מצרכים:
דג סלמון גדול שטוף
צנצנת סלט לימון בלאדי(לא חובה)
בצל גדול
3 שיני שום
מיונז
שמן זית
צרור כוסברה גוש קטיף
תבל':פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
כורכום
גריל דג
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה:
ממליחים את הדג במלח גס כ20 דקות.
בנתיים מערבבים בקערה :כף לימון בלאדי,כף מיונז כפית מכל התבלינים ואת
השום הבצל והכוסברה קצוצים דק.2 כפות שמן זית.
שוטפים את הדג וחותכים ל2 חלקים הופכים כל חלק לתוך הרוטב ושמים בתבנית.
שופכים מעל את הרוטב הנותר.
אופים כ10-15 דקות בחום גבוה (200 מעלות בערך..)
הדג מוכן אם נועצים קיסם במרכז ויוצא יבש.
בתאבון!
)
)

