעשה\תה שיר חדש=) שרצה\רצתה להיכנס לשיחה אישית, ולא יכל\ה.

ההכרזה על מדינה פלסטינית יצר פחד אצל חלק מגולשי הפורום. שירושש גררה אחרי החששות שלה דיון נרחב בנושא המדינה הפלסטינית ועל שמאלנים עם ראש מעוות (שוקו=)) וmp123 סיפר לכולנו על התספורת החדשה של אבו מאזן וריקודי ההורה לקראת ההכרזה.

ביום שני יצאה ניגונים עם החלטה שלבנים אין חוש הומור. לאחר שהיא "זכתה" לביקורת נגדית מצד הבנים שטענו שגם להם יש חוש הומור, טענה שוב ניגונים להגנתה שיש גם יוצאי דופן.

תחרות חדשה שנפתחה על ידי ת.מ. שביקשה את השרשור של קיצורי הרגשונים (סמיילים בלעז). עד כה איננו יודעים את זהותה של המנצחת עקב השמטה מכוונת, תוך כדי פגיעה בוטה באחד הרגשונים שנשמט מהרשימה.

לאחר זמן רב שידידנו וינוגרט אלכסנדר, המכונה רוגעלך לא היה פה (7 שנים להגדרתו) הוא חוזר בשיר הודיה והלל על שזיכו אותו ונתנו לו את הכוח לחזור לפורום הנוסטלגי(???) שלנו.

שאלת השבוע על פי כנרית על הגג=) מה היה קורה אילו מלפפון, גמבה ופפריקה ירוקה היו נפגשים ברחוב? לעניות דעתה של גפן36 לא היה כלום חוץ משלום, שלום והפיכת הצבע של הפפריקה לסגול.

<בקצרה>

gbck630 בפרוייקט חדשני,תובנות יומיות. בכול לילה מפרסמת ענבל את התובנות היומיות, ולפי האורך, יש לה יותר מידי כאלה.

ביום ראשון יצאה גפן36 בתובנה חדשה לגבי הגלישה פה: לעשות שטויות, לשבת על המחשב ולבזבז את הזמן בגלישה בנסיו"פ ובשאר הפורומים.

מה קורה שרשומה בדיחה על הלוח, ומבינים אותה באמצה השיעור? תשאלו את האלי גאלי שהתחילה לצחוק באמצע שיעור הלכה.

רפואה שלמה ל*נעמה* שחלתה בדלקת ריאות, ובעקבות כך היא פתחה שיעור ברפואה, והסבירה בפרוט על הנושא.

הבל"חיות בהתקפה יוצאת דופן: הפעם זאת הייתה רוג'ר שדמיינה את חייה בתור אמא (מסכנה שאין לה זמן לאכול).

הלימודים כבר בעיצומם, ואיתם גם התלונות. הפעם זאת הייתה נעה* שהתלוננה על עבודה בביולוגיה שיותר ארוכה מאורכה של הגלות. 

<משפט השבוע>

סתם אחת: העבירו את 1 באפריל ל 20 בספטמבר ... !

הערבים חושבים שיהיה להם מדינה ... 

עד כאן לשבוע זה ולשנה זאת, שתהיה לכם שבת שלום ושנה טובה

<<<>>>

המשך בלנ"ד מחר

שמאלנים עם ראש מעוות קפיץ
יש דברים שלא ישתנו אף פעם
ומסקנות יומיות
אחח שנת תשע"א, איזו התחלה לשהות בערוץ...ענבל

בס"ד

הי, שנת תשע"ב הייתה לא פחות נפלאה

כמה מצחיק שאז כמו היום ההכרזות המטופשות שקשורות בפלסטינים מתפוגגות להן. 

לא היו לי יותר מדי תובנות! היו לי בדיוק במידה הנכונה. כמה חבל שזה נמחק

אפשר לשאול את רוג'ר האם תחזיותיה התגשמו

וואי ענבל את מככבת!שִׁירָה

מממ זה מפתיע אותך...?ענבל
בס"ד

(לא בקטע מתנשא, בקטעים אחרים 😅)
שבוע שביעימרדכי
עבר עריכה על ידי ענבל בתאריך כ"ז באלול תש"פ 13:17

בס"ד

תראו מה זאת כוחה של השגחה פרטית. בשבוע שבו ציינו את חג הסוכות, עליו נאמר 'כי בסוכות תשבו שבעת ימים' חגגנו את הגיליון השביעי של מה בפח?! בערוץ 7. אחרי זה נראה אתכם אומרים שאין השגחה עליונה. כפי שתוכלו להרגיש, חופשת החגים (כם, זאת שמתחילה לה מחר ומי יודע מתי היא תסתיים) גרמה לכך שהפורום שוב יהיה שוקק חיים ומלא בשטויות חדשות.

<החדשות>

מה יותר מתאים מלפתוח את מוצאי יום כיפור במריבה? כמה שעות אחרי צאת הצום נפתח מועדון חדש לבל"חים המנוהל על ידי רוג'ר שמתפקדת כיו"ר חברי המועדון, ועל ידי gbck630 (איך לא?!) שאחראית על הקבלה. פחות משעה לאחר הפתיחה נוסף יריב למערכה, מועדון הלא בל"חים. המועדון נפתח על ידי שוקו=) והוא פונה לאנשים שפויים, כהגדרתם.  נעה* שגם היא הצטרפה למועדון נימקה את הצטרפותה ואמרה ש"אמנם היא רוצה להתחתן, אבל זה לא בוער".

את השבוע הנוכחי ניתן להגדיר כשבוע הנסיונות הפעילים. לאחר שכבר בדקו את כול האפשרויות החדשות של העריכה, נפתחו ניסויים חדשים. כוכבת הניסויים הייתה -pnina- שכללה בניסויים שלה ציורים של רכבת וכתיבה מודגשת. מנסים נוספים הם האלי גאלי, אבגדה, בת-ישראל-וציון  ולך דומיה תהילה. ניסוי נוסף היה של מתנחלת קטנה=) שבדקה מה קורה כשכותבים כותרות משונות להודעה.

השבוע יצאה נעה* עם מסקנה נחרצת וברורה: לא להיות מצוננים. את הדברים היא כתבה לאחר שסיימה 4 חבילות טישו באותו היום ולאחר שהשתפרה משמעותית בכדורסל אחרי כל הקליעות של הטישויים המשומשים לפח האשפה. לבריאות.  

לאחר כותרת לא מוצלחת במיוחד, משחררת בת-ישראל-וציון סקר חדש לאוויר. הסקר שואל מה היא זמירת השבת האהובה על גולשי הפורום? בזמן כתיבת שורות אלו מסתמן שהשיר הזוכה ברוב קולות הוא יה אכסוף. שאלת סקר נוספת שנשאלה  על ידי חמודית,  השבוע היא כמה זמן לוקח לכם לבנות את הסוכה? אך כמו שרק בנסיו"פ יכול לקרות, מהר מאוד נוצל"ש הסקר לדיון על חתימות.

מה קורה ששואלים שאלה פשוטה, ובמקום לקבל תשובה פשוטה, מקבלים תגובות עם מידע? 077 רק רצתה לשאול אם היא המשתמשת הכי קטנה בפורום, ובמקום תשובה חיובית או שלילית, הנושא הפך לשרשור גילאים מספר 1253 (או משהו בסגנון הזה). ולגבי מי הכי קטנה, צדקה 077 שהכתירה את עצמה בתואר הזה. אך מכיוון שהבוגרים שומרים בקנאות על גילם, אין בידינו את שמו של המשתמש הגדול.

<סוכות> "מוסף חג מיוחד"

השבוע נחשפה אהבה חדשה בין בלונדיניתחום לחג הסוכות. אחת מהסיבות לאהבה בניהם היא החופשה מהלימודים. כמו כן נרשמו תגובות חיוביות המעודדים את האהבה לחג. מי שחולקת עליה, זאת בובי שלי=) שהמרחק מחברותיה והקירבה לניקיונות, גורם לכך שסוכות זה בעע של חג, כלשונה. אליה הצטרפה (=א.ש=) שנימקה את דעתה בגלל הג'וקים והחתולים ששורצים בסוכה.

ועדיין בעניין סוכות: השבוע נכתבו כמה חוויות מבניית הסוכה ומהישיבה בה במהלך החג. מי שהתחילה עם זה זאת chayagol שסיפרה על הפנס שהוריד השכן לאחיה בזמן שבנה את הסוכה שלהם. בת-ישראל-וציון  סיפרה על עניית האמן לכול השכנים בזמן שהם מקדשים על היין. נץ1 סיפרה על השכנה שמדליקה את האור. ומתחלת קטנה=) סיפרה על השירה המשותפת של הזמירות עם השכנים (= בני הדודים). 

יש מי שמאוד שמחים מחופשת הסוכות, הלא הם התלמידים ללא הפנימייה שבד"כ משתעממים במשך הזמן. אחת מהן היא מתנחלת קטנה=) שאמרה ש"מרגישים את החופש על פי העומס" עוד היא הוסיפה: "אני רגילה להיות רוב הזמן פה לבד ופתאום עכשיו אני נכנסת כול כמה שעות והכל פעיל". gbck630 שגם היא אינה לומדת בפנימייה הגיבה לדברים ואמרה שהיא מקווה שגם אחרי סוכות הפורום יהיה כ"כ פעיל. 

<בקצרה>

הופ, הופ טרללה, גדלתי בשנה. מזל טוב לחמודית ולgbck630 לרגל חגיגות יום הולדתן. באיסרו חג סוכות תחגוג רעות!! גם היא את יום הולדתה.

ואם במזל טוב עסקינן, הנכם מוזמנים לברך את כנרית על הגג=) שהכתירה את עצמה כמשתמשת הכי מכורה. 

ועוד מזל טוב נוסף לחרותיק, צפררא. ולמישהי חמודית ולכול מי שסיים השבוע את הפסיכומטרי.

לכבוד השנה החדשה, הפגינו גולשי הפורום בניצוחו של המנהל Mp123 ידע רב בידיעת הלוח השנה העברי, ובידיעת שירי ילדות.  

מה עושים ביום הכיפורים? תשאלו את בובי שלי=)  שהתלבטה קשות האם לשנות את הניק שלה או לא. מבולבלת? גם אנחנו! 

לאחר שפתחה בת חיל פייסבוק בכדי לארגן לחברתה יום הולדת הפתעה, היא אומרת לו תוך 24 שעות שלום ולא להתראות.

לאחר התובנות של ענבל, הגיעה הטור של חרותיק לפרסם את התובנות שלה על פסיכומטריי, אכילה ושיכחה. 

ברוכים המצטרפים ל951753 שהצטרף אמש (ג') לפורום (וזה לא פורום של בנות ). 

<משפט השבוע>

לך דומיה תהילה: מי שטרח בערב שבת - יאכל בשבת,

מי שלא טרח - אכל אותה.

עד כאן לשבוע זה, חג שמח!

<<<>>>

מחר בעז"ה ממשיכים

אוקי מפה בערך הייתי...שִׁירָה

מרדכי אתה צריך לשים את הלוגו של מה בפח

אחכ היה גם החיים בזבל נכון?

יואו באלי לעשות םה רשימה של ניקים מאותן שנים

ושל זכרונות ישנים שכאלה

(נגיד כשאיחלו לכתר ושמואלג מזל טוב על הניהול המשותף כאן ואנשים חשבו שזה לחתונה. ובסוף אחרי זמן זה באמת היה גם לחתונה... )

הלוגו לבקשתךמרדכי

בס"ד

מצידי אפשר להוסיף את זה כבר בהודעה הפותחת (מתחת ההסבר) עם ההנהלה חפצה לעשות לי עריכה קלה בהודעה...
אערוך עוד מעט מהמחשב בע"הענבל
בלי לחץ, זה רק אם את רוצהמרדכי

זה נותן לי תעסוקה כיפית לימים המשמימים בבית אז אני רוצה ענבל

בס"ד

בכללי תודה שאתה מעלה, זה ממש מפיג לי את הדכאון מלשבת בבית. אם כי אני אאשים אותך אם איכשל בסמינריון

תזכור לעדכן כשהלוגו מתחלף שאוכל להעלות את השני.

אני אמרתי כבר קודם שצריך לעשותענבל
בס"ד

אף אחד לא הקשיב לי
יה אכסוף בהחלט לוקח. מעניין אם עכשיו זה ישתנה.ענבל
בס"ד

כרגיל, צדקתי לגבי זה שיהיה פעיל גם אחרי סוכות
מה שמעיד על זה שאני תמיד צודקת.

אוי מריבות הבלחים היו כתם בהיסטוריה של הפורום הזה 😅

שבוע שמינימרדכי

בס"ד

נתחיל מגילוי נאות. אומנם אתמול הוסיפה ענבל את הלוגו של 'מה בפח' לכל ההודעות הקודמות, אבל למעשה רק החל מגיליון 8, הגיליון שלנו היום, זה התחיל להיקרא כך (עד אז זה נקרא 'השבוע שהיה').

ועכשיו כרגיל, ההקדמה -

אנחנו נמצאים בערב שבת ארגון תשע"ב (כן, שוב קפצנו בזמן, אבל אין מה לעשות) ולאורך הדברים מסתתר לו במרומז השם של השבט החדש עוד טרם פרסומו (כאילו שאף אחד לא יודע אותו מראש). מכיוון שאני בעצמי לא זוכר מה היה השם אז, מוזמנים לחפש אותו בעצמכם. כמו כן, אפשר לראות שלפעמים חלומות על חתונה קטנה בגינה עם שניצל, מתגשמים אחרי תשע שנים בגלל נגיפים ארורים ולא תמיד גם צודקים בהימורים...

<מה חדש בפח?!>

לאחר שלפני כחודש, הכריזה על הפסקה של שלושה חודשים מהפורום, חזרה השבוע  כנרית על הגג=) לפעילות איתנה. לטענתה היא נכנסה לא על מנת להתמכר, כמו כן היא אומרת שלו הייתה רוצה, היא הייתה יכולה לא להכנס שלוש שנים. כתבינו בשטח מציין שמאז חזרתה של כנרית לפורום נדבק לה משהו לנעל, כלשונה, בשם שירושש. עוד ניתן לציין שמאז, חזרה כנרית לפעילות מלאה גם בשאר בפורומים השונים.                

חודש ארגון עומד בסופו, והמדריכים השבוע היו בלחץ להספיק את הכל לקראת השבת הגדולה. מדריכים שונים כמו שיראל. ובת חיל ביקשו שירים, עצות לקירות, רעיונות ושלל דברים נוספים.  כמו כן ביקשה אש"ה בדיחות לעיתון סניפי ובניגוד לשאר השרשורים, זה גם תרם לשאר קוראי הפורום ולא רק למדריכים שבנינו. וישנם מתשמשים כגון יו"ש שפתחו שרשור שבו שאלו מהו השם החדש.

בשל עבודה באנגלית פתחה gbck630 סקר שבו היא שאלה, מה היא תהיה בעוד 10 שנים. בין עוני הסקר הייתה הסכמה כוללת לכך שענבל תהיה עקרת בית או אמא במשרה מלאה ויהיו לה 2-4 ילדים. כמו כן סוכם שבעלה ילמד בישיבה אבל לגבי מקום המגורים ישנה מחלוקת קשה. נציין שבעקבותיה פתח הפועל כבוד סקר דומה, אך הוא לא זכה לכמות התגובות המספקת.

מתקפת המקלות דביל חוזרת ובגדול. המערכה החדשה נפתחה על ידי לך דומיה תהילה כשלטענתו הוא רק רצה להשתמש במקלות דביל. מי שניסו להבין את פשר ההודעה אלו: דסי100 וכנרית על הגג=] אך ללא הצלחה. מי שכן הבין זה אני17 אך הוא סירב להסביר את כוונתו. משרשור זה ניתן ללמוד: שככל הנראה באמת יצאנו דבילים מכמות המקלות דביל בשרשור.

האם יש גבול לבל"חיות? השבוע כנרית על הגג=) חשפה איך היא רוצה שייראה האירוע הגדול של חייה: קמצוץ של אנשים בדשא על יד הבית ו... שניצל תירס. יודעי דבר מספרים שכוונתה בשרשור זה, היה בעקבות חתונה של אחת מאחיותיה שבה היא השתתפה השבוע. עוד הוסיפה תמר: שאחרי החתונה (שהייתה יחסית טובה להגדרתה) יש עוד את הכאב ראש של השבע ברכות.  או כמו שאמרה רע!ת: עד החתונה זה יעבור.

בתרועת תופים גדולה, הוכרז ביום חמישי השבוע כיום הגדול של לך דומיה תהילה. במהלך היום הספיק אושר לעשות סחיבת פצוע לאחד מהחמשושים, הטיפשים ביותר במזרח התיכון להגדרתו, ורק לאחר מכן הוא יגלה לו את השם של השבט החדש. לאחר מכן הפגין אושר התנהגות של תלמיד למופת  שהוא הפך את הבוחן הנחשל במתמטיקה לסירה (שנקראה בהמשך כשהרב של אושר ניסה לפתוח את הקיפולים). אך לא כאן נגמר היום. אושר הלך לעזור לחבר בצביעת הקיר, בזמן שהחניכים היו כפויי טובה, והסתלבטו עליו.

<סיפור השבוע>

לאחר שהוחלט בחדר ראשי, שמגיע לטובי =][= להתפרסם בפעם הראשונה בסיכום השבועי, נפתח בפורום שרשור בנסיו"פ שייתן לה את הבמה לכך. לאחר לחץ כבד (מאוד) הסכימה טובי =][= להגיב על הדברים ואמרה ש"פורום זה נועד לקריאה בלבד" (הערת המערכת: אם אף אחד לא יכתוב מה יהיה לקרוא?). לטענתה כמו בכל פורום גם כאן יש מעמדות, וחלק שרשורים יזכו את הכותב בעשרות תגובות ושרשורים אחרים שלא יהיו בהם תגובות, אז למה להכניס את הראש לשטויות האלה? עוד טוענת טובי =][= ש"הפורום נותן במה לאנשים עם מבט הזוי על החיים, ויש להם רצון להגיד משהו לעולם". כמו כן בפורום דעות פסימיות לצד רצון לבננה במילוי מקשים (הערת המערכת: ???). בסיכום התגובה שלה שואלת טובי =][=: "עד מתי צעירים יעלוזו?" ואנחנו שואלים: "ועד מתי (ה)חסידים (של הפורום) ירננו?"   

<בקצרה>

מזל טוב לשירושש שחגגה השבוע 700 הודעות בפורום ולאביטל!!=) שחגגה 3000 הודעות.

מערכת 'מה בפח' יחד עם שלל גולשי הפורום מצדיעים לבובי שלי=] שהחזיקה 20 יום ללא מחשב. ולחרותיק שהחזיקה שבוע ללא מחשב.

מזל טוב ענק לAdmin שחגג בתחילת השבוע יום הולדת!

דרושים: ל[=רעות=] דרושה חרצית בשביל לעשות "אוהב" "לא אוהב".לשוקו=) דרוש סניף מאמץ לשבת הקרובה. 

מה אתם הייתם עושים אם שוטר היה רואה אותכם בעת שחציתם באור אדום? תשאלו את י.הולשטיין שחווה את זה השבוע על בשרו.

מזל טוב למנהלתינו רע!ת ששברה את השיא שלה ותודה לאני17 ו-טומי- שהרסו לה אותו. 

מה שתובנה אחת יכולה לעשות? תובנה שפתחה -pnina- התפתחה לשרשור ענק רק תובנות. ותודה מיוחדת לאני17 שלימד אותנו שתובנה זה מלשון להבין.

האם החזון יתגשם? אמש (חמישי) פתחה מתנחלת קטנה=) שרשור שמתיימר להיות שרשור הבדיחות הארוך ביותר בעולם.

<משפט השבוע>

גלעד בבית!: "אני אף פעם לא טעיתי, ואם טעיתי זה היה בטעות"

<<<>>>

יאללה, שתהיה שנה טובה, כתיבה וחתימה טובה לכולכם.

אחרי החג בעז"ה ממשיכים.

לשבוע שהיה היה לוגו?ענבל
בס"ד

אם כן אז יש מצב שאני יכולה למצוא אותו 😅

השם של השבט החדש היה איתן לדעתי. זאת השנה שעליתי לכיתה י' ואם זכרוני אינו מטעני אז מקבלים שם בכיתה ט' מה שאומר שזה השבט מתחתיי שהוא איתן.

אם מישהו תהה, אמנם לא עברו עשר שנים אבל ב"ה אני לא עקרת בית. אמא אני גם לא בינתיים אבל גם כשאהיה בע"ה זה לא יהיה במשרה מלאה
עדיין יש לי את העבודה הזאת וזה נורא מצחיק לראות כמה חייתי בסרט.

אחיה של כנרית לדעתי התחתן בחתונת קורונה אז היא הגשימה את החלום בעקיפין
היה לוגו נפרדמרדכי

בס"ד

למען האמת היו שניים, אבל הראשון היה כל כך נוראי ששרד שבוע או שניים ולא יותר מזה.

שותפתי רק מהשבוע שהיה השלישיענבל

בס"ד

אולי כבר לא היה שם לוגו.

נו שוין, אם אתה אומר אז לא נחפור יותר [זה גם לא קיים בהיסטוריה על פי החיפוש הקצר שלי].

שבוע תשיעימרדכי

בס"ד

אנחנו שוב פעם קופצים בזמן ומגיעים לטו בשבט. מה מחכה לנו? כרגיל, מחקרים חשובים, סקרים מרתקים והכי חשוב מריבות ענייניות. הבוע התשיעי של...

