קיצר היום אמרתי לו אני יוצאת מהקבוצה שלכם הוא אמר לי מה שאת חושבת ויצאתי. הבחור יצא מהמקלחת עצבני צועק לי מהסלון אני לא בא שבת למשפחה שלך. אמרתי לו טוב.
אחרי חצי שעה אמרתי לו רוצה שנדבר? שננסה לדבר על הדברים בצורה בוגרת ולא להפוך את זה למשבר בינינו? אומר לי לא אין לי משבר לא קרה כלום.
אמרתי לו ממש מצער אותי אם זה יהפוך למריבה ולמשקע ביחסים שלנו רוצה להגיד לי מה אתה מרגיש למה זה הפריע לך? אני לא מצפה שתבין או תכיל אותי אבל אולי נצליח לנהל שיח בוגר? אמר לי אין לי מה להגיד אני לא רב איתך אם את רוצה להגיד משהו תגידי. אמרתי לו טוב אני מכניסה אותך לקבוצה עם המשפחה שלי אם לא אני לא באה לחג למשפחה שלך. בצחוק כמובן.... לעשות לו מראה. קיצר מפה לשם הוא עצבני לא רוצה לדבר. אמרתי לו רוצה שנחזור למאבקי כוחות? מה זה 'אני לא הולך...' ואני מה? אומר לי את ילדה גדולה תעשי מה שאת רוצה. קיצר דפוס שלו שהוא נכנס ללופ.
עכשיו אני בהרגשה ממש רעה בגלל שני דברים:
1) שהוא מנסה לעשות עלי מניפולציה, לתמרן אותי, לדרוך לי על הנקודות הרגישות (המשפחה שלי אני מתגעגעת אליהם כל רגע הוא יודע את זה). שונאת את זה שהוא כל הזמן רוצה שאני יעשה דברים... כאילו אפילו בדברים קטנים יש לו דעה מה אני צריכה לעשות ואם אני לא עושה וואו ווא. כמובן לא בכל הנושאים רק באלה שרגישים לליבו. בקיצור מניפולציות
2) הופך אותי לאשמה . ציטוט: אני לא צריך להסביר לך מה היה לא טוב במעשה שלך את לא ילדה קטנה'. אמרתי לו אתה נטזף בי? ככה אני מדברת לתלמידות שלי בכיתה ה' לא לבעלי. והוא גורם לי פשוט הרגשה רעב כאילו אני לא בסדר. אבל אני יודעת שאני כן בסדר זה פשוט חלק מהמניםולציות. בקיצור זה קורה המון