אחינו שנסעו במסירות נפש לרבינו מחכים להיכנס לגבול מי שיכולרוצהלהיותבשמחה
להתפלל להצלחתם
יהי רצון שיגיעו לשלום לרבנו אמן.רויטל.

שלא יהיה להם שום  מניעות אמן.

נתפלל לקב"ה שיקבלו דעתק"ש
ויסכימו להצעות לחזור לארץ אשר עיני ד' אלוקיך בה
הלוואי שנזכה לאמונת חכמים ולמסירות נפש שלהםרוצהלהיותבשמחה
לקיים את ציווי רבינו!
אני מעדיף מסירות נפש לקיים ציווי הקב"הק"ש
ובאופן פשוט אני מניח שזה גם רצון ר' נחמן, גם הוא מחוייב לתורה...
איך אנו יודעים מה הוא רצון ה'? רק דרך הצדיקיםרוצהלהיותבשמחה

ולכן כשאר רבי נחמן אומר שהוא קיבל את ראש השנה במתנה מה' יתברך זהו רצון ה' (עיין חיי מוהרן על ראש השנה). 

גם את התורה קיבלנו ע"י משה רבינו ועם ישראל ביקש ממשה רבינו שהוא ישמע וכמו שרבינו מסביר את זה שיצייר את האור לברכה כמו בכתוב בתורה כלומר שהוא שומע מה' את רצונו ומעביר את זה לעם בצורה מתוקנת ונכונה.

כשיש תקופה כזאת וצריך להתפלל על כול עם ישראל נוסעים לצדיק כדי לבקש בזכותו שיתבטלו המגיפות ונזהרים ובינתיים כמו שנראה אנשים חזרו מאומן בריאים ברוך ה' ויש עניין שיתהפך הכול לטובה.

כל הצדיקים מחוייבים לתורהק"ש
ע"פ התורה, בזמן רגיל למסור את הנפש צריך רק על שלוש עבירות - עבודה זרה, גילוי עריות ושפיכות דמים. יש גם מצווה אחת - יישוב ארץ ישראל, שניצטוונו להילחם עליה, מלחמה כוללת סיכון כדברי המנחת חינוך.

שום נסיעה, לשום מקום לא כלולה בזה ואין שום היתר לאדם לסכן את עצמו ואת בני ביתו, בשביל תפילה חשובה ככל שתהיה.

על ההסתכנות בנסיעה בזמן הקומוניסטים, עוד אפשר לטעון שהיתה הצדקה מסויימת, היות שההנהגה שם, היתה הנהגה של שמד - בשעת השמד מוסרים את הנפש על כל דבר.

כעת אין שמד. יש התמודדות עולמית עם מחלה. ההתעקשות לנסוע, כשמומחי הבריאות אומרים שיש בזה סכנה, רק גורמת חילול ד' ושנאת ישראל בעולם, בלי שום הצדקה.
עוד שבועיים כשיראו שכול מי שחזר מאומן בריא ברוך ה תצטרךרוצהלהיותבשמחה

לחזור בך על ההודעה הזאת. שמרו שם על הכללים והתפללו על כלל ישראל תפסיקו עם האנטי הזה.

בדרך גרמו הרבה חילול ד' ושנאת ישראלק"ש
אפילו אם כולם יחזרו בריאים. בתמונות שצולמו מהתקועים בדרכים - ממש לא שמרו על הכללים.
מדינת ישראל לא רצתה לסדר את זה רשמיתרוצהלהיותבשמחה
עבר עריכה על ידי רוצהלהיותבשמחה בתאריך י"א בתשרי תשפ"א 17:46
עבר עריכה על ידי רוצהלהיותבשמחה בתאריך י"א בתשרי תשפ"א 17:45

אלא פשוט התעלמו ואם היו מסדרים קפסולות מסודרות ומתווה כמו שאמרו שיהיה ולא עשו היה הכול מסודר אבל הם שיקרו במצח נחושה.