<מה חדש בפח?!>

המריבה בין הגולש האחרון לבין כנרית על הגג=) נמשכה גם השבוע. בשבוע שעבר חישבה כנרית כל מיני גימטריות על הגולש והיא הגיעה להחלטה שהגולש האחרון = פיל אפריקני. הגולש לא נשאר חייב ובחישוב משל עצמו הוא הגיע למסקנה שכנרית על הגג שווה בגימטריה 'שערוריה' וגם ש'אסור לנשים לנהוג'.

האשמה חמורה על פגיעה בסביבה כנגד שובבה לשעבר שהוגשה על ידי כנרית על הגג=). האשמה הוגשה בעקבות הפרסום של שובבה, על כך שהיא סיימה שמונה חבילות טישו עקב צינון שנגרם מהליכה יחפה בבית. לטענת כנרית, יש אפשרות להקלה, ואף סליחה, למרות הפגיעה החמורה בעצים (בכל זאת השבוע חגגנו את ט"ו בשבט).

לאחרונה פתח יבחוש חרצוליים ביוזמה חדשה, ובכל תחילת שבוע הוא מפרסם וורט שבועי. השבוע עסק הוורט בפרשת השבוע הקודמת ובאקטואליה. הוורט עוסק במילים (מתוך הפרשה) "ותצא מרים" על פי פרושו של רבנו, מרים הבינה שאם היא רוצה לשיר, היא צריכה לצאת, ולא משהו אחר. כמו כל שיעור טוב, חיבר את זה רבנו לאקטואליה ולימד מכאן גם לימינו. שנזכה...

השבוע התגלה ששמואלג לוקח את הפורום ואת הנסיונות שבו יותר מדי ברצינות, והשבוע הוא ניסה לבדוק האם הכאב מתאפס מתישהו לאחר שמישהו דופק את הראש בקיר. לאחר הבדיקה המאומצת הגיע שמואל למסקנה שזה כואב וממש לא מצליח. כתבנו המכור בשטח מוסר, שזה לא הניסיון הראשון של שמואל השבוע, והוא גם ניסה למחוק את חתימתו ועוד ניסויים נוספים, אך בהם הוא הצליח. 

מחקר חדש התפרסם השבוע מעל דפי הפורום על ידי שוש קשקוש=) שבו היא חשפה לראשונה שהגורם לפצעוני בגרות, זה אכילת שוקולד. פחות מ-10 דקות לאחר פרסום המחקר, פרסמה שוקלד קרבי=) מחקר נגדי בו היא נותנת הוכחות שלמרות שהיא אוכלת שוקולד, אין לה חצקונים. למחקר הצטרפה סיפור בדוי שטענה שלמי שאין פצעי בגרות, יהיו לו קמטים בגיל מוקדם יותר. במקום התפתחה מריבה בין הגישות השונות, אך לא התקבלה החלטה חד משמעית.

ואם במחקרים עסקינן: מחקר נוסף שהתפרסם השבוע על ידי Tehilla* לאנשים מצוננים שרוצים לעשות ניתוח לקיצור האף, לפי המחקר אנשים שמעוניינים מתבקשים להשתמש בטישו הרבה פעמים, עד שהוא נהפך לנייר שיוף, ואז לשייף איתו את האף.

הסיפור שקרה השבוע למשתמשת תמימה שרק קפצה להגיד שלום, התפתח לשרשור תוקפני. הכל התחיל בצהרי היום השני, חצי שעה בדיוק לאחר השעה אחת, כשדניאלה .יע. פתחה שרשור תמים לכאורה של הפגנת נוכחות תחת הכותרת "הייתי פה". אך המשועממים של הפורום שנכנסו לשרשור נדהמו לגלות שבתוך ההודעה יש תאריך לועזי (לא עלינו!!!!!). הראשונה ששמה לב זה היא gbck630 שהזדעזעה מהשימוש בתאריך הלועזי, שהגדילה לעשות ולתקן אותה לתאריך העברי. לא רק תגובות נזעמות נרשמו, אלא לצדן נמצאו גם כמה תגובות המביעות געגוע לדניאלה. 

השבוע התגלתה הפקרות חמורה, שבשעת לילה מאוחרת (04:03) התלונן אני 17 שלטענתו הוא הופקר בפורום ואף אחד לא כותב כלום. אך כמו שרק בפורום זה יכול לקרות, גם הפעם השרשור שהתחיל כהפקרות נגמר בתור שרשור של שיר פיוס.

ט"ו בשבט הגיע חג ל... תלמידים. על פי סקר שנערך ביום החג על ידי ט!הר רוב עוני הסקר לא היום בלימודים עקב חופשה מבית הספר. כמו כן בקטגורית המבריזה זכתה כנרית על הגג=) שעשתה לעצמה חופש. מי שהתגלה בקמצנותו בסקר הנוכחי, הוא משרד החינוך שהתקמצן על יום חופש למישהי חמודית ומשתמשים נוספים לפני הבגרות באזרחות, ונתן את זה על ט"ו בשבט (שהוא בכל מקרה יום חופש).

בסקר נוסף שהתפרסם השבוע על ידי Admim נשאלה השאלה מי משתמש במייל של המתחרים (=וואלה). בין העונים התחלקו התשובות, אך הדעה הרווחת היא שלפחות לרובם היה מייל בוואלה, וחלקם או שעברו לגימייל או נשארו.  

<בקצרה>

לכל מי ש(במקרה) התגעגע לבוב מארלי, דאג השבוע המעריץ מספר אחד שלו, הסטלן הקטן, להזכיר שהשבוע יחול יום הולדתו ה-67.

מזל טוב לרבבה בנשמה שהחליפה את שם הניק שלה לנדנדה כתומה..

מזל טוב לרוג'ר שסגרה שנת שירות ביקנעם. 

מערכת 'מה בפח' משתתפת בצערה של ט!הר שפספסה זה שבוע שלישי ברציפות משחק כדורגל.

למי שתוהה למה יש מחסור במים בכינרת, שישאל את אוריק7 למה היא הייתה שעה שלמה במקלחת?!

לכל מי ששמע לאחרונה ניגון של מנגנת מתחילה, כנראה עבר על יד ביתה של ניגונים שהחלה ללמוד השבוע לנגן על גיטרה.

מזל טוב לשוקו=) שחגגה השבוע 1000 הודעות בפורומים. 

ברכות לבובי שלי=] שירדה לאחרונה ב-2 קילו, לאחר תקופה ארוכה שהיא מנסה לרדת במשקל.

גילוי מפתיע או חור בהשכלה? רק השבוע גילתה אוריק7 שהשם הנרדף לתרנגול, זה גבר.

<משפט השבוע>

123=]: "כסף זה לא הכל בחיים,  יש גם זהב".

<<<>>>

המשך בלנ"ד מחר

שבוע עשירימרדכי

בס"ד

הזמן טס שנהנים ואנחנו ממשיכים לקפוץ במעגל השנה. אחרי סוכות וטו בשבט, שחלפו עברו ביעף, החג הבא הוא כמובן פורים. מפורום שבו השכרות היא טבעית ונמצאת כל השנה, לא תופתעו לגלות שבפורים הצליחו לעלות עוד רמה.

<מה חדש בפח?!>

סערה החלה בפורום עקב הפרסום של אני17 בדבר החוק החדש שעלה לכנסת להגביל נערים בני 18 ונערות בנות 17 להתחתן ובכך לאחר את גיל החתונה. ההפתעה בשרשור זה שגם האלו שלא מחשיבים את עצמם כבל"חים התנגדו להצעת החוק המדוברת. מי שיצאה כנגד החוק, זאת שוקו=) שטענה שהגיל הזה הוא צעיר מדי להתחתן בו ולא צריך להיות לחוצים להתחתן בו ולהגדרתה זהו צעד לא חכם וטיפשי . 

במוצ"ש האחרון הסבירה כנרית על הגג=) בעקיפין למה היא נגד המאבק של העברי דבר עברית. העניין קרה לאחר שבשבת האחרונה התארח בביתה הד"ר אבשלום קור ובמוצ"ש כשהיא ביקשה ממנו דרך הטלפון נייד (כי היא לא הייתה שבת בבית) בקשה והוא סירב לה, אז היא פלטה בטעות את המילה סבבה וזכתה בתגובה לחפירה ארוכה ומפרכת מאבשלום קור. אך כאן לא נגמר הסיוט (כלשונה), בשבוע הבא מתכוון שוב אבשלום קור לשבות ולהתארח בביתה [ולכן אם יש משהי שמוכנה לארח אותה בביתה, היא תשמח ואם לא אז שמשהו ילמד אותה עברית תקנית].

סיכום השבוע שהיה, מה בפח?! מצדיע לט!הר שעמדה בהתערבות שלה. סעבשבשי מוסר שהיא התערבה עם אחותה שהיא לא תאכל ממתקים עד פורים. נדנדה כתומה. מוסרת ששתיהן התערבו ושתיהן ניצחו כך שלא משנה על מה הן התערבו. ט!הר שברה את צום הממתקים עם אהבות חייה טופי ושוקולד. כמו כן המערכת מצדיעה לשוקולד קרבי=) שהחליטה (בלי נדר) שהיא לא תפתח יותר משרשור אחד ביום. בשביל לעמוד בהבטחה היא קראה לכולם שאם היא לא תעמוד בזה יהיה ניתן לתת לה כאפה.

יוזמה ברוכה פורסמה במהלך השבוע בפורום על סיומי 1000 ספרי תהילים בשביל להודות לקב"ה על כמויות הגשמים הברוכות שירדו בכל התקופה האחרונה. היוזמה נפתחה על ידי בנות מחזורה של רוג'ר באולפנת רעיה שבירכה את המצטרפים בברכת "תזכו למצוות וחתן עם ציציות או כלה עם חצאיות וילדים קרציות". ובפורום זה נפתחה היוזמה על ידי hvuhsg2 שהעתיק את זה מהפורומים השכנים. כמו כן, גם השבוע נמשכו השרשורים של הבשורות טובות המעדכן את מצב מפלס הכינרת.

מה קורה אם אומרים על מישהו שהוא יותר רציני ממישהו אחר? בד"כ האדם אומר תודה ומוסיף מקד"ב |רציני| אבל ככל הנראה יש אנשים קצת משונים כגון gbck630 שפתחה שרשור בשביל להוכיח שהיא פחות רצינית ממה שמשווים אותה. לטענתה ההשוואה בכלל לא נכונה והיא ממש לא רצינית. בין מי שעלה על רמזיה של ענבל היו noga14 ויונה קטנה שהעדיפו לשמור על זכות השתיקה ולא לחשוף את כוונותיה של ענבל.

ככה הופכים משרשור מחורפן לשיעור לשון. הכל התחיל כששובבה לשעבר פתחה שרשור מחורפן ואז שוקולד קרבי=) הגיבה שהיא מחרפנת. כמה דקות לאחר מכן הוסיף אני17 עוד מילים מהשורש של חירפון אך כשסיפור בדוי ניסתה גם היא, הוא רשם לה הודעת שגיאה. לאחר שניסתה שוב ושוב שגתה החל נתנאל להעביר שם שיעור לשון למשתמשים השונים. אז מי אמר שלא לומדים בפורומים? 

את תואר האמיץ של נסיו"פ אנחנו מעניקים ל י. הולשטיין שבשעה שהוא nobody והגולש האחרון ישנו באולם ספורט של הבית ספר הסמוך בשביל לשמור שם  על הציוד שהם השאירו והמורה של הבית ספר נכנסה בבוקר, הוא הראשון שהרים את הראש וחטף את הצעקות מהמורה (וגם ברח ראשון, אבל זה עניין שולי לעומת האומץ שהוא גילה). בשרשור שנפתח בעקבות המקרה סיפר אאלעד שלו קרה מקרה הפוך, שבבוקר שהם הגיעו לאולם ספורט שלהם, הם מצאו שם חבורת בנות ישנות... 

לא רק פורים התקיים השבוע, אלא גם תענית אסתר, וכמו אחרי כל צום גם הפעם נפתח השרשור המסורתי השואל את המשתמשים במה הם פתחו את הצום. הפעם השרשור נפתח על ידי מושיקו202 שענה שהוא סיים את הצום עם אבנים לשאלה ענתה גם שוקו=) שכתבה שהיא שברה את הצום עם אוכל. מי שקישרה את זה גם לפורים זאת בועית למחשבה ששברה את הצום עם המאכל המסורתי של פורים, אוזן המן.

>פורים< מוסף חג "מיוחד"

את מוסף הפורים נפתח בסקר של Tehilla* איפה גולשי הפורום חוגגים את חג הפורים. בין התשובות היה ניתן למצוא תשובות כגון: בבית, עם המשפחה, עם הקהילה.אך כמו בנסיו"פ השרשור הפך מהר מאוד לשרשור על שיכורים ועל הצחוקים שהם גורמים (או שלא, תלוי במקום בזמן ובאיכות).

מי שניסתה להכין את הפורום לקראת החג המתקיים עכשיו (למוקפים, מחר) זאת נעמוש!!!! שפרסמה במהלך השבוע שעשועים, סיפורים ובדיחות. ולתפארת היא כתבה בדיחה ולא ביקשה בדיחה

השבוע נחשף שחור על גבי לבן מעל דפי הפורום שלא כולם אוהבים את חג הפורים. מי שחשפה את עצמה ראשונה היא פונ3'ה שכתבה בריש גלי שהיא שונאת את חג הפורים, אך למרות בקשותיו של אריקל היא לא הסבירה מדוע. אליה הצטרפה אוריק7 שכתבה שגם היא שונאת את החג הזה למרות שרוג'ר אמרה שמי ששונא את החג הזה הוא מטומטם. 

מטלות מהבית ספר זה תמיד מעצבן. אבל מה קורה שהאולפנה, כמו האולפנה של מתנחלת קטנה=) מבקשת להתחפש בזוגות? אז נכון, שואלים בנסיו"פ ומחכים להצעות. בין ההצעות מלווה מלכה, הרכבת הכ/קלה שוקולד פרה וכו'... מהשרשור עולה שמתנחלת היא לא היחידה שהוטלה עליה המטלה וישנם עוד משתמשים רבים שזקוקים לרעיונות אלו. 

<בקצרה>

הענות מרשימה של גולשי הפורום נרשמה בעקבות בקשתה של ילדה סוכר שמשהו ייתן לה סטירה שתאפס אותה. ישר כוח למציעים עזרה, רק חבל שעשיתם את זה מאנונימי (צדיקים נסתרים?!).

מזל טוב למושיקו202 על כך שמצא 20 שקלים חדשים. רק אל תשכח לתת מתנות לאביונים, אפשר להעביר דרכי ללא התחייבות שזה יגיע ליעד.

מזל טוב (??) לאני17 וליעל נ שקיבלו השבוע צו ראשון. רק תבדקו שוב שזאת לא מתיחה לקראת פורים. 

מזל טוב לשובבה לשעבר שחגגה בתחילת השבוע יום הולדת. כמו כן מזל טוב גם לשמחת עולם ליום הולדתה שחל גם הוא השבוע.

מזל טוב לgbck630 שתחגוג מחר (שישי) יום הולדת שנה לניק שלה. 

<משפט השבוע>

gbck630: "שלשול בפה מראה על עצירות במוח"

<<<>>>

מחר, ממשיכים...

היה אנונימי אז, איזה מוזר...ענבל
בס"ד

אני באמת לא כזאת רצינית! זה היה מאד מעליב

מתי אמרתי משפט כזה?

(זאת הייתה יומולדת שנה לניק שלי? וואו זה ישן...)
לחזור עכשיו בבקשה ולקרוא את הגיליון הראשון מההתחלה...מרדכי
עבר עריכה על ידי מרדכי בתאריך ד' בתשרי תשפ"א 10:20

בס"ד

היה אילוצי מערכת למצוא משפט לאותו שבוע ואת התנדבת לעזור ולהשחיל את המשפט הזה איפשהו. אבל זה כבר סודות מחדר העריכה שבדרייב...

אבל עכשיו עליתי על זה שזה מוזר ענבל
בס"ד

אני אלך להציץ

אתה השמטת את השורה על העזרה בעריכה!
ואני לא מוצאת את ההערות

(יואו העריכות האלה בזמנו גרמו לי לרצות לעבוד בעריכה בעיתונות כמה מים עברו בירדן מאז...
אני עדיין פתוחה לעוד עריכות אם יש לך משהו מעניין וזה. אחלה תעסוקה זאת הייתה )

אהה, הערות האלו לא באמת מופיעות בדרייב, זה היה מתפאורימרדכי

באמת? איזה מוזר, אז איפה דיברנו עליהן? ענבל

בס"ד

*מטאפורי

לא זוכר איפה, אני רק זוכר שהבקשה באה ממנימרדכי

שבוע אחד עשרמרדכי

בס"ד

בוודאי אני לא צריך כבר לעדכן שאחרי פורים מגיע פסח, או יותר נכון החופש שלפני פסח. לצד הניקיונות וההתארגנות לחג, חל בפורום שבוע הג'ינג'י ומכיוון וכותב שורות אלו נמנע לקהילה קדושה זו, תראו לא מעט התייחסות לשבוע זה. בקיצור, ג'נג'ים, זה היום שלכם! שלנו! אל תרגשו מכל הקנאים

<מה חדש בפח?!>

שבוע הג'ינג'י: מריבה חדשה פרצה בפורומנו הקט עקב פרסומה של רוזמרין על ג'ינג'י תמני. כעבור 2 דקות הגיבה פליקס(= (שהיא ג'ינג'ית) שכולן צריכות לקנא בה כי בעלה יהיה ג'ינג'י ואף ילדיהם יהיו ככה (הערת המערכת: בל"חית חדשה?!). כעבור 2 דקות נוספות התחממה המריבה לאחר שיונה קטנה... כתבה תגובה שג'ינג'י זה עם מפגר בגלל שכותבת התגובה שונאת את צבע השער הזה (הערת המערכת: גזענות?!). כתבנו בשטח מעדכן שכנגד הכותבת התקבלו איומים מצד ג'ינגי'ם אחרים כגון שמואלג לפתיחה במריבה נגדית, וכאמור המריבה התקיימה עם שימוש באמצעיים טכנולוגיים מתקדמים.

עוד בעניין שבוע הג'ינג'י: קל מאוד לדבר על הג'ינג'ים אבל הייתה את תפארת שדאגה להביא נתונים על הגזע הזה. לפי הנתונים יש בעולם רק 1% של ג'ינג'ים ויוצא מכך שג'ינג'ים הם זן נדיר. מי שרוצה לתרום לכך שח"ו ישאר רק אחוז אחד זאת כנרית על הגג=) שכתבה בתגובה לנתונים ששער כתום זה מכוער ואף היא השוותה אותם לפיל אפריקני בצבע סגול והיא טענה שאם יהיו לה ילדים ג'ינג'ים היא תצבע להם את השער. הייתה גם מישהי שתרמה מידע נוסף לנתונים של תפארת וזאת שוקו=) שכתבה שהם לא רק זן נדיר אלא גם ר"ל זן נכחד.

חג הפסח קרב ובא, ואנשים מתחילים לנקות את בתיהם לקראת החג המתקרב. כמו בכל מקום, גם כאן החלו המשתמשים השונים לנקות את חדריהם, וכמו לכולם, גם להם אין כוח לעשות את זה. השבוע יצאה יעל נ בקריאת עזרת חירום בניקוי החדר שלה. אך לאחר פחות משעה (או ליתר דיוק שעה פחות 4 דקות) התקבלה הודעה נוספת מיעל שחדרה מסודר למרות שלא היו מתנדבים לעזור לה. מי שניצלה את זה זאת נדנדה כתומה. שביקשה מיעל שעם הנסיון הרב שהיא רכשה, היא תבוא לעזור לה לסדר את חדרה. 

מי חלם פעם להיות שפן ניסיונות? בדיוק בשביל אנשים כאלה מצאה כנרית על הגג=) פתרון עם ניסוי מיוחד בעניין השמחה. על פי הניסוי כל אדם יחפש בחיי היום יום דברים טובים וברגע שימצא דברים טובים שקרו לו, יהיה לו שמח. כשנשאלה למה היא פרסמה את זה בנסיו"פ ענתה כנרית שבנסיו"פ זה יהיה ניסיון פעיל. 

ואם בכנרית על הגג=) עסקינן, השבוע היא מקבלת ח"ח ממערכת 'מה בפח' בעקבות זה שלמרות היותה חולה, היא חרגה ממנהגה הקבוע לחלות ביום ראשון ואז להבריז מהאולפנה. אז הפעם היא חלתה כרגיל, אבל למרות החולי היא הלכה לבית הספר. אומנם היא חזרה באמצע הלימודים הביתה, אבל זה כבר תהליך של התקדמות. רוזמרין שתפסה טרמפ על פרסומה של כנרית מספרת שלמרות שהיא הלכה לישון לילה לפני כן ב-2 לפנות בוקר, היא בכל זאת קמה ללימודים. ואילו האח הקטן 3 סיפר שלמרות שהוא לא היה חולה, הוא לא הלך לישיבה.

