רוצה להתייעץ. יש לבעלי חבר טוב, ממש כמו אח.
אני מרגישה שאישתו של החבר כל הזמן מנסה כל הזמן למצוא חן ולהרשים את בן זוגי.
לפני כמה חודשים היה לבן זוגי יום הולדת והצעתי לו לחגוג עם מעט חברים בבית. הוא סירב וביקש לעשות משהו אינטימי איתי ועם הילדים. ובנרה יעשה ערב בנים בלבד.
אישתו של החבר לאחר שבוע שלחה לי הודעה עם רעיון שנחגוג לו עם חברים ואמרתי לה שהצעתי לו בדיוק את אותו הדבר ושהוא סירב ושיחגוג איתי ועם הבנים בערב. סיפרתי לבן זוג שהיא שלחה לי הודעה זו ושאמרתי לה שהוא סירב.
לאחר כמה ימים , למרות שעניתי לה ושהיא ידעה שבן זוגי סירב לרעיון שלי היא פנתה לבן זוגי למרות שקיבלה כבר את תשובתי.
להציע לו את הרעיון שנחגוג כולם יחד עם חברים.
אני ממש כעסתי על המהלך הזה.
הרגשתי שהיא פשוט מבטלת אותי ומנסה כמו תמיד להרשים.
למה היא חשבה שבן זוגי יסרב לי ויסכים לה.
שוחחתי עם בן זוגי והוא אמר שיש לה נטיה לנסות תמיד למצוא חן ולהרשים. ושהתעלם משה ודחשוב לו שהחברות שלו עם החבר הכי טוב שלו לא תפגע. ואמרתי לו שכמובן שזה פשוט לא נעים שפשוט ביטלה אותי וחשבה שלי יסרב אבל לה יסכים.
עברו חודשיים ושמתי זאת בצד.
לפני שבוע בארוחת שישי בן זוגי הביא קופסאת שחמט. אני בן זוגי היא ובעלה ישבנו לשחק והיא פשוט התחילה לפאר את "קופסאת השחמט" שלי בן זוגי ובעלה אמר לה, תרגיע בבקשה בסך הכל קופסה רגילה. והיא חייכה ואמרה בסוג של חיוך פלרטטני ותוך כדי שהיא מניחה את ראשה על כתף בעלה "גם הקופסה שלחה יפה בובי".
זה אומנם פטטי בעייני אבל אני מרגישה שהיא מגזימה וחסרת טקט. ולא בדיוק מכבדת אותי.
אשמח להמלצות איך לנהוג איתה באופן שלא ישבש את החברות של בעלי והחבר שלו.
❤️
תודה רבה 🙏