ואדרבה זה קידוש ה שכול העולם ידעו איך מוסרים נפש לקיים את רצון הצדיק!

זה שיהודים מפיצים מחלות - זה חילול ד'ק"ש
ואף צדיק לא רצה שימסרו את הנפש על נסיעה לתפילה. מה גם שהם לא מוסרים רק את הנפש שלהם, אלא גם נפשות של כל מי שהם פוגשים.
אז הנה, עוד לא עברו שבועיים וחוזרים חוליםק"ש
וגם כאן בערוץק"ש
שני חולים בקורונה הגיעו לישראל בטיסות מבלארוס ומקייב - ערוץ 7 חדשות, פוליטיקה, תרבות, יהדות ועוד

אחד כזה - סיכן בהדבקה את כל המטוס. אלו שאיתו על המטוס - מסכנים את בני ביתם. אם הם לא הקפידו להשאר בבית, למשל יצאו לתפילות יו"כ במניין - הם סיכנו את כל המתפללים.

כמה נפשות מוצדק שהמופקרים הללו ימסרו?!
עכשיו הודיעו ברוטר ובכיכר השבת שזה פייק ניוזרוצהלהיותבשמחה
לא זה מה שהודיעוק"שאחרונה
הודיעו שאמנם אלו הנתונים של מערכת הבריאות, אבל חסידי ברסלב טוענים שלא מכירים אותם...
הילולת רבנו הקדושאשר ברא
מחפשת מקומות שעושים הילולה לרבנו עם עזרת נשים..
באיזה איזור בארץ?ברגוע
ירושליםאשר ברא
תבדקי על "חוט של חסד"שלג דאשתקד
בעבר היו עושים שמחה גדולה כיאה לחסידי ברסלב. הייתי שם לפני כ20 שנה וזה לא היה בישיבה בשמואל הנביא אלא במקום אחר (והרב ברלנד היה חוגג עם חסידיו במתחם של ישיבת עץ חיים, במרכז העיר). בקיצור כנראה בשל ריבוי המשתתפים הם שוכרים מקומות גדולים שיתאימו לאוכלוסייה
לא רוצה שום קשר לברלנדאשר ברא
התכוונתי לומרשלג דאשתקדאחרונה
שזה בערך מה שעשו הברסלבים. אני מתאר לעצמי שמי שאז הלך לרב ברלנד, היום נמצא אצל הרב הרוש וכדו.
געגועצאצא

וואי אני לא מאמין שאני לא באומן...

יש בי רצון מטורף להיות שם עכשיו

ישר כוח על הזכות להיות בארץ ישראלפשוט אני..
שתזכה שרבנו יזמין אותך אליו בקרוב ממש!אשר בראאחרונה
אומן ראש השנההרשפון הנודד

מי כבר סגר כרטיס ומי עוד עובד על זה?

סבסוד נסיעה לאומן בפעם הראשונהMza
שלום לכולם, בעבר היו כאלה שמסבסדים נסיעה לאומן למי שנוסע בפעם הראשונה)אני נסעתי לפני הרבה שנים עם סבסוד מלא) עכשיו בעלי גם רוצה לנסוע (בפעם הראשונה) ואני מחפשת מי שיסבסד לו.. מכירים מישהו כזה?
מחפשת שיעורים בליקוטי מוהר"ןרק להידבק בצדיק

היי
אני מחפשת סדרת שיעורים בליקוטי מוהרן שמסודרת לפי הסדר של התורות שאפשר לשמוע אותם וללמוד איתם את הס"ק
אם מישהו מכיר רב שיש לו שיעורים אני אשמח לשמוע..
תודה!

ממליץ לקנות דיסק אונקי שיעורים של הרב טייכנרמבקש אמונה

אני קניתי לא מזמן, עולה 180 שקל, ולדעתי, שווה כל שקל!  על כל ליקוטי מוהר"ן מסודר, וגם על חגים.