ועוד בענייני פסח: השבוע נפתחה בפורום על ידי משתמש אנונימי מחאה כנגד הוצאת הקטניות מהתפריט של האשכנזים בחג הפסח. המחאה נפתחה בעקבות האיסור החדש שאסור להשתמש בשמן ליפתית ובעקבות האיסור לשתות את השוקו הטעים ביותר של חברת עלית. אני17 החליט לחמם את העסק והגיב שהם אוכלים עוד הרבה יותר דברים מאשר שאר האשכנזים. את הדברים אמר בתגובה לנדנדה כתומה. שאמרה שלהם מותר שמן ליפתית ושמן סויה.

השבוע העירה תפארת את תשומת לבנו לכך שישנה פה בערוץ חלוקה מגזרית בין הרגשונים (סמיילים בלעז). במהלך הניתוח הראתה תפארת שישנם רגשונים אשכנזים (15 במספרם) רגשונים ספרדיים (2) ורגשונים תימניים (12). הבעיה הראשונה בניתוח התגלתה שישנם כמה מסויימים שלא ניתן לשייך אותם לשום עדה אך לשם כך נמצא פתרון תחת הקטגוריה של המוזרים ושיוך לעדה הרצויה. בעקבות הניתוח נפתח דיון ארוך של איזו קטגוריית רגשנים יותר חמודה. שוש קשקוש=) טענה ששל האשכנזים יותר חמודים. מי שחלקה עליה זאת שיראל. שטענה שהספרדים יותר חמודים.מי שערערה על הניתוח זאת ט!הר שטענה שאיך זה יכול להיות ששמו את הרגשון הבלונדיני במגזר של התמנים?!?!?!?!

אף אחד לא דמיין שכך יגמר השבוע שבו כל תלמידי הפנימייה יחזרו הביתה ויהיה שמח - דווקא בשבוע הזה יגמר ברצח מתועב. זה התחיל שאחת מבנות הפורום שנכנסת רק בחופשים, בובי שלי=] נרצחה באכזריות על ידי שמואלג. בחקירתו אמר שמואל שהוא רצח את הודיה מכיוון שהיא הורסת דברים יפים. לאחר 6 דקות הבין שמואל את חומרת מעשיו ואמר להגנתו שזה לא היה אמור להיות כל כך חריף. בתגובה לדברים אלו אמרה הודיה (שאיכשהו קמה לתחייה) שזה מה שקורה שמה שמעניין אותו זה רק מספר התגובות ולא האנושות. בתגובה ענה לה שמואל בפצל"ש שזוהי לא הייתה מטרתו. החקירה נמשכת.

<בקריצה   - החדשות בקצרה> (תודה רבה לתחיית עמ"י על הרעיון לשינוי השם)

מזל טוב ליבחוש חרצוליים שעבר השבוע את האלף הודעות (בפורום!!!!).

מזל טוב לארי צלוב לרגל אירוסיו (עם ארוסתו)

דרושים: לgbck630 דרוש מקום להיות בו פסח, בעקבות כך שהמשפחה שלה נשארת מהבית. כמו כן דרושה גם חתונה שהיא תהיה מוזמנת אליה.

עוד בדרושים: לג'ינג'יונרית בא שוקולד אם למשהו יש בשבילה.

לגולשן! דרוש משהו שיבוא איתה לאוסטרליה לאמת קואלה.

ברוכה השבה לרע!ת שחזרה אל הפורום לאחר שבוע(!!!) שהיא לא הייתה פה ולגולש האחרון שהצליח להחזיק שבועיים.

תשאלו את מישי' מאפושו' איזה כיף זה לגשת למבחן שיש בו 5 שאלות, אבל איזה מעצבן זה שיש בו שאלה עם הרבה סעיפים. 

הציבור הרחב מוזמן לקנא בokey על כך שיש לו משהו שלנו אין. או בקיצור ננה בננה.

מי שיכול להסביר לחרותיק איך הגיע מקל פסטה לתוך החצאית שלה, שיעשה את זה בהקדם.

בהצלחה לאני17 שהחל השבוע לימוד תיכנות. רק אל תשכחו לעדכן אותו אם זה מפריע.

שוקו=) בחשיפה בלעדית של רצונה: ללמוד בישיבה.

מי שרוצה לאכול טיפקס, שישאל קודם את אוריק7 עד כמה זה "טעים". 

מתנחלת קטנה=) בתכנית חיסכון: להביא מיץ אשכוליות כל פעם ואז הוא יחזור אליכם בחזרה ובכך תמחזרו את זה כל פעם מחדש.

לכל מי שמעוניין לדעת למה מכבי הפסידה שיאשים את דניאלהה שצפתה במשחק למרות שאביה אמר לה שהיא מביא מזל רע.

<משפט השבוע>

תפארת: "אין על ג'ינג'ים!!! תפנימו!!!!!!"  (הערת המערכת: |משוחד|)

<<<>>>

ההמשך, כרגיל בלנ"ד מחר

תחיית עמ"י! אוי מיי.שִׁירָה

אם אני לא טועה אני זוכרת את שבוע הג'ינג'ים הזה

שבוע שנים עשרמרדכי
עבר עריכה על ידי מרדכי בתאריך י"א בתשרי תשפ"א 07:58

בס"ד

חדי העין שבינכם אולי ישימו לחידוש מגיליון 12 - קישורים. אנשים שלא היו בפורום במהלך השבוע ורוצים להבין על מה מדובר או מי שפשוט רצה להיזכר, היה לוחץ על הכוכב והופ, הוא בעניינים. מה ששוב מעלה את הצער והכאב שאם מי מכם ילחץ כעת על הקישור הוא יגלה את מה שאנחנו גילינו שרצינו לחזור לעבר - הודעה שהשרשור נמחק או לא קיים. יהי זכרם ברוך.

<מה חדש בפח?!>

סקר חדש נפתח השבוע על ידי שוקולד קרבי=) ששאלתו הייתה מה הוא השם הכי הזוי שקיים בערוץ 7? רוב העונים הראשונים על הסקר טענו שהשם ההזוי ביותר הוא של שוקולד קרבי, פותחת השרשור. אך בהמשך היו שטענו שהשם ההזוי ביותר הוא של יבחוש חרצוליים שאמר בתגובה שלפחות אצלו רק הכינוי הזוי אבל הוא לא. בתגובה לכך הגיבו כולם שהוא חיב"ס ושהוא הכי הזוי בפורום וכולו הזייה אחת גדולה. באמצע המלחמה בין השניים הצטרף מתמודד חדש לזירה עם הכינוי סעבשבשי שנתן את הפירוש לשמו: סניף עזרא באר שבע בלב שלי.

מה הדבר הכי מעליב שיש? על פי שיטת רוזמרין הדבר הכי מעליב שיש זה בזמן שאתה שואל במה ניתן לעזור עונים לך שהדבר שהכי עוזר זה שתלך מכאן. עוד כתבה רוזמרין שהיא נעלבה והוסיפה רגשון בוכה בכדי לבטא את רגשותיה. מי שניסתה לעזור זאת אבודה מראש שטענה שזה טוב מכיוון שהן נתנו לה אישור לא לעזור. אני17 פירש את הדברים ואמר שהדבר תלוי בסיטואציה המדוברת. מי שעוד נתן פתרון לבעיה הוא 11111 שטען שהתגובה המיידית צריכה להיות "יש".

כמו בכל חופש (של למעלה משלושה ימים) גם החופש הזה היה מי שדאג להפסיק את השעמום על ידי המצאת משחקים מעל גבי דפי הפורום. הפעם מי שהעלה את הרעיון למשחק היה studiomc8 שפתח במשחק חדש בשיתוף עם ויקיפדיה. המשחק התנהל שכל אחד מעתיק את הערך מויקיפדיה והבא אחריו מעתיק את הערך של אחד הקישורים. וחוזר חלילה. 

פסח עומד על הסף וכל הניקיונות כבר אחרינו, אך באמצע השבוע הניקיונות לקראת החג היו בעיצומן ובין ניקיון  לניקיון הרשו לעצמם חלק מגולשי הפורום להיכנס ל"כמה דקות" של הפוגה ולשתף את הגולשים באילו אוצרות הם מצאו במהלך הניקיונות. הגולש האחרון, פותח השרשור, כתב שהאוצר שלו הוא מציאת עשר שקל שמצא מתחת לספה. כעבור דקה אחת הגיבה לו דניאלהה והגיבה לו בתמימות רבה שהיא מצאה "רק" 87 שקל בכיסי המכנסיים. התשובה הכי מקורית הייתה של גולשן! שאמרה שהיא מצאה את הרצפה של החדר שלה.

השבוע פרסמה שוקו=) נתונים מרשימים על כך שמשתמשים רבים מגורים על ידי התמונה שלה ומבקשים ממנה שוקו. לכן החליטה שוקו לכנס מפגש מעריצים של השוקו המהולל שלה (כלשונה). כמובן שבגלל שזה עדת מעריציה הם אמורים להזמין אותה ולא היא אותם ועל חשבונם הדל. בתגובה אמרה ט!הר שעל שוקו יש להרגע ומהר, היא עפה על עצמה חזק. בתגובה הכחישה שוקו את הדברים ואמרה שהיא בכלל לא עפה על עצמה. בתגובה לכך נדבה Tehilla* להביא לשוקו אבנים שלפי פירושה של נושי104 אמורים לשמש לכך שהם יחזיקו אותה שהיא לא תעוף. 

השבוע נפתח סקר על ידי חו"לרה המאפיין את ימים אלו, הימים שבהם מסיימים את החמץ לפני חג הפסח, ושאלתו היא מה הוא החטיף או הממתק האהוב ביותר על גולשי הפורום? בין הממתקים המובילים היו הסוכריה על מקל (שכמובן זכתה לתשומת לב מיוחדת מרוג'ר, המכורה לסוכריות על מקל) והחטיף השני שזכה לפופלאריות גדולה הוא הבמבה. יום לאחר מכן נפתח סקר נוסף בפורום על ידי studiomc8  הפעם לגבי איזו במבה יותר טעימה, הבמבה של אסם או של עילית. כמובן שרוב עוני הסקר ענו שהבמבה הטובה ביותר היא של חברת אוסם.

למי שחשב שבחול המועד הוא יוכל סוף, סוף לנצל את החופש שלו מול המחשב (ולא מול חומר ניקוי ומטלית) דאגה שמחת עולם לצנן את השמחה והביאה פסק הלכה של הרב אליהו שבו נכתב שאסור להקליד בחול המועד ולכן אין שימוש לפורומים בזמן חול המועד. כדקה לאחר פרסום פסק ההלכה טענה כנרית על הגג=) שלמזלה הטוב לה מתירים ולכן היא תוכל להכנס לפורום. למחורת שלחה ט!הר הודעה לרב אבינר אם אותה השאלה ובתשובתו הוא התיר לכתוב במרשתת בחול המועד, והפורום נסיו"פ צהל ושמח.

מי אמר שאין מה לאכול בפסח? בדיוק בשביל זה פתחו השבוע דניאלה .יע. וקוטג' מקרר חלבי בערוץ עם מיטב המעדנים ולקינוח שוקולד קרבי=). בהמשך הרחיבו את המקרר והוסיפו בו מדף ירקות. לאחר שראו כי טוב החליטו להוסיף למקרר מדף נוסף הפעם לבצקים ששם נמצא בין היתר בצק עלים ההיסטורי. לאחר מכן נפתח גם אגף של מוקפאים (כגון: יונה קטנה) מדף של משקאות (כגון: שוקו=)) ולסיום היו כמה מתנדבים שהסכימו לסיים את כל האוכל הרב שנשאר במקרר.  

ההכנות לפסח בעיצומם ואיתם גם הבישולים לקראת החג. מי שלקחה קצת יותר מידי קשה את עניין הבישולים לחג זאת אחת העם... שחזרה השבוע מהמכולת עם 140 ביצים. עד כמה שזה נשמע מוזר, כנראה שיש דברים יותר נוראים כמו במשפחה של פולי קקאו שקנו 210 ביצים ו20 קילו של תפוחי אדמה. וזה לא נגמר כאן. כי בהמשך השרשור הגיבו הגולש האחרון ונושי104 שהם (כל אחד בנפרד) קנו 240 ביצים. ואם זה נשמע לכם מוגזם, אז אוריק7 סיפרה שהם קנו 360 ביצים ו18 קילו תפוחי אדמה. אז אם במקרה תפתחו את החדשות ותראו שיש מחסור ארצי בביצים, תבינו למה. 

הרבה מכורים מסתובבים פה ויש מי שמנסה להיגמל על ידי כל מיני שיטות שונות ומשונות. אחת מהן היא שמחת עולם שהתערבה עם פצפונית על כך שהיא לא נכנסת חודש והזוכה, זוכה בפיצה. אי לכך פרסמה פצפונית הודעה הקוראת לכל מי שראה את שמחת עולם שידווח לה. לאחר כשעה עדכנה נושי104 על כך שהיא מצאה את שמחת עולם מפרה את ההסכם תוך 2 דקות מאז חתימתו. עקב פרסום זה פתחה שמחת עולם שרשור שבו היא הודיעה שההסכם הוא רק מהיום שלמוחורת והיא בניגוד לgbck630 יכולה לעמוד בהסכמים שכאלה. בתגובה כתבה gbck630 איום לשמחת עולם שתזהר כי היא יודעת מי היא. עוד תהתה ענבל למה היא נכנסת לכל שרשור שני שנפתח בפורום. 

<בקריצה   - החדשות בקצרה> 

מערכת 'מה בפח' מצדיעה לתהילול שהורידה בתחילת השבוע 600 קלוריות בריצה של 6 קילומטר וחצי.

מזל טוב לזקן הפורום, שמואלג, שהצטרף השבוע לצעירי הפורום ויצא גם הוא לחופשת פסח.

מזל טוב לTehilla* שהצליחה להכניס ולהוציא את העדשות מעניים בפעם הראשונה.

ואם בעדשות עסקינן: מזל טוב לחיוכים שעשתה השבוע עדשות ובזאת סיימה עם המשקפיים.

לכל הבנות, ולבנים שלפעמים שוכחים לספור ספירת העומר: במיוחד בשבילכם עבד שמואלג על תוכנה לספירת העומר.

כל הכבוד לילדה סוכר שלמרות החופש, היא הצליחה לקום מוקדם בבוקר (8:00). כמו כן היא ממליצה לכולם לנסות.

מזל טוב ליבחוש חרצוליים לרגל קבלת הרישיון להרוג (דרך הרישיון נהיגה).

(כוכב) ערך חדש נוסף השבוע למילון הערוצי על ידי כנרית על הגג=) ושמו בלאי"ת - בחורה לחוצת אימהות.
לציבור הגולשים - חרותיק מזמינה את הציבור הרחב להקרבת קורבן פסח היום (שישי) ולברית של האחיין שלה.

מזל טוב לרעות שגילתה שכבר השבוע פסח,והזמן טס.

מה לא עושים בשביל לקבל מחמאות?! בדיוק בשביל זה פתחה רוזמרין סקר שבו שאלה האם היא ילדה דיכאונית.

מזל טוב לzehavawize שחגגה השבוע (חמישי) את יום הולדתה.

<משפט השבוע>

רוזמרין: "תמיד צחקתי על חברה שלי שהיא בחיים לא תתחתן,

בסוף היא התחתנה הכי הרבה פעמים"

שבוע שלושה עשרמרדכי
עבר עריכה על ידי ענבל בתאריך י"א בתשרי תשפ"א 14:26

בס"ד

הימים הם ימי ל"ג בעומר וימי המאבק לקראת פינו שכונת גבעת האולפנה בבית אל, כך שהרס הבתים לצד הרס איכות הסביבה מתערבבים כאן זה לצד זה ואם כל זה אינו מספיק, גם ריח בחירות חדשות שמקרבות עולה באוויר. כמו כן, לא תמיד החיים בפורום היו שמחים ותוססים. לצד המריבות וההתערבויות הייתה גם תקופה קשה של ניקים וותיקים שהחליטו שהם מיצו את הפורום, ועזבו. על זאת ועוד, במה בפח?! שלפנכם:

<מה חדש בפח?!>
השבוע התחיל עם בקשה מוזרה של נדנדה כתומה. שהתבלבלה בפורום, ובמקום לשאול בפורום עיצוב, היא שאלה בפורום זה באיזה צבע כדאי לה לצבוע את חדרה, עם עדיפות גבוהה לצבע טורקיז. בשביל לעזור לה בהחלטה שאלה נדנדה כתומה את שאר המשתמשים באיזה צבע הם היו צובעים את חדרם וכצפוי תשובתו ההזויה של יבחוש חרצוליים לא איחרה לבוא ושם הוא סיפר שהם רצו לעשות קומיקסים על קירות הבית, אך סירובה של אמם מנע את האסון. יונה קטנה ושמואלג טענו בעקבות הכינוי של פותחת השרשור שתצבע את חדרה בצבע כתום אך היא סירבה וטענה שכתום הוא צבע צועק מיד. מה שעוד בלט בשרשור זה שלרוב הבנים אין חוש בעיצוב והם טענו ששחור יהיה הכי מתאים.

קרב קשה נפתח השבוע בין הבנים של הפורום לבנות הפורום בעקבות פרסום תמונה המוקדשת לבנים על ידי שוקולד קרבי=) שבה מצולם מוח עם הכיתוב "תשתמשו בזה". מי שהרס לבנות את החגיגה היה ליבי עולה אליך שאמר שבמקור מדובר על הבנות והוא זכה בתמיכה מלאה מצד בנים נוספים ואפילו מבנות. לך דומיה תהילה הגיב לדברים ואמר: "שאם זה היה הפוך - זה היה נקרא שוביניסטי" בתגובה אמרה לו ד"ר אריק: ש"חבל שאין הגדרה אחרת כנגד הבנים כי זה יכול להיות ממש מועיל"  

לאחר שבגיליון הקודם (12) ספרנו לכם על ההתערבות בין שמחת עולם לפצפונית שעל פיה היא לא תכנס לערוץ במשך חודש. השבוע, בתום החודש ולאחר ניצחון בהתערבות, חזרה שמחת עולם עם מסקנה מזמן ההתערבות שבה היא גילתה עד כמה היא בזבזה את זמנה לריק כאן בערוץ. בתום המסקנה הודיעה שמחת עולם על עזיבתה את את הערוץ (עם ביקורים לעיתים רחוקות) ובזאת היא הצטרפה לרשימת העוזבים שעזבו לאחרונה רוג'ר ושיראל..

תושבי גבעת האולפנה בבית אל עומדים בימים אלה לפני גזרה קשה שעל פיה הם יפונו מהמקום. אך זאת לא הסיבה הדבר היחיד המפריע לתושבים. תחיית עמ"י, תושבת המקום, סיפרה השבוע לקוראי נסיו"פ שתושבי השכונה נהפכו להיות כמו אנשי סלב שמצולמים כל היום ברגעים הכי מביכים. עוד סיפרה תחיית עמ"י כי אותה הם תפסו בשעת צרתה בזמן שהיא הוציאה קניות מהאוטו תוך כדי שהיא מפילה מהקניות לארנבות. כמו כן, היא מזמינה את קוראי הפורום לחוות מהחוויה שבמקום, רק עצה קטנה מאיתנו: אל תשכחו לסדר את השער לפני זה, זה לא נראה טוב בצילומים. 

<ל"ג בעומר>

ל"ג בעומר גרר בעקבותיו סקרים רבים בנוגע לנושאים שונים ומשונים שאת חלקם נביא בידיעה זאת:
אומנם ל"ג בעומר חל בליל חמישי וביום שלמחרת, אך ההכנות אליו מתחילים כחודש לפני (והמהדרין מן המהדרין אף יותר מחודש) עם איסוף הקרשים והעצים למדורה. בעקבות כך פתח studiomc8 בסקר איך אומרים: רפסודה או משטח?
והנה סיימנו לאסוף קרשים ובאה השאלה הבאה, מה לקחת למדורה? אוריק7 יצאה בסקר האם לקחת מגפיים או טבע?
כמו כן יצאה ג'ינג'יונרית בסקר האם לקחת את הגיטרה שלה למדורה אין חשש שהיא תהרס או תסריח או לא?
לאחר שלקחנו את הציוד למדורה, השאלה הבאה, הפעם של -טומי-, היא איזה שיר שמעתם ראשון לאחר ה-33 יום האחרונים?

השבוע זכינו לחגוג את ל"ג בעומר אך כנראה שישנם אנשים שאינם מחבבים במיוחד את החג, ואף הקימו עמותה היוצאת נגד החג, ואף שונאת אותו. מי שפתחה את העמותה היא פליקס(= והעומדת בראש העמותה היא אוריק7. כשש דקות לאחר פתיחת העמותה כבר התגלתה שחיתות ואיומים ברצח בדם קר מצד פותחת העמותה לילדה סוכר שנאלצה להצטרף לעמותה בעל כורחה. יש כאלה שנימקו את הצטרפותם לעמותה מסיבות בריאותיות כמו נדנדה כתומה. והיו כאלה שהצטרפו רק לקטע הצמחוני של העמותה כמו פצפונית. וישנם כאלה שהושפעו ממערכת הבחירות המתקרבת ובאה והחליטו להקים רשימה עצמאית ולגרוף יותר מנדטים כמו לך דומיה תהילה.

