שלום שוב, למי שזוכרת אותי...
אני מתכננת את ההיריון הבא, שלצערי יהיה בסיכון (ויהיה גם בהיסטריה אחרי שיצאנו בידיים ריקות). לא מצאתי פורום הריון בסיכון ולכן אני שואלת פה מניסיוכן:
איך כדאי לבצע מעקב היריון בסיכון? מתלבטת מאוד אם ללכת לרופא מומחה מבית חולים שלא עובד עם הקופה, אם ללכת בפרטי למישהו, אם ללכת לרופא של הקופה... מאוד מאוד חשוב לי שהוא יהיה זמין לי, כי בהיריון שהיה הרופאה לא הייתה זמינה ברגעים הקריטיים והייתי לגמרי באוויר כשהייתי מאושפזת (ולא יכולתי לסמוך על הרופאים במחלקת נשים, הרגשתי ככה בזמן האשפוז וגם עכשיו בדיעבד אני בטוחה בזה). כמובן שהזמינות לא באה על חשבון המקצועיות ושיהיה הכי טוב שיש. ממש אשמח לשמוע, גם חוויות והצעות וגם שמות של רופאים! להמלצה או דיס-המלצה. אני בירושלים במאוחדת. כרגע הולכים לבירור אחרי לידה אצל פרופסור סמואלוב משערי צדק, אבל לא בפרטי (כי בהתחלה הלכנו אליו לציבורי ויש חוק שאוסר עליו לראות אותנו בפרטי אחרי זה, כל פעם מוציאים התחייבות ומקריים שייאשרו). מאוד מתלבטת גם מבחינת הבירוקרטיה וגם מבחינת המקצועיות.
ועוד שאלה שאשמח לשמוע אם למישהי יש מה להגיד - בתקווה שאכנס להיריון מהר ובקלות (אמן!!!), אני הפעם מראש חושבת על לאיזה בית חולים ללכת במקרה שיהיה צורך... לצערי. מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננים. איזה בית חולים בירושלים הוא עם מחלקת נשים מקצועית וטובה, למקרים שלא נדע? איך בכלל מבררים את זה? החוויה שלי בעין כרם לא הייתה טובה בלשון המעטה, אבל שמעתי מכמה נשים שבשערי צדק פחות קפדניים ועדיף לא להגיע לשם.

וזה ככה מלא פעמים בערב שאנחנו הולכים לישון מאוחר יותר ממה שתיכננו כי שנינו עייפים אחרי היום אז רק נחים קצת עם המחשב ואז מגלים שכל הערב נגמר וכבר נהיה מאוחר ממש...