מסביר הכל ממש יפה וברור ומוריד את הכל למעשה

אני גם חיפשתי שיעורים על הספר מהאינטרנט ולא מצאתי, עד שגיליתי את זה באתר "ברסלב נייעס" 

יש שם שיעורים שלו לשמיעה ישירה אבל לא הכל. את יכולה לשמוע ולשפוט אם זה מתאים לך 

להלן קישור שיש בו גם שיעור וגם פרטים על הדיסק אונקי

תורה ה' תניינא 'תִּקְעוּ אֱמוּנָה': שיעור מפי הגר"ש טייכנר #01 |♪ » ברסלב נייעס

תודה!רק להידבק בצדיק

השיערים הולכים גם לפי הסדר של התורות?

כן. הכל מסודר שם בתיקיותמבקש אמונהאחרונה
אשמח אם אפשר לקשר אותישאלה.אחת

למשאית/ וואן , של נחמנים, עם רמקולים והכל. בשביל חבר.

תודות מראש.

תבוא בזמן רגיל כל ערב למרכזית קשה לפספסכְּקֶדֶםאחרונה
אשמח לשמוע מכם על הסיפור הנלצע

לפני שאשלח אגיד מה שאלתי  ובקשתי.

1 - אשמח לפירוש לסיפור. מה הנמשל?

2- שאלה שתופיע בסוף הסיפור .