<בקריצה  - החדשות בקצרה>
לידיעת משפחתה של הרהור עמוק: כשהיא תמות היא מבקשת להקבר ביקבי ראשון לציון.
מנהל נוג"ה בדימוס, לך דומיה תהילה, התחיל לקנא בנסיו"פ עקב עליית הרמה שלו מעבר לרמה של נוג"ה והחל בדמיונות שהפורומים התחלפו.
מה היא השעה הכי תקועה לעשות שמרטפות? תשאלו את כנרית על הגג=) שעשתה ביביסיטר בשעה שש בבוקר.
פרויקט חדש התחיל השבוע ע"י שמואלג שמטרתו היא לשים סוף לבעיית השרשור הלא נכון. המלחמה מנוהלת ע"י תוכנה ובעזרת מתנדבים נוספים. 
שיפקה מבקשת את עזרת הציבור הרחב שמשהו יכבה את הירח לאחר חצות. אך המקום שמשהו יעשה מעשה, הם רק כתבו משפטי ירח.
נציגת לנ"ו בנסיו"פ, חרותיק, הושפעה ככל הנראה מהשרשורים שם, והעבירה מסר חד למשתמשי נסיו"פ שהרבי אמר שצריך להתחתן.
מערכת מה בפח?! באבל על לכתו בטרם עת של הטלפון הנייד של ahr עקב ביקור קטן בכביסה. יהי זיכרו ברוך.
מזל טוב ללך דומיה תהילה לרגל ההודעה ה-2000 בפורום. 
מזל טוב לשמואלג שחגג השבוע את ההודעה ה-6000 בפורום (לך דומיה תהילה, מהידיעה הקודמת,, יש לך עוד למה לשאוף)
דרושים: לנדנדה כתומה. דרוש שוקולד או כל משהו אחר לאכול, מכיוון שהיא שחכה את הוופלים בכיתה.
עוד בדרושים: לשירושש בא שוקו ודרוש(ש) משהו שיביא לה אותו מהמכולת.
מערכת מה בפח?! מצדיעה לחרותיק על שהצליחה להחזיק מעמד חודש בלי לאכול שוקולד ממולא בתות ואף ניצחה בהתערבות עם חברתה. 
כמו כן, מערכת מה בפח?! מצדיעה לפצפונית שאומנם לא האמינה שיבוא היום, אבל היא זכתה(?!?!) לפתוח את השרשור המסורתי 'מי ער?'
לידיעת ציבור הגולשים והמשתמשים: -טומי- זאת בת!!!!
השבוע הגיעה gbck630 למסקנה שלפיה לא כיף להיות תקועה בין אנשים במיוחד אם אתה מרגיש שלא נוח להם איתך.

<משפט השבוע>
רוזמרין
: "בשביל כל העולם אתה סתם מישהו,
               בשביל סתם מישהו - אתה כל העולם".

<<<>>>

עד כאן לשבוע זה. ניפגש שוב בלנ"ד מחר...

ניסיתי לערוך מהפלאפון אבל זה הדביק אותו למטה |פייספאלם|ענבל
בס"ד

אגב, חלק מהעוזבות שם הן ההוכחה שאי אפשר באמת לעזוב

תודה רבה מרדכי
אימלה בדיוק נזכרתי בבתי דריינוף השבועעשִׁירָה

ובכל הדיבורים שהיו כאן על זה

הזוי איך דברים נשכחים מהעולם

כמה פינויים והריסות היו בשנים האחרונות

שבוע ארבע עשרמרדכי

בס"ד

אם התרגלתם לקפיצות, מסוכות לטו בשבט ומשם לפורים ולפסח. אז לא עוד, מעכשיו הרצף ישמר והמעקב יהיה צמוד. מה שאומר ששוב פעם ריח החופש עולה באוויר ולאט לאט הפורום שום מתמלא בחיים.

<מה חדש בפח?!>

לכל מי שחשב בטעות שהוא חזר לפורום, יצא בתחילת השבוע די"מ בהודעה נחרצת שהוא לא שב לפורום השטותי הזה כלשונו, והוא הסביר שהוא קיבל הרחקה מרמת מגרון ולכן הוא שורץ בביתו בחוסר מעש, כמו כן הוא הודיע שההרחקה מסתיימת במוצ"ש הקרוב ואז שוב לא נראה אותו במחוזותינו. די"מ החליט שהודעה זאת לא מספיקה וגם פירט שהוא בכלל מעדיף לגלוש בפורומים אחרים ופירט אותם על פי סדר כניסתו אליהם. הערת המערכת: אם בשבועות הבאים לא יצא מה בפח?! תבינו שזה בגלל הידיעה הזאת.

השבוע החליטה תפוזית שהיא אינה מרוצה מהכינוי שלה, ולכן היא מצטרפת לטרנד החדש של שם חדש ולכן היא ביקשה מציבור המשתמשים לעזור לה בחיפושים אחרי שם חדש עם עדיפות שהוא יהיה "חמוד כזה" כלשונה. מי שהלכה בכיוון היא -pnina- שחיפשה שמות בסגנונה של תפוזית והציעה: אגסית, מלונית, לימונית ואשכולית. אך הייתה גם את ט!הר שהחליטה ללכת על תופעה שקיימת שבה פותחים ניקים זהים ולכן היא הציעה שמות כמו נדנדה ירוקה וכמו שוקולד ג'ובניק. עד לשעת סיום כתיבת הגליון, עדיין שמה של תפוזית אינו הוחלף.

ילדות עשוקה?! השבוע, בפעם הראשונה שלו בחיים, הסתפר שמואלג אצל ספר. לאחר הטבילת האש במספרה הגיע שמואל לשתי מסקנות: האחת היא שהילדות שלו הייתה יפה יותר והשנייה שספר זה עסק מאוד יקר (40 ש"ח). מי שהרגיעה אותו זאת בועית מחשבה שהגיבה לו ואמרה שיש לו מזל שהוא לא בת (פרט לסיבה הידועה) כי לבנות זה הרבה יותר יקר ואף יכול להגיע למאות שקלים. ואם שמואל חשב שהוא היחיד שכך אז דאגה כפית קסמים לספר שגם היא לא הסתפרה אצל ספר או במספרה אלא רק בבית באולפנה או עם חברות, וזה אפילו יותר חסכוני.

איש הסקרים של הפורום, studiomc8, שאל השבוע בסקרו החדש את משתמשי הפורום:  מהו צבע השיחה אישית שלכם? בתחילת דרכו ניהלו קרב צמוד בין הצבע הכחול לצבע הירוק. הכי מקורית הייתה תחיית עמ"י  שאצלה צבע השיחה אישית זה הכתום. לאחר מכן היו סיפור בדוי ו-טומי- שאצלם הצבע הוא סגול. אבל הצבע הזוכה הוא לא יותר מאשר הצבע הירוק!

השבוע חזר האח הקטן 3 מההתנדבות של נוג"ה עם שלל תובנות מעניינות שהראשונה בהם היא שהוא שרוט תמיד. בעקבות כך, ביום למחרת החליף האח הקטן 3 את השם של הניק שלו לשרוט תמיד. לטענתו השם הזה עדיף מכמה בחינות: הבחינה הראשונה היא שהוא באמת שרוט הבחינה השנייה היא שהניק הישן שלו מלכתחילה לא היה נכון. מי שחשבה קצת על הכלל הייתה simpleplan ששאלה אם אחים שלו לא נעלבו. מי שעוד דאגה לשרוט תמיד הייתה גם מיריצ'י =) שאחלה לו שזה לא יחדור עמוק עמוק. 

לפגוש נחש זאת אף פעם לא חוויה. תשאלו אפילו את שוקולד קרבי=) שהלכה השבוע לביתה ובדרך היא ראתה איזה מן חוט כזה על הכביש. מכיוון שבאותו הזמן היא עסקה בדברים של רומו של עולם ועשתה לעצמה קוקו היא לי ייחסה חשיבות מרובה. אך כשהסתכלה אחורה היא הופתעה לגלות שלא מדובר בחוט אלא בנחש. למזה הגדול אותו נחש היה כבר בן העולם הבא ולא בן העולם הזה, אחרת, מי יודע איך היה הסיפור נגמר. בשביל לנסות להרגיע פרסמה ט!הר סיפור דומה שקרה לה בתחילת השנה, אך הוא היה חי ושמרוב בהלה היא לא הוציאה מילה מהפה. 

כבר מהגיליון הראשון של מה בפח?! אנו עוסקים רבות בבעיית שרשורי האוף והדיכאון של ניגונים. השבוע לאחר תקופה ארוכה מאוד של שקט מאותם השרשורים, חזרה ניגונים לאותם השרשורים ופתחה שרשור שבו היא טוענת שנמאס לה ולא סתם נמאס לה, אלא כ"כ נמאס לה. יודעי דבר מסרים שניגונים קיבלה הצעה לשיפור המצב רוח, אך היא דחתה אותה בטענה שאת העזרה הזאת יהיה לה הרבה ביום ראשון הקרוב.

באמצע השבוע פרסמה רוזמרין הודעה על כך שמי שמצא את פלוטו (לא הכלב ההוא מקיבוץ מגידו, אלא הפלאפון של שלה) מתבקש להשיב לה בהקדם. יומיים לאחר מכן פרסמה שוב רוזמרין הודעה בנוגע לפלוטו ובה היא הודיעה בצער ובייגון על פטירתו של פלוטו. לאחר 2 דקות פורסמה שאלה מאנונימי הודעת תנחומים ושאלה מי זה פלוטו? רע!ת, מנהלת הפורום, בדקה את העניין ופרסמה את מסקנותיה וכתבה שזה לא מגניב להגיב לעצמך מאנונימי.  

<בקריצה   - החדשות בקצרה>

השבוע החליטה אוריק7 לשתף את כולם במידע לגבי רמת המשכל של משפחתה בשיר מסוים. הגילוי המרעיש נעשה בזמן שירה לאוזני החברות.

השבת אבידה: לט!הר אבדה קופסת מסטיקים בטעם מנטה בטרמפ ביום שישי שעבר. דחוף ביותר!!!

עוד בהשבת אבדה: ליבחוש חרצוליים אבד תיק שעושה רעשים של שעון ומעלה עשן. בניגוד לידיעה הקודמת, המוצא לא מתבקש להחזיר. 

ברוכים המתמכרים לשמיים אדומים שיצאה השבוע מהמקלדת והודיעה חגיגית שהיא מכורה לפורומים.

ואם בתובנות עסקינן: השבוע פרסמה גם יונה קטנה תובנות וברשימה היא שמה דגש חד על כך שהיא מוזרה (במובן החיובי של המילה)

ברכת התחדשות שלוחה לאבודה! שראתה השבוע מספריים, ביקשה, לקחה והיסתפרה איתם.

ברוכים הבאים והמתמכרים ללילך=) שהצטרפה השבוע לפורום.

(כוכב) מזל טוב לעמנוxל שחגג השבוע יום הולדת 14 ובפעם הראשונה הוא יכל לעלות במעלית לבד.

מזל טוב ליעל נ שחגגה השבוע את ההודעה מספר 777 שלה.

מזל טוב לפצפונית שהחליפה השבוע קידומת וחגגה את ההודעה ה1000 שלה (יעל, ש לך לאן לשאוף)

<<<>>>

המשך בלנ"ד מחר

אין משפט השבוע 😱ענבל
בס"ד

"המוצא לא מתבקש להחזיר"

התנדבות נוג"ה
כנראה שלא תמיד המערכת התערבה באופן בוטא בשביל שכן יהיה מרדכי

חבל, לרמים בישיבה בטוח היו עוד פנינים ענבל
לא לחשוף את כל הסודות!מרדכי

בס"ד

אוהו אם זה היה *כל* הסודות... 🤐ענבל
מלחיץ שאני זוכרת את השרשורים האלה?שִׁירָה

אשכרה זוכרת את הסקר על הצבע בש"א

שבוע חמש עשרהמרדכי

בס"ד

כפי שאמרנו אתמול, החופש הגדול מתקרב, אבל קודם לכן מגיעות הבגרויות, והשבוע אימת התיכוניסטים - הבגרות במתמטיקה. כמו כן, חגגנו את יום חגה של ירושלים בריקודגלים השנתי (אם לא מחשיבים את השנה האחרונה, כמובן). היה מטורף! עד כמה? תקראו בעצמכם...

<מה חדש בפח?!>

השבוע נפתח בשאלה של gbck630 לכבוד יום ירושלים שחל בראשית השבוע ושאלה מה לפי דעת גולשי הפורום הוא המקום הכי יפה בירושלים? לדעתה ולדעת גולשים נוספים המקום הכי יפה בירושלים זה העיר העתיקה. הסנה-בוער כתבה שכל דבר בירושלים כל כך יפה שקשה לה לבחור וזה בניגוד לשוקו=) שכתבה שבמחילה, אבל היישוב שלה, לטענתה יותר יפה מירושלים. בין התשובות נשמעו גם דברים שלא קשורים דווקא לעיר העתיקה כך לדוגמה הייתה תשובתה של *נעמונת* שלטענתה המקום הכי יפה בירושלים זה גשר המיתרים. אך תשובה אחרת (שמשום מה עדיפה יותר אצל המערכת |משוחד|) זאת התשובה של מתחת גשר המיתרים - כי רק משם לא רואים אותו.

עקב כך שהגולש האחרון לא ענה מסיבות כל שהן ליבחוש חרצוליים, החליט יבחוש לפתוח שרשור ולבקש משאר המשתמשים להפעיל לחץ על הגולש שיענה לו. בתגובה הגיב לו הגולש האחרון שככל הנראה לו הולך לו, וזאת בגלל ש-7 דקות אף אחד לא הגיב לו על השרשור. לאחר למעלה מרבע שעה הגיבה simplepla שהיא פותחת בהפעלת לחץ על הגולש, עוד הוסיפה שהיא מאוד ממושמעת מטבעה. מי שחשבה להרוויח מי זה לטובתה זאת פצפונית ששאלה מה היא תרוויח מי זה בתמורה? אך היא נענתה באוזן סתומה מצד יבחוש. בהמשך כתב nobody שהוא כבר הפעיל לחץ על הגולש, והוסיף שזה היה מאינטרסים אישיים בלבד. 

ביום ראשון השתוקקה tehilla* לפגוש משהו, אך בסופו של אותו היום הם לא נפגשו. אך לא בזאת תם הסיפור, כי כשירדה לקנות פלאפל היא פגשה אותו למרות הסיכויים הקטנים שזה יקרה.מי שפירטה את הסיכויים הייתה chayagol שפירטה לפרטי פרטים את כל הסיכויים שדבר כזה יקרה. עוד אמרה חיה שאם היינו יודעים איזה עוד אופציות יש, היא הייתה יכולה להגיד את הסיכוי המדויק. הרהור עמוק הוסיפה שישנם אין סוף אפשרויות לאן ללכת. מה שעוד היה ניכר בשרשור הזה, זה שהשבוע חלה הבגרות במתמטיקה וכולם התחילו שם עם חישובים ושרטוטים אחרים.

שאלת השבוע - ליק המדליק 123 ושרוט תמיד לומדים לבגרות מהי הסתירה במשפט הנתון? שמואלג ו- ahr טוענים שהסתירה במשפט זה ליק. לטענת שוקולד קרבי=) ואליה הצטרפה בהמשך גם שיבת ציון שהסתירה היא שהם לומדים. בהמשך השרשור המשיך לתאר שרוט תמיד איך ליק עושה פליקלאק עם יד שבורה ואף הבטיח להעלות סרטון שיראה את זה, כי לטענתו חייבים לראות את זה. בהמשך אותו הלילה עדכן שרוט תמיד וכתב שאין שום סתירה במשפט והם קבעו שגם מחר הם לומדים (ומצלמים)

מבצע 'התעוררות' נפתח השבוע בפורום לבקשת פצפונית שביקשה מתנדבים שיעירו אותה בחמש לפנות בוקר ביום שלמוחורת. עוד הדגישה פצפונית שהיא לא חטפה ביום הקודם לזה (יום ירושלים) מכת שמש וזאת היא השפויה והרגילה שכולם מכירים. ראשונה שהתייצבה למלאכה ואף ציינה את שנות הנסיונות (פעילים?!) שלה הייתה יונה קטנה שאמרה שהיא פנויה בעת בררת מחדל. אחריה התייצבה chayagol למבצע אך היא הזהירה מראש שהיא תעיר אותה בקול של משהו שהרגע קם מהשינה.

השבוע כולם עסקו בלגרוס את החומר לבגרות של מתמטיקה ואימצו את המוח מול התרגילים. לכן לכולם הייתה הפתעה שבאמצע הלימוד לבגרות הקשה יצאה ג'ינג'יונרית עם פריקה שהיסטוריה זה משעמם ושאין לה כוח ללמוד אל המבחן. בתגובה שאלה tehilla* מה זה בכלל מבחן? בתגובה אמרה ג'ינג'יונרית שזה מן טופס שבו אמורים לכתוב את הידע שלך (אם יש כזה) על החומר נלמד. אך לאחר לחצים כבדים ממשי היא החליטה ללכת ללמוד והודיע שהיא תשוב ביום חמישי. 

תאונת הדרכים הקטלנית שהתרחשה השבוע (ג') גרמה לרבים לפתוח שרשורים על ההיכרות שלהם עם המשפחה שנהרגה ועל האבל שהם מרגישים. אך גם באבל אסור לשקוע וצריך להמשיך מחדש וזאת הסיבה שהחליטה gbck630 לפתוח שרשור שבו יכתבו דברים טובים על מנת לעודד את רוחה ואת הרוח של כולם. אך כפי שכתוב בידיעה הקודמת התשובות שנתנו היו קשורות ללימודים כמו הזאת של שרוט תמיד שסיפר שנשאר לו חצי חומר ללמוד או כמו של מיקימאוס שכתבה שהיא סיימה את העבודה באנגלית.  

<בקריצה - החדשות בקצרה> 

השבוע הגיע לך דומיה תהילה לתובנה שלפיה בנות כותבות מסרונים במהירות שיא. כמו שט!הר אמרה: "לא מספיקה לראות את מה שהיא כתבה"

איך בשנייה יכולה הילדות לההרס? תשאלו את אבודה! שראתה השבוע את הטלאטאביז בשפה הערבית.

מי שראה בריקודגלים נערה מסטולה שעושה נשימות וצועקת על כל העולם, אז פליקס(= מודה שזאת היא.

ואם בפליקס=) עסקינן - מגיע לה מזל טוב על החתימה החדשה.

אם כנרית על הגג=) אומרת לכם שיש לה משהו קצר להגיד לכם אל תאמינו לה. כי היא הבטיחה סיכום קצר שהגיע ל-20 תובנות ארוכות.

מזל טוב לנדנדה כתומה. שלאחר יממה שלמה של נדנודים היא קנתה את הסנדלים המדוברות ויש גם תמונה (ומזל שאין ריח).

מזל טוב לאדם אחד שגדל השבוע וניגש לבגרות הראשונה בחייו.

השבוע הקדיש שמואלג מכתב שקיבל במייל לט!הר ולכיפה סגולה ולכל עדת התמנים שקורא לבוא ולעזר לחולת לוקמיה. 

אם למשהו יש אוכל הוא מתבקש לשלוח לאפרת234 שגוועת עם החברות שלה ברעב.

לכל מי ששם לב לחסרונם של האחיות שיפקה ואוריק7 בתחילת השבוע, אז הם קנו מקלדת למחשב והן חוזרות בשיא המרץ והחפירות. 

לאחר שבגיליון הקודם (14) סיפרנו לכם על שוקולד קרבי=) והנחש. השבוע קרה לכנרית על הגג=) מקרה אחר עם נחש, אבל מפלסטיק.

דרושים: לשוקו=) דרוש (בדחיפות!!!!) אח גדול. תנאים: עד גיל 17, כיפה 11 ס"מ, בן אדם שמח.

<משפט השבוע>

tehilla*: " יאוו איזה טעות טיפשית עשיתי..."

סבא של תהילה:" יש כזה דבר טעות חכמה?!"

<<<>>>

המשך, אי"ה בשבוע הבא... 

יואו משפחת אטיאס ענבל
בס"ד

כמה ביקורות חטפתי על השרשור הזה...
הבן שלהם למד איתי וזה באמת היה מזעזע.

אגב, זה מצחיק לראות פה ניקים שדיברתי איתם אתמול והם כל כך השתנו 😅

היום אחד המקומות האהובים עלי בירושלים זה המרפסת של הסינמה סיטי. השקיעה שם מהממת.
שבוע שש עשרהמרדכי

בס"ד

החופש כאמור מתקרב ואיתו חוזרים המשחקים המשונים, משתמשים ישנים ועוד.

<מה חדש בפח?!>

את השבוע פתחה ט!הר בהתלבטות מה יותר עדיף - האם ללכת לסיבוב שערים המסורתי או לפארק המים אשקלונה? הבחירה לא הייתה קלה מאחר ותגובות שונות הגיעו לשאלה זו. לדעת דברי שיר. עדיף אשקלונה מכיוון שסיבוב שערים יש כל ראש חודש לעומת הפארק שאין כל חודש. לדעת אבודה! עדיף להיות בברכה מאשר דחוסה. לעומתם טענה פצפונית שהיא הייתה מעדיפה את הסיבו"ש והיא אפילו מוותרת על סימולציה בשבילו. ותהילול אף הוסיפה שאשקלונה זה מעפן. בהמשך אמרה ט!הר שהיא לא יודעת מה לעשות מכיוון שהיא מצד אחד לא תכנס למיים ומצד שני היא לא רוצה להפסיד את החברות. לכן הציעה #יויו# שהיא תשאר בבית, ואז התחרטה ואמרה שעדיף אשקלונה. 

כפר גנים זה מקום משעמם - לטענה זו הגיע פליקס(= לאחר שהיא חיכתה שם ושום רכב לא עבר. עוד שאלה פליקס(= את תושבי המקום איך הם גרים במקום הזה? דברי שיר. כתבה בתגובה שכפר גנים זאת שכונה של... אך היא לא הסכימה לפרט של מה. מיריצ'י=) כתבה שבזכות השרשור הזה היא הבינה את פשר הניק של כפרגניסט. מי שעוד התלהבה מהשרשור זאת ניגונים שכתבה ששם גר קופיקו, אך אוריק7 הרסה לה את החגיגה בכך שאמרה לה שקופיקו גר בעין גנים.

בשבוע שעבר חגגו המוני בית ישראל את חג השבועות וגם כאן בפורום נפתחו שרשורים בעקבות החג. אחד השרשורים היה של רע!ת שפתחה סקר ששאלתו היא באיזה שעה הלכו לישון משתמשי הפורום? מי שהלך לישון הכי מאוחר זה עמנוxל שהלך לישון ב11 בבוקר לאחר שהיה בטיול ביער. לשאלת simpleplan ששאלה מה הוא עשה ביער לבד ענה עמנוxל שהוא עשה עם אביו את הטיול השבועי שלהם. מי שהלכה לישון הכי מוקדם הייתה פונ3'ה!! שהלכה לישון מייד בתום הסעודה או שזאת הייתה רע!ת, פותחת השרשור, שכתבה שהיא הלכה לישון ב-10 בלילה.

השבוע לראשונה בתולדות נסיו"פ (והמערכת לא בדקה את זה) נכתבה פריקה חיובית ולא שלילית. מי שעשתה את זה, הייתה כנרית על הגג=) שכתבה לקב"ה שנכון שהיא מתלוננת יותר מידי על כל מיני דברים אך היא גם הסבירה מהיכן זה מגיע. בהמשך ההודעה היא כתבה שהיא אוהבת אותו ואז הודתה לו על הכל. בתגובה שאלה נדנדה כתומה. אם היא באמת חושבת שהקב"ה קורא פה? והוסיפה שזה מצחיק אותה לחשוב על כך שלא באמת מעניין אותו מה היא עושה בכל רגע. בתגובה לזה האשימה אותה חרותיק שהיא כופרת וברור שמעניין אותו ולדברי לך דומיה תהילה היא הייתה נשמעת כמו הפילוסוף בספר הכוזרי. בהמשך הגיבה כנרית גם היא לנדנדה כתומה ואמרה שהיא הסתפקה בלכתוב את זה פה במקום לכתוב את זה על פתק ולשלוח לו את זה עם בלון הליום לשמיים.

הקיץ הגיע ואיתו גם עונת המשחקים שנפתחים מעל דפי הפורום כל הזמן. השבוע זה היה השנצליה של משה שניסה להגיע ל-250 תגובות של סיפור בהמשכים, כשאסור למשתמש להגיב לעצמו.  הסיפור עוסק במלך אחד הסלע הענק בוום נפל. אם גם אתם לא הבנתם אז השנצליה הסביר שוב את החוקים וזה נמשך על הסדר הטוב  אך לא להרבה זמן ושוב נהיה סלט מהסיפור. 

סתם שתדעו, תיפיונה מעדכנת שהיא עשתה צמה מעלפת  ושהיא טופחת לעצמה על השכם. בתגובה שאלה כנרית על הגג=) אם היא לקחה לפני זה שיקוי נגד עילפון או שהצמה מעלפת רק את האחרים? אאלעד אמר שהוא קיבל וכולו מלא באושר ושמחה. אני17 המשיך עם הציניות ואמר שדבר כזה הוא לא ראה ולא רק שהכנרת התייבשה, אפילו ים התיכון התייבש ונהפך למכתש הגדול בעולם. צוקי! שלא הבינה בתחילה במה מדובר, חשבה שהיא (תיפיונה) עשתה את עצמה מעולפת ולכן היא (צוקי) לא הבינה למה היא טופחת לעצמה על השכם. לכל הציניות המוזכרת הגיבה תיפיונה שמי שמעוניין בחתימות יכול לגשת אליה אחר כך ושהיא קוברת את עצמה. 

לקראת החופש הגדול, הקרב ובא ביקשה ahr טיולים באזור הגולן עם עדיפות למעיין בסוף. הגולש האחרון הגיב לדברים ואמר שלחבר שלו יש מסלול בגולן של 60 הודעות ו-60 מסרונים ב-10 שקל. בתגובה אמר אאלעד שהוא מתלבט בין מסלול בגולן למסלול של הוט מובייל. אך הניצלו"ש לא החזיק מעמד הרבה זמן ובלח"ית החזירה את השרשור למסלולו (תרתי משמע) והציע מסלולים. בהמשך השרשור התערבה גם נציגת הפורום מהגולן, gbck630, והציעה מסלולים נוספים אותם ניתן לעשות.  

לאחר מסע אופניים מפרך שיצא השבוע מבית אל, הגיעו הגולש האחרון, סטיב וnobody ליעדם בירושלים וקינחו בשווארמה. המסע שערך כ-35 ק"מ גרר אחריו תגובות רבות ורצון של אנשים נוספים לעשות את זה. לטענת יונה קטנה... הם מפגרים אבל שפיצים. אוריק7 כמובן לא שינתה ממנהגה וכתבה שהם בלומים ונציגת העירוניסטים, מיקימאוס, שאלה אם זה לא מסוכן מידי? מי שהחליט לקחת על עצמו את התפקיד של האמא הפולנייה היה Admin ששאל אם הם עשו את הקטע בין אדם לחיזמא ברגל, כי הוא מאוד מסוכן. nobody מספר שלאורך כל הנסיעה באמבטיה לא עקף אותם אפילו רכב אחד.    

<בקריצה - החדשות בקצרה>

מזל טוב לתחיית עמ"י שחגגה השבוע בתחילת השבוע חגגה 775 הודעות.

מזל טוב לחרותיק שסגרה שרות לשנה הבאה באשדוד.

בתחילת השבוע יצאה סתם אחת במסקנה גאונית שלהיכוות מסיר של חמין זה כואב.

דרושים: לahr דרוש מסטיק בדחיפות (ולנו אטמי אוזניים מהצעקות והתחינות).

ברוכה השבה לבתותי (כן, הייתה משתמשת כזאת בעבר) שחזרה לפורומים.

לידיעת הציבור הרחב (תרתי משמע): ט!הר מבקשת לא להשמיע לה את המילה **** (אוכל).

לא כולם אוהבים פריקות ומתוך כך את הפורום השכן, נוג"ה. תשאלו לדוגמא את *נעמה* ששונאת את השורש פ.ר.ק.

השבוע "זכתה" ילדה סוכר לראות את הזריחה שני ימים ברצף, לפחות חברות יש, ופליקס(= הזמינה אותה למיטה שמחכה לה תמיד.

ואם בשינה עסקינן: השבוע זכה שרוט תמיד לישון בלילה, דבר שגרם לו לאושר רב.

למי שבמקרה תהה - את שיבת ציון דרס השבוע טרקטור.

המערכת מבקשת מאאלעד: אנא אל תשוויץ בחשבון שלך ובלי פרסום סמוי לחברת הסלולר החדשה שעברת אליה, הוט מובייל.

<משפט השבוע>

חרותיק: צמ"ע = צאו מהסרט עכשיו!!!! (מתוך שרשור הר"ת החדשים לפורומים, שנפתח השבוע).

<<<>>>

המשך בלנ"ד מחר

וואובריו
זה הדור שלי חיחיחיח
מעניין אם אני הופעתי שם אי פעם
זה הניק המקורי שלך או שהחלפת במהלך השנים?ענבל

הניק המקוריבריו
אני נראה לי היחיד שלא היו לו פצלשים ואו שינויי שם
אני החזקתי יפה מעמד הרבה שנים ענבל

בס"ד

עד שהבנתי שגם ככה אני לא מסתירה כלום וכולם יודעים מי אני אז אפשר לחשוף את שמי וחלאס.

בכל מקרה הניק שלך צלצל לי מוכר...

חחח נחמדבריו
אני זוכר אותך
אבל לא מכיר אותך
יש! תמיד כשמצאנו מישהו שלא מכיר אותי הייתי מתלהבת.ענבל
בס"ד

מישהו מהתקופה ההיא כמובן, היום יש פה הרבה שלא מכירים אותי.

לא יודעת אם להגיד שלא הפסדת הרבה...
אני בטוחבריו
שהפסדתי לא מעט
הי פה יש דברים שכן מצלצלים לי מוכר!ענבל

בס"ד

איזה ימים מצחיקים אלו היו

שבוע שבע עשרהמרדכי

בס"ד

כזכור, הימים הם ימי החופש הגדול של התיכונים, שאליו מצטרפים לאט לאט גם הצעירים יותר, וכן הבגרויות האחרונות שנותרו. זה מה שהעסיק אי אז את גולשי הפורום בגיליון ה-17 של...

<מה חדש בפח?!>

סוף שנת הלימודים הגיע והדבר ניכר על הפורום. בתחילת השבוע שאלה נדנדה כתומה. מה לקנות למורה שלהם מתנה לסוף שנה כשהתקציב הוא דל ועומד על 150 שקלים בלבד? עוד הוסיפה נדנדה כתומה. שמכיוון שזאת מורה שיא המתוקה ושיא המשקיענית, הן חייבות לעשות לה משהו. לאחר למעלה משעה של חוסר בתגובות האשימה נדנדה את הציבור הרחב בחוסר התחשבות בזולת ולאחר עוד פחות משעה היא עשתה פנייה חוזרת. לקריאתה הנואשת הגיעה chayagol לעזרתה וסיפרה שהיא אף פעם לא הייתה אחראית על זה אבל אם זה היה תלוי בה היא הייתה מביאה שובר של חנות לכלי בית. לעומתה דניאל!! הציעה מתנות אישיות כמו דיסק, תמונה, או סידור או תהלים עם השם של המורה.

הבגרויות של סוף השנה ככל הנראה השפיעו על רמת הבעיות (לא במתמטיקה) של הפורום. זה התחיל בכך ששלוצקי! שאלה את שאלת השאלות, תנ"ך או תנ"ך? עוד הוסיפה שלוצקי שאין כוח לזה. לשאלה הזאת השיב ליק המדליק 123 בשאלה למי כן יש? בהמשך שאלה שיפקה שאלה דומה, לשון או לשון? בהמשך השרשור נשאלה השאלה אם זה לא אמור להיות לשון או לישון? אך שלוצקי אמרה שישנה היום בגרות ולכן זה רק אמור, אבל לא יותר מזה.

סקר השבוע, שנפתח על ידי שלוצקי!, רצה לבדוק של מי ההורים הכי זקנים בפורום. הזוכה עם ההורים הכי זקנים היא ללא ספק gbck630 שאבא ואמא שלה בני 55. ההורים הכי צעירים הם ההורים של נעמוש!! ששני הוריה הם בני 35 - הפרש של 20 שנה בין ההורים הכי גדולים. ההפרש הכי גדול בין ההורים נמדד אצל הוריה של יונה קטנה... שההפרש בינהם הוא של 5 שנים כשאביה הוא בן 53 ואימה בת 48. בעז"ה שיזכו לעוד שנים רבות! 

ואם הבגרות בלשון עדיין לא יצאה לכם מכל החורים האפשריים אז תמשיכו לקרוא את זה, אבל אם זה יצא, בכל זאת תמשיכו לקרוא כי לך דומיה תהילה הגיע לתובנה עמוקה שפתאום כל מי שמגיע לקטע של החיבור נהיה נורא אידאליסט. -יהודית-, שהסכימה עם דבריו הוסיפה תפילה שהנושא יהיה כתיב ושהיא לא תסטה מהנושא. מומו הפרה* הוסיפה שהיא שונאת את כתיבת המאמר והיא אף הציעה רעיונות שיעזרו לכתיבתו. שישיסטים, שמרו וזכרו לפני הבגרות בשנה הבאה.

מה ניתן לעשות שהחשבון מסרונים (sms בלעז) מסתיים ולא רוצים להוסיף עליו כסף? תשאלו את מישי' מאפושו' שהחליטה שעד סוף החודש היא לא שולחת מסרונים אלא חוזרת אליהם בשיחה. פונ3'ה!! שאישרה את דבריה של מישי' הוסיפה שמנסיונה, מישי' מאפושו' כבר עמדה בהצהרה הזאת. את הפיתרון הביאה ללא כוונה יונה קטנה... שרצתה לנסות אם מישי' עומדת בזה ולכן היא רצתה לשלוח לה הודעה מהאתר של פלאפון, שמשם יש 10 הודעות בחינם. ניסיון זה הזכיר למישי' מאפושו' את האתר והיא החליטה לאמץ את הרעיון יחד עם הגימייל, אבל זה בתנאי שהיא על המחשב. 

אז איך נראית באמת הדוסית המצויה? השבוע פרסמה טובי =][= רשימה מתוך האתר ה"מתחרה", Ynet (הוא היה מת לנסות להתחרות בערוץ) שבה רשומים כל מיני סימני זיהוי לדוסית המצויה. אך כנראה שזאת לא הייתה הרשימה המלאה, כי בתגובה פרסמה מישי' מאפושו' עוד רשימה של סימני זיהוי שמתאימים לדוסית המצויה. בתגובה כתבה לה טובי =][= שהיא טובה, והיא התפלאה מעולם הדוסיות. בתגובה אמרה מישי' שהיא נעזרה מעט בחברה, ואז היא הוסיפה עוד שלושה סימני זיהוי. מי שהרסו את ההתלהבות היו שיפקה ואבודה! שכתבו שרק האחרון היה טוב. 

אם השומרון זה הרי החושך, אז תושבי בקעת הירדן גרים מעבר להרי החושך. למסקנה הזאת הגיעה השבוע סתם אחת ולכן על פי טענתה זו היא גרה מעבר להרי החושך. מי שהפריך לה את המסקנה היה אאלעד שאמר שהשומרון זה לא הרי החושך ואף נתן הוכחה מהכרטיס האישי של Admin ששם כתוב שבית אל זה הרי החושך ולא השומרון. בתגובה שאלה סתם אחת: מה היא מבינה? ככה כולם אומרים.  

<החופש הגדול>

ברכות חמות לכל מי שסיים השבוע את הלימודים וטרח לעדכן אותנו בזה:

מיצ'ל ניגונים בובי שלי=] אורה?! (כוכב) שלוצקי! כיפה סגולה לך דומיה תהילה גולשן! שוקו=) פליקס=)

<בקריצה - החדשות בקצרה>

מזל טוב ליונה קטנה... שמצאה השבוע הרבה נקודות אור בחייה עם כל מיני שמחות למינהם. 

בתואר "בעלת תובנת השבוע" זוכה סתם אחת שהגיע לתובנה שפעם פורום זה באמת נועד לניסיונות. 

השבוע חזרה לפורום האולפנה הוירטואלית עם שיעור בלשון לקראת הבגרות. בהשתתפותם של -יהודית-, הודי'ה, מומו הפרה* ואורחים נוספים.

מי שמחפש את שמואלג, הוא יצא לתרבות רעה והוא תכף ישוב.

יהודים רחמנים, פונ3'ה!! בת זלדה זקוקה לתפילות שהיא תעבור את המבחן בספרות וכך גם מישי' מאפושו' בת שמונה למתכונת שהיא "לומדת".

מזל טוב לרע!ת שסיימה פרק נוסף בחייה. עוד הוסיפה רע!ת איחולי הצלחה וחופש נעים לכולם, ובכל זאת היא עצובה.

ברכת תתחדשי שלוחה לרביד. לרגל קבלת הגיטרה החדשה, למרות שאין לה מושג איך מנגנים עליה.

בצער רב ובייגון אנו מודיעים על פטירתו של שמוליק, הפלאפון של סתם אחת, שנפל לכיור ונרטב.

ברכות הצלחה לשלוצקי! שהשבת זאת הפעם הראשונה שהיא תשבות בירושלים. או המילה אחת - צפונית.

מזל טוב לבובי שלי=] שחגגה השבוע את יום הולדתה ה-15. 

מזל טוב לכול חוגגי ההודעות השבוע:

שמואלג עם 6666 ההודעות. תהילול עם 5000 ההודעות. לדברי שיר. לרגל ההודעה ה-1000 אדם אחד שהגיע להודעה מספר 888. לכפרעליי!! לרגל ההודעה ה-777. ליח"ץ שהתמכר מהר מדי והגיע להודעה מספר 400 שלו.

<משפט השבוע>

"לכל הבנות שמחפשות את האחד-

הוא נמצא במקלדת למעלה" (אורה?! שם, שם)

<<<>>>

המשך בלנ"ד מחר

הימים של ההודעות מג'ימייל. זאת נוסטלגיה!!!! מרדכי

זה היה ג'ימייל? זכרתי שהיה אתר עם הודעות חינם 😅ענבל
בס"ד

וואי כמה כסף ההורים שלנו שפכו אז על הטלפון, פסיכי. אצלי כשהם הגיעו למצב שאו שאני מפסיקה או שהם לוקחים לי, בדיוק קרתה מהפכת הסלולר וב"ה הם לא נאלצו לקחת לי. הם מהר עשו לי חבילה ללא הגבלה ובאה גאולה לעולם

זה היה לפני שמונה שנים וחצי, געוואלד. מעניין אם עדיין ההורים שלי הכי מבוגרים פה.

כן, שהם נתנו עשרים הודעות חינם כל יום. זה היה מעולה!מרדכי
שבוע שמונה עשרהמרדכי

בס"ד

הפעם בלי הקדמות, ניגש ישר לעניין...

<מה חדש בפח?!>

בתחילת השבוע יצא יבחוש חרצוליים בגילוי דעת לציבור המשתמשים בו הוא קורא לכל הקהל הרחב לא לקחת אותו כבד. עוד הוסיף יבחוש שהוא לא מתכוון ברצינות לכל דבר שהוא כותב ושהוא לא נעלב מכל מה שאומרים עליו. בתגובה שאל לך דומיה תהילה אם זה נכתב ברצינות או בציניות כמו שיבחוש חרצוליים כתב? עוד הוא הוסיף שאולי זה לא מעליב, אבל בהחלט זה נראה שזה מרגיז אותו. מתנחלת קטנה=) שהזדהה עם דבריו של יבחוש, כתבה שכל עוד היא לא אומרת שהיא רצינית אז היא צינית (ככל הנראה מדובר בבעיה יישובית של יבחוש, מתנחלת ושל כותב שורות אלו).

לאחר שהיא עדכנה אותנו מראש שזה עומד לקרות ושנכין את עצמנו, קמה השבוע אורה?! למרות החופש בשעת שיא (בשבילה) בשעה 07:05. כמובן שהיא לא שכחה לעדכן את כולם וכבר שעה לאחר מכן היא פרסמה מעל דפי הפורום בדבר השעה המוקדמת שהיא קמה בה. בתגובה כתבה אחותה שיפקה שבשעה שאורה פרסמה את הודעתה זאת השעה שהיא קמה (ז"א שעה בדיוק לאחר אחותה) עוד מציינת שיפקה שזה היה לאחר שהיא הלכה לישון ב-4 לפנות בוקר.

השבוע הגיע בתותי למסקנה שקו 330 של חברת סופרבוס הוא קו מעצבן, מבחינת הנהגים ומבחינת הנוסעים שהציקו לה ולא נתנו לה לרדת. למסקנה זאת הגיעו תגובות מהנוסעים הקבועים של חברה זו: ahr הסכימה עם דברי בתותי וכתבה שזה קו מטומטם והחברה אהבלה. שמואלג כתב שהנוסעים סבירים והנהגים הם בד"כ גרועים ושיש יוצאי דופן לכיוון 2 הצדדים והוא אף הביא דוגמה מנהג אהוב עליו במיוחד. נושי104 סיפרה שהיא בדיוק ירדה ממנו עכשיו והוא ממש אחלה. עוד המליצה נושי לעלות בהתחלה כי אז יש מקומות לשבת והם לא יצטרכו לשבת על המדרגות שעל יד הנהג כמו שהיא עשתה.

אז למה כיף שיש חופש? בדיוק את זה רצתה לברר סתם אחת כשהיא פתחה את שרשור בנושא. לאחר ייבוש קצר החלו לענות: סתם אחת, פותחת השרשור כתבה כי אפשר ללמוד תורה לשמה. אבודה! טענה שאיזה כיף בחופש כי אפשר להתנדב. שלוצקי! כתבה שהיא סוף סוף עוברת בית ספר, וכי היא הולכת לחרוש את הצפון, כי היא עושה כושר, וכי היא מחליטה לה איך ומה ללמוד. מישהי חמודית הוסיפה לרשימה שאפשר לסדר את החדר ולצאת לנופש. חרותיק אמרה שהדבר הכי טוב בזה שיוצאים לחופש זה שאפשר לעבוד ולהרוויח כסף ($.

מריבה משפחתית נפתחה השבוע בעקבות שאלתה של עטרתותח!! לאיזה שם כדאי לה לשנות? לאחר שהוצע לה לעשות כמו של התאומה שלה, אורה?!, שתעשה עטרת?! הגיבה האחות הגדולה, שיפקה שזה מכוער נורא. בתגובה כתבה לה אורה שגם היא הציעה לה את השם הזה והיא העירה לשיפקה שהשם של הניק שלה לא יותר טוב. אך לא רק מריבות ניתן למצוא במשפחתם אלא גם רגע של הסכמה עם ההצעה שעטרת תשנה את שמה ל'בלומה', הייצוג המשפחתי שלהם. 