וֹד שָׁמַעְתִּי מֵהָאִישׁ הַנַּ"ל שֶׁשָּׁמַע בְּשֵׁם רַבֵּנוּ הַקָּדוֹשׁ שֶׁסִּפֵּר מָשָׁל לְעִנְיַן מַה שֶּׁצְּרִיכִין לְדַבֵּר עִם אֲנָשִׁים בְּיִרְאַת שָׁמַיִם וְזֶהוּ. פַּעַם אַחַת הָיָה גְּבִיר גָּדוֹל שֶׁהָיוּ לוֹ כַּמָּה אֲלָפִים וּרְבָבוֹת. עָשָׂה הֶעָשִׁיר הַנַּ"ל פְּקֻדָּה וְאָמַר כָּל מִי שֶׁצָּרִיךְ לִלְווֹת מָעוֹת יָבוֹא אֶצְלוֹ וְהוּא יַלְוֵהוּ מִסְּתָמָא הָיוּ עַל זֶה בַּעֲלָנִים [קוֹפְצִים] הַרְבֵּה וּבָאוּ אֶצְלוֹ אֲנָשִׁים הַרְבֵּה וְלָווּ אֶצְלוֹ מָעוֹת. וְהַגְּבִיר הַנַּ"ל הָיָה אֶצְלוֹ פִּנְקָס עַל כָּל הַנַּ"ל. פַּעַם אַחַת לָקַח הַפִּנְקָס בְּיָדוֹ וְהִתְחִיל לְעַיֵּן בּוֹ וְרָאָה שֶׁהוֹצִיא הַרְבֵּה מָעוֹת מְאד עַל עֵסֶק הַהַלְוָאוֹת וְאֵין אִישׁ שָׁם עַל לֵב שֶׁיָּבוֹא לְהַחֲזִיר וְלִפְרעַ לוֹ מַה שֶּׁלָּוָה מִמֶּנּוּ. מִסְּתָמָא חָרָה לוֹ עַל זֶה, וְהָיָה לוֹ עַגְמַת נֶפֶשׁ. בְּתוֹךְ הַלּוֹוִים הַנַּ"ל הָיָה אִישׁ אֶחָד שֶׁלָּוָה גַּם כֵּן אֵצֶל הַגְּבִיר וְאִבֵּד וְהִפְסִיד הַמָּעוֹת בְּאֵיזֶה מַשָּׂא וּמַתָּן עַד שֶׁלּא הָיָה לוֹ מִמָּה לִפְרעַ חוֹבוֹ וְהָיוּ לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה. הַיְנוּ שֶׁהָאִישׁ הַנַּ"ל הָיָה לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה שֶׁאֵין לוֹ לִפְרעַ חוֹבוֹ. וְהִתְיַשֵּׁב הָאִישׁ הַנַּ"ל בְּדַעְתּוֹ, שֶׁעַל כָּל פָּנִים צָרִיךְ לְהִתְרָאוֹת פָּנִים עִם הַגְּבִיר וּלְסַפֵּר לוֹ כָּל לִבּוֹ, בַּאֲשֶׁר שֶׁהוּא אָנוּס בְּדָבָר וְכוּ'. וּבָא אֵצֶל הַגְּבִיר וְהִתְחִיל לְסַפֵּר לְפָנָיו לִבּוֹ בַּאֲשֶׁר שֶׁאֵיךְ שֶׁקִּבֵּל אֶצְלוֹ מָעוֹת בְּהַלְוָאָה וְהִגִּיעַ זְמַן פֵּרָעוֹן וְאֵין לוֹ מִמָּה לְשַׁלֵּם כִּי הִפְסִיד הַמָּעוֹת וְאֵינוֹ יוֹדֵעַ כְּלָל לָשִׁית עֵצוֹת בְּנַפְשׁוֹ מַה לַּעֲשׂוֹת בָּזֶה. וְעָנָה הַגְּבִיר וְאָמַר לוֹ מָה אִכְפַּת לִי הַמָּעוֹת הַמַּגִּיעַ אֶצְלְךָ כִּי מַה נֶּחְשָׁב אֶצְלִי סַךְ קָטָן כָּזֶה שֶׁאַתָּה חַיָּב לִי כְּשֶׁתְּסַלֵּק אוֹ לְהֶפֶךְ נֶגֶד סַךְ הַכּוֹלֵל מֵהַהַלְוָאוֹת אֲשֶׁר עוֹלֶה לַאֲלָפִים וְלִרְבָבוֹת. עַל כֵּן רְצוֹנִי שֶׁתֵּלֵךְ אֵצֶל כָּל הַלּוֹוִים שֶׁלִּי וְתִתְבַּע אוֹתָם וְתַזְכִּיר אוֹתָם שֶׁהֵם חַיָּבִים לִי כָּל כָּךְ מָעוֹת וְלָמָה אֵין מְסַלְּקִין לִי. וַאֲפִילּוּ אִם לא יִפְרְעוּ וִיסַלְּקוּ אֶת הַכּל רַק כָּל אֶחָד יִתֵּן וִיסַלֵּק מְעַט מֵחוֹבוֹ גַּם כֵּן יַעֲלֶה אֲלָפִים פְּעָמִים כְּמוֹ סַךְ כָּל הַחוֹב וְהַלְוָאָה שֶׁלְּךָ. וְהַנִּמְשָׁל מוּבָן מִמֵּילָא וְהָבֵן

אשמח להבין , מה בכך ש1,000,000 שח למשל הם הרבה יותר מהחוב שלי שהוא על סך 300 שח? סוף סוף את החוב שלי לא שילמתי.. וכמובן מה זה אומר ברוחניות?

שכוייח...

אומןאשר ברא

אף פעם לא הייתי אצל רבנו.

ולפני התשובה הייתי בחוץ לארץ..

קשה לי לחשוב על לצאת מהארץ (בכללי) עכשיו אחרי כבר כמה שנים טובים שנהיה לי חיבור חד משמעי עם ארץ ישראל.

ובכל זאת אומרים לי שאצל רבנו זה משהו אחר.

האם זה ממש משהו אחר יותר מלהיות אצל הרשב"י?

כי לרשב"י לקח 17 שנים להזמין אותי בפעם הראשונה ועוד שנתיים בפעם השנייה.

רעיונות? מחשבות? הגיגים?

תודה!

אולי יעניין אותך