השבוע פרסמה ahr גילוי דעת לציבור הבנים שבו היא כותבת שאם הבנים שמים בושם או דאודורנט אז שלא כל הבית יריח את זה. בתגובה לגילוי הדעת, כתבה ישראלית בנשמה! שלפעמים עדיף את זה. לטענה זאת הסכימה גם שלוצקי! שהוסיפה שזה לא רק זה אלא גם הגרביים, ושיורידו אותם במקלחת, כי לא כולם צריכים לסבול מהריחות שלהם. נדנדה כתומה. שנתנה אישור לדבריה של שלוצקי! הוסיפה שלטענת הגרביים היא מסכימה והיא מספרת שלאח שלה יש תחביב מיוחד לשים את הגרביים שלו מתחת למחשב. מי שלא הסכים עם הנאמר היה אני17 שטוען שהן הגיעו לרמה ירודה מידי. אאלעד הוסיף שהם מדברים כמו אחותו והוא סיפר שהוא כבר מתכנן לה את הנקמה. 

כשהיינו ילדים... איך היינו נראים? בדיוק את זה רצתה לבדוק השבוע סתם אחת. בשרשור שפתחה היא חשבה שבטח ייבשו אותה ולא יעלו, וזאת גם הסיבה למה היא לא העלתה את התמונה שלה בהתחלה. עוד אמרה סתם אחת שהיא לא עושה את זה כי היא לא רוצה לצאת כאפות. בתגובה כתבה תפוזית שזה הדבר האחרון שהיא תעשה. אך כעבור קצת יותר משעה החלו לזרום התמונות ולאט לאט זרמו והעלו עוד ועוד תמונות ילדות, ולך דומיה תהילה אף העלה את החלוצה שהוא הכי אהב. 

פורום נסיונות פעלים התגייס השבוע למשימת התנדבות בעקבות פנייתה של talr123 שאין לה אוכל בבית מכיוון שאמא שלה כבר שלושה ימים לא בבית וכל מבוקשה הוא אוכל אכיל לילדה רעבה. כעבור 2 דקות כבר הגיע התנדב הראשון, אני17, שהציע לה ללכת למכולת אבל סתם אחת עדכנה אותו שהיא סגורה. מי שעוד ניסתה לעזור הייתה אפרת המהממת ששלחה לה אוכל, אך הוא לא הגיע וtalr123 אמרה שזה לא יפה לעבוד על אנשים רעבים. Admin כתב שזהו העונש המגיע למי שלא הולך למכולת ומישי' מאפושו' הציע לה לפנות לחסדי נעמי, אך המליצה לה לא להזכיר את זה שהיא גולשת כאן.  

<בקריצה - החדשות בקצרה>

שבת בקיסריה יכול להישמע לכולם כדבר כיף, אבל מישי' מאפושו' מספרת שאם אין מזגן זה מבאס.

ובאותו עניין: פונ3'ה!! מספרת שלהיות שבת ביפו ללא מזגן זאת התאבדות. בתגובה כתבה מתנחלת קטנה=) שלהיות בנגב עם מזגן זה גם.

(כוכב) אם תמיד רציתם לדעת מה הסיוט של שלוצקי! נספר לכם שזה לנסוע באופניים שכל שניה נופלת להם השרשרת.

לאחר שנראה ליונה קטנה... שהיום בטבריה יבוטל עקב תאונת דרכים, הם מצאו דרך עוקפת והיא התפללה על כולם בקברי צדיקים.

מזל טוב וברכת נסיעה טובה שלוחות לפצפונית שעברה השבוע בהצלחה את הטסט.

דרושים: ל*חזרזיר* דרוש מטוס שיסיע אותה לארה"ב ובחזרה בחינם.

מזל טוב לנדנדה כתומה. לרגל קניית הטלפון הנייד החדש שלה, c2 חתיך ומושלם.

מזל טוב לדברי שיר. לרגל הנפקת תעודת הזהות ולרגל ההרגשה להיות גדולה. וברכות על התמונה (שלדעתה) יצא  מושלמת.

רק בנסיו"פ שיר שפרסמה simpleplan יכול להפוך לשרשור למה כל אחד מהמגיבים לא עונה לפלאפון.

איזה שווה זה לנסוע על אופניים. את הדברים כתבה ישראלית בנשמה! לאחר שאחיה סוף סוף הסכים להרכיב אותה.

ברוכה הבאה לאפרתי !! שהצטרפה השבוע לפורום ואנו מאחלים לה התמכרות נעימה. 

אמש (ה') באופן מפתיע, חזר ידידנו משכבר הימים, רוגעלך לפורום וישר פתח את משחק השלום מהחופש אשתקד.  

קוראים יקרים אנא עזרו לפונ3'ה בהחלטת חייה - כ' או פ'? 

מזל טוב לכל חוגגי ההודעות גם בשבוע הזה:

לשמואלג שבזכות שימוש בתוכנה הגיע להודעה ה-10000 לgbck630 לרגל ההודעה מספר 8888 ל#יויו# שחגגה במהלך השבוע 2770 הודעות לשוקולד קרבי=) שהגיע להודעה מספר 2222. לרביד. שחגגה 777 הודעות. לחיים ירחי שהגיע ל50 הודעות.  וזה מוקדש למישהי חמודית שנמאס לה לראות כמה הודעות יש לכל אחד.

<משפט השבוע>

"אם תאמר לבן אדם כלשהו כי יש 1000 מיליארד כוכבים ביקום, הוא יאמין לך -

אם תאמר לו שעל הספסל יש צבע טרי, הוא ירגיש צורך לגעת בו בשביל להיות בטוח בזה" (נמו שם, שם)

<<<>>>

המשך בלנ"ד מחר

אוקיי אם הזכרתם את אורה, מי זוכר איך קראו לטבע נאות שלה?שִׁירָה

ואיך קראו לחולצה של אוריה?

שבוע תשע עשרהמרדכי

בס"ד

מזל טוב! השבוע אנחנו מציינים שנה להולדת מה בפח?! שירד לעולם בכ' תמוז תשע"א (מה שאומר שטעיתי בכך שכתבתי שהוא יתפרס על פני שנתיים, אלא על שנה וקצת). ובכל זאת לא נהרוס את החגיגה. כזכור, חופש גדול בעיצומו והשרשורים נפתחים בקצב מסחרר, מזל שהיה מי שעוקב בכדי לסכם...

<מה חדש בפח?!>

השבוע נפתח בשאלה קשה של יבחוש חרצוליים שהיה בדילמה קשה - מה עדיף להשתמש במברשת שיניים של חבר או לא לצחצח בכלל? תהילול קבעה חד משמעית שלא לצחצח עם של חבר והיא הציעה לשטוף את הפה וללעוס מסטיק בשביל להעביר את הריח הרע שיש. לתהילול הצטרפו רוב המגיבים על השאלה ורע!ת אף הציעה שלא יספר את זה (בשביל שלא נדע את העובדה הזאת). נושי104 יצאה כנגד הזרם ואמרה שברור לצחצח רק שישטוף היטב את המברשת לפני. לעומתה, טלי!! הציעה פשוט לצחצח עם האצבע.

יום ראשון השבוע היווה כיום הדיכאון של הפורום. עד כדי כך המצב היה גרוע שעל פי בדיקה מעמיקה של סתם אחת כל שרשור רביעי מתוך 19 שרשורים הוא לא שרשור דכאוני וכל השאר כן. בנוסף הוסיפה סתם אחת את שאלת מיליון הדולר מה זה אומר? בתגובה לשאלתה כתב שמואלג שזה אומר שדבר עצוב קרה הלילה. עמנוXל כתב שהשרשור הזה, הוא זה שגורם לו לדיכאון. ג'ניג'יונרית כתבה שהעולם הזה רע ומנוכר (ככל הנראה היא מתכוונת לעולם שבספר פנטזיה שהיא קוראת). ורק שוקוניל=) אמרה שזה אומר שהם אנשים שליליים. מי שהגדיל לעשות היה אני17 שהציע להם פשוט להקשיב לשירים של אודי דוידי. 

הבל"חיות במחזור של פצפונית פורץ גבולות לאחר שהשבוע התארסה שם בת נוספת. עוד סיפרה פצפונית שהיא חוששת שבסוף היא היחידה שתעשה שירות לאומי. אך היו משתמשים, כמו אאלעד שדאגו לפצפונית שהיא לא תהיה היחידה וגם היא לא תעשה שירות ותמצא חתן. אך לא את כולם הסיפור הזה שימח, את בל"חית (לשם שינוי) זה הלחיץ בתור בת לאותו המחזור והיא התחילה לספור בלחץ את הבנות שכבר מצאו את בחיר ליבן אך כעבור כ-6 דקות היא הודיעה שהיא נרגעה. רות014 סיפרה שאותה זה לא מלהיב ושיש לה 14 חתונות בחודשיים (וזה משפיע בעיקר על הכיס). 

מה הוא השם משפחה שהנושאים את שמו הם הכי מסכנים? לדעת שוש קשוש=), פותחת השרשור, התשובה היא דיכשנטטר. מי שהרסה לשוש את השמחה הייתה כנרית על הגג=) שכתבה שהיא לא נעלבה וכך גם עשה אאלעד והם גרמו לשוש קשוש לחשוב שהם נושאים את שם המשפחה הזה ולגרום לה להרגיש מטומטמת. מי שלא האמין היה חומש ששאל אם באמת יש שם משפחה כזה ושוש ענתה לו שברור שיש. gbck630 החליטה שהיא רוצה להוסיף עוד שמות משפחה לרשימה השחורה והוסיפה עוד שמות אשכנזים שקשה להגות אותם.  

מריבה פרצה בפורום במהלך השבוע בעקבות הודעתה של על Thilla* פתיחת מועדון הטיפשים. תהילה פרסמה שהמועדון נפתח מאגן כבר פגישה באותו היום (ג') והיא אמרה שעדכון יבוא בהמשך. רק שאז התחילה המריבה כשבובי שלי=] הכריזה על עצמה כמנהלת וסיפרה שיש לה 15 שנות ניסיון בתחום. כנגדה יצאה סיפור בדוי. שטענה שהם סכמו שהיא זאת שמנהלת. בתגובה שאלה בובי מי סיכם וכינתה את סיפור בדוי בתור חצופה, עוד היא טענה שכולם יודעים שזאת היא. לבסוף כתבה Thilla* שבגלל שזה רעיון שלה מגיע לה לעמוד בראש המועדון.  בין המצטרפים למועדון ניתן למצוא גם את שיבת ציון וגם את אפרת המהממת

אז מי שונא מה בפורום? בשרשור שפתח ילד השדה... הוא סיפר שהוא שונא גמבה. בתגובה סיפרה ג'ניג'יונרית שהיא שנואת פלפל. אפרתי !! ספירה שהיא שונאת מלפפון חמוץ וזיתים ובלונדיניתחום ציטטה מתוכנית הטלוויזיה הישנה את המשפט "ואני שונא כרובי ניצנים". היו שרבו בין שינאה של גרעיני עגבנייה (נץ 1) לבין גרעיני אבטיח (מצפה אביחי). שיבת ציון הרחיקה לכת כשאמרה שהיא לא שונאת מאכל אלא את הערבים ואילו מישהי...! עדיין לא סגורה על עצמה ורק סתם אחת כתבה שהיא אוהבת את כל מה שכתבו וקינתה את כולם בתור גזענים.

השבוע שאלה gbck630 את שאלת השאלות אם בא לה או לא בא לה? לשאלתה היא קיבלה תשובות רבות שרובן היו שבא לה, למרות שבתחילה זה היה נראה שהתשובות יהיו הפוכות לאחר ששמואלג, שהגיב ראשון, כתב שלא בא לה. בסופו של דבר עדכנה gbck630 שסך הכל היא רצתה לשאול אם בא לה שוקו או לא ושבסוף היא החליטה לשתות. בתגובה שאל אאלעד אם היא בין האלה שמפרסמות שאלות על כל שטות? לשאלתו ענתה gbck630 שלא ובזה היא באמת לא ידעה מה להחליט.

כשאדם רעב לא מומלץ לעבוד עליו עם אוכל. תשאלו את נערה0 שכמה מדריכים מהסניף שבו היא נמצא הזמינו אוכל והיא הייתה בדרכה להרוויח מעט מרשרשים בשמרטפות ובטינה קירקה אז הם הציעו לה לקחת צ'יפס לדרך והיא יצאה מרוצה מהשלל שלה עד שהיא גילתה שמדובר בשקית מלאה בנצנצים. בתגובה לסיפור כתבה סתם אחת שזה כל הבאסה והם תינוקות. כנרית על הגג=) טענה שזה כל הסיבות למה לחשוד. בהמשך נוצל"ש השרשור ע"י שוקו=) ועבר לדבר על כיפות 

<בקריצה - החדשות בקצרה>

במוצ"ש העלתה Thilla* מסקנה שלפיה לא מומלץ ללכת לישון ב-5 בצהריים בשבת. בתגובה אמרה דברי שיר. שאזהרתה הגיע מאוחר מידי.

מזל טוב לרוזמרין ומשפחתה שזכו בפייס בלא פחות מ-11 שקלים. אכן, צריך פיס בחיים.

מזל טוב ללך דומיה תהילה על כיפתו החדשה עם סמל תנועת בני עקיבא שבמרכזה (ולא חס ושלום חס וחלילה מהחולצת תנועה)

איך אתה יודע שאתה מדריך מסור? ע"פ לך דומיה תהילה אם אתה רואה פיסת זבל בבית וכבר אתה חושב מה אפשר לעשות בזה לצ'ופר.

אם היה פרס לציונים המגוונים ביותר, זה היה מגיע ללא ספק למישי' מאפושו' לאחר שפרסמה השבוע את ציונה. 

אם יש פה מישהו שחושב שלא אוהבים אותו/ה אז יונה קטנה... ציינה השבוע שהיא אוהבת אתכם, סתם ללא סיבה.

השבוע יצאה אבודה! בגילוי נאות שהיא לא אוהבת חתונות והיא רוצה להתחתן ברבנות. בעקבות כך יש חשש לחייה מצד חברותיה.

מזל טוב ליונה קטנה.. שקיבלה השבוע מההורים שלה גיטרה חדשה, ותקרא שמה בהיכל הנגינה - 

האם בנים לובשים טבע נאות? את כל התשובות ניתן למצוא במסקנות וועדת Thilla* שפורסמו השבוע.

בשורה משמחת: פצפונית סיימה עם הפסיכומטרי ומעכשיו היא לא תחפור לנו על זה עד קבלת הציון (והמועד הבא )

מזל טוב לתיפיונה שחגגה אתמול (ה') את יום הולדתה השנתיים בחיי הפורומים.

מזל טוב ל*נעמונת* שנכנסה השבוע בשעה טובה להדרכה ועוד לשבט שהיא כ"כ רצתה.

מזל טוב לכל חוגגי ההודעות שטרחו להודיע לנו על כך:

לנושי104 שלמרות שזה מעצבן אותה היא חגגה את ההודעה ה-5000 לתיפיונה לרגל ההודעה ה-2244 שלה. לבלונדינתחום שעברה לארבע ספרות והגיע להודעה ה-1000 לרביד. שהודיע השבוע שהיא הגיע ל-900 הודעות  ליח"ץ שממשיך בהתמכרות שלו והגיע ל 600 הודעות. לגאהלהיותיהודיה שעברה השבוע את ההודעה ה-500.  ליפיופה!! שציינה השבוע 200 הודעות  ליהודית זוהר שהגיע השבוע להודעה ה-100.

<משפט השבוע>

"זה שיש לי פיצול אישיות -

לא אומר שגם לי יש" (מישי' מאפושו' שם, שם)

<<<>>>

המשך, כרגיל מחר

היום אני מסכימה שדיכשנטטר הוא אחד הגרועים.ענבל
בס"ד

אפילו יותר משלך ומשלי לשעבר

אוי זה עוד מעט נגמר
אם זה עוד מעט נגמרבריו
כנראה שזה היה טיפה לפני זמני....
קפיץ
וואו, מצאתם שם יותר גרוע משלי.

וברור שמפרסמים שאלות על כל שטות, זה קצת הקטע של נסיופ
שבוע עשריםמרדכי

בס"ד

רק הערה לפני שמתחילים: אולי חלק מהבדיחות השונות שעולות פה ובגיליונות הקודמים נראים בעינכם מיושנים וכבר לא מצחיקים. אבל הי, אל תשכחו שהם נכתבו לפני כמה שנים ובימים אלו זה לא היה מיושן. אחרי שאמרנו את זה אפשר להתחיל.

<מה חדש בפח?!>

האם הוא גילה את האמת המרה? השבוע יצא אאלעד בשאלה: האם הוא באמת מכור לפורומים? את שאלתו הוא נימק עם העובדה שהוא ישב בעת כתיבת ההודעה בזמן שהוא בחופשה בבית מלון והמחשב נייד על ברכיו. לדעתה של תהילול התשובה היא לא אך היא לא נמקה למה, אך לעומתה שוקו=) טוענת שהוא כן מכור והיא שאלה את אלעד מה עובר עליו? לדעתה הצטרפו שלוצקי! (שאמרה ש"לגמרי") יוסי שושן (שאמר "כן מאוד") ו-emoon שאיחלה לו גם שיהנה בטיול. בהמשך השרשור שאלה פליקס(= שלמה שיהיה משהו שירצה לקנות אותו בשביל שהוא יהיה מכור בתגובה כתב לה אאלעד שהכל בגללה אך פליקס(= שיחקה את עצמה תמימה ושאלה מה היא עשתה.   

אומנם החופש כבר בעיצומו אך יש את מי שכבר מתכונן לשנת הלימודים הבאה כמו מרימוש! שהתייעצה בתחילת השבוע מה עדיף יותר מחברות קטנות או גדולות או בכלל קלסר? אדם אחד הציע פשרה לקחת מחברת קטנה אך עם סליל בשביל שיהיה ניתן במידת הצורך לתלוש ממנה את הדפים. אך עליו חלקה מעפר אני באה שאמרה שסליל זה לא טוב אלא אם זה מחברות של A4 ועוד רשימת תנאים. מי שהציע רעיון נוסף היה שמואלג שפשוט הציע להיות עם מחשב נייד.

ואם בחופש הגדול עסקינן השבוע המליצה gbck630 מקום חדש לעשיית פיקניק - חניון קסטנבאום, להמלצה היא הוסיפה הערה שמי שאמור להבין יבין את כוונתה הנסתרת בהמלצה זו. את החניון היא מצאה באדיבותה של יונה קטנה.. (שאף דרשה קרדיט על הפרסום). בהמשך השרשור התלוננה שמיים אדומים על כך שהשרשור התמלא בבדיחות פנימיות והיא מחתה על כך בתוקף. בתגובה אמרה gbck630 שהיא מוכנה להוריד אותם אם היא תראה להם איפה מקומם. עוד היא הסבירה שנסיו"פ זה מקום של בדיחות פנימיות ואין מה לעשות. 

נציג נסיונות פעילים בצמ"ע, שמואלג, פתח השבוע בשאלה שנשאלה בצמ"ע (בטענה שנסיו"פ וצמ"ע זה אותו הדבר) איך משתמשי הפורום הגיע לפורום? את התשובה הראשונה סיפק יודלה שענה שהוא הגיע לכאן ברגל אך אם זה היה ממש רחוק הוא הצהיר שהוא היה מגיע בטרמפים. תשובתה של שלומצקי! המחישה במעט את האמרה הידועה "מתוך שלא לשמה בא לשמה" והיא סיפרה שהיא ראתה את חברה שלה גולשת פה והיא חשבה שהיא משועממת שגולשת באתרים מפגרים ואז גם היא ניסתה וגילתה שזה הפוך. שמואלג, פותח השרשור, ענה בהמשך תשובה הברורה למתכנתים בלבד (אם בכלל) ואילו tal123 סיפרה שהרומן עם הערוץ החל כשחברה משותפת הכירה בניהם.  

וועדת הסקרים של הפורום, הפעם בראשותה של בועית מחשבה, דנה השבוע בשאלה הקשה מה הוא החלק היותר טעים בביצה? הלבן או הצהוב או שניהם. כבדרך אגב אמרה בועית מחשבה שביצה בתוך טוסט זה טעים. בתגובה לסקר ענתה ahr שהיא לא אוהבת ביצה קשה אבל נראה לה שאת הלבן. לדעתה של סיפור בדוי. ביצה קשה זה מאכל לזקנים ואם כבר אוכלים את זה, אז רק ביחד.

תהייה מעניינת עלתה השבוע לפורום על ידי שירושש בנוגע לניק חומש האם זה על שם היישוב החרב או על שם החומש ממנו קוראים בכל שבוע את פרשת השבוע? לדעת שלוצקי! מדובר במקום אבל היא לא חשבה על הפירוש השני ולדעתה הצטרפו בובי שלי=] ומצפה אביחי. היחידה שחשבה הפוך הייתה יונה קטנה... שחשבה שמדובר בחומש ולא ביישוב. בתגובה לתהייה אמר חומש שגם הוא עדיין תוהה בעניין ובהמשך הוא כתב בהודעה נוספת כי הוא ממש סיבך אותם. ירוק-לבן! סיפר בשרשור זה שלו ישר עלה השם של היישוב החרב מכיוון שהוא גר שם בעת הגרוש ופליקס(= ביקשה מאותם המשתמשים לנקד את הניק שלהם בשביל שנדע.

השבוע שאל bbby את שאלת השאלות בשבילו, האם הוא חתיך? לדעתה של שיבת ציון הוא היה מת להיות חתיך ולדעת מיצ'ל אולי כן ואולי לא. לטענתו של אני17 אם bbby הוא כפיל שלו, אז הוא חתיך, בתגובה כתבה מעפר אני באה ששניהם חיים בסרט. מי שהחליט לבדוק את הנושא היה 11111 שכתב שיש אפשרות לקחת סכין ולבדוק אם הוא חתיך, אל הוא לא ממליץ על בדיקה זאת. בתגובה כתבה gbck630 שאפילו לא ייתן עצות כאלה וש-ה' ירחם אך שמואלג חלק עליה ואמר שלא צריך להרוג את עצמך.

תובנה חדשה מאת פליקס(= מגלה לנו שהעולם מתחלק לשניים האלה שיש להם איכשהו קשר לבית אל ולאלו של מי שלא בפורום. ככל שגדל השרשור כך גם עלו מספר ההקשרים לבית אל ואילו יש כאלה כמו קיש חצילים שמקווה לגור שם בעתיד ובכך הוא התחבר למה שפליקס(= כתבה שהתובנה מתאימה לעבר להווה ולעתיד. לטענת תפוזית באמת כל הפורום איך שהוא קשור לבית אל ואילו פונ3'ה!!, רביד. ושיבת ציון טענו להן אין שום קשר. את טענתה של פונ3'ה!! הפריכה פליקס(= בטענה שגם אם היא לא מחבבת זה נקרא קשר.    

<בקריצה - החדשות בקצרה>

למי שלא ראה השבוע את בלונדיניתחום, היא הייתה השבוע בשבוע התנדבות ולכן היא לא הייתה פה (בקרוב אצלכם )

מזל טוב לשלוצקי! שחגגה השבוע יום הולדת וטרחה לעדכן אותנו שלושה ימים מראש. 

ברוכה הבאה וברכת התמכרות נעימה שלוחה לביגל'ה שהצטרפה השבוע לפורום.

מה קורה כשנופלים בפח שאתה טמנת לאחרים? תשאלו את ישראלית בנשמה! ששתתה בעצמה מהפיה עם הפלפל שיועד לאחיה.

השבוע חזר שרוט תמיד מהפיינטבול עם מסקנה שזה ה-דבר ושזה שווה כל שקל.

אם אתם מעוניינים לדעת מה מצב החסה בשטחים תשאלו את התוכנה החדשה של שמואלג שטוענת כל הזמן שגם לא חדש.

לידיעת קהל הקודש בנסיו"פ, כששמיים אדומים תתארס היא תודיע על כך.   

(כוכב) בתוך כך חגגה אתמול (ה') שמיים אדומים את יום הולדתה ה- 18. והרי אמרו חז"ל גיל 18 לחופה. האם יש קשר?

השבוע יצא bbby בגילוי נאות שלפיו בא לו להיות זמר. בתגובה אמרה ahr ששלושת השבועות זה הזמן לנצל את הקול שלנו.

משחק חדש נפתח השבוע ע"י SimplePlan שכלליו הם לגלות איזה שריר לא תפוס אצלה. 

כל מה שלא ידעתם על הרגלי פגישה בין בן לבן ובין בת לבת נמצאים בשרשור שפתח השבוע על ידי אאלעד ושם כל התשובות. 

מזל טוב לכל חוגגי ההודעות שטרחו גם השבוע לעדכן אותנו על כך:

לשירושש שחגגה השבוע את הודעתה ה-4444 למושיקו202 שציין במהלך השבוע 600 הודעות  לשמיים אדומים שהגיעה במהלך השבוע להודעה ה-111 שלה.

<משפט השבוע>

"למה תמנים לא עושים שטויות?

כי על טעויות משלמים" (אנונימי שם, שם)

<<<>>>

בשבוע הבא שלושת הגיליונות האחרונים...

חניון קסטנבאום! ענבל

בס"ד

אני תוהה על איזה מקום ספציפי דיברנו אבל זה מצחיק.

לא שלושה אחרונים נוו בוא נמציא עוד

היה לי נחמד

באמת כולם היו קשורים לבית אלשִׁירָה

עוד כמה לפתח תקווה ועוד כמה לצפון

ועכשיו אני מתלבטת אם באמת היו פה צפונים או שזאת רק הנוכחות  של ענבל שעתה את ההרגשה הזאת חחח

היו פה עוד צפונים אבל אין ספק שאני עיקר המהומה ענבל

הפורום התחלק בתקופה הזאת לשלושהמרדכי
בס"ד

או שאתה מבית אל או שאתה מקדומים או שאתה מהמעפנים שלא שם ולא שם
וואלה,קדומים לא זוכרתשִׁירָה

זוכרת אנשים מרבבה שבי שומרון...

שבוע עשרים ואחדמרדכי

בס"ד

הימים הם שוב ימי תשעת הימים שבהם הרבה דברים אסורים, ולכן הפורום שקק חיים. זה מה שהיה אז... 

<מה חדש בפח?!>

בתחילת השבוע עסק הפורום בשאלה מי החפרן הכי גדול של הפורום? התשובה הראשונה שנתנה על ידי משתמש שבחר לא לחשוף את שמו הייתה של פותח השרשור, bbby והוא קיבל את הסכמתו הבלעדית של איתיאל קריספין. לדעתו של יח"ץ בכלל מדובר בו, ואף הוא הביא קישור המחזק את דעתו, אבל לדעתה של שוש קשקוש=) בכלל מדובר בשמואלג. אופציה נוספות שעלתה הייתה על כותב שורות אלו שאף הביא הוכחה ממערכת האתר שכתבה עליו שהוא חופר, מה שלא נכתב על האחרים. בסוף השרשור הכריז bbby על תחרות בין שלושת המובילים בחפירות בפורום.

לאחר השאלה הקודמת מיהו המשתמש הכי חפרן, הגיעה השאלה הבאה - מי הוא המשתמש הכי מעצבן? באורח פלא התשובה הרווחת של רוב העונים הייתה שמדובר באנונימי שבמקרה גם פותח השרשור הסתתר מאחוריו. לטענתה של רעות לא חסרים כאלה ואילו לדעתן של פליקס(= ויונה קטנה... מדובר בהן. לטענת אריאל דל"ת המשתמש הכי מעצבן זה החיים הם דבש. בתגובה כתבה תחיית עמ"י שהוא הכי מעצבן, וגם החיים הם דבש אבל פחות ממנו.  

מה עושים אם דחסתם לתיק קטן את כל הדברים ולהפתעתכם גיליתם ששכחתם להכניס את המגבת? לבעיה הזאת נקלעה בראשית השבוע ג'ינגיונרית שביקשה ממשתמשי הפורום פתרון (שלא גובל בלהתנגב בוילון). לדעתו של שמואלג הפתרון הוא לדפוק את התיק בריצפה עד שיצא האוויר, רעיון דומה הציע לך דומיה תהילה שלדעתו מה שצריך לעשות זה לקחת קשית ולשאוף את האוויר. לטענתו של יוסלה קמצן (קדוש)? מה שצריך לעשות זה לשבת על התיק עד שמצליחים לסגור אותו. הפתרון של אאלעד זה לא לנסות לדחוס הכל אלא פשוט לקחת תיק יותר גדול. פתרון נוסף שמציע <יוני> זה פשוט לא להתנגב. בהמשך הזכיר שמואלג שאנחנו בתשעת הימים ויש כאלה שלא נוהגים להתקלח בכלל אז אין פה בכלל דיון בתגובה אמר אאלעד שהוא השתגע וזאת סכנה לציבור. בהמשך השרשור כתבה ג'ינג'יונרית שהיא מצאה פתרון לבעייתה והיא הוציאה את הפיג'מה והיא תשים אותה בשקית נפרדת.

לידיעת כל הסוחרים בבורסה וסתם המתעניינים בכלכלה, הדולר עלה השבוע והוא עומד על 4.064 כך מוסר כתבנו לענייני כלכלה, אנונימי. פרשננו לענייני כלכלה, Admin טוען שזהו נזק לכל מי שקונה משהו בדולרים, וכפרגניסט חיזק את אמירתו וטען שהמנייה שלו ירדה. בתגובה כתב לו אאלעד שזה לא מצחיק והוא ניזוק מזה בעבר. אך לא כולם עצובים מן המצב החדש - לטענת קיש חצילים זוהי בשורה משמחת מאוד שהדולר מתחזק (מבחינה דתית, כמובן). לדבריו הביאה מתנחלת קטנה=) חיזוק על ידי תמונה הממחישה את העובדה שהדולר מתחזק. 

השבוע סיפרה פצפונית שהיא הוגדרה כמקרה אבוד, הפלא הוא שההגדרה ניתנה על ידי אמא שלה. לדעת אמא שלה הטכנולוגיה משתלטת על חייה של פצפונית והיא כל היום או במחשב או בפלאפון. לסיום שאלה פצפונית האם היא באמת כזאת? התשובה לשאלתה לא אחרה לבוא (13 דקות) והיא נענתה על ידי אאלעד שטען שישנה הוכחה ברורה לעניין ואמא שלה לא טועה. לטענה זאת הצטרפה גם חרותיק שאמרה שהיא גם חושבת כמו אמא שלה. בתגובה לתשובות כתבה פצפונית שהם אמורים להיות בצד שלה ולא לחזק את הצד של אימה לטענה זאת השיב אאלעד שאף אחד לא קבע את זה. אך גם תגובות תמיכה התקבלו כדוגמת פליקס(= שטענה שפצפונית לא מקרה אבוד אלא רק היא עצמה.  

ברכות חמות שלוחות לנציגינו ברדיו קול חי, השרוט=] שניצח השבוע בחידון שמירת הלשון של התחנה והוכיח לכל המאזינים את שליטתו בהלכות. בין המפרגנים היו: סיפור בדוי. שכתבה לו שאיזה כיף לו שהוא זכה וכל הכבוד. אברהם איתן כתב שהוא הביא גאווה לפורום (למרות שהוא לא מסר ד"ש) ולטענת אדוני המשורר אנחנו מעריצים אותו. ואילו אדמין סיפרה את הסיפור שלה מחידון אחר שהיא השתתפה והייתה לה שם פדיחה.

תחרות חדשה נפתחה השבוע על ידי גל=]. התחרות החדשה נועדה בשביל לבדוק את קישוריה שלה האם היא מצליחה לכתוב את ה-א' ב' בלי להסתכל על המסך או על המקלדת. המשימה בוצעה אך עם כמה טעויות שעליהן היא הבטיחה שהיא תשתפר. לאחריה ניסה 11111 שכתב את כל הסדר בלי להתבלבל. עוד ברשימת האלה שלא התבלבלו ניתן למצוא את יונה קטנה.. (שבהמשך אמרה שהיא מקלידה בקצב של קלדנית בבית משפט), טובי=][= (שהודעתה בעובדה שהיא מכורה) ופלספנית (שאמרה שהיא משתמשת בכתיבה עיוורת). לדעתה של מירצי'=) היא לא צריכה את ההקלדה עיוורת כי ב"ה יש לה עיניים אז למה להתאמץ לחינם?    

<בקריצה - החדשות בקצרה>

לידיעת מרכז הפטנטים הבין לאומי - לרוזמרין יש רעיון לפטנט חדש: קש שהוא יותר ארוך מהבקבוק קולה.

ברכות לרע!ת שהצליחה להחזיק 12 יום בלי להגיב וזה עוד גרם לה להתפעל, וכמובן שהיא התגעגעה...

השבוע יצאה גל=] בהצהרה שהיא לא רוצה להתמכר לכאן. בתגובה כתבה ישראלית בנשמה! שזה אבוד והיא כבר נקלעה לכאן.

בהצהרה נוספת שיצאה גל=] השבוע היא סיפרה שהיא בת, והיא שאלה למה זה קשה לכולם לקלוט את זה?

השבוע מצא שמואלג את האשם שבגללו אנשים מציתים את עצמם, והאשם הוא לפיד.

מזל טוב לשירושש שחגגה השבוע שנה להתמכרותה לערוץ, אך לצערה היא פספסה ביום לציין את המאורע החשוב.

מזל טוב לאור15 שבשעה טובה ומוצלחת אין לה עכשיו תירוצים למה לא לחייך כי הורידו לה השבוע את הקוביות. 

פרסומי ניסא: העוגה שרעות עשתה השבוע, יצאו טעימה.

ברכת מזל טוב וברכת "תראי בדרכים ישרות" שלוחות לתחיית עמ"י שקנתה מסגרת חדשה למשקפיים.

ברכת מזל טוב וברוכה הממסררת שלוחה לנושי104 שהצטרפה השבוע למסלול ללא הגבלה. 

למעוניינים: השבוע נפתח על ידי חיוכית קורס מזורז ללימוד הפסיכומטרי.

לאורה?! שציינה השבוע את הודעתה ה-3333 לירוק-לבן! שהגיע להודעה ה-777 לעמנוXל שגם הוא הגיע להודעתו ה777 לבחורה מבית טוב שחגגה השבוע 700 הודעות. ליפיופה!! שנצל"שה שרשור והודיעה על ההודעה ה- 666 שלה  לילד השדה... שציינה השבוע את הודעתה ה-200. ולשוקולד גובניק לרגל ההודעה ה-66.

<משפט השבוע>

"איך נשיר את שיר ה' על אדמת ניכר..

ואני אומרת: (לא אני) איך נשיר שיר ניכר על אדמת ה'?!?!" (חרותיק שם, שם)

<<<>>>

המשך, בלנ"ד מחר

יואו חתיכת נוסטלגיות. חבל שהם לא פה לראות את זהשִׁירָה

אהבתי את המשפט של חרות

וחבל שמחקו את כל השרשורים

אני לא עקבתי אחרי זהחולות
איזה. מחדל
שבוע עשרים ושנייםמרדכי

בס"ד

כפורום הניסיונות הפעילים של מערכת הפורומים של ערוץ 7, היו גם ימים לא פשוטים שעברו על הפורום. ניסויים שונים גרמו לכך ששרשורי התוכן ירדו לעמודים הבאים (אז עוד לא היה אפשר לגלול למטה ושיטענו לך כך עוד דפים) ואילו הפורום עצמו הוצף במלא שרשורים בעלי הודעה אחת סתמית. אבל אל דאגה, היה מי שנלחם גם בתופעה הזאת. על זאת ועוד ב...

<מה חדש בפח?!>

בעקבות אירועי יום הראשון שבהם התמלא הפורום בהודעות של 11111 שנסיו"פ אינו פורום חברתי, החליט לך דומיה תהילה לפתוח את משמר הפורום שעונה לשם "צבא נסיו"פ החופשי" אשר מקפדו הוא לך דומיה תהילה בעצמו. כעבור דקות ארוכות של לחימה הקפצתית הצטרפה שוקו=) ללחימה ובהמשך הצטרפו גם סתם אחת ואברהם איתן שהכריז בקול גדול שגם הוא צנחן והסיף: ש"צנ"ח לנצח". בהמשך הצטרפו חיילים נוספים למערכה הנגדית נגד 11111 ותוכנותיו. כעבור שעה ו-2 דקות הכריז לך דומיה תהילה על לחדול מאש בעקבות הודעתו של 11111 על הפסקת אש. בתגובה אמרה שוקו=) שהיא משיבה מלחמה מכיוון שהיא לא השתתפה במערכה. להודעה זאת הגיב לך דומיה תהילה שאין לה מה לדאוג והעניק לה את הצל"ש על פועלה הרב.  

עדיין באותו העניין: מי שניסתה לעזור לפתור את בעיית 11111 הייתה דניאלה .יע. שמשמשת בפורום גם בתור מנהלת כללית. דניאלה .יע. ניסתה לפתור את הבעיה עם כל ההודעות של 11111 ושל שמואלג שניסה להילחם נגדו. לאחר דיבור עם שמואלג יצאה דניאלה .יע. בהכרזה שמתכנתים הם עם שחש מעצמו. עוד הוסיפה דניאלה .יע. בקשת מחילה ממשה רבנו (Admin). בתגובה לשרשור זה ושרשור נוסף שאלה יונה קטנה... אם היא מצטרפת לעמותה נגד שמואל? בשרשור אחר היא שאלה אם היה לה משבר נעורים כנגדו? בתגובה לאשמותיה של דניאלה .יע. אמר שמואל שהוא לא יודע מה רוצים ממנו שהוא ס"הכ ענה ל11111 והוא היה לטובתנו ולמרות זאת רק את ההודעות שלו מחקו. 

שלושת השבועות ותשעה באב שמסיים אותם, חלפו בתחילת השבוע הזה, ואיתו הגיעה השאלה החשובה מה משתמשי הפורום עשו קודם - שמעו מוזיקה או אכלו? אאלעד, פותח השרשור, ענה בתחילה שהוא הלך את כל ירושלים עם שירים ורק לאחר מכן הוא אכל. פצפונית סיפרה שהיא עדיין לא שמעה שירים אז משמע מכך שהיא קודם אכלה. לעומתה -יהודית- סיפרה שבשנייה שהיא יכלה היא הדליקה אביתר. רק כתר הרימון סיפרה שמה שהיא עשתה דבר ראשון עם צאת הצום היה להכנס למקלחת וכמעט באותה התשובה, emoon סיפרה שהיא דבר ראשון צחצחה שיניים. 

מה יותר מלהיב מלפגוש את האדם שאתם הכי מעריצים ברחוב? זה מה שקרה השבוע לצופצוף שהלכה במדרחוב בירושלים ולהפתעתה הרבה היא ראתה ממולה את אודי דוידי מתהלך עם על משפחתו. בתגובה לדבירה, ייבשה ישראלית בנשמה! ואמרה שזה לא כזה מגניב, לדבריה הגיב הגולש האחרון בשאלה למה היא מייבשת? והוסיף שהוא רצה לעשות את זה. סתם אחת כתבה בתגובה לפרסום של צופצוף שאם היא הייתה פוגשת את עמיר בניון ברחוב... אך היא לא המשיכה מכיוון שהיא נכנסה לעולם הדימיונות. 

ובהמשך לאותו העניין, לפני פרסום הדברים ב"ידיעה" הקודמת פרסמה סתם אחת, אותה האחת שדמיינה שם, בגיל ובששון ובאושר רב שהזמר האהוב עליה, עמיר בניון, הוציא שיר חדש והיא מקבלת אותו בחינם. לשאלתה של שלוצקי! למה בחינם ענתה סתם אחת שזה סוד ולא פרטה יותר. לאחר דקה היא הוספיה שאם היא גם רוצה היא יכולה לפנות אליה והיא תוכל להשיג גם לה בחינם. בתגובה להודעתה הראשונה של סתם אחת כתבה אולפניסטית מושבעת=] שהוא קרוב משפחה שלה, מה שגם לסתם אחת להתרגשות גדולה יותר. אמיראמיר החליט שהוא רוצה להמשיך לגרום לה לקנא וסיפר שהוא מסיג את כל הדיסקים שלו בחינם.

לאחר שבשבוע שעבר בוטלה האופציה של כתיבה אנונימית בפורום, פתחה אוהבת! הפגנה להחזרתו. בתגובה לפציחת ההפגנה כתב יוסלה קמצן (קדוש?) שזה היה צפוי. לאוהבת! הצטרפו גם יודלה, שלוצקי!, טובי=][= (שהציעה לחזור לשם של כולם), nobody, סיפור בדוי. וניגונים (שכרעה על בריכיה). בתגובה לקריאה להפגנה כתבה פליקס(= שהיא נגד, והיא קראה להפסיק להתחבא מאחורי האנונימי. סתם אחת סיפרה שפעם גם היא רצתה את זה אבל זה עבר כל גבול וניתן לפתוח משתמש חדש בשביל זה.

<בקריצה - החדשות בקצרה>

גולשי הפורום מצדיעים לבשמחה תמיד! שהצליחה להחזיק מעמד ולא נכנסה בכל תשעה באב לפורום. 

"עוד ישמע בהרי הפורום ובחוצות ערוץ 7" מזל טוב לכנרית על הגג=) שהודיעה ביום ראשון שביום שני היא מתארסת.

והשבוע בפינת הפנאי שלנו: ילדים יקרים אנא עזרו לאמיראמיר הנחמד למצוא שם חדש לניק שלו. 

פינת הבנות: סקר חדש שנפתח השבוע על ידי שלוצקי! עוסק בשאלה הקשה ביותר לבנות - למי יש לק על הרגליים. מסקנת הסקר: לרוב יש.

איך נפלו גיבורים? לאחר מאמצי שכנוע רבים השתכנע שמואלג ללכת לשבע ברכות. למזלו הטוב היה לו שם גם חבר קטן (מאוד).

מזל טוב ענק לahr שגילת השבוע משהו. אם אתם רוצים לדעת מה, אז את בשביל התשובה צריך שכל בשביל לגלות מה היא גילתה.

איך אתה יודע אם אתה מכור? השבוע פרסם יוסלה קמצן (קדוש?) את הרשימה המלאה איך תדעו אם אתם מכורים.

כל הכבוד לשרוט תמיד שהחזיק יומיים בלי האייפון ובמקום זה הלך לבלות בצפון עם חברים ולדאוג לחור בכיס.

<< מזל טוב לאריקל שהתחתן השבוע בשעה טובה עם בחירת ליבו ת.מ. שתזכו להקים בית נאמן בישראל בניין עדי עד >>

לרעות שהגיעה השבוע להודעה ה 3456 לבחורה מבית טוב שעברה ל-4 ספרות והגיע להודעה ה-1000 וגם לokey שגם הגיעה ל הודעה ה- 1000 וגם לשרוט תמיד שמצטרף לחבורה שגם הוא נושא 1000 הודעות. לירוק לבן! שהגיע להודעה ה-999 שלו ליעל נ שהגיע במהלך השבוע להודעה ה-900. ליודלה שחגג השבוע 777 הודעות. 

<משפט השבוע>

"הפעולה עלולה לגרום נזק. אל תגיד שלא הוזהרת..." (לך דומיה תהילה מטעם גוגל שם שם)

<<<>>>

מחר בעז"ה ובלנ"ד מסיימים..

שבוע עשרים ושלוש (ואחרון)מרדכי

בס"ד

במשך החודש האחרון (בערך) העלנו כאן מידי יום (בערך) את מה שקרה בנסיו"פ במשך שנה (בערך). אני בהחלט מקווה שניהנתם (לפחות בערך) לקרוא מה עבר עלינו באותם השנים. מה היו השטויות שלנו, החוויות ועוד דברים נוספים שהתבטאו כאן בין השורות. לוותיקים שבנינו, אני מקווה שזאת הייתה תזכורת מהנה לאותה תקופה נפלאה, שאני בטוח שחלק מאיתנו היו שמחים לחזור אליה או לכל הפחות לשחזר אותה גם לימים אלו.

מבחינה אישית שלי זה היה לצלול חזרה כתשע שנים ולהיזכר בהרבה דברים שמעבר לזה. אבל זאת הייתה גם נקודת הסתכלות איפה היינו אז ואיפה אנחנו היום, על כל הדברים שעברנו באותם השנים, ווואו, זה ממש ממש לא מעט. משעשע אותי לראות, לדוגמה, אל ניק שפעם כתב פה (אפילו מופיע ממש בדברים שתקראו בהמשך) והיום הוביל הגורל שנהיה שכנים שגרים סמוך זה לזה (ותודה לו על העזרה בערב החג להרים לי את הסכך של הסוכה). זה גם עזר לי לראות איך דברים שתכננו פעם השתקפו לאחר מכן במציאות. עבורי זה היה מסע מעניין, מקווה שגם לכם.

בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לאכסניה על אירוח נעים ומהנה. מעל זאת אני רוצה להודות למי שהיום מנהלת את הפורום (בערך ) @ענבל שבאותם הימים עזרה בעריכה ובהגהה של הדברים טרם פרסומם (לא סתם הדברים מופיעים גם בגוגל דרייב שלה). אז תודה רבה על הכל גם אז וגם על הערות של היום

כעת מספיק לחפור וניגש ישר לעניין.

<מה חדש בפח?!>

סיפור חמור של אלימות קשה הגיעה בתחילת השבוע על ידי מקור מידע אמין (הפורום ובעלת המקרה). על פי המקור מידע, נדנדה כתומה. הלכה בתחילת השבוע מכות עם המיטה שלה, דקות ספורות לאחר שהמיטה יצאה מהקרטונים. לטענת כל מה שהיא רצתה זה היה לסדר את חדרה לאחר קבלת המיטה אך המיטה פתחה במערכה והקפיצה את החלק העליון שלה (איפה שמתחתיו שמים דברים) ופצעה אותה קשות באפה שלא הפסיק לדמם שעות ארוכות וטישויים רבים. הפדיחה הגדולה הייתה שהיא פרצה בבכי עז אבל הוריה לא היו בבית אלא רק אחיה הקטנים שהיא שמרה עליהם, והבנאים. מסקנתה מהסיפור הייתה שכנראה היא ממש בלגניסטית שלא יכולה לסדר את חדרה.

"עוד ישמע בהרי הפורום ובחוצות ערוץ 7" מזל טוב לאור15 שקיבלה השבוע הצעת נישואים מאחד האנשים היותר קרובים אליה, שהוא אחיה בן ה-4. אך עקב נסיבות הקרבה בין בני הזוג החליטה אור15 לסרב לבקשה והבטיחה לאחיה שהיא תמיד תהיה איתו והיא לא תברח. לבסוף נשאלה השאלה האם כיום החינוך בגני ישראל מעודדים לבל"חיות? בתגובה לסיפור שאל קיש חצילים אם היא בררנית שבגלל זה היא סירבה? ואילו אני הקטנה סיפרה על אחיין שלה ועל חגיגת יום ההולדת שלו. אצל ישראלית בנשמה! דווקא המצב הוא הפוך ואחיה שונא אותה והיא מייחלת למקרה דומה לשל אור15.

מי לא מכיר את סידרת הספרים המצליחה הארי פוטר? כנראה שיש אנשים שלא מכירים כמו ארגוב שסיפר השבוע שהוא לא קרא אף פעם את הארי פוטר ומשהו צעק עליו בגלל זה. בתגובה אמרה ישראלית בנשמה! שזה ממש לא מוזר ושהיא שונאת הארי פוטר והיא לא מבינה איך האחים שלה מסוגלים לקרוא את זה בפעם ה-100. בתגובה כתבה דניאל!! שהיא סוגדת לספרים האלו וזה הספר הכי יפה ביקום. לציבור הלא קוראים של הסדרה הצטרפה בהמשך השרשור גם רביד. שכתבה שזה לא מוזר ואפילו ההיא לא קראה את זה. לאחר כל התגובות הרבות שאמרו שזה לא מוזר כתב ארגוב שהפורום הזה ממש הרגיע אותו אך שאל שאם כך למה אומרים שהוא כל כך נפוץ? לשאלתו ענתה מיקימאוס שהסבירה שבעיקרון הספר כן נפוץ.

החופש הגדול בשיאו והשעמום גובר מיום ליום. על פי #יויו# יש פה משתמשים משועממים במיוחד שאחד מהם הוא שמואלג. בעקבות כך היא פתחה במהלך השבוע עמותה להצלת שמואלג מהשעמום וזאת בעקבות כך שהוא פרסם ניתוח של כ-2000 מספרים בעלי 4 ספרות. בתגובה אמר אלעזר300 שזה נראה שהוא מסתדר עם השעמום לא רע. לדעתו של יוסלה קמצן (קדוש?) לשמואל יש שלושה דרכים להתמודד עם השעמום שהם: לעזור טכנית בפורומים, לתכנת משהו שרק הוא מבין, ולחפור. מסקנתו מכך היא שבסה"כ די טוב לנו ששמואל משועמם.

אם זה היה מצעד שירים ולא סיכום שבועי בוודאי שהשיר הזה היה זוכה במקום הראשון, אבל זה לא. אבל בכל זאת נעשה כבוד לשיר שללא ספק כבש וסחף אחריו את כל הפורום, הלא הוא "את אחלה חסודה" של אנדרדוס. שלוצקי! סיפרה השבוע שהיא ממש נדלקה על השיר, מישי' מאפושו' פרסמה חלקים נבחרים מתוך השיר (גרביים) ושרוט תמיד כתב שאין עליהם. נעה* סיפרה שהשמיעו את זה ביום רביעי ברדיו, שלוצקי! סיפרה שזה מצחיק לראות עד כמה אבא שלה התלהב מהשיר ואילו שוקו=) סיפרה שהראו את זה בטלוויזיה ואפילו הבנות דודות החילוניות שלה מזמרות את זה. רק פונ3'ה!! סיפרה שהיא תוך יום ידעה את זה בע"פ וזה חופר בשכל. ואי אפשר לסיים בלי שורה מהשיר: "רואה אותך קוראת מה בפח?! - אחלה!!!!

אם במקרה משהו חיפש ביום שלישי השבוע את קיש חצילים (בשביל במבה במילוי...) אז הוא מעדכן שהוא היה במקום מאוד חשוב באותו הערב ושהיה שם מאוד שמח ואנשים נורא נחמדים ואוכל טעים. לבסוף אמר קיש חצילים מזל טוב לכל האנשים הרלוונטים. בתגובה שאלה gbck630 אם משהו התחתן הוא התארס? והיא נמקה את שאלתה בכך שבא לה חתונה ושמשהו יזמין אותה ובתמורה הוא יקבל הזמנה לחתונה שלה. בתגובה להצהרה זאת כתב לך דומיה תהילה שאם היא מסדרת לו, הוא מזמין אותה בשמחה. בתגובה להודעה הראשית כתב Admin שהיה מעולה חוץ מהמרחק ואילו צחקן אמר שצריך לקרב את העיר הזאת לירושלים. מי שהמשיכה עם הסודיות של קיש חצילים, Admin וצחקן הייתה מוריה שפשוט כתבה כנ"ל ותודה.

משחקי האולימפיאדה להכין כל מיני משחקים הקשורים לתחרויות שיש באותו היום בלונדון (לא זה לא עוד פורום בערוץ 7). אותם המשחקים הצליחו לגרום גם למכורי ערוץ 7 לעזוב במעט את הערוץ ולשחק במשחקים הללו. הכי הרחיקה לכת הייתה מישי' מאפושו' שבגדה בערוץ והתמכרה למשחקים אלו ועוד יצאה בהודעה על כך במקום בו היא בגדה בתגובה לכך פרסם יח"ץ שזה נחמד אבל יש מקום יותר טוב להתמכר אליו. בתגובה לפרסומה של מישי' מאפושו' פרסמו אחדים מן המשתמשים את תוצאותיהם במשחק של אותו היום (ה') השייט. תחיית עמ"י פרסמה בשרשור זה את התוצאה הטובה ביותר שהיא 20.8 שהיות ואחריה היה כריסטופר שהגיע ל 25.5 שניות.

<בקריצה - החדשות בקצרה>

למי שלא ראה את ירוק-לבן! בימי תחילת השבוע, הוא מתרץ את זה בתירוץ שהוא היה בטיול בצפון ושהוא התגעגע למחשב.

אחרי סיפור האלימות הקשה בתחילת הגיליון, התגלה לנו גם על רוצחת המסתובבת במחוזותינו ושמה מירצ'י =) שהרגה 20+ דבורים.

ברכת יישוב טוב שלוחה בזאת לעדשות החדשות של פליקס(= שעברו להתגורר השבוע בתוך עיניה לאחר שעה וחצי של עיכוב בכניסה. 

ברכות תתחדשי ושתלכי בדרכים קרירות שלוחות לילד השדה... שקנתה השבוע משקפי שמש. וכמו כן גם לפליקס(= שקנתה באותו היום.

מזל טוב לתמימי=) שהגיע השבוע למצוות וחגגה בת מצווה ועל זכייתה בתואר "כמה קטנה היא".

מזל טוב לשירושש שחגגה השבוע את יום הולדתה ואף טרחה לעדכן אותנו על כך יום מראש.

מזל טוב ליודלה שיכול מהשבוע להוציא תעודת זהות מכיוון שהוא הגיע לגיל 16.

ברכות להשרוט=] שהעביר השבוע (ביחד עם השדרנים הוותיקים) את התוכנית 'שתיים בצהריים' ברדיו קול חי.

ברכות האזנה ערבה שלוחים לסתם אחת שהשלימה השבוע חצי מהדיסקים של עמיר בניון.

לדניאל!! שהגיעה השבוע להודעתה ה- 2000. לנץ1 שהגיעה למספר יפה של הודעות שהוא 2929. לירוק-לבן! שממשיך לעדכן את מצב הודעתיו שעומד על 1212 לרחלוש =] לרגל חגיגות 1111 הודעות. לתמימי=) לרגל ההודעה ה-370 לשיגר שחגג עם חפירות והגיע ל-130 הודעות. 

<משפט השבוע>

"ראש ממשלת סוריה ערק לירדן -

הכל אצלם אלכוהול" (שמואלג שם, שם)

איזה באסהבריו
בערך? ענבל
בס"ד

חוצנף
שמחתי מאד להיות לעזר גם אז וגם היום

"בעקרון הספר די נפוץ"
געוואלד איזה ילדים היו פה.

אני רוצה להקים מחאה נגד סיום המה בפח, @בריו מצטרף?
זה לא הולך ככה! זה הדבר הראשון שקראתי עכשיו (כמעט) כל בוקר!

אגב, יש גם גיליון סיום למיטב זכרוני.
בוודאיבריו
@ענבל בוודאי שאצטרף
מרדכי

בס"ד

היו לי תוכניות לגיליון סיום מושקע, אבל ממה שאני זוכר לא הצלחתי להוציא אותו אל הפועל אלא רק את תוצאות ההצבעה על הפרסומות שלהם לצערי אין כבר זכר... 

אגב, חוצנף זאת מילה שלא שמעתי כבר מלא מלא זמן...

חלק מהנוסטלגיה חחחבריו
אז קדימה, הנה ההזדמנות לתקןענבל

בס"ד

גם אני לא השתמשתי בה מלא זמן, תודה על ההזדמנות

צפירת הרגעה - גם מחר יהיה לכם מה לקרוא מרדכי
בס"ד

ותודה לענבל שחיטטה היטב בארכיונים ומצאה את גיליון 24 האבוד. הוא אומנם סיכום, אבל זה גם משהו...
איזה מזל שהארכיונים נמצאים גם אצלי ענבל

אבל בלבריו
מה יהיה בחמישי
שבוע עשרים וארבע (ואחרון בהחלט)מרדכי

בס"ד

עוד פרט חשוב שיש לספר על 'מה בפח?!' זה שהיו לו כל שבוע פרסומות על משהו שקשור לפורום. פעם זאת הייתה אולפנה, פעם זה היה דיסק שירי הערוץ, פעם אחרת זה היה על כך שלפייסבוק יש לייק לגוגל פלוס (למי שבכלל יודע מה זה...) יש את 1+ ולנו בערוץ 7 יש 7UP וכו'. לצערי לפרסומות האלו ככל הנראה אין זכר (אלא אם ענבל תפתיע שוב פעם) ולכן הם לא פורסמו כחלק מהעלאת הזכרונות.

ולמה אני מספר את כל זה? כי בשבוע ה-23 ביקשתי מכולם להצביע לפרסומת האהובה עליהם והתוצאות פורסמו בשבוע שלאחר מכן כחלק מסיכום שערכתי של כל המה בפח?!

<מאז ועד היום - תולדות מה בפח?!>

ב- כ' תמוז תשע"א יצא לאור הגיליון הראשון של הסיכום השבועי, עוד בשמו הראשון, "השבוע שהיה". לרגל צאת הגיליון הראשון היה חשש כבד על התגובות שיצאו בגללו ולכן הייתה אצלי התלבטות גדולה האם לפרסם את מה שכתבתי או לא. על כן, פניתי לענבל והראיתי לה את מה שכתבתי ומאז היא מלווה את הכתיבה (ופה זה המקום להודות לה) והיא הביעה את דעתה ואמרה שכדאי לפרסם. מכיוון שבאותו השבוע הכניס משה את האופציה של האנונימי התלבטתי בתחילה אם לפרסם את זה תחת האופציה זאת, אך לבסוף זה פורסם תחת הניק הרגיל שלי.

ב"ה התגובות לא איחרו לבוא. והתגובות הכי גרועות היו "למה לא הכנסת אותי" וזה נתן לי את האישור להמשיך לכתוב את הסיכום השבועי שגדל, התרחב והשתפר מדי שבוע. מכאן זה המשיך לצמוח ולפרוח ובגיליון 6 הוחלף הלוגו שנשאר 2 גיליונות נוספים עד שבגיליון 8 הוחלף השם ואיתו גם הלוגו (ששונה שוב ביום הולדת שנה למה בפח?!).

בגיליון 7, שיצא בסוכות, נוסף דבר חדש לגיליונות: הפרסומת השבועית. מאז צאת הפרסומת הראשונה עד להיום עברו שינויים רבים והייתה התקדמות רבה בעיצוב של הפרסומות וברעיונות. הפרסומת שהשפיעה הכי הרבה הייתה ללא ספק הפרסומת על ה-7up שלא נשארה רק פרסומת אלא דבר שבו משתמשים ביום יום בפורומים השונים.

כל תהליך של כתיבת גיליון הוא ארוך עד שהוא מגיע אליכם למחשב. הכתיבה מתחילה לעתים כבר במוצאי השבת לפני צאת הגיליון. אז נפתח מסמך חדש בדרייב ושם נרקם לאט, לאט הגיליון. בכל פעם שנמצא איזה משהו שאפשר להוסיף אז נכנסים ומוסיפים. ואם ח"ו יש מחסור, אז התהליך הוא פשוט לחטט בפח עמוק עמוק ולאסוף חומרים.

כיום מאחורי הסיכום השבועי של מה בפח עומדים 24 גיליונות עם מאות תגובות מפרגנות שלכם שרק מוכיחות עד כמה היה שווה וכדאי להשקיע בכם.

<הפרסומת האהובה>

במהלך השבוע האחרון הצבעתם לפרסומת שאתם הכי אהבתם והרי לפניכם הפרסומת הזוכה:

(כאן הייתה הפרסומת של אולפנת 7 בניהולו של Admin עם שלל שיעורים כמו שימוש במקד"בים וכדומה עם שלל מורים מהפורום) 

למקום השני הגיעו שני פרסומות:

הראשונה זאת הפרסומת של החדר הגדול מגיליון 11  

והפרסומת השנייה שהגיעה למקום השני הייתה הפרסומת של המכולת מגיליון 13

תודה ל-80 המצביעים שהשפיעו על תוצאות הסקר

<הידעת?!> כל הדברים שלא בטוח ידעתם על מה בפח?!

פעמיים לא היה משפט השבוע, אז ביקשתי מ-2 אנשים שיכתבו משהו שאני רציתי.

גיליון 6, נכתב בתוך פחות מ-24 שעות של עבודה מאומצת רק עליו. וגם היו לו הכי קצת תגובות (18)

גיליון 9 גרף ממכם את הכי הרבה תגובות, 65 במספרם.

גיליון 8 היה אמור לצאת בערב שמיני עצרת, הוא נכתב ונגנז עקב התייחסות לא נחמדה של כמה מהמשתמשים אל הצוות של מה בפח?!. אם זה לא היה קורה, היום היינו עומדים על 25 גיליונות.

הידעת?! שעשרות איומים הגיעו אליי על כך שאם אני לא אכניס אותם הם...

בגיליון 2 הוצע רעיון לשים קישור לשרשור המדובר, דבר שקרה רק בגיליון 10.

<תודות>

תודה רבה בראש ובראשונה לקב"ה שנתן לי את היכולת לכתוב לכם בכל פעם.

תודה רבה לכל מי שנתן רעיונות בין אם הם בוצעו ובין אם הם לא בוצעו.

תודה ענקית לענבל על החוות דעת הראשונית, על ההגהה על העזרה (גם אם זה ביום חמישי בשעות הלילה המאוחרות) תודה, תודה, תודה.

תודה רבה לכל מי שהגיב כל שבוע ונתן לי את הכוח ואת הרצון להמשיך לכתוב.

ותודה למערכת האתר שהבאתני לכתוב עד הלום

לאאאאאאאבריו
תאמין לי, אם לא הייתי היו צריכים להמציא אותי ענבל

בס"ד

אז שנפתיע?

קבלו בתופים ובמחולות את אסופת פרסומות מה בפח!ענבל

בס"ד

https://a7.org/im/gnD8n4ps6HRMDC4jACWNA==/75553/%d7%a4%d7%a8%d7%a1%d7%95%d7%9e%d7%aa+%d7%90%d7%97%d7%aa+-%d7%95%d7%97%d7%96%d7%a8%d7%a0%d7%95.pdf

את הפרסומות הזוכות אשים גם כתמונות.

ובמקום השני.. תופיםתופיםתופים

המכולת! פרח

ועוד במקום השני... תופיםתופיםתופים

החדר הגדול! פרח

ובמקום הראשון, האחת והיחידה, הפרסומת המוצלחת מכולם... תופיםתופיםתופים

ה-אולפנה!!! מלך

וכאן המקום להוסיף שתי פרסומות שמשום מה לא נכנסו לאסופת הפרסומות של מה בפח אך הן חשובות מכדי להשאירן בחוץ:

משרד השידוכים הנ"ל פעל רבות על מנת לשים סוף לבל"חיות על ידי חיתונם של משתמשי הפורום. המוני זוגות יצאו ממנו, אנו לא אחראיים למקום אליו הם הגיעו.

בנוסף, מי שלא שמע את ניגוני נסיו"פ לא שמע שירה מימיו. להזמנות אצלי או אצל מרדכי בפרטי, נותרו עותקים בודדים!

כאן חברים באה לסיומה סאגת מה בפח. זאת הייתה אחת הסאגות היותר נהדרות בחיי לפחות וכמה חבל שהיא נגמרה. 
מקווים שנהניתם, אבל תכלס לא אכפת לי אם לא כי העיקר שאני נהניתי
תודה למרדכי על ההשקעה בהעלאה הראשונית ובשידור החוזר.
תודה לבורא עולם שהביאנו למקום זה, הפגישנו עם המוני אנשים נחמדים, מצחיקים ומדהימים, ונתן לנו את היכולת להוציא את הדברים הנהדרים האלה לאוויר העולם [טוב, מרדכי הוציא, אני בעיקר תפסתי טרמפ ]

שיהיה לכולנו המשך גלישה נעימה!

מרדכי
בס"ד

וואו. עכשיו בהחלט אני חייב לעשות סדר בדרייב לבדוק אילו עוד אוצרות חבואים שם.

תודה!!!!
זה לא מהדרייבענבל

בס"ד

אבל אני לא מגלה את סודות המקצוע, עדיף שיחשבו שאני מועילה עדיין

זה טובבשִׁירָהאחרונה

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך